×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Приятелят на изчезналата Валя: Никога не съм се съмнявал в нея, не е замесен трети човек


Приятелят на изчезналата Валя: Никога не съм се съмнявал в нея, не е замесен трети човек
Много неистини се изписаха за Валя, каза Валентин Георгиев. Според него, приятелката му не прилича на жена, която би посегнала на живота си
Тема в развитие
ДНК-експертизата категорична: Трупът, изплувал на вълнолома в Бургас, е на Валя Няма следи от насилие по тялото на Валя Вижте 18-годишното момче, намерило трупа на Валя (ВИДЕО) Чакат ДНК-проба от трупа, за да кажат дали е Валя, риби яли от тялото Тялото на Валя заклещено в тетраподите край Морска гара, викат Гражданска защита да го вади (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО) Морето изхвърли тялото на Валя Майката на изчезналата Валя: Дъщеря ми няма психични отклонения, нито любовник Приятелят на изчезналата Валя от Бургас: Ако е скочила от моста, защо не излиза тяло?! Майката на хубавата Валя: Намесеният трети човек в изчезването й е действал от злоба и завист Приятелят на изчезналата Валя: Никога не съм се съмнявал в нея, не е замесен трети човек Окръжна прокуратура е образувала досъдебно производство за отвличане на красивата Валя Изчезналата Валя свалила 20 кг като ученичка с жестоки диети Приятелят на Валя получавал писма: "Мисля, че я видях, но не съм сигурен" Майката на изчезналата Валя: Ако дъщеря ми беше скочила от моста, щеше да ми остави писмо. Отвлечена е Приятелят на хубавата Валя непримирим: Искам да усетя топлите й ръце Приятелка на изчезналата Валя: Тя е страхлива, не може да броди сама в Морската градина Приятелят на изчезналата Валя зове: Помогнете, нека да я търсим заедно! Само във Флагман.бг: Опасни фитнес добавки докарали до смърт красивата Валя от Бургас, четете цялата истина Извънредно! Фатална развръзка за красивата Валя, чакат морето да изхвърли тялото й Изчезналата Валя тръгнала без документи и с 20 лв. в джоба си, телефонът й още дава свободно Валентина отвлечена? Отпадна версията за самоубийство в морето Претърсили поляни и градинки около Лозово, за да намерят следа от изчезналата Валя Красавицата Валя е била облечена с черно яке и черен панталон, приятелят й е в шок Изчезналата в Морската градина Валя е медицинска сестра, смятала да се омъжва за полицай Изчезна 25-годишна жена в Бургас, блокираха входа на Морската градина
виж още
скрий
29 Април 2014, Вторник, 04:14 ч.

Тя беше винаги усмихната и имахме планове за бъдещето, споделя Валентин Георгиев

С Валя искахме да ремонтираме къщата и след време да се оженим. От деня, в който аз се запознах с нея и пламна нашата любов, до последния ден нямаше признаци на съмнения от моя страна, че тя може да посегне на живота си. Това каза приятелят на изчезналото момиче Валентин Георгиев в интервю за „Здравей, България“ по Нова телевизия.
Той категорично отрече твърдението на майката на Валя Пенка Иванова, че между тях е имало друг мъж и че вечерта преди да изчезне, е имала разговор с него.
„Казала е това в притеснението си. Тя е под много голям стрес, както и всички останали“, добавя Валентин.
„Валя е винаги усмихната, добродушна. Искаше да помага на всички. Уважаваше приятелите си, отговорна е към работа си. Интелигентно момиче е и има планове за бъдещето. Дано да е жива, здрава и да се върне!“, заяви приятелят на издирваната медицинска сестра.
На въпроса дали има нещо в поведението, което да му подсказва, че тя е била в по-различно състояние, Валентин отговаря с „не“ и споделя, че приятелката му винаги е била лъчезарна и усмихната и затова нямал никакви съмнения. Той категорично отрича вероятността Валя да е приемала хранителни добавки, които може да са променили настроението й.
„Тези неща са изкарани от книжките от детската градина. Журналистите нямат никаква човещинка и пускат такива глупости“, заяви Георгиев.
След като му бе зададен въпросът дали е обичайно гаджето му да вика такси, за да отиде в полунощ до центъра на Бургас, той призна, че Валя е излизала и друг път с приятелки, но е избягвала да ходи навън през нощта, защото се страхува. „Разчитала е аз да я взема или мой приятел. Много рядко е пътувала с такси“, каза още съкрушеният от скръб мъж.
Зъболекарят, при когото е работила Валя, също отрече в живота на колежката му да е имало любовни драми, но сподели, че клиентите му много са я харесвали.
Правеше впечатление на всички, че е винаги лъчезарна и красива, уточни той.
Лекарят обаче скри лицето си пред камерата на Нова телевизия. Той не пожела да бъде сниман, защото не искал да се замесва името му. Не искам хората да ме спират по улиците и да ме разпитват, добавя шефът на Валя.
Бившият директор на отдел „Убийства“ Ботьо Ботев пък заяви, че работата по случая е изключително сложна, отговорна и тежка
„Много трудно могат да се правят оценки на този етап. Най-добре могат да коментират случая тези, които водят разследването. Когато липсва трупът, е трудно да се вярва на тяхната оценка. Окончателното решаване е свързано с много действия, които трябва да се осъществят от компетентните органи. Няма важен и маловажен въпрос в такава ситуация. Странно е например алибито на девойката. Двамата може да са правили планове, но какво мисли самият човек е скрита страна. Бих попитал не е ли странно, че тя е излязла сама. Обичайно ли е било това преди, т.е. да извика такси и да отиде в центъра на Бургас? Каква е била целта? Всяко действие предизвиква стотици въпроси, които трябва да се изясняват“, подчерта Ботев.
„Обикновено близките дори при конкретни факти и доказателства за извършване на самоубийство много трудно възприемат такава теза. В практиката ми обаче има и много случаи на издирвани хора, които са открити живи и здрави. Мотивите са различни“, каза още криминалистът.

В категории: Бургас


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
19
Коментара по темата
19.
did
30.04.2014 00:27:25
1
6
valentin ti ia obicha6, a tia teb obi4ala li te e??????????????????????????
18.
ани
30.04.2014 00:10:07
0
11
аз съм млада жена, която знае много добре какво значи любов и първоначално искрено се впечатлих от тази история. Колкото повече обаче се вглеждам в нея - мисля, че Валентин, колкото и да му е трудно, би трябвало в момента да излезе от ролята на сълзящо момченце и да влезе в ролята на мъжкар - полицай. Пич - или гаджето ти е изневерявало под носа ти и нищо не си разбрал или ако е станало нещо тежко и е била подмамена - ами разбий ги. Какво ревеш във фейса. За жалост мисля, че е първото.Но ти застани мъжки и кажи какво има, полицай си все пак. Как да вярвам утре на такива като теб.Иначе искрено се надявам момичето да е някъде добре и да се появи живо и здраво
17.
Георги Бакалов
29.04.2014 19:02:40
2
11
Чух тази сутрин интервюто с Валентин.Той НЕ ВЯРВА в хипотезата на майката за ОТВЛИЧАНЕ.Не му се говори за САМОУБИЙСТВО, а това е ОСНОВНОТО ТВЪРДЕНИЕ, което ни внушават ченгетата до пристигането на майката.От всички досегашни източници знаем, че нито майката, нито бащата вярват в самоубийство.КОЙ тогава ВНУШИ на ченгетата тази ИДЕЯ?!Валентин твърди, че НЕ Е ВИЖДАЛ МОМИЧЕТО 2 ДНИ ПРЕДИ ИЗЧЕЗВАНЕТО Й!Никой не е разследвал АЛИБИТО МУ, нито телефонните му разговори за тези 2 дни!Валентин твърди, че НЯМА ТРЕТИ ЧОВЕК и е прав, защото най-вероятно ТОЙ Е ОСНОВНА ПРИЧИНА ЗА ИЗЧЕЗВАНЕТО НА ВАЛЯ!!!
16.
ivan
29.04.2014 16:07:54
0
5
hu normalno li e da iskash da se samoubiesh I da si vzemesh taxi ? tova ne mi go pobira glavata. Nqkoi reshava da si sloji krai na jivota I naema limuzina do vuprosnoto mqsto? zashto ot mosta?
15.
gluposti
29.04.2014 15:32:02
0
4
ebati glupostite golqm serial stana i e super podozritelno vsichko nqkoi mnogo lyje za da zamaje neshto koeto nakraq shte stane publichno i shte se razbere celiqt film dano momicheto da e dobre
14.
до Лора
29.04.2014 14:00:20
2
8
Значи опит за самоубийство като ученичка , и две самоубийства в родословното им дърво странно .
Да допуснем , че е била любовница на доктора , който е много млад и красив /с него работи от четири години , а с Вальо е от две / започва да пие хапчета и да ходи на психолог от три месеца , от толкова и лекаря има бебе , а на нея са и казали доктори че не може да стане майка това не ли достатъчна причина ?
13.
Лора
29.04.2014 13:22:28
3
5
Защо майката крие истината, че Валя е правила опит за самоубийство като ученичка? Г-жо Иванова, ние помним това, ака вие сте забравила. Вярно е, че е усмихната и лъчезарна, но не може ли това да е маска? Този, който я е повикал посред нощ, явно се е ползвал с нейното доверие. Защо Валентин да не е заподозрян? Имал е възможност във времето от 15 вечерта до 17-ти да я убие и да я скрие някъде. Имал ли е мотив за това? Дано не е, разбира се. В един филм точно такъв беше случая, приятелят-убиец организира издирването на любимата си.... докато не го хванаха. Явно човекът, замесен в това мистериозно изчезване е бил съвсем близък. Мистерията е пълна...
12.
horei6o
29.04.2014 13:21:49
0
1
Doktor4eto -6efa i e samnitelen toi 6e znae mn raboti,6tot tq prekarva mnogo ot vremeto si na rabota,zaedno sa ,tam moje da e plamnala iskrata-pak tva 4enge,toi moje i da e ludo vluben,ama da e 2ra zigulka kakto se kazva,ama nqma trup-nqma ubiistvo,tva e istinata
11.
horei6o
29.04.2014 13:21:49
0
4
Doktor4eto -6efa i e samnitelen toi 6e znae mn raboti,6tot tq prekarva mnogo ot vremeto si na rabota,zaedno sa ,tam moje da e plamnala iskrata-pak tva 4enge,toi moje i da e ludo vluben,ama da e 2ra zigulka kakto se kazva,ama nqma trup-nqma ubiistvo,tva e istinata
10.
До 9
29.04.2014 13:17:34
0
4
Не знам, тотално се обърках вече... Не я познавам, но се надявам да е жива и здрава.. Защото хиляда версии се лансираха, объркаха хората... Изобщо няма да им чета глупостите вече!
9.
до 8
29.04.2014 12:53:44
3
2
ако четеш внимателно новините за валя около 350 пъти писаха, че са намерени от рибар. Очевидно той е казал как точно са били намерени. едва ли искаш от журналистите всеки път да обясняват вече казани неща.
8.
Bd
29.04.2014 12:40:11
1
4
Само не разбрах как вещите не момичето са стояли два дни там, без да помръднат? Това не е възможно... Пълно е с просяци и т н , които няма да ги подминат просто така без да ги вземат. Това е истината. Дали някой не ги е поставил там, след като за започнали да я търсят... Защото след като таксиметровият щофьор каза, че я е оставил до гъбката- колко е удобно да е отишла на моста и да се е самоубила - и хоп- вещите и непомръднали...
7.
IVO
29.04.2014 12:27:47
0
2
-Той категорично отрече твърдението на майката на Валя Пенка Иванова, че между тях е имало друг мъж и че вечерта преди да изчезне, е имала разговор с него.-
Ve4e zapo4vam da si mislia 4e sled SMS ot Valia kam lekaria e imalo i razgovor !
moje bi e spodeliala s maika si lubovnite si razo4erovania za da go kaje tova jenata . a Valentin e iasno 4e e vluben i istinata boli - ne ia priema6 i tva e
6.
питанка
29.04.2014 12:02:44
1
9
всички разбрахме колко е влюбен Валентин във Валя, въпросът е обаче дали тя е била така влюбена в него. Понякога човек като е влюбен вижда другият само в розово и не може дори да допусне, че може да го мамят. За да тръгне това момиче посред нощ - очевидно не е споделяла всичко с приятеля си.
5.
до ХХХХХХХХХХХХХ
29.04.2014 11:41:22
0
3
ИЛИ ПРЕДПОЛАГА .
НА РАБОТНОТО МЯСТО ЧОВЕК ПРЕКАРВА ПО ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ДЕНЯ СИ /
4.
ХХХХХХХХХ
29.04.2014 10:54:56
0
3
А защо приятелят на Валя е толкова сигурен, че няма замесен трети човек ....? Значи нещо знае може би ?
3.
........
29.04.2014 10:38:38
2
12
Интересно защо водещия на Здравей България попита Валентин , не е ли странно телефона и , цигарите и запалка да са намерени в най отдалеченото място на моста и са подредени , което показва , че тя не се е съпротивлявала ако е имало евентуален похитител ? Но какво отвличане след като сама е отишла на моста късно вечерта , след като уж си е легнала / след направената разпечатка на телефона и няма нито съобщения , нито разговори преди това / . Възможен е трети човек .
Драмата очевадно е любовна - несподелена , но не с Вальо ....Самоубийството е наследствена черта - в семейството на майката и бащата май има два подобни случая - слаба и лабилна психика .
Надявам да не е самоубийство , но ...времето ще покаже .
2.
ASD
29.04.2014 10:25:31
3
2
koi znae pri koi e
she si hvane tq taxi posred no6tite xaxaxxaxa
1.
eba4 na 4ujdi jeni
29.04.2014 09:45:05
4
5
tova 4e ti ne si se samniaval ne zna4i 4e tia ne go e pravila;))))
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори