×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Приятелят на хубавата Валя непримирим: Искам да усетя топлите й ръце


Приятелят на хубавата Валя непримирим: Искам да усетя топлите й ръце
Валентин Георгиев - приятелят на Валя, продължава неистово да търси момичето, призивите му късат сърцето на хиляди хора, но предположения за изчезването й - няма
Тема в развитие
ДНК-експертизата категорична: Трупът, изплувал на вълнолома в Бургас, е на Валя Няма следи от насилие по тялото на Валя Вижте 18-годишното момче, намерило трупа на Валя (ВИДЕО) Чакат ДНК-проба от трупа, за да кажат дали е Валя, риби яли от тялото Тялото на Валя заклещено в тетраподите край Морска гара, викат Гражданска защита да го вади (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО) Морето изхвърли тялото на Валя Майката на изчезналата Валя: Дъщеря ми няма психични отклонения, нито любовник Приятелят на изчезналата Валя от Бургас: Ако е скочила от моста, защо не излиза тяло?! Майката на хубавата Валя: Намесеният трети човек в изчезването й е действал от злоба и завист Приятелят на изчезналата Валя: Никога не съм се съмнявал в нея, не е замесен трети човек Окръжна прокуратура е образувала досъдебно производство за отвличане на красивата Валя Изчезналата Валя свалила 20 кг като ученичка с жестоки диети Приятелят на Валя получавал писма: "Мисля, че я видях, но не съм сигурен" Майката на изчезналата Валя: Ако дъщеря ми беше скочила от моста, щеше да ми остави писмо. Отвлечена е Приятелят на хубавата Валя непримирим: Искам да усетя топлите й ръце Приятелка на изчезналата Валя: Тя е страхлива, не може да броди сама в Морската градина Приятелят на изчезналата Валя зове: Помогнете, нека да я търсим заедно! Само във Флагман.бг: Опасни фитнес добавки докарали до смърт красивата Валя от Бургас, четете цялата истина Извънредно! Фатална развръзка за красивата Валя, чакат морето да изхвърли тялото й Изчезналата Валя тръгнала без документи и с 20 лв. в джоба си, телефонът й още дава свободно Валентина отвлечена? Отпадна версията за самоубийство в морето Претърсили поляни и градинки около Лозово, за да намерят следа от изчезналата Валя Красавицата Валя е била облечена с черно яке и черен панталон, приятелят й е в шок Изчезналата в Морската градина Валя е медицинска сестра, смятала да се омъжва за полицай Изчезна 25-годишна жена в Бургас, блокираха входа на Морската градина
виж още
скрий
21 Април 2014, Понеделник, 05:51 ч.
Автор: Флагман.бг

Хиляди хора са съпричастни към съдбата на Валя, Валентин шести ден отчаяно зове за помощ

Приятелят на хубавата бургазлийка Валентина Иванова, която изчезна в нощта на 15 април – Валентин Георгиев, отчаяно зове за помощ и не губи надежда шесто денонощие да види приятелката си жива и невредима. „Искам да усетя топлината на нейните ръце, начинът, по който ме докосваше, точно като на тази снимка, нежно, страстно и със силната аура на любовта!”, пише младият мъж, който  в последните дни буквално разтърси сърцата на хиляди хора със съдбата на изчезналата си приятелка. Призивите му за помощ са истинска молба момичето да се върне живо и здраво, той не крие, че се разкъсва от мъка.
До момента обаче хронологията на събитията около изчезването на Валентина Иванова е повод за хиляди неизвестни. Както Флагман.бг съобщи, момичето е изчезнало в нощта на 15 април, след като е слязло в района до входа на Морската градина от такси Елеганс, чийто шофьор е от Лозово. Едва на 17-ти започва нейното усилено издирване. Приятелят на Валя- Валентин, заяви тогава пред Флагман.бг, че няма никакво обяснение защо тя е била посред нощ в Морската градина. Той беше искрено притеснен, задаваше си хиляди въпроси, след което вечерта в четвъртък отказа всякакъв коментар по темата. Същевременно, според официално съобщение на полицията, стана ясно, че близките на Валентина, не желаели публикуването на снимките й.
Впоследствие се оказа, че през това време майката Пенка Иванова, не е знаела за драмата с изчезването на дъщеря й, която разтресе цяла България, и е научила от интернет.  По спешност още в петък тя се прибра в България. Вечерта на 17 април от МВР съобщиха, че случаят е изяснен в детайли, че не се касае за вътрешен и външен трафик, както и за криминално престъпление. Неофициално източници, близки до разследването съобщиха, че става дума за самоубийство, но бащата Иван Иванов не вярва в тази версия, тъй като няма открито тяло. На следващия ден, отново неофициални полицейски източници съобщиха за Флагман.бг, че е открит телефона на Валя. Бил е на моста, открит от рибар и е давал свободно.
Същевременно хиляди хора изказват предположения и съмнения, публикувани в групата, създадена специално за търсенето на Валя в социалните мрежи. Приятелят й Валентин денонощно отправя призиви снимката й да достигне до всеки, за да бъде бързо открита, но отказва да говори. В събота близки и приятели, основно до Валентин, предприеха акция за издирването й край морето. Пред репортер на Флагман.бг, негови роднини казаха потресени, че вероятно развръзката е трагична, но не губят надежда да намерят момичето живо. Обикаляха по двойки от солниците до кв. Крайморие.
Бащата на Валя – Иван, пък вечерта е бил на църква, за да запали свещ за Възкресение в бургаския квартал Лозово, но не е коментирал с местните хора предположения за изчезването на дъщеря си. "Оглеждаше се така, сякаш очакваше да види дъщеря си", казаха местни жители.
Според коментарите във Фейсбук колеги на Валентин, който е полицай, са поставили в патрулните коли нейната снимка, за да бъде евентуално разпозната в случай, че бъде намерена.
Майката на Валя – Пенка, също публикува в профила си снимки на дъщеря си. Според предишни нейни публикации, тя се е радвала на връзката й с Валентин. Хората обаче нямат обяснение защо младият мъж търси неистово помощ, а семейството й официално чрез полицията се опита да забрани публикуването на снимките  й. Същевременно той също отказва да коментира случая.

В категории: Животът


13
Коментара
Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
13
Коментара по темата
13.
*********
07.07.2021 17:46:21
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
12.
*********
19.04.2021 11:23:00
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
11.
*********
26.08.2020 16:18:06
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
10.
*********
26.08.2020 16:17:30
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
9.
Harry Fragnad
02.09.2014 02:35:04
0
0
Harry Fragnad Финанси / Бърз кредит Harry Fragnad финансите предлага търговски и лични заеми при лихвен процент от 2%, лизинг и средни пазар финансови решения, които могат да помогнат на лице или фирма, изграждане на по-силна, по-добро бъдеще. Били ли сте били отхвърлени от финансовите институции, или в процес на преразглеждане на дълга? Тази фирма ще осигури необходимото финансово решение. Одобряване и трансфер заем отнема само два работни дни за по-нататъшна информация за контакт на този имейл [email protected] за повече подробности.
8.
maria
23.08.2014 12:17:02
0
0
Моето име е Мария, аз съм тук, за да ви позволи да знам как Бог използва този заем компания, наречена cherishhouseofloan да благослови семейството ми, аз видях един коментар и аз в контакт с тях за моя изненада тя беше толкова лесно в рамките на няколко дни аз имам заем сега съм много щастлив имаш нужда от всякакъв вид на заем, все още можете да се свържете с тях и да каже довиждане на вашите притеснения, те дават на заем и за двете индивидуални и сътрудничат органи заеми се моля като се свържете с тях сега вашите притеснения ще бъдат над вас може да ги достигне по имейл
[email protected]
7.
hmm
01.06.2014 01:10:27
0
1
I az taka mislja ce prijateljat i Valentin prikriva mnogo neshta i go igrae na neshtasten, no zvyci mnogo falshiv i bezcystven.
6.
х
22.04.2014 09:14:33
0
1
"Неофициално източници, близки до разследването съобщиха, че става дума за самоубийство, но бащата Иван Иванов не спира да вярва в тази версия, тъй като няма открито тяло". Флагман........ хайде обърнете малко повече внимание на смисъла на изреченията, които публикувате.
5.
e.p
22.04.2014 09:11:42
0
0
https://www.facebook.com/valentin.georgiev.7771?fref=ts
koito ima vazmojnost da vleze i da razgleda snimkite na priatelia na momicheto.osobenno vnimanie obarnete na snimkite v koito pokazva tialoto si i komentarite pod tiax.
4.
parata
22.04.2014 08:54:04
0
0
kazah vi begala e pri 4i4ko pari4ko, policai4eto nqma ke6
3.
op
22.04.2014 02:34:41
2
5
hora ot lozovo pochvat da govorqt che se e vyrnala I che vsichko prosto e film dano da e taka che cqlata taq drama Valentin I tazi misteriq tolkova mnogo smyrdi
2.
бургазлия
21.04.2014 23:28:35
3
16
на мен вече ми прилича на подигравка от страна на близките към хората, които са състрадателни. То голям Туин Пийкс, има нещо нередно. Всички се занимават, цялата страна се вълнува. А дали пък полицаят с тези сълзливи постове не се мъчи да прикрие некщо???????????????????????? Та и полицията с него барабар. Никаква логика няма в нищо случващо се
1.
дафи
21.04.2014 21:45:21
3
8
това момче ще се побърка, видно е, че я обича и дава всичко от себеси, но защо е станала такава промяна в четвъртък? Защо е шумотевцата във Фб, а иначее - нищо. Как така? Всички се вълнуват
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори