×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ДНК-експертизата категорична: Трупът, изплувал на вълнолома в Бургас, е на Валя


ДНК-експертизата категорична: Трупът, изплувал на вълнолома в Бургас, е на Валя
Откритото в района на бургаския вълнолом в края на миналата седмица женско тяло принадлежи на 24-годишната Валя Иванова от Бургас
Тема в развитие
ДНК-експертизата категорична: Трупът, изплувал на вълнолома в Бургас, е на Валя Няма следи от насилие по тялото на Валя Вижте 18-годишното момче, намерило трупа на Валя (ВИДЕО) Чакат ДНК-проба от трупа, за да кажат дали е Валя, риби яли от тялото Тялото на Валя заклещено в тетраподите край Морска гара, викат Гражданска защита да го вади (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО) Морето изхвърли тялото на Валя Майката на изчезналата Валя: Дъщеря ми няма психични отклонения, нито любовник Приятелят на изчезналата Валя от Бургас: Ако е скочила от моста, защо не излиза тяло?! Майката на хубавата Валя: Намесеният трети човек в изчезването й е действал от злоба и завист Приятелят на изчезналата Валя: Никога не съм се съмнявал в нея, не е замесен трети човек Окръжна прокуратура е образувала досъдебно производство за отвличане на красивата Валя Изчезналата Валя свалила 20 кг като ученичка с жестоки диети Приятелят на Валя получавал писма: "Мисля, че я видях, но не съм сигурен" Майката на изчезналата Валя: Ако дъщеря ми беше скочила от моста, щеше да ми остави писмо. Отвлечена е Приятелят на хубавата Валя непримирим: Искам да усетя топлите й ръце Приятелка на изчезналата Валя: Тя е страхлива, не може да броди сама в Морската градина Приятелят на изчезналата Валя зове: Помогнете, нека да я търсим заедно! Само във Флагман.бг: Опасни фитнес добавки докарали до смърт красивата Валя от Бургас, четете цялата истина Извънредно! Фатална развръзка за красивата Валя, чакат морето да изхвърли тялото й Изчезналата Валя тръгнала без документи и с 20 лв. в джоба си, телефонът й още дава свободно Валентина отвлечена? Отпадна версията за самоубийство в морето Претърсили поляни и градинки около Лозово, за да намерят следа от изчезналата Валя Красавицата Валя е била облечена с черно яке и черен панталон, приятелят й е в шок Изчезналата в Морската градина Валя е медицинска сестра, смятала да се омъжва за полицай Изчезна 25-годишна жена в Бургас, блокираха входа на Морската градина
виж още
скрий
22 Май 2014, Четвъртък, 15:15 ч.

Валентина Иванова изчезна на 15 април, след 33 дни трупът й бе открит

Трупът, изплувал на вълнолома в Бургас, е на Валентина Иванова. Това стана ясно в резултат на приключилия ДНК – анализ по метода на ДНК-профилиране, свързано с изследване на костен материал, извършено от специалисти в сектор "Базова научно-техническа лаборатория" при ОД МВР – Бургас. По категоричен начин е установено, че откритото в района на бургаския вълнолом в края на миналата седмица женско тяло принадлежи на 24-годишната Валя Иванова от Бургас, изчезнала на 15 април тази година.

В категории: Бургас


13
Коментара
Крадец на песни ли е Фики?
Крадец на песни ли е Фики? 25/04/2024, Четвъртък 10:40 2
13
Коментара по темата
13.
Geri
23.05.2014 09:59:55
0
13
Либе жали ден до пладне,майка жали чак до гроба.
12.
СТАНИСЛАВА
23.05.2014 09:30:48
0
9
ПОЧИВАЙ В МИР, ДЕТЕ!!!ИМАЛО Е ПРИЧИНА ДА ПОСТЪПИ ТАКА!КЪДЕ СА БИЛИ ХОРАТА ОКОЛО ВАЛЯ?АМИ ВАЛЕНТИН НИЩО ЛИ НЕ Е РАЗБРАЛ ЗА ДУШЕВНОТО Й СЪСТОЯНИЕ?НЯКОЙ НЕЩО КРИЕ!ТРАГЕДИЯ ГОЛЯМА!
11.
СТАНИСЛАВА
23.05.2014 09:30:26
1
6
ПОЧИВАЙ В МИР, ДЕТЕ!!!ИМАЛО Е ПРИЧИНА ДА ПОСТЪПИ ТАКА!КЪДЕ СА БИЛИ ХОРАТА ОКОЛО ВАЛЯ?АМИ ВАЛЕНТИН НИЩО ЛИ НЕ Е РАЗБРАЛ ЗА ДУШЕВНОТО Й СЪСТОЯНИЕ?НЯКОЙ НЕЩО КРИЕ!ТРАГЕДИЯ ГОЛЯМА!
10.
...
23.05.2014 01:06:17
0
12
Светла и памет на момичето! Нека душата и почива в Мир! Не мога да разбера обаче едно, защо след като в много сайтове се изписа, че баща и е видял камерите, как влиза във водата и т.н. защо се пусна за издирване момичето. Не знам но тук има нещо много странно...
9.
Г.Ж.
23.05.2014 00:55:47
0
11
Не искам да си представям какво изпитват близките и...Дано бъдат оставени да изживеят болката си,а не да ги засипват с хиляди въпроси...В момента това е нещото,от което най-малко се нуждаят...Моите съболезнования.
8.
Albena
22.05.2014 23:20:33
1
7
Mir na dy6ata i .Saboleznovaniq na semeistvoto i i nai ve4e na lybimiqt i k oito ne sprq i za mig da q tarsi.Jalko za tova xybavo slan4ice.
7.
samba
22.05.2014 23:13:00
1
13
Изключително лекомислена и глупава постъпка, за която най-близките и хор а имат косвена вина , имайки впредвид психичното и състояние. Мир на душата и .
6.
BURGASSSSSSSS 11111111
22.05.2014 21:01:59
1
19
Не мога да повярвам имах ме такава голяма надежда да е жива а тя милата била толкова близко до нас . Искам да изкажа искрените си съболезнования ма нейни те родите ли , близки и приятели и най ве4е на Валентин . По4ивай в мир Валя дано си на на по добро и по спокойно място .
5.
nhgljdf
22.05.2014 21:01:50
0
20
Слаба психика, жалко, че е взела такова кардинално решение.
4.
2222222
22.05.2014 20:54:57
1
20
Мило ,красиво момиче....какво те накара да сложиш край на живота си по този начин...Мир на душата ти
3.
Б
22.05.2014 20:49:59
0
23
НАЙ-ИСКРЕННИ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА БЛИЗКИТЕ:(И НЕКА ДА ПОЧИВА В МИР ДУШИЧКАТА И.ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ТРАГЕДИЯ,МЛАДО БЕЗУМНО КРАСИВО И ОБРАЗОВАНО МОМИЧЕ,С ШИРОКА УСМИВКА И ЗАОБИКОЛЕНО ОТ ХОРА КОЙТО СА ГО ОБИЧАЛИ.......ВСЕКИ ОТ НАС ИМА МОМЕНТИ НА ОТЧАЯНИЕ,СЛАБОСТ И РАЗОЧАРОВАНИЕ НО ТОВА НЕ Е ИЗХОД....КАКВОТО И ДА СЕ Е СЛУЧИЛО,И КАКВАТО И ДА Е БИЛА ПРИЧИНАТА НЕ Е БИЛА РАЗУМНА ПОСТЪПКА ДА СИ ПОГУБИ ЖИВОТА.ПОЖЕЛАВАМ НА СЕМЕЙСТВОТО МНОГО СИЛА И КУРАЖ В ТАЗИ УЖАСНА МЪКА.
2.
бургас
22.05.2014 20:49:03
4
7
Хиляда глупости ще се изпишат
1.
Въх!
22.05.2014 20:43:19
0
26
Бог да прости момичето. Било е болно, но не се е намерил някой да му помогне навреме. Да почива в мир!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Свалиха Росен Желязков, изпратиха го с бурни овации Свалиха Росен Желязков, изпратиха го с бурни овации 129 депутати подкрепиха предложението за махането му като председател на парламента Корнелия Нинова зове ГЕРБ да не въвлича БСП в калните си пехливански борби с ПП-ДБ Корнелия Нинова зове ГЕРБ да не въвлича БСП в калните си пехливански борби с ПП-ДБ Бойко Борисов е част от най-голямото зло за България и затова отказах да съм председател на парламента, сподели тя Страхотна инициатива на децата от ДГ "Ален мак" Страхотна инициатива на децата от ДГ "Ален мак" Участниците почистиха парковите пространства в квартала, засадиха дръвчета и поставиха къщички за птички Кметът Димитър Николов съобщи добра новина - започва ремонт на най-окаяната улица в ж.к."Възраждане" Кметът Димитър Николов съобщи добра новина - започва ремонт на най-окаяната улица в ж.к."Възраждане" След цялостния ремонт на “Патриарх Евтимий” ще продължим и с останалите улици във “Възраждане”, каза Димитър Николов ИТН напусна пленарната зала заради фарса с Росен Желязков, сглобката и контрабандистите ИТН напусна пленарната зала заради фарса с Росен Желязков, сглобката и контрабандистите Станислав Балабанов уверява, че хората на Слави в парламента ще гласуват за оставката на парламентарния шеф, защото били истинска опозиция за разлика от ПП-ДБ Крадец на песни ли е Фики? Крадец на песни ли е Фики? Изпълнителят проговори за скандала с Мира  Маги Халваджиян се изложи като кифладжия с Ал Бано, не плати за преводач и... Маги Халваджиян се изложи като кифладжия с Ал Бано, не плати за преводач и... Ал Бано все пак се усети, че преводачът от италиански е аматьор и затова реши да мине предимно на английски език, макар и там преводът да не беше добър Честито! Очакват ни поне още 5-6 нови служебни правителства, обяви Борисов Честито! Очакват ни поне още 5-6 нови служебни правителства, обяви Борисов Честито на „Възраждане“, на БСП, ние се отървахме от ПП-ДБ, обяви Борисов Парламентът събра кворум, започва свалянето на Росен Желязков (на живо) Парламентът събра кворум, започва свалянето на Росен Желязков (на живо) Депутатите от ПП-ДБ все пак се появиха в пленарна зала  Докато жена му хубавее, той заприлича на старец Докато жена му хубавее, той заприлича на старец Последователите на двойката изглеждат доволни от подобен “отчет” и въпреки че в центъра на събитията най-често е нежната половинка, все пак и Петко съумява да се появи в някой кадър
Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори