

- Стига бе Митко, 37.2 градуса са само!

- Тате, сватбата ми е утре!
- Именмо! Точно това имам предвид!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Не стига, че е лесен и вкусен, а и много бюджетен
Основното предимство на тази рецепта е, че тестото изобщо не трябва да втасва, просто го омесвате и работите с него веднага
Сравнителен анализ показва, че българинът сред най-ощетените европейци по отношение на ДДС върху храните.
Бързо, лесно и вкусно
Има малка тайна, която трябва да се спазва
Тестото е сочно и ронливо с деликатен орехов вкус
Колкото и да направя, никога не ни стига
Тази рецепта е алтернатива на кюфтетата
Тестото за приготвянето им съдържа мая, което означава, че трябва да втаса
Непременно опитайте някой път – ще зарадвате приятно близките си с този ефектен шарен сладкиш