×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Единият шеф на „4 You” намери 10 000 лв. и е вече на свобода, утре може да пуснат и другия в Испания


Единият шеф на „4 You” намери 10 000 лв. и е вече на свобода, утре може да пуснат и другия в Испания
Данаил Петков (вляво) и Николай Иванов са обвиняеми за участие в организирана престъпна група
Тема в развитие
Вдовицата на Бай Миле: Божидар Кузманов работеше при мен, той е изрод! Държавата и адвокатите издирват Митьо Очите - близките му твърдят, че е в чужбина Застрелялият гарда на Митьо Очите окончателно остава в ареста, но едва ли ще лежи още дълго Огнена вендета! Взривиха мерцедеса на любовницата на Божо Кравата Връщат от Испания издирван за екшъна с Очите Стрелецът по гарда на Очите вече лежи в София след заплахите в бургаския арест Обвиненият за убийството на гарда на Очите: Казаха ми, че ще бъда изкаран с краката напред към Поморие Единият шеф на „4 You” намери 10 000 лв. и е вече на свобода, утре може да пуснат и другия в Испания Свидетелите срещу групата на Божо Кравата – скандален поп, млад чужденец, синът на Туцо, хора на Митьо Очите… Изненада! Спецсъдът пусна на свобода собственика на „4 you” срещу 10 бона гаранция (допълнена) Първо във Флагман.бг: Престъпната група на Божо Кравата се стопи наполовина. Вижте кои останаха вътре! Само във Флагман.бг! Проговори сестрата на арестувания Димитър Николов, обвинен, че е част от бандата на Божо Сестрата на задържания Димитър Николов: Арестуваха го по унизителен начин – все едно е терорист, а после го обявиха за национално издирване 10 от хората на Божо Кравата с обвинения за организирана престъпна група, той - лидер Само във Флагман.БГ! Божо Кравата и жена му се плацикат в морето на гръцки остров, докато Спецпрокуратурата го издирва Къде се скри тежкораненият Никола Маринов – Магарето, няма го във ВМА-София? Само във Флагман.БГ: Митьо Очите се подготвя за полет до Израел Спецпрокуратурата потвърди Флагман.БГ: Божо Кравата не се появи, издирваме го! Само във Флагман.бг! Вижте как възстановката в Слънчев бряг се оказа постановка(ВИДЕО) Нови обвинения срещу стрелците по Очите: Изнудване, трафик на хора и разпространение на наркотици Като на кино: Вижте как арестуват бандата на Божидар Кузманов (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО) Първо във Флагман.БГ! Спецченгета натръшкаха бандата на Божо Кравата в Слънчев бряг (ОБНОВЕНА) Приключи възстановката на гангстерската престрелка в Слънчев бряг, разпитват Иван Терзийски близо 30 мин. (СНИМКИ) Само във Флагман.БГ! Започва следствен експеримент за стрелбата срешу Митьо Очите във “4 YOU” (СНИМКИ)
виж още
скрий
10 Юли 2016, Неделя, 04:10 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов

Адвокат Георги Петров очаква развитие на случая с Данаил Петков



Единият собственик на фаталния ресторант „4 You” Николай Иванов вече е на свобода. Това каза пред „Флагман“ адвокатът му Георги Петров. След решението на съда в четвъртък за пускане под гаранция на Иванов той е намерил исканите 10 000 лв.

„Семейството му направи нужното“, заяви адв. Петров.

Той се очаква да защитава и съдружника на Николай Иванов – Данаил Петков. Припомняме, че двамата са обвиняеми за участие в организирана престъпна група (ОПГ), ръководена от Божидар Кузманов-Божо Кравата.

Според адв. Петров има вероятност утре около 17 ч. да има развитие по казуса с Данаил Петков. Както е известно, той бе заловен в Испания, след като бе пуснат за издирване с европейска заповед за арест.

„Мисля, че Данаил Петков вече е в Мадрид. Има испански адвокат, който го защитава там“, каза адв. Георги Петров. Утре съответният съд може би ще се произнесе по искането на българските власти Петков да бъде екстрадиран у нас.

Въпросът е и дали ако това се случи, българският съд също ще е благосклонен към него, както към съдружника му Николай Иванов и ще го пусне на свобода.


Адв. Георги Петров, снимка: Авторът

Припомняме, че прокуратурата се задейства набързо и повдигна обвинения за ОПГ срещу Божидар Кузманов и хората му няколко седмици след стрелбата на 8 юни в ресторанта “4 You” в Слънчев бряг, при която бе убит гардът на Митьо Очите Александър Алексиев. Самият Очите пък бе тежко ранен след дъжд от куршуми.

В категории: Темида , Крими


2
Коментара по темата
2.
glarusite
10.07.2016 23:40:07
0
3
Ot kade gi namirat tezi hiladarki ve - mamka mu?!
I az iskam !!!
1.
Митьо лайното
10.07.2016 21:01:34
3
8
Оф, дано и моето лайно се успокои в гъза ми и да ме пуснат да се прибера вкъщи!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Потоп в събота в Югоизточна България? Ще се повишат значително нивата на реките Потоп в събота в Югоизточна България? Ще се повишат значително нивата на реките Валежите ще са значителни и в източните Родопи, има риск и Арда да излезе от коритото си Синоптиците бият тревога заради интензивни дъждове и сняг, възможни са наводнения Синоптиците бият тревога заради интензивни дъждове и сняг, възможни са наводнения В шест области е обявен жълт код за опасно време  6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него 6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него Интелигентните жени са привлечени от мъже, които имат ясни цели и се стремят да ги постигнат с упоритост и решителност Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Текат анкети с граждани за това къде и как да се построят такива съоръжения, особено в жк „Възраждане”, каза Пламен Димитров, управител на ОП "Транспорт" Това са най-добрите кулинари сред зодиите Това са най-добрите кулинари сред зодиите Ето кои са те  Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Вижте рецептата 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия Ако усетим, че чувството на хармония и баланс е изчезнало от дома ни, трябва да вземем мерки Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Според доклади става дума за организирана схема Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Минаването с прахосмукачка и кърпа за прах съвсем не изчерпва битката с мръсотията и бактериите у дома Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Ha втopo мяcтo в нeгaтивнaтa cтaтиcтиĸa ce нapeждaт Финaнcoви зacтpaxoвaтeлни дeйнocти
Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115% ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран Причината е атаката с дронове срещу Израел Потопът ли започна? Дубай е под водата Потопът ли започна? Дубай е под водата Стотици пътници са блокирани на летището в емирството заради пороите Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти  Полицията разгони протестиращи Джо Байдън бил умствено пригоден за президент Джо Байдън бил умствено пригоден за президент  Президентът няма никакви увреждания, заяви главният прокурор на САЩ Мерик Гарланд  пред подкомисията по бюджета Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар  Милиардерът предупредил Володимир Зеленски, че опитът да си върне Крим ще доведе до масова смърт Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори