×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Изчезналата Валя свалила 20 кг като ученичка с жестоки диети


Изчезналата Валя свалила 20 кг като ученичка с жестоки диети
Снимките на изчезналото момиче в момента се разпространяват с надпис на всевъзможни езици, че се издирва
Тема в развитие
ДНК-експертизата категорична: Трупът, изплувал на вълнолома в Бургас, е на Валя Няма следи от насилие по тялото на Валя Вижте 18-годишното момче, намерило трупа на Валя (ВИДЕО) Чакат ДНК-проба от трупа, за да кажат дали е Валя, риби яли от тялото Тялото на Валя заклещено в тетраподите край Морска гара, викат Гражданска защита да го вади (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО) Морето изхвърли тялото на Валя Майката на изчезналата Валя: Дъщеря ми няма психични отклонения, нито любовник Приятелят на изчезналата Валя от Бургас: Ако е скочила от моста, защо не излиза тяло?! Майката на хубавата Валя: Намесеният трети човек в изчезването й е действал от злоба и завист Приятелят на изчезналата Валя: Никога не съм се съмнявал в нея, не е замесен трети човек Окръжна прокуратура е образувала досъдебно производство за отвличане на красивата Валя Изчезналата Валя свалила 20 кг като ученичка с жестоки диети Приятелят на Валя получавал писма: "Мисля, че я видях, но не съм сигурен" Майката на изчезналата Валя: Ако дъщеря ми беше скочила от моста, щеше да ми остави писмо. Отвлечена е Приятелят на хубавата Валя непримирим: Искам да усетя топлите й ръце Приятелка на изчезналата Валя: Тя е страхлива, не може да броди сама в Морската градина Приятелят на изчезналата Валя зове: Помогнете, нека да я търсим заедно! Само във Флагман.бг: Опасни фитнес добавки докарали до смърт красивата Валя от Бургас, четете цялата истина Извънредно! Фатална развръзка за красивата Валя, чакат морето да изхвърли тялото й Изчезналата Валя тръгнала без документи и с 20 лв. в джоба си, телефонът й още дава свободно Валентина отвлечена? Отпадна версията за самоубийство в морето Претърсили поляни и градинки около Лозово, за да намерят следа от изчезналата Валя Красавицата Валя е била облечена с черно яке и черен панталон, приятелят й е в шок Изчезналата в Морската градина Валя е медицинска сестра, смятала да се омъжва за полицай Изчезна 25-годишна жена в Бургас, блокираха входа на Морската градина
виж още
скрий
28 Април 2014, Понеделник, 09:44 ч.
Източник: 24 часа

Правила е опит за самоубийство като тийнейджър

Мистериозно такси е обикаляло из бургаския кв. “Лозов”, а шофьорът му е питал къде се намира ул. “Ружа” 22 - адресът на изчезналата медицинска сестра Валентина Иванова. Това е станало на 14 април, ден преди 25-годишната жена да се изпари без следа, твърдят нейни близки.

Съсед упътил шофьора, но забелязал, че колата не спряла на адреса, само намалила и после продължила. По това време Валя си е била вкъщи. С напредване на времето и липсата на каквато и да е следа от Валентина, роднините  са все по-убедени, че е отвлечена. Врачка от Ямбол им казала на 17 април, че момичето е живо, но е с мъж, вероятно похитител. Дни по-късно подобна версия имаше и ясновидката Николета Йорданова - Валя е отвлечена за проститутка и е изведена в чужбина.

Майката на Валя - Пенка Иванова, не приема, че дъщеря  се е самоубила, скачайки от моста в Бургас. Това пък бе казано с половин уста от разследващите. Според криминалисти, участвали в издирването на медицинската сестра, тя е страдала от депресия и състоянието й се е задълбочило през последните 2-3 месеца. Опитвала да се справи с това - посетила е психиатър няколко седмици преди да изчезне. Пред специалиста Валя е признала, че не  се живее.

Психичния си дисбаланс тя старателно криела - видимо продължавала да изглежда перфектно, ходела на работа, с нищо не показвала, че нещо я тормози. Хормоналните проблеми, които е имала, и притесненията ще може ли да стане майка, също са повлияли на психиката , но това не е бил съществен проблем, смятат запознати с разследването.

На 13 април Валя е споделила по скайп с майка си, която работи в Австрия, че хормоните  се нормализират и нещата се оправят. Тя е вземала хранителни добавки, с които е поддържала идеалната си фигура.

През последните седмици обаче е пиела и лекарства за депресия. Не е ясно дали в комбинация с добавките не се е получила някаква реакция. Според осведомени Валя е била фиксирана върху теглото и фигурата си.

Като тийнейджърка била закръглена и свита. Нейна близка казва, че като наближил абитуриентският бал, полудяла в желанието си да отслабне бързо и драстично. Започнала да се подлага на нечовешки диети. Толкова се вманиачила, че се наложило да я заведат при психотерапевт в София, който я убедил да не подлага организма си на тотален стрес. С цената на много усилия Валя все пак успяла да свали близо 20 кг за 2-3 г.

След като завършила СОУ “К. Преславски” с профил биология, искала да следва медицина, но се отказала, за да не натоварва финансово родителите си. По онова време бащата работел към “Лукойл-Нефтохим”, а майката била камериерка. Семейството нямало големи възможности.

Валя кандидатствала в Медицинския колеж и докато била студентка, започнала работа при стоматолога д-р Даниел Илиев. Пред “24 часа” той сподели, че не е имал проблеми в работата с Валентина - била стриктна и усърдна. Не е забелязал промени в поведението , нито пък му е споделяла за тревоги със здравето си.

Валя работи при д-р Илиев от 4 г., като междувременно се запознала с полицая от звеното за борба с безредиците Валентин Георгиев. Двамата се намерили в интернет, а през септември 2012 г. станали гаджета.

Атлетичният Валентин, който от няколко месеца работи в моторизираното звено “Сигма”, е впечатлен от красотата на Валентина. На снимките двамата изглеждат влюбени и щастливи. Откакто Валентина е в неизвестност, младият мъж засипва социалната мрежа с нейни снимки.

“Мила моя Вале, моля се за теб, да си жива и здрава, скоро да се върнеш, да те видя, да те прегърна и да продължим щастието, което имахме. Обичам те!”, пише Валентин във фейсбук.

Двамата са почитатели на фитнеса, живеят в семейната къща на Валя на ул. “Ружа”. “Преди време започнаха ремонт - искаха да се отделят на единия етаж и да си живеят там”, казва Ваня, леля на Валя. Според нея племенницата  толкова била запалена по тренировките, че в обедната почивка отскачала до фитнеса.

Последно се чули с Валя на Цветница. Лелята ги чакала на гости, но се оказало, че в “Лозово” е пристигнал приятел на Валентин от Пловдив, който им гостувал. “Всеки ден ходим на църква, Валя не е скочила в морето, не се е самоубила. По-скоро е отвлечена”, смята жената, която е сестра на майката на Валя.

Майката Пенка се върна по спешност от Австрия, където работи като камериерка в хотел в Алпите. “Нека полицията намери детето ми. Вярвам, че ще си дойде с Божията помощ”, мълви жената. Тя не е на себе си от тревога, но и не иска да чуе версията на полицията, че Валентина се е хвърлила в морето.

Майка и дъщеря са имали редовен контакт чрез скайп и фейсбук. Правели планове през лятото Валентина и приятелят  да гостуват в Австрия. “Отвлечена е, има замесен трети човек. Каквото трябва, съм го казала в полицията”, твърди Пенка.

“Да, разговаряхме с нея. Проверяваме всеки сигнал, но засега версията си остава една и тя е, че момичето е посегнало на живота си”, казва високопоставен полицейски шеф.
В нощта на изчезването си Валя извикала такси, но не пред дома си, а в центъра на квартала. До там отишла пеша, а когато таксиджията я попитал защо не го е извикала на адреса, отговорила, че се съмнява дали ще намери улицата. Той се оказал от същия квартал и познавал Валя по физиономия.

Среднощният курс е дълъг - от отдалечения кв. “Лозово” до входа на Морската градина. Валя плаща и слиза от таксито, след което се отправя към Казиното. По време на пътуването се държи нормално, нищо в поведението  не прави впечатление на таксиметровия шофьор.

На следващия ден д-р Илиев напразно чака асистентката си на работа. Тя не отива и предишния, но тогава с SMS му обяснява, че я боли корем. По обяд на 16 април зъболекарят звъни на Валентин, за да разбере какво става. Той е човекът, който подава сигнал за изчезването на приятелката си.

Първоначалната версия, по която започва работа полицията, е за конфликт в семейството. Тръгва слух, че Валя се е скарала с баща си Иван Иванов в нощта на изчезването, но по-късно става ясно, че кавга не е имало.

Напротив, двамата вечеряли заедно, изпушили по цигара и Валя казала, че ще си ляга. Към 23,30 ч бащата надникнал в стаята и видял, че дъщеря му вече е по нощница. Валентин бил на работа.

Валя изчакала баща си да заспи и час по-късно излязла от вкъщи. В стаята оставила личната си карта, единия от мобилните телефони и ключа за стоматологичния кабинет. Взела телефон, който няма GPS. Въпреки това криминалисти го намират няколко часа след изчезването . Оказва се, че апаратът е у рибар, който го намерил призори на моста.

Телефонът бил оставен в най-ниската и отдалечена част на моста. Това кара полицаите да предполагат, че Валя е скочила в морето именно оттам. Те признават, че на една от камерите е заснета фигура, която върви по моста.

Бащата е гледал записите, но твърди, че не е разпознал дъщеря си. Още в първите часове на издирването той подписал декларация, че не желае да се разпространява информация до медиите.

Според близки до разследването тази на пръв поглед нелогична постъпка има обяснение и то се крие в семейството и в крехката психика на Валя, с която родителите са били наясно. Въпреки че близките не признават публично, на 2 пъти момичето е правило опити за самоубийство като тийнейджър, твърдят разследващи.

Бабата на Валя по майчина линия също не е успяла да преодолее смъртта на мъжа си и се е обесила. Преди това е казвала на близките си, че не може да живее без половинката си. В квартала подхвърлят, че във фамилията имало още едно самоубийство.

“За нас случаят е изяснен, момичето не е станало жертва на престъпление, нито на вътрешен или външен трафик, независимо какви спекулации се правят. Заради молбата на семейството не можем да споделим подробности”, коментира пред “24 часа” шефът на ОД на МВР в Бургас комисар Милен Димитров.

“Някой може да каже, че и извънземните са я отвлекли. Но няма никакви факти”, сподели Валентин Георгиев. Въпреки че не приемат версията за самоубийство, близки на Валя организираха няколко акции за издирването по морския бряг в Бургас, Сарафово, Крайморие, Отманли и Созопол, но не откриха нищо. Катер на Гранична полиция претърсва Бургаския залив дни наред - също напразно.

Валентина се издирва от Интерпол, а снимки и информация за момичето са качени в “Изчезнали лица” в сайта на службата. Там фигурират 6 снимки, от които ясно се вижда метаморфозата на Валентина от пълничко девойче в истинска красавица. В описанието е посочено, че издирваната жена има татуировка на пеперуда.

В категории: Животът


3
Коментара
Защо се гаврят с тази тв легенда
Защо се гаврят с тази тв легенда 25/04/2024, Четвъртък 12:39 1
3
Коментара по темата
3.
STIGA
28.04.2014 14:48:36
5
2
ARE STIGA NI ZANIMAVAITE S TAZI GENA !!!

MINALO BASHELO, GIVOTA VARVI NAPRED.
2.
?
28.04.2014 14:03:58
1
6
Двадесет килограма се свалят по-лесно отколкото 50.И няма нищо лошо в това да си изглеждал загубеняк в у4илище ,но с времето да си се стегнал и разхубавил!И как това заглавие помага на изчезналата млада жена?
1.
!
28.04.2014 11:25:47
5
17
ГНУСНА СТАТИЯ. Защо авторката не си качи снимки от гимназията.....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Очаква се НС да гласува изменение на Закона за чужденците, за да има работна ръка за туристическия бранш ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер В работилницата на задържания са намерени общо девет въздушни пушки, три мобилни телефона, документи - фактури, сертификати и други Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Цветът на печатите показва дали месото е българско, или вносно Община Бургас ще продължи да павира улиците в историческия център на града Община Бургас ще продължи да павира улиците в историческия център на града „Вярвам, че с изпълнението на ремонтите ще направим тази част на града още по-интересна, посещавана и благоприятна за развитие на бизнес“, каза кметът Димитър Николов
Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори