×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Видях само ръчичката на детенцето си, която висеше от носилката, не бих понесъл гледката в моргата


Видях само ръчичката на детенцето си, която висеше от носилката, не бих понесъл гледката в моргата
Майката Светла е по-скоро травестит, замесени са трите й дъщери, както и самият Тошев, казва смазаният от мъка баща Веселин Тодоров - Германеца
Тема в развитие
Удушената Алекс влачена към тавана, МВР мълчи за СИМ-картата от телефона й в хотел „Лагун” Съдът остави Атанаска в ареста (ВИДЕО) Убийцата на 8-годишната Алекс се страхува от вендета, настоя да остане в ареста Сестрата на Атанаска: Мога да правя пачки, но бащата на туй дете сега ще избие нашите шест деца Защитникът на Атанаска Благой Потеров опитва да я изкара луда Алекс нарекла децата на Атанаска грозни и тя я убила Майката на удушената Алекс: Не харесвах съседката Атанаска и тя го знаеше, но защо посегна на най-скъпото ми?! (ОБНОВЕНА) Атанаска зарязала съпруг и двама сина в димитровградско село На живо в "Паралакс" по СКАТ тв: Цялата истина за трагедията в Поморие (ОБНОВЕНА) Александра е зверски удушена, а после обезобразена Видях само ръчичката на детенцето си, която висеше от носилката, не бих понесъл гледката в моргата Бащата на убитата Александра за Флагман.Бг: Призовете колегите си да ни оставят сами в мъката ни Ексклузивно! Северина: Дъщеря ти е на гости, добре е, Веско да приготви пачките за нас Златоград в потрес след поморийската драма: Проверете смъртта на двамата съпрузи на Светла Майката на Александра в тежък нервен срив, току-що разбра, че дъщеря й е мъртва Ексклузивно пред Флагман.Бг! Майката на Атанаска: Някой сложи трупа под леглото на дъщеря ми Третата задържана за убийството в Поморие скрила трупа под леглото Алекс удушена с найлонова торба Отвратително! Трупът на детето пренощувал над главите на родителите Ужасна развръзка! Отвлечената Алекс е открита мъртва (ОБНОВЕНА) Арестуваха жената и тъщата на хотелиера Веселин Тошев заради отвлеченото дете Бащата на отвлечената Алекс: Давам 50 хил. лв., ако ми кажат къде е дъщеря ми Ексклузивно за Флагман.Бг! Врачката Фатме предупеди МВР: Бързайте, след 2 часа може да е фатално Само във Флагман.бг: Вижте изтърбушения хотел Лагун, в който не откриха отвлеченото момиченце (СНИМКИ) Поморийският ъндърграунд: Хотелиерът Веско не би отвлякъл дете на лихваря Веско (ОБНОВЕНА) Екстрасенсът Фатме от с. Тънково: Момиченцето е в мазе с двама мъже, единият с белег на лицето Тежко въоръжени полицаи атакуваха хотел „Лагун“ в Поморие Първо във Флагман! Ето я отвлечената Александра от Поморие, някой виждал ли я е Малката Александра отвлечена по пътя от СОУ „Иван Вазов” към дома й в кв. Свобода в Поморие Изчезна дъщерята на бизнесмен от Поморие – ученичката Александра
виж още
скрий
12 Април 2014, Събота, 05:00 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА снимка Авторът

Разсипаха ми бизнеса, след като отказах да спонсорирам с 200 хил. евро Бойко Борисов за изборите през 2009 г., аз не съм престъпник




- Г-н Тодоров, какъв е мотивът на тези жени да стигнат толкова далеч, че да посегнат на детето Ви?
- Нямам контакти с тях, наемателки са на едно от таванските помещения над моят апартамент. Какво са приказвали Светла и Атанаска за мен, не зная, но аз тази жена – Атанаска, съм я виждал в живота си два пъти – долу на входа на блока, на влизане и излизане. Миналата година Веселин Тошев ме помоли да потърся квартира за нея и майка й – за 60 – 70 лв., молеше ме да му дам моята мансарда, но аз му отказах, тъй като по принцип не я давам.

- Давали ли сте му пари назаем?
- Да – 5 000 евро, но той беше точен и ми ги върна.

- Защо приключихте отношенията си с него?
- Всичко на всичко семейно съм ходил в ресторанта на хотел „Лагун” миналата година за рождения ден на дъщеря му. Тъща му тогава я видях, тя надникна от кухнята. Не ги познавам тези жени, разберете ме.

- Откъде е тази злоба към детето Ви?
- Никаква идея нямам. Има и още една сестра в този хотел, за която съм сигурен, че също е участвала в подготовката на убийството. И тази жена е дъщеря на Светла Димитрова, която аз открито мога да нарека травестит. Светла е повече мъж, отколкото жена.

- Продължавате ли да се занимавате с лихварство?
- Лихвар никога не съм бил, имах приятели, които работеха това в собствен офис. На тях съм давал мои лични свободни пари. Помагал съм им финансово за техния бизнес. Иначе аз съм давал пари напред на мои работници – мазачи, готвачи, бояджии. С цел да ползвам услугите им на по-ниски цени.

Сградата е на най-хубавото място в Поморие
- Кажете каква е връзката Ви с „ВИП Инвест” ООД, която строи разкошната 6-етажна кооперация в сърцето на Поморие? Всеки ден от съседния строеж виждат, че наблюдавате процеса.
- Сградата е върху наследствен парцел на майка ми и се строи на 35% обезщетение от тази фирма. Аз съм имал и друг имот в Свети Влас – земя, където фирма построи на 40% обезщетение.

- Значи излиза, че Вие сте богат човек, а близките Ви приятели смятат, че ако Ви поискат откуп, би трябвало да нямате налични пари?
- Прави са, защото всичкото ми имущество е запорирано от комисията „Кушлев” през 2010 г. Тогава задържаха мен, сина ми и мои приятели и ни обявиха за най-кръвожадните лихвари. Разсипаха ме от 2010 г. нататък, защото отказах да спонсорирам с 200 хиляди евро кампанията на Бойко Борисов. Затова направо ме разкатаха.

- Вие сигурно видяхте детето, имаше ли следи от душенето?
- Не, не ми разрешиха. Допуснаха ме до вратата на апартамента ми, когато сваляха носилката от тавана, но когато видях да виси ръчичката му, не можах да го понеса и приятелите ми затвориха вратата.

- Тъщата на Тошев твърди, че някой е убил на друго място Александра и е натикал трупчето под леглото на дъщеря й?
- Глупости. Оперативният работник, който води разследването дори ми каза, че Атанаска е спала заедно с трупчето. Травеститът – така наречена Светла, е била заедно с нея, когато е извършено убийството. След като са удушили момиченцето ми с найлоновата торба, те са я натикали под леглото и отстрани са натрупали чували с дрехи. След което Светла си е тръгнала.

- Бихте ли ни казали какво се е случило след това?
- След като Светла си е тръгнала от тавана, тя е отишла в хотела на Тошев и е поела двете му малки деца, а Тошев и Северина са отишли в ресторант „Царевец”, за да имат алиби. Между 16:45 и 20:01 часа телефонът на Александра продължаваше да бъде включен. В 16:45 часа дъщеричката ми се е обадила последно на майка си, за да й каже, че се е прибрала от занималнята и играе на люлките, заедно със съседчето Ани. Това беше много точно и умно дете. Винаги знаехме къде се намира. След като час по-късно тя не се прибра, започнахме да й звъним, но телефонът даваше свободно. Аз и Ивалина си бяхме вкъщи, защото жена ми наскоро беше оперирана и все още е с катетър. Изпаднахме в паника, когато в 18:45 часа жена ми е имала следното обаждане: „Дъщеря ти е на гости, добре е, а Веско да приготви пачките за нас.” Гласът е звучал интелигентно, но с ромски акцент. Затова аз си помислих, че са някакви хора от ромската махала, с които навремето имах отношения за един имот и прокуратурата там още не е приключила разследването. Затова и първоначално насочих полицаите към тези хора в ромската махала. Оказа се, че нямат нищо общо.

- Александра е тежала поне 40 кг, как са успели да я замъкнат до таванското помещение?
- Светла и Атанаска са я причакали на площадката над нашия апартамент и са я чули, когато се качва по стълбите. Александра винаги пееше. Използвали са момента, в който се е навела да си потърси ключовете, за да отключи входната врата на апартамента. Тогава са нахлузили найлоновата торба и са я задушили пред самото ни жилище. Ние щяхме да чуем, ако имаше боричкане и викове за помощ. После двете жени са я замъкнали на горния етаж и са я натикали под леглото.

- Как се сетихте за тези жени?
- След като са извадили картата на Алекс от нейния телефон в хотела на Тошев, те са я прехвърлили в негов телефонен апарат. Затова съм убеден, че той също е участник. Не в 17:30 часа, както твърди Светла, а в 20:00 часа Тошев и Северина излизат от хотела и отиват в ресторант „Царевец”. Това беше проследено от МВР. Работещият телефон на Александра е закаран до хотела от Светла. Защо се усъмних в тях ли?! Около полунощ започна да ми звъни ресторантьорът Милен, който държи „Царевец”. Звъня 5 пъти, което усъмни и мен, и полицаите. Решихме да вдигна. Милен се държа подозрително, от него разбрах, че Тошев е в ресторанта и че двамата разбрали за изчезналото ми дете. Милен ме попита дали е вярно. Бях инструктиран да отговоря така: „Дъщеря ми си е вкъщи и спи, пълна лъжа.” След това обаждане на Милен полицаите насочиха вниманието си към Тошев. Но аз мисля, че наистина има още една жена. Тя продължава да е в хотела и има връзка с убийството. Ще има още разкрития около тези хора.

В категории: Поморие


Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 1
8
Коментара по темата
8.
Елизабет
14.04.2014 08:56:45
2
4
Грехота е при това нещастие да се казва името на Бойко Борисов.Не може всеки случай да се свързва с това име. Грях е !Как може при такава болка да има политика и да се оправдаваш с друг !???
7.
.....
13.04.2014 08:59:30
6
5
Спрете да хулите жените!Не е ли странно че полицията толкова бързо намери "извършителите",защо не работиха по няколко версии,защо предвит миналото на бащата(както твърдите) кръгът от заподозрени не беше по-голям,а само и единствено насочени към тях?Много просто-защото бедните жени не могат да се защитят,нямат мастити бизнесмени който да им пазят гърба. А колко разминавания има в изписаното до момента? Нищо с нищо не се връзва.Скалъпявате си ги както на вас ви е удобно или по-точно както ви продиктуват някой по-горен от вас.Обяснете как уж Атанаска е задържана в 9.30 в дома й,а полицията не е намерила телцето веднага,и то в една стаичка.Нали има обучени кучета,как така не сте преровили всяко кътче преди да е арестувате? а вместо това тарашите цял хотел стая по стая,ама малката квартира никой не е претърси? Айде,моля ви се.... И още куп несъответсвия има в скалъпените ви истории.Взете се в ръце и намерете истиският виновник!
Мир да праха на милата Алекс!
6.
N
12.04.2014 22:20:56
5
5
Много неща могат да се кажат,но истината ще определи съда.Не е прилично да се пише повече...
5.
Pokrusen
12.04.2014 21:48:45
1
8
Милото детенце, да почива в мир! А на родителите и близките му, дано господ да им даде много сила да преодолеят тази мъка! А бащата ако реши да им отмъщава, всички да си затварят очите!
4.
Galina
12.04.2014 16:48:17
5
39
Черна мъка......Изписаха се много глупости,каквато и да е истината....
ДЕЦАТА НЕБИВА ДА ПЛАЩАТ ЗА ГРЕХОВЕТЕ НА РОДИТЕЛИТЕ СИ ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ СИ ИЗБИРА РОДИТЕЛИТЕ И РОДНИНИТЕ. НИТО КЪДЕ ДА СЕ РОДИ НИТО КАКЪВ ДА СЕ РОДИ!!!! Смъртно наказние!Мир на праха на малката душичка....
3.
Alex
12.04.2014 16:13:23
11
19
Ето заради такива мишоци като Светлозар Лазаров в нашата мила родина няма никога да се получи нищо искам истината и смъртното наказание и то веднага за вас не знам !!!!!!.
2.
!!!!!!
12.04.2014 15:38:21
2
53
Цялата история е ужасна!Как може бе?Направо се чудя,какъв изрод трябва да си да посегнеш на малко детенце(въобще на човек)?Ако аз бях на мястото на този човек сигурно с голи ръце щях да ги избия всичките!!!!Милото детенце да почива в мир.За тези убийци трябва да има най-тежкото наказание-доживотен затвор без право на замяна и то при най-строг режим!Макар това да няма да върне момичето.
1.
аз
12.04.2014 15:18:08
0
43
всичко това е ужасно.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ Има и бус на криминалистите  Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Сега отговорност за българската външна политика носи този, който не подписа указа, каза служебният премиер Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров
Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори