×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Хаос в РИОСВ – Бургас за лодките на Ропотамо, прекратиха конкурса заради груби нарушения


Хаос в РИОСВ – Бургас за лодките на Ропотамо, прекратиха конкурса заради груби нарушения
В деня на обявяването на конкурса от Добринка Стоилова катамараните на Тодор Ташев вече бяха изработени и готови за пускане на вода, после наш репортер даде обяснения в „Криминална полиция“
Тема в развитие
Спират "Разходка с лодка" на р.Ропотамо, РИОСВ вади фирмата-наемател „Венис Марина“: Пазач гони туристите на Ропотамо, не ни допускат да работим Полиция вади лодките от Ропотамо, стартът на сезона – пред провал Скандал с лодките на Ропотамо! Наемателят: Опитват се да ме изгонят, РИОСВ-Бургас: Той няма договор Шефът на РИОСВ-Бургас Антоний Иванов заложи главата си, натиска да се проведе криминалният конкурс за лодките на Ропотамо РИОСВ-Бургас се оплете в криминалния конкурс за лодките на Ропотамо Скандално видео! РИОСВ-Бургас варди с полиция кея на Ропотамо, посреща с глоби първите лодки на наемателя Към 18 часа почва екшънът на р.Ропотамо, РИОСВ причаква първите три катамарана, пристигащи от Атия Случват се едни неща с лодките на Ропотамо и сега обсъждаме хипотетично всички вероятности Само във Флагман.бг: Как РИОСВ-Бургас влиза в пореден страшен скандал за бизнеса на р. Ропотамо Хаос в РИОСВ – Бургас за лодките на Ропотамо, прекратиха конкурса заради груби нарушения Уникално! Вагонният завод в Бургас произвежда кораби, уличаващи шефката на РИОСВ в корупция ДПС, вземете си маймунката от РИОСВ-Бургас и мислете какво ще пуснете в просветния инспекторат BG-туризъм: Спешно РИОСВ-Бургас спира лодките по Ропотамо и затваря кръчмата на кея
виж още
скрий
10 Септември 2013, Вторник, 09:48 ч.
Автор: Флагман.БГ Снимка Иван Колев

Флагман.БГ предупреди за опорочената криминална процедура още преди месец


Четири фирми ще сезират прокуратурата за множество нарушения и неясноти, допуснати в деня на отваряне на офертите на фирмите-участници за нов наемател на атракционна дейност „Разходка с лодка в река Ропотамо”. Скандалът избухна в сградата на Регионалната инспекциуя по опазване на околната среда и водите /РИОСВ/-Бургас, където се проведе открита процедура с поетапно отваряне на документите на шестте фирми-кандидати да возят с лодки туристи по Ропотамо.

Флагман.БГ проследява темата с поредица от публикации. В РИОСВ-Бургас се срещнаха бившият и настоящ наемател на атракциона. Първи влезе Тодор Ташев, който близо 10 години до октомври м. г. стопанисваше района с лодките и кръчмата. Сега той отново бе кандидат с подадени оферти на на две фирми „Кито трейд” и „Примо тур”, на които е управител. Преди две седмици, репортер на Флагман.БГ засне чисто новите катамарани на „Примо тур“, намиращи се на паркинг при бизнесмена Илчо Дуганов – очевидно подготвени за тази цел още преди да е обявяван конкурс. След няколко дни бяхме разпитвани в „Криминална полиция“ на ОД на МВР – Бургас кой ни е съобщил местонахождението на тези лодки, тъй като след публикацията ни г-н Тодор Ташев получил заплахи, че ще бъдат взривени.

В РИОСВ пристигна и управителят на ”Венис Марина” Здравко Казаков, който по документи все още е намател на аткрациона. Негови катамарани до момента разхождат туристи по реката след спечелен конкурс през октомври м. г.

Скандалът започна веднага след старта на конкурса, когато стана ясно, че РИОСВ е била предварително информирана, че заради допуснати нарушения в конкурса от нейна страна, няколко от участващите фирми са подали жалби до Бургаския административен съд. Техни адвокати настояха пред тричленната комисия, лично в залата да влезе директорът на инспекцията Добрина Стоилова и да потвърди дали при тези обстоятелства ще се проведе надпреварата.

Председател на комисията Димитринка Георгиева извика шефката Стоилова, за да потвърди заповедтта за конкурса и той започна с отваряне на пликовете с документите. Оказа се, че нито един от участниците не е получил документ, върху който да са отбелязани поредните номера на подадените оферти, дата и час на постъпването им. Върху пликовете също липсваше час на постъпването на офертите. Комисията се чудеше коя оферта в кой час е постъпила и дали не е подадена след изтичането на крайния час за приемането и в РИОСВ-Бургас.

В залата настана хаос, след като представителите на шестте фирми започнаха да сочат един след друг нарушения на Закона, за начина, по който се провежда отварянето на офертите и допуснатите грешки и неясноти в документацията на възложителя. Част от обвиненията бяха и за редица дискриминационни изисквания към участниците в конкурса .

Разкритието на адвокат Димитър Москоянев хвърли в смут присъстващите в залата, като обяви, че РИОСВ е допуснала сериозен и непоправим гаф, като никъде не е посочила и определила в документите срока за наем на атракционната дейност. Т.е без определен и посочен срок за наем в документите, по Закон, договорът с фирмата-победител не може да бъде подписан. Оказа се, че заради този гаф на РИОСВ, нито един от кандидатите не е посочил срок за изпълнение на дейността и комисията обяви, че всички са отстранени от участие. Юристът в комисията заяви, че протоколът от отварянето на офертите, трябва да е изготвен в срок до 11 септември, а директорът Добрина Стоилова да излезе с краен административен акт,  с който ще бъде прекратена процедурата за избор на нов наемател на атракционната дейност в Ропотамо.  

Оказа се също, че обявяването на конкурс за нов наемател на атракцията в Ропотамо при действащ договор с „Венис Марина” за извършване на същата дейност, на същото място е недопустимо. Въпросната фирма в момента извършва разходки с лодки в реката и има сключен договор със срок до декември 2017-та година. Преди месец РИОСВ-Бургас прекрати едностранно договора, който обаче остава в сила до окончателното произнасяне на съда.


В категории: Приморско


Автор
39
Коментара
Идва времето за отпуски
Идва времето за отпуски 19/04/2024, Петък 10:00 0
39
Коментара по темата
39.
до кю
23.09.2013 15:30:01
3
1
Какъв конкурс бе, назначението и е ДО конкурс. Ерго временно изпълняващ длъжността, за което конкурс - тц. Коя думичка ще търсиш в речника-некомпетентен може би?!!
38.
Q
15.09.2013 18:09:28
1
6
пак до R
Пич, не търсиш на правилното място ;) Такъв конкурс няма място на страницата на МОСВ. Имаше конкурс, но беше обявен на страницата на ДПС. Там трябваше да търсиш, но твой си е проблема, че не си се информирал навреме.
Аааааа....и хвърли един поглед на значението на думата "ирония" в тълковния речник.
37.
R
15.09.2013 13:08:14
4
2
До Q
Извинявай, но не виждам обявен конкурс на страницата на МОСВ, съответно допуснати кандидати, и най-вече спечелил. Напълно съм убеден, че не е проведен конкурс. А за уволнението - няма ли за какво? Гледай само за месец колко поразии направи. Скоро всичко ще излезе.
36.
R
15.09.2013 13:08:04
4
2
До Q
Извинявай, но не виждам обявен конкурс на страницата на МОСВ, съответно допуснати кандидати, и най-вече спечелил. Напълно съм убеден, че не е проведен конкурс. А за уволнението - няма ли за какво? Гледай само за месец колко поразии направи. Скоро всичко ще излезе.
35.
Q
15.09.2013 02:22:55
1
5
до R
Че що пък да я уволняват??? Ми тя си е назначена с Напълно Законен конкурс, който спечели от раз! Ще я уволнят след 4 години като дойдат следващите малоумници...
34.
R
13.09.2013 19:54:34
26
4
Какво стана с Добринка Стоилова? Още ли не са я уволнили? Колко нескупосани конкурси и колко поразии още трябва да направи,че да я махнат?
33.
СОЛДАТ
13.09.2013 10:08:10
0
1
K.K. - ШЛЮХА!
32.
ффффф
13.09.2013 08:22:29
11
1
Йончик
12.09.2013 19:23:32
Рейтинг:
0
Малиии, то верно голем хаос и батак в тоз риос бургас. Мнооого глави ще хвърчат и то все гербаджииски. Вече имам списъка с уволнените и наказаните, остава само да намеря за всекиго по нещо. Ама и да не намеря - пак ще хвърчат глави, така ми наредиха.
31.
.............
12.09.2013 23:26:16
0
1
Руски мафиоти разузнават наркопазара по морето, очаква се война с нашите




Мафиотите наели две луксозни яхти от Марина Диневи и цяло лято кръстосвали от курорт на курарт

Ключови думи: руски мафиоти, пазар, наркотици, България, заселват се, Бургас, Варна, война


Сподели:









12 Септември 2013, Четвъртък
Източник: 168 часа

Членове на известната Измайловска групировка се заселват трайно у нас, засега продават дрога на дребно



Руски мафиоти от известната Измайловска групировка се заселват трайно по българското Черноморие. Очаква се до пролетта броят им да нарастне до 150 човека и да влязат в конфликт с нашите престъпни групи, предричат източници от спецслужбите.Полицията в Бургас има информация за наличие на руски криминални елементи в региона, но все още е на ниво оперативно проучване, пише "168 часа". Реално Измайловска групировка не съществува в старата си форма. В момента руската престъпна група е повече бизнес-структура, отколкото криминална банда. От полицията очакват, ако има някакво развитие, то да е през пролетта, когато ще тръгне новото преразпределение на пазарите в наркотиците, проституцията и рекета. Мафиотите у нас, свързани с измайловци, били между 25-30 души. На този етап руснаците опипват пазара и се задоволяват само с пласиране на малко количество наркотици. През това лято те основно са обикаляли Черноморието с две големи яхти, наети от "Марина Диневи" в Свети Влас. Руснаците изпивали колосални количества алкохол и редовно купонясвали. По заведенията хвърляли големи бакшиши и били любими клиенти за сервитьорките. Тяхната задача за това лято е била явно чисто разузнавателна. Очаква се обаче те да ударят сериозно през пролетта на следващата година и да влязат във война с местните бандити. До тогава броят на руските гангстери трябва да нарастне до 150 човека, което ще направи групировката най-многобройна по числен състав. Лидер на руснаците е човек с прякор Войника, който дълги години е воювал в Афганистан.Въпросният шеф е на около 50 години и е изпратен в България от своите ръководители от Москва. Става въпрос за висшите представители на т.нар. Измайловска групировка, който има дълга и митична слава.


В категории: Крими
30.
Йончик
12.09.2013 21:23:32
22
0
Малиии, то верно голем хаос и батак в тоз риос бургас. Мнооого глави ще хвърчат и то все гербаджииски. Вече имам списъка с уволнените и наказаните, остава само да намеря за всекиго по нещо. Ама и да не намеря - пак ще хвърчат глави, така ми наредиха.
29.
Мълдър
12.09.2013 21:12:22
0
0
ИСТИНАТА, казваше някога моят приятел Дейвид Духовни в пристъп на откровение, Е НЯКЪДЕ ТАМ...
28.
ГУЗНИ СПАМАДЖИИ
12.09.2013 13:35:05
24
1
"ПРИЯТЕЛЧЕТА" ПУСНЕТЕ ОЩЕ МАЛКО СПАМЧЕ ДА СКРИЕМ МРЪСНАТА И ПОРОЧНА ИСТИНА ЗА ГОРКИТЕ ХОРИЦА
27.
Сем. Попеско
12.09.2013 00:11:16
0
0
Расскажи, Снегурочка,
Где была?
Расскажи-ка, милая,
Как дела?
- За тобою бегала, Дед Мороз,
Пролила немало я
Горьких слез.

- А ну-ка, давай-ка, плясать выходи!
- Нет, Дед Мороз, погоди!

- Ты меня, любезная, извини,
И свою любовь ко мне
Сохрани.
- Как же не любить тебя,
Милый дед?!
- Сколько зим потрачено,
Сколько лет!

- А ну-ка, давай-ка, плясать выходи!
- Нет, Дед Мороз, погоди!

- Ждет мои подарочки
Ребятня.
И тебе достанется
От меня!
- Наконец, сбываются
Все мечты.
Лучший мой подарочек - это ты!

- А ну-ка, давай-ка, плясать выходи!
- Нет, Дед Мороз, погоди!
26.
местен
11.09.2013 23:59:30
0
0
Имало някога едно малко сладко момиченце. Всеки го обиквал от пръв поглед, но най-много го обичала баба му, която всеки път се чудела какво да даде на детето. Веднъж му подарила шапчица от червено кадифе, която му стояла тъй хубаво, че то не искало да носи друга и затова хората почнали да го наричат Червената шапчица.

Един ден майка му рекла:

— Червена шапчице, ето ти малко козунак и едно шише вино. Занеси ги на баба си, защото тя е болна и немощна и трябва да се подкрепи. Тръгни, докато слънцето не е почнало да прежуря, върви мирно и тихо и не се отбивай от пътя, защото може да паднеш, да строшиш шишето и да оставиш баба си без вино. А щом влезеш в стаята й, недей забравя да поздравиш с „Добро утро“ и не любопитствувай да видиш какво става край тебе.

— Ще направя всичко така, както ми поръча, мамо — рекла Червената шапчица и подала ръчичка на майка си за сбогом.

Бабата живеела чак в гората, на половин час път от селото. И когато Червената шапчица навлязла в гората, срещнал я вълкът. Но Червената шапчица не знаела, че той е свиреп звяр, и затова никак не се изплашила.

— Добър ден, Червена шапчице — рекъл той.

— Добър ден, Кумчо Вълчо.

— Къде си се запътила рано-рано, Червена шапчице?

— У баба.

— Какво носиш в престилката?

— Козунак и вино. Козунака месихме вчера за болната ми и немощна баба — да похапне и да се подкрепи.

— Къде живее баба ти, Червена шапчице?

— Още четвърт час път навътре в гората: къщата й е под трите високи дъба, а малко по-надолу е лещакът, сигурно го знаеш — рекла Червената шапчица.

„Малкото и крехко момиченце е добра хапка, сигурно е по-вкусно от старицата — рекъл си на ума вълкът, — но трябва да подхвана хитро работата, та да излапам и двете.“

Повървял малко редом с Червената шапчица, а после рекъл:

— Червена шапчице, я виж какви хубави цветя има наоколо! Защо не поглеждаш какво става край тебе? Струва ми се дори, че не чуваш как сладко пеят птичките. Вървиш право напред, като че си тръгнала на училище, а тука, в гората, е толкова весело!

Дигнала очи Червената шапчица, видяла как слънчевите лъчи се провират игриво Между листата на дърветата и как земята е осеяна с хубави цветя и си рекла: „Ще зарадвам баба, ако й занеса китка свежи цветя; още е толкова рано, че пак ще стигна навреме“.

Отбила се от пътя и влязла в гората да подири цветя; но щом откъснела някое, зървала по-надалеко друго още по-хубаво, спускала се към него и така навлизала все по-навътре и по-навътре в гората.

А вълкът отишъл право към къщата на бабата и похлопал на вратата.

Кой е там?

— Аз съм, бабо, Червената шапчица, нося ти козунак и вино. Отвори!

— Натисни ръчката! — викнала бабата. — Съвсем без сили съм, не мога да стана от леглото.

Натиснал вълкът ръчката, вратата се отворила и той, без дума да продума, отишъл право към леглото на бабата и я нагълтал цяла. После облякъл нейни дрехи, сложил нейна домашна шапчица на главата си, мушнал се в леглото и дръпнал завесата пред него.

А Червената шапчица все тичала за цветя и когато набрала толкова много, че не могла да носи повече, сетила се за баба си и отново се запътила към нея. Позачудила се, че вратата е отворена, а като влязла в стаята, всичко вътре й се сторило някак странно, та си помислила: „Друг път ми е толкова приятно у баба, а днес, кой знае защо, ми става страшно!“

— Добро утро! — викнала тя, но никой не й отговорил.

Отишла тогава до леглото и дръпнала завесата. Бабата лежала в леглото, но била нахлупила шапчицата ниско над лицето си и имала много чудноват вид.

— Ой, бабо, колко са ти големи ушите!

— Да те чувам по-лесно.

— Ой, бабо, колко са ти големи очите!

— Да те виждам по-лесно.

— Ой, бабо, колко са ти големи ръцете!

— Да те сграбча по-лесно.

— Ой, бабо, колко е голяма устата ти!

— Да те изям по-лесно.

Още не издумал всичко, скочил вълкът изведнъж от леглото и нагълтал клетата Червена шапчица цяла-целеничка.

Уталожил вълкът глада си, мушнал се пак в леглото, заспал и захъркал тъй силно, че се чувало чак навън. Точно по това време край къщата минал един ловец и си рекъл: „Старицата хърка много силно, трябва да видя да не й се е случило нещо лошо“. Влязъл в стаята, спрял се до леглото и видял в него вълка.

— Тук ли трябваше да те намеря, стари злосторнико? — викнал той. — Отдавна те диря.

Дигнал пушката и се прицелил, но му минало през ума, че вълкът може да е нагълтал бабата и едва ли ще му се удаде да я спаси. Не гръмнал, ами взел една ножица и почнал да разпаря търбуха на вълка. Като го поразпорил малко, пред очите му светнала Червената шапчица; рязнал още малко и ето че момиченцето изскочило и рекло:

— Ой, колко бях се изплашила! В корема на вълка беше ужасно тъмно.

После излязла жива и бабата, но едва-едва дишала. Червената шапчица донесла няколко едри камъни и напълнили с тях търбуха на вълка. Събудил се той след малко, рекъл да скочи от леглото и да побегне, но камъните били толкова тежки, че той се строполил на земята, пребил се и умрял.

Зарадвали се тримата много. Ловецът одрал кожата на вълка и си отишъл у дома, бабата изяла козунака и изпила виното, които й била донесла Червената шапчица, и се подкрепила, а Червената шапчица си рекла: „Докато съм жива друг път няма вече да се отбивам от пътеката и да навлизам в гората, щом мама не ми позволява“.

Някои разправят, че веднъж Червената шапчица пак тръгнала да носи нещо печено на старата си баба, заговорил я друг вълк и искал да я отбие от пътя. Но Червената шапчица не го послушала, продължила все напред и казала на баба си, че я срещнал вълк и й рекъл „добър ден“, но в очите му святкала злоба.

— Ако не бяхме на главния път, сигурно щеше да ме изяде.

— Ела да заключим вратата, та да не може да влезе — рекла бабата.

След малко вълкът похлопал и викнал:

— Бабо, отвори! Аз съм, Червената шапчица, нося ти нещо печенко.

Ала двете се спотайвали вътре и не отворили вратата. Повъртял се сивокожият звяр около къщата, повъртял се, па накрая скочил на покрива: решил да почака, докато привечер Червената шапчица тръгне за дома си, та да се примъкне подире й и да я изяде в тъмното. Ала бабата разбрала какво си е наумил.

Пред къщата имало голямо каменно корито и бабата рекла на момиченцето:

— Червена шапчице, вчера варих наденици. Вземи ведрото и излей водата от тях в коритото!

Носила Червената шапчица вода, носила, докато напълнила голямото, много голямо корито чак догоре. Миризмата от надениците блъснала вълка в носа, той почнал да души и да гледа надолу, и накрая вратът му се източил и станал толкова дълъг, че вълкът не можел вече да се задържи и почнал да се пързаля. Плъзнал се от покрива, паднал право в голямото каменно корито и се удавил.

И после Червената шапчица тръгнала весело назад към къщи и никой не й сторил нищо лошо.

Край
25.
25
11.09.2013 23:24:52
15
3
Баста!Проблемът да се изнесе в МОСВ. Конкурсът трябва да се проведе в министерството, да се сключи дългосрочен договор, който да гарантира възвращаемост на вложените средства на инвеститора.ЯСНО или да повторя за тези, които още не са разбрали
24.
ЧОВЕК
11.09.2013 22:47:13
0
6
Специално ЗА К.Касабова платената к...а.


Ще строим завод,

огромен завод,

със яки

бетонни стени!

Мъже и жени,

народ,

ще строим завод

за живота!



Децата ни мрат

в отровната смрад,

без слънце,

в задушни коптори.

Светът е затвор.

Мъже и жени, народ,

ни крачка назад!

Ще строим завод

за живота!



Децата ни мрат

в задушната смрад

със жадни за слънце очи.

А ние? – Бездушно

превиваме врат

и мълчиме,

позорно мълчим.

Прокарахме мрежи

и в тях укротена тече,

да, нашата кръв

преминава

в проводните мрежи

и движи живота

а той ни помита,

влече

и ние го гледаме

с тъпа, наивна

небрежност.

Със нокти дълбахме скалите.

В гранита

тунели пробихме.

Опасахме с релси земята,

в недрата й

всичко открихме.

Антени замрежват небето,

където

в мъглите

забити

са небостъргачи,

а още нагоре в простора

стоманени

гарвани

грачат.

Другари,

да бъдем наясно –

не удрям клеймо

на прогрес

и знам прекрасно,

че не прогреса е, който ни души.

И ние не ще го рушим. –



Ще строим завод,

огромен завод,

със яки

бетонни стени.

Мъже и жени,

народ,

ще строим завод за живота!
23.
Пушкин
11.09.2013 21:57:28
0
2
Днес няма злъч тук, днес няма злоба....има Надежда ... за Вас!
От мен за Вас:
"Бесове"

Плътни облаци се влачат
под невидима луна;
озарено сипе здрача
мътна снежна пелена.
И пътувам сред полето,
а звънчето; звън-н-н, звъни...
И е страшно на сърцето
в тези чужди равнини.

"Давай, кочияш!" - " Не мога,
халата ме заслепява
и конете изнемогват;
сняг пъртината навява.
Май изгубихме се! Ето,
няма път! Убий ме, няма!
Някой бес с нас сред полето
си играе. Ей го, там е!

Виж го, виж го, ето, бяга,
духа, плюе и се киска,
и да блъсне във оврага
той конете диви иска.
Ту като крайпътен камък
мярка се пред мен в нощта;
ту блуждае като пламък
и изчезва в пустошта."

Плътни облаци се влачат
под невидима луна;
озарено сипе здрача
мътна снежна пелена.
Движим се без сили вече;
стихна призивния звън.
Спряхме... " Що се там изпречи?"
" Знам ли? Вълк, или пък пън?"

Хала хлипа, хала вие;
буйните коне хриптят;
той в мъглата уж се крие,
но очите му горят.
Пак конете полетяха,
а звънчето; звън-н-н, звъни...
Виждам: духове се сбраха
в побелели равнини.

Уродливи и безбройни
пред луната се тълпят;
мътни, дрипави, нестройни,
като късен листопад.
Колко са! Какво преследват?
Що тъй жалостно опяват?
Дух домашен ли погребват?
Веди ли в нощта венчават?

Плътни облаци се влачат
под невидима луна;
озарено сипе здрача
мътна снежна пелена.
А в небето рой след рой
бесове се мъкнат, сбират;
с жални писъци и вой
моето сърце раздират...
22.
ДО РИОСВ
11.09.2013 09:18:07
14
3
ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ?
КАК ЩЕ ОБЯВИТЕ НОВ КОНКУРС, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ИМА ФИРМА, КОЯТО ВСЕ ОЩЕ РАБОТИ ТАМ И ВИ СЪДИ. ТОЗИ ТОДОР ТАШЕВ Е ГОЛЯМА ЖЕНА
21.
R
11.09.2013 00:30:30
25
2
До №20 Е
Имаш предвид директорката и комисията от РИОСВ вероятно. Това за ШМАТКИТЕ само за тях може да важи.
20.
Е
10.09.2013 22:37:36
0
12
МНОГО ЖАЛКИ ШМАТКИ ИМА ТУК
19.
R
10.09.2013 22:02:30
13
5
Още от самото начало си личеше защо е назначена Добрина Стоилова и каква е нейната игра. Не е необходимо да си пророчица за да го предскажеш. Няма да е трудно и на начинаещ прокурор и полицай да го проверят, документират и докажат.
18.
Мъдурчо
10.09.2013 21:30:19
4
3
до 16
мЪдурчо ;), пише се мЪдурчо. Идва от мЪде.
ааа...и не, нямам мЪдури, отдавна са ме скопили...без упойка
ама и ти може да ме хванеш отдолу де, няма да ти чупя хатъра
17.
123
10.09.2013 21:27:45
28
5
Поздравления към екипа на ФЛАГМАН. Хванахте проблема съвсем отначало. Улучихте точно в десятката. Разнищете случая с Добринка Стоилова и Тодор Ташев до край - те ще правят още поразии. Успех!
16.
До мадурчо
10.09.2013 20:56:05
1
9
ако наистина имаш мадури лично ще те скопя като животно без упойка
15.
Г-н за 1 ден
10.09.2013 20:38:54
10
4
г-жа Стоилова е жалка марионетка, хубавото е, че и служителите които гледат как да останат на работа са го разбрали и те
14.
ИНТЕРЕСУВАЩ СЕ
10.09.2013 19:49:49
7
3
ТЕЗИ ДВЕТЕ - ДОБРИНКА СТОИЛОВА И ДИМИТРИНКА ГЕОРГИЕВА ОЩЕ ЛИ ИМ СЕ ДАВА ПРАВО ДА ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ПОИСКАТ В РИОСВ ? ДАЛИ ТОДОР ТАШЕВ ЩЕ ГИ ПОЗНАВА СЛЕД ДНИ ?
13.
ИНТЕРЕСУВАЩ СЕ
10.09.2013 19:49:48
6
3
ТЕЗИ ДВЕТЕ - ДОБРИНКА СТОИЛОВА И ДИМИТРИНКА ГЕОРГИЕВА ОЩЕ ЛИ ИМ СЕ ДАВА ПРАВО ДА ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ПОИСКАТ В РИОСВ ? ДАЛИ ТОДОР ТАШЕВ ЩЕ ГИ ПОЗНАВА СЛЕД ДНИ ?
12.
Мъдурчо (Т.Т.)
10.09.2013 18:47:19
7
4
Абе на гербаджийте в риопса дупе да им е яко. Другаря Йончооглу има списък с всички от герб и сега им търси колая. Даже съм подготвил и становище което трябва само да разпише след проверката. Аз ви казвах, ама нямаше кой да чуе хехехххеее
11.
familiar
10.09.2013 17:06:36
6
4
Ана Ковачева и тя е от хората на Тодор Ташев. Тя подготви документите за конкурса, ама без да иска с некъдърноста си обърка работите на Тошко. Знаеше, че конкурса е батак и за това сложи Странджански в комисията.
10.
кито
10.09.2013 16:42:00
2
1
Май се Каззваше Михаил Странджански
9.
тото
10.09.2013 16:41:10
1
1
Юристът беше Странджански
8.
?
10.09.2013 16:31:37
7
3
До № 7
Ами то за тая Димитринка Георгиева е написано че е председател на комисията, а председателя трябва да е запознат с всичко - не да е вътре само за присъствие. А този юрист който е написан в статията да не би да е лицето за контакти в обявата (нормално е той да е подготвял документите за конкурса) - най-"големия" юрист за всички времена Ана Ковачева.
7.
ДО ВСЕХ
10.09.2013 16:12:58
4
11
АМИ ТЯ ДИМИТРИНКА НЕ ПРАВИ ДОГОВОРИ И КОНКУРСИ...ПРАВЯТ ГИ НЕКАДЪРНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ДЕТО ЛИЖЕХА .... НА БОЙЧО ГЕОРГИЕВ
6.
ха-ха
10.09.2013 16:10:32
8
3
най-накрая лъснаха мръсните килоти на баба Добринка
5.
БЪЛГАРИН
10.09.2013 15:12:23
10
4
ТО ДРУГО ОСВЕН НАПРАВЕНОТО ОТ ТЪПАТА ДОБРИНКА СТОИЛОВА НЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ ОЧАКВА . НАЙ - НАКРАЯ ИГРАТА Й С ТОДОР ТАШЕВ ЛЪСНА ОФИЦИАЛНО . И АКО СЕГА ОТГОВОРНИТЕ ИНСТИТУЦИИ НЕ СЕ САМОСЕЗИРАТ И НЕ Й НАПРАВЯТ ЕДНА ОБСТОЙНА ПРОВЕРКА ЗА СВЪРШЕНИТЕ ОТ НЕЯ ПОРАЗИИ САМО ЗА МЕСЕЦ , ТО СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ .
4.
БЪЛГАРИН
10.09.2013 15:12:22
5
5
ТО ДРУГО ОСВЕН НАПРАВЕНОТО ОТ ТЪПАТА ДОБРИНКА СТОИЛОВА НЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ ОЧАКВА . НАЙ - НАКРАЯ ИГРАТА Й С ТОДОР ТАШЕВ ЛЪСНА ОФИЦИАЛНО . И АКО СЕГА ОТГОВОРНИТЕ ИНСТИТУЦИИ НЕ СЕ САМОСЕЗИРАТ И НЕ Й НАПРАВЯТ ЕДНА ОБСТОЙНА ПРОВЕРКА ЗА СВЪРШЕНИТЕ ОТ НЕЯ ПОРАЗИИ САМО ЗА МЕСЕЦ , ТО СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ .
3.
ДО ВСЕХ
10.09.2013 13:01:01
4
7
КОЕ МУ Е ЧУДНОТО.ТАШЕВ НА КОЙ Е ЗЕТ?НА ИВАН КОСТОВ-КОРУМПИРАНИЯ БОКЛУК В ГОРСКОТО ОТ ГОДИНИ.ГЕРБ ГИ ИМЕТОХА ВСИЧКИТЕ И СЕГА ОТНОВО КОМУНЯГИТЕ ЩЕ ГИ ВЪРНАТ ДА КРАДАТ С НОВА СИЛА.ЕЙ , НЯМА ОТЪРВАНЕ ОТ ТИЯ ЧЕРВЕНИ ЧЕРВЕИ ,БРЕЙ.
2.
таня
10.09.2013 12:34:49
3
4
Ами той Ташев се хвалил , че на 11 септември лодките му щели да бъдат Ропотамо. Егати и схемата
1.
DA DA
10.09.2013 11:46:03
5
9
TО БИВА БИВА НЕКАДЪРНОСТ, ама чак толкова??? Тая Добрина откъде я изкопахте. Един договор не може да прекрати, един конкурс не може да проведе. Човека вече си плати и чака, а тая още се мота.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене По време на инцидента е имало много хора, седящи на масите Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Задържаният е Дейлън Амир Остин, състезател по американски футбол на отбора към Университета на Орегон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Министърът на туризма Евтим Милошев с важна среща  Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Те похарчат това, което предприемчивите хора са направили в хазната и са внесли с данъците си, коментира Левон Хампарцумян  Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Води се спор кой да замени "губернатора" на Бургас Пламен Янев, който е недолюбван от кметовете и бизнеса Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Диалогът продължава, лаконичен бе служебният премиер С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът Още когато се усамотили да вечерят на плажа Валерия не издържала и споделила на Алек, че го желае страстно Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Камери са поставени в целия град Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор
Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Положението е отчайващо  Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби По време на пътуване до Канада започнали проблеми: задните й части станали болезнени и втвърдени Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея  Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката  Проиранските милиции в Ирак са започнали да преместват въоръженията си в Сирия, заедно с бойци САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина Вашингтон аргументира ветото си като заяви, че независима палестинска държава трябва да бъде създадена чрез директни преговори Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Има висока заплаха от военни репресии, казват от местното външно министерство Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нападението по военна база в ислямската република съвпада с рождения ден на Аятолах Али Хаменей
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори