

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Отвън е с тънка хрупкава коричка, а отвътре е мека и сочна
Вижте рецептата
Тестото с извара ги прави копринено нежни и мекички, а процедурата е лесна и бърза
Вижте какво ще се получи накрая
Вижте как се приготвя
Сигурно ще ви напомни на нашенския крем карамел, с тази разлика, че турският вариант е по-плътен на консистенция и по-богат на вкус
Нова рецепта в "ТикТок" набира все по-голяма популярност и очарова
Трябват ви малко картофи, две яйца и масълце
Сервира се върху канапе от сварен ориз и поръсено с накълцан пресен магданоз
Бързо решение за гладници