×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Съдът не пусна на свобода Тодор Славов, прострелял смъртоносно бодигарда на Очите във „4 You”


Съдът не пусна на свобода Тодор Славов, прострелял смъртоносно бодигарда на Очите във „4 You”
Обвиняемият има право да обжалва определението на Специализирания наказателен съд
26 Октомври 2017, Четвъртък, 18:03 ч.
Автор: Флагман

Решението не е окончателно, обвиняемият има право да обжалва


Специализираният наказателен съд отново не пусна от ареста Тодор Славов. Той е обвиняем като член на групата на Божидар Кузманов-Божо Кравата и според прокуратурата е застрелял Александър Алексиев при мелето в ресторанта „4 You” на 8 юни м.г. в Слънчев бряг.

Припомняме, че тогава Димитър Желязков-Митьо Очите и негови хора влязоха в заведението заради настъпил конфликт, което доведе до престрелка. След нея Очите бе тежко ранен, а гардът му Александър Алексиев почина.

Последваха арести, но само на хора на Божидар Кузманов, които бяха обвинени като организирана престъпна група (ОПГ) за разпространение на наркотици, рекет и др.

Почти всички обаче постепенно бяха пуснати от ареста. Но година и половина след инцидента с мярка „задържане под стража” продължават да са Тодор Славов и Георги Иванчев.

Последният също наскоро обжалва мярката си за неотклонение, но не постигна успех в съда. Иванчев е сочен от прокуратурата като човека, прострелял Митьо Очите.

Тодор Славов е пуснал жалбата си срещу най-тежката мярка за неотклонение тази седмица. Спецсъдът в четвъртък обаче е преценил, че той следва да остане в ареста, съобщиха от институцията за „Флагман”.

Славов има право да обжалва пред Апелативния специализиран наказателен съд, който вероятно ще разгледа казуса му идната седмица.


Припомняме, че делото срещу групата на Божидар Кузманов претърпя фалстарт, след като спецсъдът го върна на прокуратурата заради процесуални нарушения. Това бе потвърдено окончателно от въззивната инстанция.

Адвокатите на Кузманов и на хората му са категорични, че те са се отбранявали след нахлуването на Очите и компания във “4 You”. От държавното обвинение обаче мълчат по този въпрос.

В категории: Темида , Несебър


Завръща ли се Нана
Завръща ли се Нана 26/04/2024, Петък 17:41 0
13
Коментара по темата
13.
Божо Кравата
29.10.2017 21:03:18
0
2
Ей бургаски жалбоподатели-мутри! Като влизам в Бургас и Несебър искам червен килим,и да ми доведете онова следователче Камбоджанеца,че да почва да бачка за мен! И да знаете че само Аз Божо Кр и Лисичков ще ви оправим града,мишкии!
12.
Гого
27.10.2017 10:13:30
0
2
До 5 Пацо

Пацо що като се наиграете всички мутрагени почвате за нормален съд да говорите? Митьо и Сашето чрез съда ли решаваха проблемите или чрез пищови и мачете?
11.
ДИВ ЗАПАД
27.10.2017 06:53:06
1
6
ПРЕСТРЕЛКАТА ВЪВ ФОР Ю НАПОДОБЯВА НА ТАЗИ В ОКЕЙ КОРАЛ МЕЖДУ УАЯТ ЪРП И КАУБОИТЕ
И ТЯ СВЪРШИ С ЕДИН УБИТ И НЯКОЛКО РАНЕНИ
10.
ММ
27.10.2017 01:21:14
2
9
Чадър над Митко няма, чадъри има над шефовете му. Ако смятате, че тези смешници са някого много се бъркате.
9.
*********
27.10.2017 01:16:23
8
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
8.
Разнежен и разчустван наркобос
27.10.2017 00:59:22
0
9
Госпожо МВР-еева а пък Кравата ме нарани!
7.
До Пацо
27.10.2017 00:01:11
5
9
Пацо-българино,ако имаше съд,твоят Сашко шеше да е жив!Защото шефа му щеше да е в затвора до живот,и така нямаше да се стигне до там,че твоя Сашо да работи при него,и да отиват да нападат този и онзи в заедение пълно с хора! Защото така става ”когато объркаш вълка с кучето” В Бургас се имате за големи мутри,а се оказа че като ядете хурката и най-големият ви бос,пуска жалба и разчита на полицията!
6.
До Неподкупен Измекяров - номер 6
26.10.2017 23:41:01
1
12
Винаги съм си мислела че Митьо е истински бос,и така мислеха всички,защото имаше репутация на страшилище! Но след като го простреляха,и тръгна да реве по бтв и да съди хората на Кравата,че и дъщеря си направил свидетел по делото.Вече мисля за него като за жалко човече,превърнато в полицейска прислужница! Не останаха мъже в таз държава,само п...ки! Истинският бос би казал че не е видял нищо,и няма претенции! И след това щеше да си разчисти сметките! Много мои познати се присмиват на Митьо и му се подиграват за женското поведение! В този живот не всичко е пари,има и чест и достойнство! И нека всички мъже и полицаи видят от кого са се страхували! От поредният фалшив герой,създаден от куките!
5.
Неподкупен Неподкупенов-Бопа
26.10.2017 22:58:12
5
15
Видя ли Мите,като бях аз шеф на бопа,ти спеше спокойно! И за бомбата в Обзор те покрих(ко ма интересува някво дете разкъсано от бомба)защото обичам водката и парите,защото съм долно алчно ченге! Защо да обичам системата? Взимах пари и пих на аванта,живях като цар и накрая и 20 заплати на куп взех,но нямам наяване и затова Мите почнах работа в твойта фирма,като мн други полицейски шефове! А сега ме е яд че не бях още шеф,да те предпазя от Кравата! Че таз Крава мамата ни разплака! Ние говорихме по медиите колко си страшен и велик и непобедим,а сега ти пусна жалбичка и всичките ти мафиоти станаха свидетели! Сега хората ше си помислят,че колкото ти имаш достойнство и чест,толкова и аз! Май сме си пълни измекяри!
4.
Пацо
26.10.2017 22:05:16
6
6
Саше бог да те прости. Сега ако имаме нормален съд тоя боклук трябва да изгние там.
3.
Mарин
26.10.2017 22:02:48
3
18
Ама защо няма задържани от групата на Митьо? Не може да нахлуеш в което и да е заведение с такава гангстерска банда с такъв арсенал и да не срещнеш отпор! Докога ще го чадърите тоя престъпник! Ако си беше лежал ефективно, сега нямаше да пикае през силикон!
2.
Pedophile hunter
26.10.2017 20:43:25
1
7
Истинския Митьо е Веселин Луков!!
1.
........
26.10.2017 20:14:54
3
5
Daite go vidim zashto go kriete
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Завръща ли се Нана Завръща ли се Нана Тя ще повдигне завесата на личния си живот в Америка и ще разкрие пред зрителите интересни подробности за себе си Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност
В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори