

- А бе биритчед, как е новото работа ф пътното?
- А бе заплатото е доообре, почифката доообре, работното време доообре, ама тоз оранжавата жилетка много сиганско бе...

- Шшшт... тихо, че ще те чуе!
- Защо? Той не знае ли?

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Идеални са както за обяд, така и за нещо бързо и вкусно, когато ви липсват други идеи и достатъчно време
Това ястие не само радва вкусовите рецептори, но носи със себе си спомени и традиции
Тя съчетава нежния вкус на лапад или спанак с богатството на пухкаво тесто, деликатния аромат на масло и свежестта на пролетната зелева салата
Ето я рецептата
Трябва ви извара и около час време
Каква е тайната на шеф Иван Звездев
Каквото и количество да направя, никога не остават за следващия ден
Комбинацията от овесени ядки, ядки и шоколад без захар създава експлозия от вкусове, а приготвянето е толкова лесно
С ябълки, моркови и малко лимонада стават ето такива вкусотии - пухкав кекс с ябълка и моркови
Става страхотен