×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

На живо в "Паралакс" по СКАТ тв: Цялата истина за трагедията в Поморие (ОБНОВЕНА)


На живо в "Паралакс" по СКАТ тв: Цялата истина за трагедията в Поморие (ОБНОВЕНА)
За първи път се изнася, че момиченцето е жестоко пребито, а след това удушено с найлоновата торба, завита с тиксо по врата
Тема в развитие
Удушената Алекс влачена към тавана, МВР мълчи за СИМ-картата от телефона й в хотел „Лагун” Съдът остави Атанаска в ареста (ВИДЕО) Убийцата на 8-годишната Алекс се страхува от вендета, настоя да остане в ареста Сестрата на Атанаска: Мога да правя пачки, но бащата на туй дете сега ще избие нашите шест деца Защитникът на Атанаска Благой Потеров опитва да я изкара луда Алекс нарекла децата на Атанаска грозни и тя я убила Майката на удушената Алекс: Не харесвах съседката Атанаска и тя го знаеше, но защо посегна на най-скъпото ми?! (ОБНОВЕНА) Атанаска зарязала съпруг и двама сина в димитровградско село На живо в "Паралакс" по СКАТ тв: Цялата истина за трагедията в Поморие (ОБНОВЕНА) Александра е зверски удушена, а после обезобразена Видях само ръчичката на детенцето си, която висеше от носилката, не бих понесъл гледката в моргата Бащата на убитата Александра за Флагман.Бг: Призовете колегите си да ни оставят сами в мъката ни Ексклузивно! Северина: Дъщеря ти е на гости, добре е, Веско да приготви пачките за нас Златоград в потрес след поморийската драма: Проверете смъртта на двамата съпрузи на Светла Майката на Александра в тежък нервен срив, току-що разбра, че дъщеря й е мъртва Ексклузивно пред Флагман.Бг! Майката на Атанаска: Някой сложи трупа под леглото на дъщеря ми Третата задържана за убийството в Поморие скрила трупа под леглото Алекс удушена с найлонова торба Отвратително! Трупът на детето пренощувал над главите на родителите Ужасна развръзка! Отвлечената Алекс е открита мъртва (ОБНОВЕНА) Арестуваха жената и тъщата на хотелиера Веселин Тошев заради отвлеченото дете Бащата на отвлечената Алекс: Давам 50 хил. лв., ако ми кажат къде е дъщеря ми Ексклузивно за Флагман.Бг! Врачката Фатме предупеди МВР: Бързайте, след 2 часа може да е фатално Само във Флагман.бг: Вижте изтърбушения хотел Лагун, в който не откриха отвлеченото момиченце (СНИМКИ) Поморийският ъндърграунд: Хотелиерът Веско не би отвлякъл дете на лихваря Веско (ОБНОВЕНА) Екстрасенсът Фатме от с. Тънково: Момиченцето е в мазе с двама мъже, единият с белег на лицето Тежко въоръжени полицаи атакуваха хотел „Лагун“ в Поморие Първо във Флагман! Ето я отвлечената Александра от Поморие, някой виждал ли я е Малката Александра отвлечена по пътя от СОУ „Иван Вазов” към дома й в кв. Свобода в Поморие Изчезна дъщерята на бизнесмен от Поморие – ученичката Александра
виж още
скрий
12 Април 2014, Събота, 05:44 ч.
Автор: Флагман.бг

В предаването гостуват две от сочените за убийци, всички версии са на масата



В момента в предаването „Паралакс” по СКАТ тв гостуват Светлана Димитрова и дъщеря й Северина, вървят и интервюта с близките на удушеното дете. За първи път се изнася, че момиченцето е жестоко пребито, а след това удушено с найлоновата торба, завита с тиксо по врата. Предстоят включванията на зрители.

"Много се опасявам, че съпругата ми ще бъде следващата жертва на това ужасно нещо, което ми се случи, на тази страшна омраза, която недоумявам откъде дойде", заяви бащата на Александра - Веселин Тодоров пред камерата на СКАТ тв. Тодоров направи разкритие, че има и трета дъщеря на Светлана, върху която също е възможно да паднат подозрения. В афекта си смазаният от мъка татко даже директно посочи Светла Димитрова като убийца и на двамата и някогашни съпрузи. "Нека кажа своята истина за кончината на моите двама мъже. От първия ми съпруг имам две дъщери - Евгения и Атанаска, Евгения е по-голямата. Първият ми мъж почина от сърдечно заболяване, което получи вследствие от авария като работник в "Лъки Горубсо", но това стана години след като вече се бях развела с него. Евгения живее в Гълъбово, чухме се с нея. Тя каза, че ще дойде до Поморие да ни подкрепи. Няма как да е замесена. Вторият ми мъж, от когото е Северина, наистина беше намерен в реката в Златоград малко срещу новата година - 1999 г. Тогава казаха, че става въпрос за удавяне. Аз се изселих от Златоград 1,5 г. по-късно", каза Светла Димитрова.

Когато водещият Касабов описа в какъв вид е намерено телцето на удушената Александра, камерата показа Светла Димитрова. Тя държеше главата си с две ръце и трудно удържаше изключително тежкото си психическо състояние. Дъщеря й Северина през цялото време твърдеше, че няма как телефонът на детенцето да се е оказал в хотел "Лагун", макар че полицаите според думите на бащата на Александра са го локализирали още същата нощ на това място.

В категории: Поморие


33
Коментара по темата
33.
данчо
28.01.2015 21:44:10
0
0
как се завишават сметките на тока умишлено се намалява напрежението на тока след работно време за да няма проверки и в резолтат уредите двойно итройно по дълго време електромерите навъртат киловати хората стоят на студено а плащат двойни и троини сметки след жалба на клиента правят проверка на електромера и казват всичко е окей итъка клиента плеша големи сметки
32.
Elissa
20.05.2014 00:30:20
0
0
Смъртно наказание ще е малко за тая проклетница Атанаска,каквиТо и да са причинИте грях е да се отнема човешки жИвот комоли на малката Алекс . МИР НА ПРАХА И
31.
До 29
13.04.2014 11:34:40
3
8
Сим картата на детето е била в тях ,засечена е много лесно тъй като е поставена в телефон с GPS все пак тия помакини са неграмотни а Тошев е бил пиян от сутринта като всеки ден и не очаквайте много много мисъл от тях.
ВЕСО ГЕРМАНЕЦА МОЖЕ ДА Е ВСЯКАКЪВ НО ТУК НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА НЕГО А ЗА ЕДНО НЕВИННО ДЕТЕНЦЕ ПЪРВИ КЛАС! ТАКА ,ЧЕ ЗАЩО ВОБЩЕ ГО СПОМЕНАВАТЕ НЕГОДНИЦИ?
30.
Vendeta Vednaga
13.04.2014 10:02:43
1
8
Ako bqha nevinni atanaska nqmashe da napravi pulni samopriznaniq v policiqta I trite sa vinovni nai-mnogo travestita, ubiec otgledal ubiici !!
29.
....
13.04.2014 08:50:24
16
7
Спрете да хулите жените!Не е ли странно че полицията толкова бързо намери "извършителите",защо не работиха по няколко версии,защо предвит миналото на бащата(както твърдите) кръгът от заподозрени не беше по-голям,а само и единствено насочени към тях?Много просто-защото бедните жени не могат да се защитят,нямат мастити бизнесмени който да им пазят гърба. А колко разминавания има в изписаното до момента? Нищо с нищо не се връзва.Скалъпявате си ги както на вас ви е удобно или по-точно както ви продиктуват някой по-горен от вас.Обяснете как уж Атанаска е задържана в 9.30 в дома й,а полицията не е намерила телцето веднага,и то в една стаичка.Нали има обучени кучета,как така не сте преровили всяко кътче преди да е арестувате? а вместо това тарашите цял хотел стая по стая,ама малката квартира никой не е претърси? Айде,моля ви се.... И още куп несъответсвия има в скалъпените ви истории.Взете се в ръце и намерете истиският виновник!
Мир да праха на милата Алекс!
28.
Vendeta Vednaga
13.04.2014 08:39:02
0
8
Hora , ne se radvaite za tova,che lihvarq si go e poluchil, zashtoto ako ne budat nakazani utre shte posegnat I na drugi deca ili hora, shte se chuvstvat beznakazani! Zashto policiqta pak spi I ni kara sami da se zaemem s neshtata?
27.
bla bla
13.04.2014 07:36:45
0
2
Килърите 2 : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1409983022562315&set=a.1409983002562317.1073741828.100006518929426&type=1&theater
26.
linch
13.04.2014 03:39:59
0
6
a zashto svalihte zapisa ot predavaneto... mai pak flagmanski istorii :)
25.
tttr
13.04.2014 00:29:52
0
4
http://dimitrovgrad.bgvesti.net/news/154638/ZHiteli-na-Zlatograd-sled-pomoriyskata-drama--Proverete-smartta-na-dvamata-sapruzi-na-Svetla
24.
eria
12.04.2014 23:47:43
0
15
Всичко изречено от устите на майка и щерка е толкова хладнокръвно ...Долни кучки ,дано бог ви накаже и страдате толкова много колкото сега страдат родителите на малката душичка ..Дошли от някъде си да стават граде-дами и да убиват нашите деца ,боклуци долни смърт за вас по най-жестийкия начин.
23.
vendetaaaaa
12.04.2014 23:27:37
0
8
maikata I ba6tata na deteto trqbva da otmustqt li4no na tezi trite no bez da postradat drugi nevinni hora
22.
vendetaaaaa
12.04.2014 23:27:37
0
6
maikata I ba6tata na deteto trqbva da otmustqt li4no na tezi trite no bez da postradat drugi nevinni hora
21.
Поморийка
12.04.2014 23:23:00
2
14
Ако не бъдат наказани утре това може да се случи и на други хора. Личеше си през цялото време, че е отрепетирано всичко, а майката-травестит вече има ненаказани убийства и опит, затова сега продължава да го прави пак все по-хладнокръвно. Утре ще се премести в друг град и там ще паразитират наново. Kогато човек е бездушен , е способен на всичко!
20.
Поморийка
12.04.2014 23:22:59
2
9
Ако не бъдат наказани утре това може да се случи и на други хора. Личеше си през цялото време, че е отрепетирано всичко, а майката-травестит вече има ненаказани убийства и опит, затова сега продължава да го прави пак все по-хладнокръвно. Утре ще се премести в друг град и там ще паразитират наново. Kогато човек е бездушен , е способен на всичко!
19.
pavel
12.04.2014 23:14:21
0
8
smartno nakazanie v centara na grada mamicata vi gladni va6ki
18.
spravedlivost za vseki
12.04.2014 23:12:06
0
5
saglasen sam za brigadata tova moje da se sluchi na vseki ot nas neka pomiarite da si znaqt mqstoto I da ne pipat kudeto ne im e rabota
17.
spravedlivost za vseki
12.04.2014 23:12:05
0
5
saglasen sam za brigadata tova moje da se sluchi na vseki ot nas neka pomiarite da si znaqt mqstoto I da ne pipat kudeto ne im e rabota
16.
Brigada
12.04.2014 22:27:51
2
7
Da se sformira burzo brigada za vendeta, inace utre moje da se sluci I na drugi hora..!
15.
Brigada
12.04.2014 22:27:51
2
8
Da se sformira burzo brigada za vendeta, inace utre moje da se sluci I na drugi hora..!
14.
Стефан
12.04.2014 22:24:44
3
7
А бащата от къде има тази информация,която разследващите още не са пуснали....
13.
От Приморско
12.04.2014 22:01:49
1
9
Преди няколко минути направих коментар в сайта,но не беше публикуван,не знам защо?Сега правя втори опит.Двете "кипри"майка и дъщеря нещо са шущиви!?Още преди Атанаска да направи самопризнания те двете вече казаха,че тя е невинна.Не видяхте ли в Паралакс как и играеха очите на Северина,докато майката беше като партизан на разпит?На Северинка и играеха очите ,докато майката беше твърда.
12.
Pokrusen
12.04.2014 21:40:56
1
17
До, Боби, Поморийка и ЛИНЧ! Аз ви подкрепям, мисля че и много други хора от града ни а и от страната ни ще го направят. Трябва да има смъртно наказание за тези ИЗРОДИ. Града ни трябва да ги линчува, ако ме питате заедно с оня тъпак мъжа на Северина!
11.
ЛИНЧ
12.04.2014 21:19:33
4
27
Тези жени са опасни и трябва да бъдат задържани и трите ,а не да ходят по предавания и да се правят на обидени. То бива ,бива ,наглост.Трите имат участие ,това е планувано. Утре могат и на други деца да посегнат,трябва на тези "майки"(сестрите ) да им се отнемат родителските права и доживотна присъда.Жалко,че няма смъртно наказание.
Трябва да се линчуват о цяло Поморие и всеки да ги изололра,като хора !
Оня дето се развел заради това курве Северина на лицето му пише "Простак"
Докарал в родния си град убийци на деца и простакели.
10.
Vendeta
12.04.2014 21:07:39
1
11
predi godini v ramkite na 1 sedmica bqha ubiti 2 momicheta ot 25- ti blok I togava kakto sega Policaite Pak Spaha!!!!!!!
9.
Поморийка
12.04.2014 20:47:46
4
30
Долни емоционално мъртви псета, озверели за пари!!!!!Ще идваш в града ни, ще развеждаш мъжете ни, ще убиваш децата ни и ще искаш пари, а после ще се правиш на обидена и ще заплашваш журналисти със съд, мръсен помияр, само смъртна присъда за вас!!!!!!
8.
Поморийка
12.04.2014 20:47:46
4
28
Долни емоционално мъртви псета, озверели за пари!!!!!Ще идваш в града ни, ще развеждаш мъжете ни, ще убиваш децата ни и ще искаш пари, а после ще се правиш на обидена и ще заплашваш журналисти със съд, мръсен помияр, само смъртна присъда за вас!!!!!!
7.
валентин
12.04.2014 20:47:17
3
17
едната мърша е направила пълни самопризнания пред следствието ,ИЗРОДИИИИИИИИ
6.
Буден
12.04.2014 20:42:55
4
17
Бъдете сигурни, че помачките са заплашили Касабов със съд заради статиите на жена му в Бесове.Бг, затова беше толкова спокоен и не ги разчекна!!!!!!
5.
Боби
12.04.2014 19:16:55
3
26
Да я изкарат на площада,публично да я обесят
4.
СИСА
12.04.2014 19:11:44
2
15
даа и кой ще има ключ и достъп до апартамента????Просто е смешно!!!
3.
ani
12.04.2014 19:11:27
1
21
Уж била болна и стояла в тях не излизала а в същото време казват,че някой е пробутал тялото... айде стига глупости
2.
fox
12.04.2014 19:01:49
1
29
Изключително глупави са и двете.... Някой ще убие детето по особено жесток начин и ще го сложи ей така под леглото на сестра й/ дъщеря й....
И сестра й без да забележи....
Елементарни са и двете....
1.
СИСА
12.04.2014 19:00:46
1
26
смърт кучета умрели..злобни...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори