×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Чакат ДНК-проба от трупа, за да кажат дали е Валя, риби яли от тялото


Чакат ДНК-проба от трупа, за да кажат дали е Валя, риби яли от тялото
Служител на Гражданска защита и криминалист оглеждат трупа, който е в напреднал стадий на разложение, липсват части от тялото и от дрехите
Тема в развитие
ДНК-експертизата категорична: Трупът, изплувал на вълнолома в Бургас, е на Валя Няма следи от насилие по тялото на Валя Вижте 18-годишното момче, намерило трупа на Валя (ВИДЕО) Чакат ДНК-проба от трупа, за да кажат дали е Валя, риби яли от тялото Тялото на Валя заклещено в тетраподите край Морска гара, викат Гражданска защита да го вади (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО) Морето изхвърли тялото на Валя Майката на изчезналата Валя: Дъщеря ми няма психични отклонения, нито любовник Приятелят на изчезналата Валя от Бургас: Ако е скочила от моста, защо не излиза тяло?! Майката на хубавата Валя: Намесеният трети човек в изчезването й е действал от злоба и завист Приятелят на изчезналата Валя: Никога не съм се съмнявал в нея, не е замесен трети човек Окръжна прокуратура е образувала досъдебно производство за отвличане на красивата Валя Изчезналата Валя свалила 20 кг като ученичка с жестоки диети Приятелят на Валя получавал писма: "Мисля, че я видях, но не съм сигурен" Майката на изчезналата Валя: Ако дъщеря ми беше скочила от моста, щеше да ми остави писмо. Отвлечена е Приятелят на хубавата Валя непримирим: Искам да усетя топлите й ръце Приятелка на изчезналата Валя: Тя е страхлива, не може да броди сама в Морската градина Приятелят на изчезналата Валя зове: Помогнете, нека да я търсим заедно! Само във Флагман.бг: Опасни фитнес добавки докарали до смърт красивата Валя от Бургас, четете цялата истина Извънредно! Фатална развръзка за красивата Валя, чакат морето да изхвърли тялото й Изчезналата Валя тръгнала без документи и с 20 лв. в джоба си, телефонът й още дава свободно Валентина отвлечена? Отпадна версията за самоубийство в морето Претърсили поляни и градинки около Лозово, за да намерят следа от изчезналата Валя Красавицата Валя е била облечена с черно яке и черен панталон, приятелят й е в шок Изчезналата в Морската градина Валя е медицинска сестра, смятала да се омъжва за полицай Изчезна 25-годишна жена в Бургас, блокираха входа на Морската градина
виж още
скрий
18 Май 2014, Понеделник, 01:10 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка Иван КОЛЕВ

Утре ще бъде извършена аутопсия на останките от женски труп


Линейка на МБАЛ-Бургас откара в 21.40 часа останките от женско тяло, които бяха намерени на вълнолома в Бургас и за които Флагман.Бг пръв съобщи, а след това останалите сайтове си приписаха ексклузивност на новината. „Не можем да кажем дали това е Валентина Иванова и не бива да избързваме, въпреки че частите от тялото определено са на жена на възраст между 20 и 30 години.

Утре ще бъде взета проба за анализ на ДНК и едва след като получим резултата, ще можем да кажем със сигурност, че това е изчезналата на 15 април т. г. млада жена“, каза източник на Флагман.Бг, пряко свързан с разследването. Това, което нашият източник е видял, е, че трупът е бил въртян много от подводните течения и е в напреднал стадий на разложение, части от дрехите и плътта са отхапани от риби. Утре ще бъде извършена аутопсия, но за погребение е още рано да се говори.

В категории: Бургас


Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 1
16
Коментара по темата
16.
пфф
19.05.2014 11:50:16
2
3
Явно след като не можете да покажете снимка на трупа, се сте заели картинно да ни го опишете. Сега остава да уведомите сеирджиите кои точно части от трупа са наядени, кои видове риби са го направили и кои от зъбите си са използвали. Да не забравите са споменете, че въпросните риби все още може да са си там.
Колко е неуместно това, може да се разбере единствено от хора с поне зачатъчно чувство за човечност. И между другото днес не е неделя, а понеделник.
15.
до вси4ки
19.05.2014 10:57:07
3
6
Като не ви харесва какво пише и публикува Касабова защо продължава те да влиза те в сайта , да 4ете те и да коментира те . На който не му понася да се изнася .Запазете си коментари те за вас като не ви харесва .Кой как пишел това е простотия която е коментирана и всеки гледа грешки те на другия а никой не поглежда себе си . Из4езването на Валя беше шок за доста хора и вси4ки се молех ме тя да е жива .Съгласна сам с коментар номер 14 .
14.
АБЕ ПИЧОВЕ И ПИЧКИ
19.05.2014 01:10:34
9
21
АБЕ ПИЧОВЕ И ПИЧКИ ТРАЯХ , ТРАЯХ АМА НЕ ИЗСТРАЯХ КАКТО ПИСА ПО ДОЛУ , ЧОВЕКА, АЙ СТИГА С ТОВА КАСАБОВА ТОВА КАСАБОВА ОНОВА , КАКТО СЕ КАЗА ПО ДОЛУ ТОВА Е ДЕЙСТВИТЕЛНОСТА , ЧЕ СТАВАЛИ ГРЕШКИ В ПРАВОПИСА , ЧЕ НЯКОЙ ДЕТАЙЛ НЕ БИЛ ОПИСАН ПО КАНОНИТЕ НА ЖУРНАЛИСТИКАТА, ВИЖТЕ СЕГА, ТОВА СА КАКТО КАЗВАТ АМЕРИКАНЦИТЕ , БРЕЙКИНГ НЮЗ , САЙТА ТИ ДАВА СУРОВИЯ МАТЕРИАЛ И ТЕ ОСТАВЯ ДА РАЗСЪЖДАВАШ , А ПЪК ТИ АКО ИСКАШ ПОСЛЕ САМ КАТО СПОДЕЛЯШ КОМЕНТАР СА ПРАВИ Н А ИВАН ВАЗОВ , И АЙ СТИГА С ТОВА КАСАБОВА ТОВА , КАСАБОВА ОНОВА, ЧЕ ЗАПРИЛИЧВАТЕ НА СЕЛСКА СВАТЯ , НЕ ЧЕ НЕ СТЕ , АМА СЕГА ЩОМ ЖЕНАТА ВИ Е ДАЛА ПОЛЕ ЗА ИЗЯВА БЕЗ ЦЕНЗУРА , СТАВАТЕ КУЧЕ КОЕТО ХАПЕ РЪКАТА КОЕТА ПОДАВА КОМАТА , НЕ ЗАЩИЩАВАМ НИКОГО НЕ Я ПОЗНАВАМ НЕ СЪМ Я ВИЖДАЛ , Е ОСВЕН НА СНИМКА Е КРАСИВА ЖЕНА И ТОЛКОВА, КАТО НЕ ВИ ОТЪРВА ПИШЕТЕ ПО ДРУГИ САЙТОВЕ , ИСКАЗВАЙТЕ СЕ ПО ВЪПРОСА КОНКРЕТНО, А НЕ КОЙ КАКЪВ НОМЕР СУТИЕН НОСИ ,
13.
до7
19.05.2014 01:02:00
5
8
казвам се ани и от самото начало чета за случая, ти пък какво си недоволна специално от този сайт не мога да разбера. Тук писаха всичко нормално и не се поддадоха на гадостите. Даже вече трябва да разровят защо това момиче си е сложило край на живота. Че нещо не е наред от това, което говореха близките й вчера по тв
12.
gffg
19.05.2014 00:40:56
7
14
Браво, Касабова! Доказа, че сте разядени отвътре боклуци цялото ви семейство!
11.
Тим
18.05.2014 23:49:56
14
17
Абе всички се пулите на журналистиката ама отваряте да четете новините тук. Като не ви харесва не отваряйте. Този сайта е новинарски, а новини има във всичко! Описанията и подробностите не само оцветяват и допълват новината, но и са важни.
До флагманите: Евала че сте първи, бързи и подробни. Приятно, неприятно...това са новини! Продължавайте, има и такива като мен които и през сълзи от прочетеното продължават да четат.
10.
второкаествени
18.05.2014 23:40:27
7
22
Това не е новина, нито журналистика. Това е хипотеза надраскана от неграмотник, завършил местния ПУЦ.
9.
Пфф
18.05.2014 23:24:50
8
15
Няма по -смешен ,долен и лъжлив сайт ! Мишки !
8.
Георги
18.05.2014 23:18:36
5
38
"Журналистите" носят отговорност за това което пишат !! За да вдигат рейтинг ще напишат куп гадости! Ясно е каква е гледката !!! Един журналист не снима дете в ковчег ,не задава на опечалените крайно глупави въпроси ,не пише глупави коментари и не използва словосъчетания като "риби яли от тялото" !!!! Това го правят само евтини ,провинциални дръскачи !!!!!!!!
7.
!!!!
18.05.2014 23:12:42
5
18
Какво значи истински журналисти? И важно ли е кой пръв съобщил новината, която дори и не е потвърдена на 100%? Дали ,когато са ви учили на журналистика, са ви казали да не ровите в живота на хората и да пишете глупости? 30 дни писахте какво ли не за семейството и момичето? Интересува ви само кой пръв ще съобщи гадостите и рейтинга на измислените ви сайтове....Толкова лъжи публикувахте за един месец, а сега се биете кой пръв да съобщи трагедията. Нямате ли срам? Нямате ли деца? Къде е морала ви?
6.
ochmito
18.05.2014 23:04:15
7
11
олио да ви попари журналистически подлоги
5.
!
18.05.2014 22:53:31
6
36
Това "риби яли от тялото" е излишно в заглавието, дори и в "статията", не търсете сензация в трагедията на едно семейство, което и да е то. Все пак близки на намерената жена четат тези ваши редове, не им стига ужаса, през който минават, ами и още сол в раните им слагате, засрамете се ЖУРНАЛИСТИ! Не използвайте толкова груб език, излишно е. Всички знаем, че гледката не е хубава, не е нужно да се опитвате да я показвате и описвате.
4.
до пфууу от оууу
18.05.2014 22:42:43
3
17
за жалост , такаа е истината, когато изплува труп, не жруналистите са виновни, те предупреждаваха много пъти, истинските де. Както и специалистите. Какво искат да ти кажат, че е гримирана като на снимките ли.
3.
Цц
18.05.2014 22:41:25
8
37
Противняци !!!! Утре никой няма да ви чете! Гадни дръскачи!!! Пощадете семейството поне !!!! Деца нямате ли ! Ами ако вашето дете го яли риби?!?! Изроди !
2.
Вики
18.05.2014 22:39:32
6
20
Отвратително ! Не знаете дали е Валя а не спряхте да пишете името и !!!!!
1.
пууу
18.05.2014 22:31:46
7
36
Как може такова гадно заглавие?? Какви хора сте вие??? Чакали
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева
Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него 
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори