

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Вижте кои храни е полезно да вземете от различни кухни по света
След като се насладим на пищните угощения, трябва да подарим на организма си детокс
Препоръчително е да се избягват прекалено сложните ястия с много подправки и кремове
Зимен вкус с дъх на празнична трапеза
Рецептата не е толкова бърза и лесна, но вашата пица ще бъде като току-що извадена от фурната в пицария
Бон апети!
Бон апети
Вижте как да го приготвите
Вижте рецептата:
Съхранявайте хумуса в стъклен буркан и в хладилник