×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • В 11 часа днес ще има пресконференция на Емил Кундев - финансово-счетоводен консултант към поморийския манастир "Свети Георги", очаквайте подробности
  • В 10:30 часа днес общинските съветници от БСП Чанко Мирчев и Станимир Баев ще дадат извънредна пресконференция, очаквайте подробности
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Приятелят на изчезналата Валя от Бургас: Ако е скочила от моста, защо не излиза тяло?!


Приятелят на изчезналата Валя от Бургас: Ако е скочила от моста, защо не излиза тяло?!
Съдбата на Валя и любовта на Валентин към нея късат сърцата на хиляди хора от цялата страна и чужбина
Тема в развитие
ДНК-експертизата категорична: Трупът, изплувал на вълнолома в Бургас, е на Валя Няма следи от насилие по тялото на Валя Вижте 18-годишното момче, намерило трупа на Валя (ВИДЕО) Чакат ДНК-проба от трупа, за да кажат дали е Валя, риби яли от тялото Тялото на Валя заклещено в тетраподите край Морска гара, викат Гражданска защита да го вади (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО) Морето изхвърли тялото на Валя Майката на изчезналата Валя: Дъщеря ми няма психични отклонения, нито любовник Приятелят на изчезналата Валя от Бургас: Ако е скочила от моста, защо не излиза тяло?! Майката на хубавата Валя: Намесеният трети човек в изчезването й е действал от злоба и завист Приятелят на изчезналата Валя: Никога не съм се съмнявал в нея, не е замесен трети човек Окръжна прокуратура е образувала досъдебно производство за отвличане на красивата Валя Изчезналата Валя свалила 20 кг като ученичка с жестоки диети Приятелят на Валя получавал писма: "Мисля, че я видях, но не съм сигурен" Майката на изчезналата Валя: Ако дъщеря ми беше скочила от моста, щеше да ми остави писмо. Отвлечена е Приятелят на хубавата Валя непримирим: Искам да усетя топлите й ръце Приятелка на изчезналата Валя: Тя е страхлива, не може да броди сама в Морската градина Приятелят на изчезналата Валя зове: Помогнете, нека да я търсим заедно! Само във Флагман.бг: Опасни фитнес добавки докарали до смърт красивата Валя от Бургас, четете цялата истина Извънредно! Фатална развръзка за красивата Валя, чакат морето да изхвърли тялото й Изчезналата Валя тръгнала без документи и с 20 лв. в джоба си, телефонът й още дава свободно Валентина отвлечена? Отпадна версията за самоубийство в морето Претърсили поляни и градинки около Лозово, за да намерят следа от изчезналата Валя Красавицата Валя е била облечена с черно яке и черен панталон, приятелят й е в шок Изчезналата в Морската градина Валя е медицинска сестра, смятала да се омъжва за полицай Изчезна 25-годишна жена в Бургас, блокираха входа на Морската градина
виж още
скрий
03 Май 2014, Събота, 22:29 ч.
Автор: Флагман.бг

Валентин отчаяно търси спасение за любимата си, очаква да я прегърне невредима

Приятелят на изчезналата бургазлийка Валентина Иванова – Валентин Георгиев, отчаяно пита защо, ако е скочила от моста в морето, тялото й не изплува вече 18 дни. „Каква ли е статистиката човек да скочи на 30 метра от брега на вътре в морето на 5 метра дълбочина и да не излезе тялото вече 18 дена при нормални метеорологични условия и слабо течение на морските води?”, пита риторично Валентин. През последните седмици той е съкрушен от болка и къса сърцата на хиляди състрадателни хора със случая с любимата си Валя.
Момичето изчезна през нощта на 15 април, след като сама с такси е отишла до входа на Морската градина. Близките й не спират да я чакат да се върне жива и здрава. Валентин трогва хиляди сърца със снимките й, любимите им песни и фрази.
Студеното море е именно причината Валя да не е открита още, казаха обаче специалисти пред Флагман.бг. Максималните температури на водата са около 14-16 градуса, според данни на НИМХ.
Отразените случаи на хора, намерили смъртта си в морето показват, че телата изплуват при над 20 градуса.
Преди 2 години в зимното бургаско море от моста скочи студентът Даниел Гочев, тогава негови близки и приятели не можеха да последно да повярват, че младежът е пожелал да сложи край на живота си. Организираха акции по търсенето му, чакаха го да се върне. Тялото му изплува в края на месец май в Царево, а самоличността на намереното тяло беше разкрита официално през юли.
През лятото на 2011 година в кроткия залив на къмпинг Градина посред лято изчезна концесионерът Виктор Боянов. Той влезе с джет в морето и потъна мистериозно на метри от брега на 2 юни като малко преди това е бил пред очите на приятелите си. Дни наред катер на Морска администрация, водолази, опитни приятели издирваха следа от него. Тялото му изплува на 300 метра от мястото, откъдето е влязъл, едва на 24 юни, въпреки топлото време.
Все още не е намерено тялото и на морския капитан Емил Масларов от Поморие, който падна от корабчето си на 4 април тази година.

Приятели на Валя и Валентин, както и стотици непознати хора вдъхват кураж на близките на медицинската сестра да си я върнат жива. Те вярват, че момичето е невредимо и всеки ден се молят се върне у дома. Нейни роднини направиха трогателен клип за изчезването й с призив да бъде разпространяван, за да може да бъде разпозната от максимален брой хора, които да я съобщят на тел.112, ако я срещнат жива.

В категории: Животът


18
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
18
Коментара по темата
18.
ь
05.05.2014 01:49:28
2
6
ЧЕНГЕТО Е ЗАМЕСЕНО!
17.
Георги Бакалов
04.05.2014 20:05:53
1
6
ЗАЩО и КОЙ ОТНОВО ПОДХВАНА ВЕРСИЯТА ЗА САМОУБИЙСТВО?!Нали още на 17 април ръководител от следствието заявява: ”версията САМОУБИЙСТВО при изчезването на Валентина ОТПАДНА, след като са ПРЕГЛЕДАНИ ЗАПИСИТЕ от над 40 камери, намиращи се между входа на Морската градина, посока Казиното, Терасата и алеята в посока Моста. Огледани са и всички записи от самия мост.ДВИЖЕНИЕ НА ТЯЛО С ТАКОВА ОПИСАНИЕ и облекло не е засичано в целия този район около Морската градина”!НЕ СА ЛИ ВЪЗМОЖНИ И ДРУГИ ХИПОТЕЗИ?!ЗАЩО НЕ СЕ ТЪРСЯТ ОТГОВОРИ НА ДРУГИ ВЪПРОСИ?!Защо едно ченге хленчи публично за любимата си, а 48 часа преди изчезването й НЕ Е ИМАЛ НИКАКЪВ КОНТАКТ С НЕЯ?!ЗАЩО не са проверени тези 48 часа?!Може момичето просто да е избягало от ченгето?!ДАНО ДА Е ТАКА! Може ченгето да е превъртяло заради обрат в чувствата на момичето-вече има достатъчно такива случаи?!
16.
Морски вълк
04.05.2014 17:14:42
0
8
ВАЛЕНТИНЕ ОТГОВАРЯМ ТИ;
За да се удавиш, не е необходимо да се хвърлиш в дълбокото, достатъчни са и 10 см вода. Това може да стане и в локва.
Голяма част от удавените са самоубийци. Всяка година десетки хора слагат край на живота си в морето. С издирването на труповете им обикновено се заемат местни водолазни групи. Специалистите наизуст знаят кои райони са предпочитани от самоубийците.
През зимата преобладават телата на самоубийците, а лятото – на удавниците туристи. Случва се удавеният да престои със седмици в дълбините, преди да бъде изваден. Тогава е най-неприятно, защото от него се носи ужасно зловоние. В зависимост от морските течения трупът може да изплува чак в Истанбул, а понякога изобщо не го откриват.
Понякога трупове на удавници биват откривани на десетина километра навътре в морето. Заради ниската температура във водата тялото може да се осапуни и запази. При затоплянето на водата обаче, теченията се променят и трупът изплува на повърхността. При досега с кислорода започва бързото му разлагане. Такива удавници са най-страшни и остават като незабравим спомен. Докато ги носиш към носилката, те се пукат като презряла диня. Нищо чудно при дърпането в ръцете ти да остане и някоя част от тялото им.
Един колега воден спасител се отказа от професията след такава случка.
15.
vasil
04.05.2014 16:08:24
5
3
АААААА значи ясно ами ей така кажете на обществото,че момичето е в морето ,вместо да сведете глави и да помъчите минута вие разпространявате снимки .
14.
АЗ
04.05.2014 15:45:59
3
2
Надеждата умира последна.Докато не се намери тяло,близките не искат да повярват.
13.
vasil
04.05.2014 15:17:34
4
3
до ''АЗ' Защо тогава продължавате да всявате напрежение в хората,в обществото след като лицето Валентина е разпозната на камерите.Защо е това разпращане на снимки в Унгария,Франция,Турция,Чехия,Германия.......Защо продължавате?
12.
АЗ
04.05.2014 15:09:32
0
0
http://www.crimes.bg/article/30531
11.
АЗ
04.05.2014 14:58:09
1
3
Първо-информацията за документите е дадена от бащата.Второ на камерите е засечена фигура и е разпозната.Близък съм до двамата и имам претенции за по-изчерпателна информация,а не за детективски изводи.
10.
Георги Бакалов
04.05.2014 14:42:22
1
6
До"АЗ","ТИ" , който се срамува от името си:::ИМАМ НА ЗАПИС РАЗГОВОРА на Валентин от 29.04.2014 в 08.11 часа с Виктор Николаев по НОВА.На ясно зададения въпрос, дали Валентин е виждал или чувал Валя в нощта на изчезването, Валентин отговаря, че ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ СЕ Е ЧУЛ С ВАЛЯ на 13 април вечерта.ТОЛКОВА!На 27 април, по официална информация, версията "САМОУБИЙСТВО" абсолютно отпада, защото няма никаква индикация за това,а и камерите не показват нищо!На втория ден след изчезването, Валентин разказва, че Валя е излязла преди изчезването само с 20 лева и без документи?!Откъде знае Валентин тези подробности?!ВИЕ ПОДРЕДЕТЕ ПЪЗЕЛА!Аз изнасям документирани данни.
9.
ТИ
04.05.2014 14:07:41
0
2
ДО РЕАЛИСТ!Ако ще коментирате ,четете внимателно публикациите!Първо- Валя е извикала такси към 23.30ч. И второ- запис в 2.17ч.няма.
8.
АЗ
04.05.2014 14:02:43
7
4
До ГЕОРГИ БАКАЛОВ!Престанете под всяка информация по случая да пишете глупости!През тези 48 часа ,преди изчезването на Валя,те са разговаряли няколко пъти с Валентин.Алибито на Валентин е проверено.Аман от простаци като Вас!
Стойте си при Вашия случай и престанете да се правите на много компетентен!
7.
ПРОВЕРЕТЕ ГО..
04.05.2014 12:01:40
3
9
Абе господа разследващи, вземете да проверите колегата си той 100% има пръст в цялата тази история, колкото и да е нелогично....
6.
Реалист
04.05.2014 10:08:10
0
9
Точно в 02:17ч Валентина е засечена от камера да върви по моста. Но не и да скача. Какво е правила от 22ч до 02:00ч през времето когато е слязла от таксито??? Защо МВР мълчат?!?!?!?
5.
Георги Бакалов
04.05.2014 01:22:12
1
18
САМОУБИЙСТВО, ОТВЛИЧАНЕ, ТРЕТИ ЧОВЕК?!Валентин публично отрича тези три вероятности.НИКОЙ не допуска УБИЙСТВО!Валентин не е виждал и не е чувал любимото момиче повече от 48 часа преди изчезването й?!Никой не се интересува от АЛИБИТО НА ЧЕНГЕТО, нито от телефонните му разговори за това време!За ченгета и медиите най-вероятна е ПОЛОВИНАТА ИСТИНА:::Валя се страхува да ползва сама такси, но пропътува В ПОЛУНОЩ САМА С ТАКСИ от Лозово до Морската градина, за да се САМОУБИЕ?!Ами ако е трябвало ДА СЕ СРЕЩНЕ С НЯКОГО?!И като няма трети човек, според Валентин, С КОГО СЕ Е СРЕЩНАЛА ТОГАВА?!Валентин обича Валя, а дали Валя е обичала Валентин преди да изчезне?!
4.
леле
04.05.2014 01:17:08
0
5
сега прочетох за това момче, даниел, направо ужас - същата история е било. Дано да не е така. Валентин да си събере мозъка колкото и да му е тъжно и болно и да се сети имало ли е слаби моменти...Всички се молим валя да е жива и здрава
3.
okean
03.05.2014 23:53:36
3
10
Какви са тези температури 20 градуса? а хората които се давят в студените страни все във водата ли остават,завинаги.
2.
морски
03.05.2014 23:19:07
1
10
За жалост - да, тела изплуват при топло море. Искрено желая на близките на валентина да е жива и здрава
1.
уф
03.05.2014 23:10:37
1
12
трагично ще е, ако момичегто се е самоубило, но просто е нормално близките да не го приемат. Дай Боже да е жива. Валентин просто е очевидно много влюбен, жалко за него
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Гала отиде в подкаста на дъщеря си и призна, че е правила секс... Гала отиде в подкаста на дъщеря си и призна, че е правила секс... Не става ясно нито къде се е случило то, нито с кого, но подозренията, естествено, падат върху настоящата й половинка Стефан Как шеф Ангелов се завърна в кухнята на Хелс Китчън Как шеф Ангелов се завърна в кухнята на Хелс Китчън "Не ми се работи, не ми се готви, но това не е концерт пожелание. Важните сте вие. Затова продължаваме", заяви шефът Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Пик на заразените с коклюш се очаква в края на май Добра новина за столичани, метрото ще се разшири с още две станции в "Люлин" Добра новина за столичани, метрото ще се разшири с още две станции в "Люлин" "Метрополитен" обяви конкурс за строител на продължението към Околовръстния път Комисията "Митници" праща доклада си в прокуратурата, убедени са, че се доказало участието на Асен Василев Комисията "Митници" праща доклада си в прокуратурата, убедени са, че се доказало участието на Асен Василев Докладът е изпратен на прокуратурата  Красивата украинка Мария и най-голямата интригантка от "Ергенът" Криси останаха без рози Красивата украинка Мария и най-голямата интригантка от "Ергенът" Криси останаха без рози За сметка на това Екатерина получи две рози - една от срещата си с Алек и втора от вечерта на елиминациите Тя е любимка на шеф Ангелов, но снощи приключи с Хелс Китчън Тя е любимка на шеф Ангелов, но снощи приключи с Хелс Китчън За два месеца ти научи много. Симона, ти си детето чудо на Hells Kitchen. Ти изненада абсолютно всички, каза й шефа  Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето
„Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака 
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Смяната на министрите, ясно показва, че има борба на различни интереси в остатъка от Сглобката Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори