

- А бе биритчед, как е новото работа ф пътното?
- А бе заплатото е доообре, почифката доообре, работното време доообре, ама тоз оранжавата жилетка много сиганско бе...

- Шшшт... тихо, че ще те чуе!
- Защо? Той не знае ли?

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ресторантьорските тайни са разкрити
Става невероятно мек и с много фин вкус благодарение на изварата
Независимо дали ги поднасяте сладки или солени, те със сигурност ще се превърнат в нов любимец на трапезата ви
Ето я рецептата
Трябват ви само няколко съставки
Всяка седмица правя този пай „Осетия“, който става за обяд и за вечеря
Трябва ви малко кокосово брашно и масло, смесено с канела и захар и става върховна вкусотия
Опитайте и сами ще се убедите, че домашният любителски хляб е много по-вкусен и ароматен от този в магазина
Уникални са, вижте рецептата