

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Има храни, които можете да включите в менюто си и през зимата, така че да не пълнеете чак толкова много
Празничен кулинарен воаяж е със супер цена на куверт
Очаква ви кулинарно морско изживяване с 4-степенно меню
Мощният вихър е заснет от охранителни камери
В сладкарския рай са магьосници, превръщат розите в сладък чипс, извличат от цветята неповторими аромати, а фурмите правят на захар
Любимото място на бургазлии за похапване на суши отвори врати с обновен интериор и още вкусни кулинарни изкушения
Стоката била предназначена за заведения в Тоскана
Предястието е чудесно допълнение към обедното меню или вечерята с приятели
Навършват се 60 г. от началото на подводната археология у нас