×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Няма следи от насилие по тялото на Валя


Няма следи от насилие по тялото на Валя
33 дни след изчезването на Валентина Иванова тялото й изплува на вълнолома в Бургас, разложено, ДНК-експертизата до 2 дни ще докаже със 100% дали е тя
Тема в развитие
ДНК-експертизата категорична: Трупът, изплувал на вълнолома в Бургас, е на Валя Няма следи от насилие по тялото на Валя Вижте 18-годишното момче, намерило трупа на Валя (ВИДЕО) Чакат ДНК-проба от трупа, за да кажат дали е Валя, риби яли от тялото Тялото на Валя заклещено в тетраподите край Морска гара, викат Гражданска защита да го вади (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО) Морето изхвърли тялото на Валя Майката на изчезналата Валя: Дъщеря ми няма психични отклонения, нито любовник Приятелят на изчезналата Валя от Бургас: Ако е скочила от моста, защо не излиза тяло?! Майката на хубавата Валя: Намесеният трети човек в изчезването й е действал от злоба и завист Приятелят на изчезналата Валя: Никога не съм се съмнявал в нея, не е замесен трети човек Окръжна прокуратура е образувала досъдебно производство за отвличане на красивата Валя Изчезналата Валя свалила 20 кг като ученичка с жестоки диети Приятелят на Валя получавал писма: "Мисля, че я видях, но не съм сигурен" Майката на изчезналата Валя: Ако дъщеря ми беше скочила от моста, щеше да ми остави писмо. Отвлечена е Приятелят на хубавата Валя непримирим: Искам да усетя топлите й ръце Приятелка на изчезналата Валя: Тя е страхлива, не може да броди сама в Морската градина Приятелят на изчезналата Валя зове: Помогнете, нека да я търсим заедно! Само във Флагман.бг: Опасни фитнес добавки докарали до смърт красивата Валя от Бургас, четете цялата истина Извънредно! Фатална развръзка за красивата Валя, чакат морето да изхвърли тялото й Изчезналата Валя тръгнала без документи и с 20 лв. в джоба си, телефонът й още дава свободно Валентина отвлечена? Отпадна версията за самоубийство в морето Претърсили поляни и градинки около Лозово, за да намерят следа от изчезналата Валя Красавицата Валя е била облечена с черно яке и черен панталон, приятелят й е в шок Изчезналата в Морската градина Валя е медицинска сестра, смятала да се омъжва за полицай Изчезна 25-годишна жена в Бургас, блокираха входа на Морската градина
виж още
скрий
19 Май 2014, Понеделник, 14:20 ч.
Автор: Флагман.бг

До 2 дни ще е готова ДНК-експертизата, която със 100% да докаже, че тялото е нейното

По тялото на Валя Иванова не са открити следи от насилие, стана ясно след направената аутопсия, научи Флагман.бг. "Не се наблюдават видими наранявания", е заключението на съдебните лекари. До два дни ще стане ясен резултатът от ДНК-експертизата, който да потвърди със 100% сигурност, че трупът, изплувал на вълнолома вчера привечер, е на медицинската сестра.

При първоначалния оглед на тялото, което е силно разложено, са открити характерните белези на 24-годишната бургазлийка – татуировка и пиърсинг.

Приятелят на Валя – Валентин Георгиев, е разпознал дрехите на момичето. Близките са в шок.

В категории: Животът


23
Коментара
23
Коментара по темата
23.
сиса
20.05.2014 17:14:56
0
2
Може и да дава отражение това..в смисъл че е била с лабилна психика.Явно наистина гена си оказва влияние.Защото не мога да си обясня как иначе такова хубаво момиче ще си посегне на живота.какво и липсва?Нищо!Млада здрава хубава умна!Била е склонна към такива неща.Не знам до колко е вярно за бащата и за това че тя е правила опит преди за самоубийство но..
22.
От Лозово
20.05.2014 11:52:39
0
5
Всичко е наследствено.Тя Валя още като ученичка се беше нагълтала с хапчета да се трови. Не пишете глупости за приятеля и.Бях ви писала че баба и се обеси- брата на баба и и той се самоуби-баща и беше пациент на психото не отдавна.Нещо генетично има сбъркано в родата.
21.
Спиридон
20.05.2014 10:42:15
0
4
жалко за момичето целия бургас се надяваше да не е такава развръзката
20.
tony
20.05.2014 07:56:48
1
2
жалко за момичето,полкон пред паметта и! може би никога няма да се разбере защо се е самоубила,ще има хиляди версии и догадки! аз лично не се съмнявам ,че този труп е на валя,както все още се пише,че не е официално потвърдено..
19.
до трапера12
20.05.2014 00:01:53
2
2
това лично изживяно ли го пишеш, направо се просълзих, прав си. сис
18.
Катя
19.05.2014 21:09:18
3
3
МОМИЧЕТА ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ ! НЕ КЛЕВЕТЕТЕ МОМЧЕТО И НЕ ТЪРСЕТЕ СЕНЗАЦИЯ В ВСИЧКО! ВАЛЕНТИН НЕ Е ИМАЛ ДРУГА ЖЕНА КАКТО И ТЯ! КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО НИКОЙ НЕЗНАЕ....ПРОЯВЕТЕ СЪПРИЧАСТНОСТ!
17.
Теодора
19.05.2014 19:49:32
3
5
Хайде недей да се правиш, а! Много добре те познавам коя си. И след като Валя се самоуби, продължи да се виждаш с него. Ама не си мисли, че си единствена. Такива курвета като теб, ония путьо ги оправя постоянно.
16.
Таня
19.05.2014 19:03:19
3
5
хах Моля??Това някаква шега ли е??Аз въобще не го познавам този човек но както и да е!Нали знаеш че Тани има бол
15.
Теодора
19.05.2014 17:46:16
7
5
Таня, недей да се правиш на много покрусена. Защо не пишеш какви ги въртеше с приятеля на Валя? Как се виждахте тайно от нея. Ти имаш най-голяма вина, че се е самоубила. Явно е разбрала за връзката ви и не е могла да го понесе.
14.
Таня
19.05.2014 13:27:47
2
14
много мъка много..а за колко още може би не знаем..:(( направо ми се къса сърцето!!
13.
бургас
19.05.2014 13:25:03
1
34
МНОГО ЖАЛКО,ДНЕС СЕ НАТЪЖИХ УЖАСНО,И СЕ ЗАМИСЛИХ МНОГО ЗАДЪЛБОЧЕНО............ХОРА,НЕ СЕ КАРАЙТЕ ТУК!ЖИВОТА НИЕ ДАДЕНОСТ,ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ЧЕ НАШИТЕ МАЙКИ МИ НОСЯТ ЦЕЛИ 9 МЕСЕЦА,РАЖДАТ НИ И СЕ ГРИЖАТ ЗА НАС.....ПОСТАВЕТЕ СЕ НА МЯСТОТО НА ТЕЗИ ХОРА,ТЕ ИЗЖИВЯХА СТРАШЕН КОШМАР,ТОЛКОВА БОЛКА И СТРДАНИЕ.КОЛКОТО И ДА ВИЕ ТРУДЕН ЖИВОТА НЕ ПРАВЕТЕ ПОДОБНО НЕЩО,НИКОГАААА!!!ВСЕКИ ИМА МОМЕНТИ НА ОТЧАЯНИЕ И БОЛКА,НО НЕ СИ ПОСЯГАЙТЕ НА ЖИВОТА,НЕДЕЙТЕ!
12.
trapera
19.05.2014 13:20:37
0
62
Много лоши неща може да понесе един човек - бедност, раздели, дори смърт на близък... времето уж лекувало. Едно нещо, обаче, никой не може да излекува - да надживееш собственото си дете. Да положиш цветя на гроба му и да целунеш леденото му лице.
Има ли нещо по-страшно от това да се събудиш, осъзнавайки, че най-скъпото нещо в живота ти го няма?... Останали са само снимката в хола, играчките, завивките, в които довчера е спало, бюрото с книги и учебници, любимият десерт в хладилника, разхвърляните дрехи, които последно е обличал... Но детето го няма, няма кого да събудиш за училище, няма на кого да се скараш дори за поредната беля. Трябва да събереш сили, за да станеш и отидеш на погребението му.Там, където хората ще изказват съболезнования за загубата на детето, но никой, всъщност, няма да разбере, че в този ден, заедно с душата на мъртвото дете, си отиват и още две други - родителските.

Сила? Няма такова нещо в такъв момент. Нямаш сила дори да сложиш край на собствения си живот. Изведнъж всичко губи смисъл, искаш просто да подържиш за последно ръчичката на най-ценното нещо в живота ти... Да се помолиш за чудо... чудо, което знаеш, че няма как да се случи, но така вярваш в него.
Да, всичко това е трудно за осмисляне, трудно е и за писане, повярвайте... трудно е дори да и го помислите. Но това и е зловещата, отчаяна мъка на едно семейство в някой край на страната - всеки един ден. Всеки ден, някъде едно семейство погребва детето си. Бебе, ученик, студент- без значение, мъката е една и съща винаги. Деца, болни от трудно лечими болести, за които се нужни хиляди левове. Деца, станали жертва на психопат - убиец. Деца, сложили сами край на живота сиТова не е единичен „семеен“ проблем. Това е проблем на една нация и най-вече на една държава, която не може да отгледа децата си. Не я е грижа за тях, не се трогва, когато те умират..., защото това е ежедневие и вече не е „извънредно“. Никой в тази страна не се опитва да предотврати самоубийствата при децата, никой не се опитва да помогне със средства за спасение на тежко болните, никой не го е грижа, че всеки ден някъде, в някой край на тази страна, едно дете умира.
Никой не разбира мъката на родителите, които погребват децата си, и живеят през целия си живот със спомена за спускащия се ковчег в изкопаната дупка - всеки ден, всеки час, всеки миг. Кога ще живеем в държава, в която на някого ще му пука поне за детския живот? Поне за загубените деца, някъде метри под земята...
Никой не е застрахован, че тази мъка няма да го достигне. И на никого не пожелавам тази зловеща съдба. Но помнете – и днес едни родители погребват своето детенце... целунете вашето и се радвайте, че е живо и здраво.

Майната му на всичко друго..
11.
до 10 Таня
19.05.2014 13:13:27
7
12
Тази злоба си я интерпретираш сама.Къде видя злоба в коментарите ми?Ти съдиш родителите и близките,че не били повярвали от самото начало.Не виждам злоба в това,че ти се казва,че който и да е не би повярвал при положение,че няма труп,че детето му е мъртво !Съвсем нормално е до последно да се надяват,но за мен пък е ненормално да ги съдиш,че са имали надежда да е жива.Споделяй си мнението,но не хвърляй обвинения,че една майка и един баща до последно са имали надежда,че детето им може да е живо!
10.
Таня
19.05.2014 13:02:17
3
13
Каква е тази злоба бе хора?За камерите специално го разбрах след репортаж излъчен директно от Бургас.Разговаряха със секретар на МВР-то!!!Да разбира се аз също не го пожелавам на никой това и на мен не ми стана хубаво след като прочетох,че момичето е починало!И до номер 8 моля те не ми давай акъли какво да правя!Аз си изказвам мнението,и ако на теб не ти изнася просто го подмини без да даваш безсмислени съвети!Полицията от самото начало излезе със това становище!За съжаление се оказа истина!Разбира се на никой не пожелавам това,дори на най-големият си враг..така че...Мисълта ми беше съвсем друга,понякога колкото и да е тежко човек трябва да приеме фактите такива каквито са!Родителите са били наясно,че момичето е скочило!Видели са записи-по конкретно бащата!Но просто докато няма тяло,няма и крайно становище по случая!!!Никой родител не иска да погребе детето си,трудно се приема това факт..голяма мъка..Според мен това е било инфото което те не искаха да се оповестява по медии,защото са се надявали да е жива,както и аз.Защото ако бяха потвърдили,че са видели записите,всичко щеше да е приключило отдавна,нямаше да има такъв медиен отзвук и нямаше да се разследват и други версии относно изчезването!Това си е мое мнение и не ангажирам никой с него!Относно запитването ми за групата,първоначално си помислих,че е фб бъг,и за това не ми излиза в новините..но е изтрита.съвсем нормално!!
9.
с
19.05.2014 12:52:03
2
18
"При първоначалния оглед на тялото, което е силно разложено, са открити характерните белези на 24-годишната бургазлийка – татуировка и пиърсинг.
Приятелят на Валя – Валентин Георгиев, е разпознал дрехите на момичето."
- това е достатъчно, че е тя. Няма какво повече да коментирате ДНК експертизи и хипотези!
8.
до 5
19.05.2014 12:46:24
14
5
Да не ти се случва,че ако си на мястото на родителите и близките и ако няма тяло през глава ти ще ти мине и че извънземни може да се.Съвсем нормално е да се търсят и други версии.А на тези 5 камери, на които влиза във водата сигурно само ти си гледала записите.Вместо да четеш по медиите и в Crimes,bg вземи направо някой криминален роман прочети може и по достоверна версия да намериш.
7.
f
19.05.2014 12:31:09
5
4
Прекръстена е на "групата на Таня"
6.
Таня
19.05.2014 12:21:35
4
0
групата за Валя изтрита ли е че не ми се отваря!
5.
до 4
19.05.2014 12:19:20
4
14
След като има 5 охранителни камери 5 които са я засекли как тя остава цигари и телефон и влиза във водата..по ясно от това не виждам.Може би това е била информацията които родителите не са искали публично да оповестят,защото са се надявали да е жива.Естествена и нормална реакция.Прочетох го в Crimes,bg моста е пълен с камери..няма как да не е засечена..Аз също искрено се надявах..и то много!!Голяма мъка е!Красиво момиче а да се погуби по този нелеп начин!още се чака ДНК-то но Валентин я разпознал ..абее ужас..то не бяха китайски триади,то не беше отвличане,замесени лекари..а истината е била ясна от самото начало!!Жалко!!
4.
до Таня
19.05.2014 12:07:11
14
10
Таня,при положение,че няма тяло ,няма доказателства как се прави заключение,че е самоубийство?А и много рано и бързо се стигна до извода,че няма насилие.
3.
СТАНИСЛАВА
19.05.2014 11:52:10
0
18
ЖАЛКО ЗА ХУБАВОТО ДЕТЕ!!!НО КАКВО СЕ КРИЕ ЗАД ТАЗИ ТРАГЕДИЯ,ЕДВА ЛИ ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ...
2.
Таня
19.05.2014 11:47:51
4
12
Жалко!Много мъчно!!Съжалявам че това момиче си е отишло от този свят!Живота е бил пред нея!Изглежда наистина е имала някаква обремененост в семейството!Бях прочела че имало и други самоубийци в родата и.Изглежда и това повлиява!Момичето е имало лабилна психика,колкото и да не им се вярва на семейството и!Не знам какво я е подтикнало към това деяние разбира се!Голяма трагедия!Мир на праха и!Но въпреки че полицията беше плюта относно това,че не си върши работата,изглежда този път го е направила!Тя излезе със становище,че е самоубийство!Че камери са я записали и че баща и е видял записите!Разбирам,че това е голяма мъка и никой от близките не иска да повярва,че се е самоубила,но след като има такива факти...??Не знам!Много ми е мъчно за момичето!Жалко!
1.
Dsdg tvd
19.05.2014 11:44:26
7
17
Жалко за близките,нея няма за какво да я сажалява човек за тази безумна постъпка...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се заплашиха едни други с нови временни комисии Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом Ученик бере душа в болница след катастрофа Ученик бере душа в болница след катастрофа В болница с опасност за живота е настанен 16-годишен неправоспособен тийнейджър, управлявал мотора, който е с прекратена регистрация Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ръководството на клуба иска да изрази своята вяра и подкрепа в младия бургаски треньор и неговия екип Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница 23-годишният бургазлия започнал да буйства без причина, ченгета от Второ РУ го озаптили Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Вноската за общината ще е около 14 хил.лева годишно, но добавената стойност – много висока Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Разговорите вървят спокойно и конструктивно, отбеляза държавният глава Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Не е ясно как се е почувствал Стефан и какво ще последва, щом блондинката се прибере у дома след днешния ефир Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори