×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Застрелялият гарда на Митьо Очите окончателно остава в ареста, но едва ли ще лежи още дълго


Застрелялият гарда на Митьо Очите окончателно остава в ареста, но едва ли ще лежи още дълго
Скоро ще изтече пределният срок от година и шест месеца от ареста на Тодор Славов след стрелбата срещу човека на Очите
Тема в развитие
Вдовицата на Бай Миле: Божидар Кузманов работеше при мен, той е изрод! Държавата и адвокатите издирват Митьо Очите - близките му твърдят, че е в чужбина Застрелялият гарда на Митьо Очите окончателно остава в ареста, но едва ли ще лежи още дълго Огнена вендета! Взривиха мерцедеса на любовницата на Божо Кравата Връщат от Испания издирван за екшъна с Очите Стрелецът по гарда на Очите вече лежи в София след заплахите в бургаския арест Обвиненият за убийството на гарда на Очите: Казаха ми, че ще бъда изкаран с краката напред към Поморие Единият шеф на „4 You” намери 10 000 лв. и е вече на свобода, утре може да пуснат и другия в Испания Свидетелите срещу групата на Божо Кравата – скандален поп, млад чужденец, синът на Туцо, хора на Митьо Очите… Изненада! Спецсъдът пусна на свобода собственика на „4 you” срещу 10 бона гаранция (допълнена) Първо във Флагман.бг: Престъпната група на Божо Кравата се стопи наполовина. Вижте кои останаха вътре! Само във Флагман.бг! Проговори сестрата на арестувания Димитър Николов, обвинен, че е част от бандата на Божо Сестрата на задържания Димитър Николов: Арестуваха го по унизителен начин – все едно е терорист, а после го обявиха за национално издирване 10 от хората на Божо Кравата с обвинения за организирана престъпна група, той - лидер Само във Флагман.БГ! Божо Кравата и жена му се плацикат в морето на гръцки остров, докато Спецпрокуратурата го издирва Къде се скри тежкораненият Никола Маринов – Магарето, няма го във ВМА-София? Само във Флагман.БГ: Митьо Очите се подготвя за полет до Израел Спецпрокуратурата потвърди Флагман.БГ: Божо Кравата не се появи, издирваме го! Само във Флагман.бг! Вижте как възстановката в Слънчев бряг се оказа постановка(ВИДЕО) Нови обвинения срещу стрелците по Очите: Изнудване, трафик на хора и разпространение на наркотици Като на кино: Вижте как арестуват бандата на Божидар Кузманов (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО) Първо във Флагман.БГ! Спецченгета натръшкаха бандата на Божо Кравата в Слънчев бряг (ОБНОВЕНА) Приключи възстановката на гангстерската престрелка в Слънчев бряг, разпитват Иван Терзийски близо 30 мин. (СНИМКИ) Само във Флагман.БГ! Започва следствен експеримент за стрелбата срешу Митьо Очите във “4 YOU” (СНИМКИ)
виж още
скрий
07 Ноември 2017, Вторник, 14:39 ч.
Автор: Флагман

Апелативният специализиран наказателен съд остави мярката му за неотклонение



Тодор Славов от групата на Божидар Кузманов-Божо Кравата ще продължи да лежи в ареста. Това реши окончателно Апелативният специализиран наказателен съд.

Припомняме, че Славов обжалва мярката си за неотклонение пред спецсъда на 26 октомври. Тогава той бе оставен в ареста. След нова жалба това е потвърдено и от горната инстанция, съобщиха за „Флагман” от апелативния спецсъд.
Славов е с постоянна мярка „задържане под стража” вече година и пет месеца. Той бе арестуван след стрелбата в ресторанта “4 You” в Слънчев бряг на 8 юни 2016 г.
Тогава Димитър Желязков-Митьо Очите и негови хора нахлуха в заведението, където се намираше групата на Божидар Кузманов.

При настъпилия конфликт започва стрелба, при която е убит гардът на Очите – Александър Алексиев. Според държавното обвинение убиецът му е именно Тодор Славов.

При стълкновението Митьо Очите бе тежко ранен. Прокуратурата смята, че куршумите в неговото тяло са дошли от оръжието на Георги Иванчев. Той е другият човек от групата на Кузманов, който все още е в ареста.

Както „Флагман” съобщи, процесът за организирана престъпна група, ръководена от Божо Кравата зацикли сериозно, след като съдът на две инстанции реши, че са налице процесуални нарушения и върна делото на прокуратурата.

Обвиняеми са Божидар Кузманов като лидер, както и Иван Терзийски, Георги Иванчев, Тодор Славов, Радослав Димитров, Димитър Николов, Данаил Петков, Николай Иванов, Силви Николаев и Марчо Марков.

При досъдебно производство обвиняем по принцип не може да бъде задържан за повече от година и шест месеца, така че Тодор Славов съвсем скоро вероятно ще трябва да напусне ареста.

В категории: Темида , Несебър


6
Коментара по темата
6.
Hvcg
08.11.2017 11:11:47
0
4
И очите не е щастлив, прави се на мафиот но го е страх колкото всеки човек, и вижте с него какво се случи половин човек.
5.
Неподкупен Неподкупенов -шеф на спец служба
08.11.2017 09:15:13
3
11
Престанете да ме плюете,и на мен не ми е лесно! Когато гръмна бомбата в Обзор и разкъса на Рали жена му и детето,всички знаехме кой е изрода извършил това,но трябваше да докажем! Аз висях при Кьосев приятеля на Рали защото той имаше кръчма,а аз обичам авантата,дори когато е за 2.50лв така хем имитирах работа,хем пийвах и хапвах! След време обаче се пенсионирах с 20заплати на куп и от МВР вече нямах аванта! И започнах работа във СОТА на онзи който взриви жената и детето в Обзор! Е кво да направя като може да муфтя и от жертвите и от убийците,душа милиционерска-кална не трай,тя си иска авантичката!
4.
Рали Пенков
08.11.2017 02:58:28
0
20
Ами не може да убиваш жени и деца,и да си страшният наркобос,а пък като си намери майстора( Божо кравата) и да ревеш като жена! Сега се почва и тепърва ще плащаш Очички и не само ти,ами и близките ти!
3.
Ivan
08.11.2017 02:03:15
9
4
Kak moje kakva sistema e tova da se opitvat da puskat ubiici na svoboda dano ne stane kakto pishe tyk ! Mislq che suda i prokuratyrata shte si svarshat rabotata
2.
G
08.11.2017 01:20:41
0
18
mite ko stana teq pi6limeta te napraixa sme6en
1.
Бетери
07.11.2017 23:41:33
1
19
Да се трепят един друг да еба и боклуците
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година „Правораздавателната дейност на съдиите от Окръжен съд – Бургас и осемте районни съдилища в региона може с пълно основание да бъде определена като много добра“, отчете Административният ръководител на Окръжен съд – Бургас Росица Темелкова Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ 11 хиляди места в "Арена София" с цени между 40 и 150 лева са разпродадени като топъл хляб Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Двете са близки приятелки Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Не е ли това фалстарт за политическия проект на бившия главен прокурор, с който ще атакува парламента  Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена В кутията имало 200 лева Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Пацо Килията обещал на бившия шеф на БФС да проучи по свои канали кой е извършил удара Започва мащабен ремонт на Младежкия дом в Бургас Започва мащабен ремонт на Младежкия дом в Бургас Очакваният резултат е сградата да хаби с над 75% по-малко ток годишно Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Ще предлагат кутии и бутилки за многократна употреба Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Целта е да се елиминират несъвместимостите Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се заплашиха едни други с нови временни комисии
Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Изборите в неделя може да са още по-важни Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори