×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Уникално! Вагонният завод в Бургас произвежда кораби, уличаващи шефката на РИОСВ в корупция


Уникално! Вагонният завод в Бургас произвежда кораби, уличаващи шефката на РИОСВ в корупция
На паркинг до „Порт ойл“ООД, собственост на бизнесмените Илчо Дуганов и Неждет Куш са готовите 4 катамарана с надписи р.Ропотамо и „Примотурс“, всеки момент ще излезе петият
22 Август 2013, Четвъртък, 23:10 ч.
Автор: Флагман.бг, снимки: Иван КОЛЕВ

Снимахме готовата продукция в „Порт ойл“ООД, но собствениците на фирмата Куш и Дуганов не знаят чии са катамараните
Настоящото ръководство на РИОСВ-Бургас изглежда държи в кратък срок да покаже завършен образ на съучастник в организирана група, чиито поръчки се изпълняват спешно, предвид нестабилната политическа обстановка в страната.

Наш репортер направи снимки на паркинг в „Порт ойл“ООД, в която съдружници са бизнесмените Илчо Дуганов – бивш депутат от НДСВ и Неждет Куш, близък до ДПС. Там се намират чисто нови 4 катамарана, произведени в цеховете на вагоностроителния завод „Трансвагон“ АД. „Поръчката е за пет съда. Всеки момент ще излезе и петият, който трябва да експедираме като готова продукция именно на този паркинг. Възложиха ни го преди два месеца – веднага след смяната на правителството, трябваше бързо да го изпълним за специален клиент“, каза служител от завода за вагони.

От кадрите с четирите кораба, предназначени за река, ясно се виждат надписите „Ропотамо“ с поредни низходящи номера 5,4,3 и 2. №1 предстои да излезе от бояджийската работилница на завода. Плавателните съдове рекламират туристическа  агенция „Примотурс“. В Търговския регистър открихме фирма със същото наименование - „Примотурс“ ЕООД, с едноличен собственик Тодор Радков Ташев. Името съвпада с имената на бившия 10-годишен наемател на лодките и ресторанта на река Ропотамо, чийто договор изтече през октомври м.т. и от януари т.г. на територията на резервата разходките с лодка се държат от друга фирма след спечелен конкурс в РИОСВ-Бургас. Това е фирмата „Венис Марина“ЕООД на Здравко Казаков. Тя е с 5-годишен договор, предплатен една година напред и без нарушение на закона за защитените територии по този договор.

„Потресен съм! Аз работя с пет такива катамарана, които г-н Ташев ми продаде, когато си отиваше и за които му платих веднага, след което си стиснахме ръцете по мъжки. Сега разбирам, че е в ход криминална схема, целяща отстраняването ми от реката. Както вече ви информирах – преди седмица новата директорка на РИОСВ Добринка Стоилова ми прати писмо, че имам 7-дневен срок да изведа лодките и да напусна резервата. Смятах, че това е недоразумение и че то ще бъде изчистено, след като госпожата навлезе в същността на материята“, заяви Казаков, след като видя снимките ни.

Ето и днешното доказателство за   корупционната процедура, подготвена в (или вън) от РИОСВ-Бургас:

На 22 август 2003 г., по обед, в официалния сайт на РИОСВ-Бургас,  бе обявен конкурс за същата тази дейност, със същия предмет:  „РАЗХОДКА С ЛОДКА ПО РЕКА РОПОТАМО В РЕЗЕРВАТ РОПОТАМО”. Като лице за контакт по конкурсната процедура е посочена юристката Анна Михайлова Ковачева, за която служители на РИОСВ казват, че се е завърнала тези дни на работа след продължителен отпуск и била много близка до бившия директор Симеон Симеонов, който след отстраняването му през 2010 г. отвори частна консултантска фирма, от която пък идва в РИОСВ и неговата служителка Стоилова. Малка подробност е, че Стоилова към момента е в сериозно нарушение на Закона за предотвратяване на конфликт на интереси, тъй разписва и документация по проекти, които са консултирани от нея във фирмата на Симеонов. Вече показахме и копие от фиктивния трудов договор на Стоилова, подписан от министър Искра Михайлова, в който графите за трудов и осигурителен стаж са попълнени с 00 г. 00 м. 00 д. А това е сериозно основание да се смята, че тя не е представила трудовата си книжка пред новия работодател и все още се води като служител на частната фирма на Симеонов. Тези съмнения подхранват тезата, че Стоилова е предупредена за краткия си престой на държавната служба – до обявяването на конкурс или провеждането на избори.

Изискванията, на които трябва да отговарят кандидатите в конкурса на Стоилова за р.Ропотамо, могат да се видят в сайта на РИОСВ. Те са многобройни, но прави впечатление, че освен наличие на специални собствени лодки, е задължителен и професионален опит при извършване на туристически дейности с плавателни съдове минимум 2 години.

„Сигурно мислят, че като имаме само година стаж на р.Ропотамо, няма да отговорим на критериите и ще отпаднем, но това не е толкова важно, колкото фактът, че договорът ни няма как да бъде прекратен, защото г-жа Стоилова ще влезе в  нарушение на закона. След което държавната РИОСВ ще фалира като я осъдя да плати неустойки за стотици хиляди левове. Имам договори с туроператори, които са предплатени пакети. Един чужденец да се оплаче в своето посолство, че е отпаднало плаването му по р.Ропотамо, ще стане международен скандал“, предупреждава Казаков. Той недоумява кой и как ще вади неговите кораби на брега, съгласно депешата на Стоилова – насред сезона и колко  време автобусите с туристи ще идват напразно до реката и ще се връщат, като някои изминават по 200-300 км.

От обявлението излиза, че първенецът в конкурса още на следващия ден след отварянето на документите, 11 септември т.г., може да пусне  корабите си в Ропотамо и да вози туристи. Друг е въпросът, че само за транспортирането на катамараните до резервата са нужни няколко дни организация на трафика по главния път Бургас-Приморско, тежкотоварна и едрогабаритна техника, разрешителни от няколко инстанции.

Кой е собственик на произведените в „Трансвагон“ кораби и кой му гарантира, че побеждава в необявен конкурс?

„Да ви кажа и аз като вас съм изненадан от това, което сте видели и снимали наоколо. И пазачът ми е изненадан! Той ми съобщи, че едни хора са започнали да нареждат едни катамарани тука, паркингът не е на „Порт ойл“, а е извън нашата територия“, каза съдружникът на Неждет Куш – Илчо Дуганов. Дуганов добави, че не знае чий е терена, маркиран с телена ограда, в който неговият пазач и трите му кучета охраняват новите кораби. „Край нас има много наематели, все се сменят“, лаконичен беше г-н Дуганов. Ние обаче разполагаме с магнетофонни записи от два разговора с представители на едрия бизнес, които са съседи по имот с Дуганов и Куш. Те потвърдиха, че паркингът, намиращ се до административната сграда на „Порт ойл“, е имот на двамата съдружници, както и че всеки ден съседите минават покрай тях и се дивят на речно-морската гледка. Най-малкото, защото производството на кораби е необичайно за тази част от Промишлената зона.


Този пазач и трите му кучета ни изгониха от имота, според Дуганов човекът, също като него, не знае чии са тези плавателни съдове
Циркът ще е в началото на септември, ако МС смята, че случващото се бургаската екоинспекция е нормално

 Развръзката в следващите няколко дни ще бъде драматична, защото намиращата на р.Ропотамо „Венис марина“ЕООД  е обжалвала депешата за 7-дневния срок за напускане. „Обвинени сме в нарушения на Закона за защитените територии, а ние нямаме нито едно нарушение. Госпожата явно не знае, че за тази територия имаше два отделни конкурса с два отделни договора, които ние спечелихме. Първият беше за „Разходка с лодка по р.Ропотамо в резерват „Ропотамо“, а вторият за „Ползване на бар-грил „Ропотамо“. Както вече е известно, през март вторият ни договор беше прекратен, защото бяхме обвинени с публикации в медиите, че правим не текущ, а основен ремонт на дървеното заведение без да сме получили строителни разрешения от Община Приморско. Ние спряхме ремонта на постройката, която беше грохнала и досега  тя стои в същото положение, защото се съдим, за да докажем, че не сме нарушавали еконормите за изливане на бетон в основите на гредите. За този казус има висящо съдебно дело. По първия ни договор, пак повтарям за г-жа Стоилова, че нямаме нарушения, но някой е взел мотивите за прекратяването на втория и ги е приложил  автоматично. Припомням, че дори да е така, при висящо дело във Върховния административен съд, тя не може да прекрати договора ни за лодките. Опитаха се да ни въвлекат и в престъпление, като в началото на сезона пуснаха слух, че сме изтровили рибата в реката. Експерти от БАН, Басейнова дирекция и природозащитници установиха, че от моста някой е изхвърлил замразени десетки килограми таранка и едър чернокоп, какъвто в този сезон в реката няма. Доказа се, че е провокация. Само питам г-жа Стоилова: какво ще стане, ако по първия ни договор за ресторанта ВАС отсъди, че нямаме нарушения, как ще ни плати за пропуснаните ползи, предплатените наеми, уволнените ни служители?“, попита риторично Казаков. Той е изложил своите възражения и за липсата на предизвестие за прекратяване на петгодишния му договор за лодките.

В началото на септември ще видим кой е отговорил на огромните изисквания на РИОСВ за лодките по реката. В предходния конкурс имаше само едно условие – да спечели този, който даде най-висока цена в офертата. А сега РИОСВ иска всеки кандидат да си купи документацията от тях и да плати за участие 4 700 лв. Ще наблюдаваме цирка, ако дотогава МС все още смята, че случващото се в бургаската екоинспекция е нормално и трябва да продължи.





98
Коментара по темата
98.
Инфантилен
18.10.2013 16:08:07
1
3
Само дето не разбрах какво общо има Трансвагон с цялата тази истерия. Ами бизнес, господа. Ако не е Трансвагон, друг ще ги произведе, и какво от това? Да не е престъпление да произвеждаш, но пък е престъпление да клеветиш и също толкова престъпление е да обираш туристите с таксите - независимо кой кара лодките! Не съм сигурен обаче, че въобще Трансвагон може да направи такива произведения на изкуството, щото не му влиза в работата и в лиценза да произвежда лодки, платноходки, кораби /че това кораби ли са?/,лайнери, подводници, самолети и т.н. Нали си имаме Корабостроителница и Кораборемонтен завод. Ако бяха вагони, разбирам, ама не са. Катето Касабова пак е нагазила в мътни води, а не може да плува дори и в бистри. Кате, ще ти изяде главата някоя хилядарка, дето не могат да си я поделят бивши и настоящи корабособственици, а може и НАП, ДАНС и т.н. Ти си ги знаеш кои са, де - да, да, същите!
97.
до Добрина Стоилова
30.08.2013 13:31:32
6
5
Добринооооо, помиярке такава от тук нататък аз ще съм ти среднощния кошмар, стига си вършила само поразии. Сложиха те за един-два месеца и ти искаш да съсипеш околната среда....Махай се веднага..... и то доброволно.....
96.
96
29.08.2013 20:50:53
6
7
До Муш
Муш недей така бе човек .Ще вземеш да скараш Тошко Ташев с Куш и Доганов и работата с Ропотамо ще вземе че няма да може да стане .И как да не му пука на Тошето ,като той орева навсякъде ,че чак и покойник да си ще го разбереш .Що поразии направи ...Пък нали и за това си сложи Добринка ,кой ли друг ще му се върже на простотиите .
95.
Муш
29.08.2013 14:26:34
5
5
Тази статия какво показва-стара любов между т.н. журналисти от този сайт и някогашните застрахователни структури или просто платили са си едни хора едни пари та затова ще пишем.Ама поне вижте кой какво прави-Куш и Дугана са просто олтернативата на Бойчев /сервитьора/ и селянина Георгиев. Ако не са едните -ще са другите.Тодор чиракува и понеже не обръща внимание на завистливи копелета-го отнася.А лодките са си чисто нови и ще плуват в Ропонамо напук на всички гербаджии, сикаджии и пр. че......джии.
94.
незнаещ
27.08.2013 01:35:02
2
3
Защо се карате за правопис бе хора, като и двамата пишете грешно, а и статията не е с подобна тема. В статията чета за някоя си Добринка Стоилова, която се готви да извърши нарушения по закони. След като науча нещо повече за нея ще си позволя да коментирам.
93.
незнаещ
27.08.2013 01:35:01
2
4
Защо се карате за правопис бе хора, като и двамата пишете грешно, а и статията не е с подобна тема. В статията чета за някоя си Добринка Стоилова, която се готви да извърши нарушения по закони. След като науча нещо повече за нея ще си позволя да коментирам.
92.
Въпрос 5
26.08.2013 22:47:16
3
5
А и впрочем не се казва " пристрастения" а ПРИСТРАСТНИЯ! Ex, Бог да ни опази от такива "репортери"!
91.
Въпрос 5
26.08.2013 22:45:09
4
5
Хахаха, не те знам работиш ли в сайта или не, но имам достатъчно знания, за да си направя известие когато има отговор по дадена тема. Второ не работя нещо свързано с писане, следователно мога да допускам грешки, които впрочем не виждам. И трето аз мога да имам пристрастия, ти ако си "репортер" не можеш! И не ми пука,че септември наближава, не разбирам защо ми го казваш.
90.
репортер
26.08.2013 21:48:59
4
5
До 89
Май ти си пристрастения, щом пожелаваш "лека нощ", а в същото време си дебнеш отговорчето. Погледни първо себе си и виж колко грешки си допуснал в три изречения. А за моя работодател не мисли - той си е добре. Важни са фактите, фактите.......... Септември наближава......
89.
Въпрос 4
26.08.2013 01:16:20
4
6
Наистина ли си репортер? Доста неграмотно пишеш, а и си пристрастен. Вземи се върни 1 курс в БСУ да те научат на елементарните неща, които всеки един "репортер" трябва да знае. Горко му на работодателя ти ако всичките му служите ли са като теб.
88.
репортер
26.08.2013 01:08:14
7
2
Надобре вървиме и на право. Септември чука на вратата. Лека нощ.
87.
репортер
26.08.2013 01:08:14
7
2
Надобре вървиме и на право. Септември чука на вратата. Лека нощ.
86.
Въпрос 3
26.08.2013 00:56:49
3
7
Софиаянец ли си, че пишеш " оставиме" "траеме" ? Правилно е "оставим" и "траем", а и правилно е имащите власт/Лека нощ, и малко се замислете накъде отивате!
85.
репортер
26.08.2013 00:45:00
5
3
До 82
Прав си, че в цялата страна се случват тези неща, но не си прав, че трябва да си траеме, да не ги огласяваме и да оставиме властимащите да си правят каквото искат. А за сайта след като не ти харесва никой не те кара на сила да го гледаш.
84.
Любо
26.08.2013 00:40:17
1
10
Да пристрастен съм, не съм журналист и имам право. Касабова преди година почти ми съсипа живота, също така и на двама мои колеги! Имам собствен бизнес и тази псевдо журналистка наговори сумати лъжи по наш адрес, след като се разбра, че лъже даже не се и извини! Сега я гледам съсипва живота на други и подадох иск срещу нея, един колега и той! Да очаква септември 2 призовки! Явно за пари и може би за к** пише всичко!
83.
репортер
26.08.2013 00:33:17
6
2
До 81
Любчо май си пристрастен към Касабова. Не виждаш ли, че тази статия не е написана от нея. Повиквателни за кого ли.......
82.
Въпрос 2
26.08.2013 00:26:36
3
9
Все пак не отговорихте на въпроса ми кое му е толкова уникалното? В цяла България се случват такива неща и баш това ли е важно? И не ми говорете, че не сте пристрастни, 90% от статиите ви са такива. Не стига това ами и персонала ви е неграмотен, толкова грешки има из сайта, че не е истина! Сайта толкова западна, дано собственика се усети и направи малко промени!
81.
Любо
26.08.2013 00:19:04
1
8
Така е , септември е близо и Касабова да очаква повиквателна за съда. Исковете са подадени вече, скоро да очаква! ;)
80.
репортер
26.08.2013 00:08:56
7
2
Не страдам от късогледство, ама не виждам нищо пристрастно. А и началото на септември е много близко - ще видим тогава, кой към какво е пристрастен.
79.
репортер
26.08.2013 00:08:56
6
2
Не страдам от късогледство, ама не виждам нищо пристрастно. А и началото на септември е много близко - ще видим тогава, кой към какво е пристрастен.
78.
Журналист до 77
25.08.2013 23:24:19
1
2
Ако не е пристрастен журналиста от де ще лапа пароци бре ???
77.
Въпрос
25.08.2013 22:30:32
3
10
И кое му е уникалното? Такива работи в България под път и над път. Много се излагате флагман от тъпи по-тъпи заглавия и статии започнахте да пишете! Вземете се заемете със сериозна журналистика и престанете да бъдете пристрастни. Един истински журналист никога не трябва да е пристрастен!
76.
КАСАБОВА
25.08.2013 15:23:07
12
6
ДА МЕ ОБИЖДАТЕ НЯМА НИКАКЪВ СМИСЪЛ. ДА СИ ГУБИТЕ ВРЕМЕТО ДА МЪРДАТЕ ЧЕРВЕНИТЕ И ЗЕЛЕНИТЕ ПРЪСТЧЕТА НАГОРЕ НАДОУ - СЪЩО. ВАЖНО Е ЧЕ СЪМ ИЗНЕСЛА ДОСТОВЕРНИ ФАКТИ, КОИТО ЩЕ СЕ ПРОВЕРЯТ.
75.
Господ бог
25.08.2013 11:39:31
71
3
Смрадливата Маймуна Добринка и дебелогъзестоя Киликанзер Ана Разкрачева сега ще го издухат яко за участието си в престъпна група! Това че си сменихте вярата и предадохте Исус Христос няма да ва спаси от закона бе малоумни твари!
74.
?
24.08.2013 21:15:46
4
86
Те маймунките са по-умни и човечни от Касабова :D :D :D
73.
КАСАБОВА
24.08.2013 20:28:44
47
6
УМНА И ИНТЕЛИГЕНТНА КОЛКОТО ВСИЧКИТЕ МАЙМУНКИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО, КОИТО СЪБРА ТОВА ЛЯТО. А ЗА ОПИТА, КОЙТО ИМА В КОРУПЦИОННИТЕ СХЕМИ СПОР НЯМА.
72.
КАСАБОВА
24.08.2013 20:28:43
52
6
УМНА И ИНТЕЛИГЕНТНА КОЛКОТО ВСИЧКИТЕ МАЙМУНКИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО, КОИТО СЪБРА ТОВА ЛЯТО. А ЗА ОПИТА, КОЙТО ИМА В КОРУПЦИОННИТЕ СХЕМИ СПОР НЯМА.
71.
РИОСВ
24.08.2013 18:54:45
5
46
КАСАБОВА , ФАКТ Е ЧЕ НОВАТА ШЕФКА НА РИОСВ Е ПЪЛНА ПРОТИВОПОЛОЖНОСТ НА ПРЕДНИЯ РАЗБОЙЧО ГЕОРГИЕВ И ДИМИТЪР ТАРИКАТЧЕВ. УМНА И ИНТЕЛИГЕНТНА ЖЕНА С ОПИТ.БОЙЧО И ТАРИКАТЧЕВ СЕ ЧУДЯТ ОТ КЪДЕ ИМ Е ДОШЛО.
70.
До Всички
24.08.2013 12:16:08
1
29
Не може ли да се държите като цивилизовани хора и да спрете да се обиждате един друг? То бива бива ама българската простотия край няма! Променете го малко този манталитет!
69.
До Azrael
24.08.2013 12:03:50
0
5
Така трябваше да се изразиш от самото начало! От коментара ти ставаше въпрос, че кълнеш всички, но ако е само за подстрекателите, напълно те подкрепям! Пълно е със страхливи мишки!
68.
До 67
24.08.2013 10:36:12
1
8
Приветливи другаря, да, като взема предвид подкрепата около твоя милост, признавам явно не си импотентен :)
Просто си заобиколен от шайка безполезни гейове и дупедавци
67.
Добро утро !
24.08.2013 10:29:08
8
0
До 66 :
Виж как се сещаш , а сега си помисли дали съм импотентен а ?
66.
Отново до 62
24.08.2013 10:03:21
0
7
Отново ще те удостоя с внимание, ама я сподели - кога успя да нацъкаш 22 обърнати палчета на коментар 65???
Или отрицателния вот е от хора, които по една или друга причина са опитали к*ра ти в собствения си задник?
65.
до 62
24.08.2013 08:38:43
29
11
Добро утро и на теб, баце!
Я пак си помисли дали няма още една причина, поради която НЕ раздаваш к*рове наляво и надясно?
Импотентност?
64.
до y453
24.08.2013 08:36:22
6
1
Има! Дъщеря ти, мисля е вече готова за чукане....кога ми я пращаш?
63.
Azrael
24.08.2013 08:34:11
4
2
ДО 38
Алоооо, гражданина...ти от коя точно страна си, че си явно лично засегнат???
Благодаря ти, че се опитваш да върнеш поздрава, но още веднъж ДЕБЕЛО ПОДЧЕРТАВАМ, че помията и злъчните слова са по адрес САМО на подстрекателите на конфликта - тези, които толкова месеци се крият като мишки зад невинни хора и разпалват излишни вражди, в които уви, са замесени и много невинни...
Ти кого точно защитаваш?
Бог вижда (ако предпочиташ него)! Той също си знае работата ;)
62.
Добро утро !
24.08.2013 08:32:28
6
2
Единствената причина да не ви туря на всички по един к*р отзаде е , че може да вземете да се надуете и да гръмнете а това ще се пръснат толкова много лай*а , че само от РИОСВ ами и от МОСВ няма да могат да ги изчистят !!!
61.
у453
24.08.2013 08:22:34
4
1
нещо ново за чукане от училището нема ли или дъртите брантии са във ваканция
60.
МВР
24.08.2013 02:33:46
14
4
Ташев стига си правил интриги
59.
Do sincheto
24.08.2013 01:40:35
38
4
Shte se vidim na sutrishnata razhodka na kucheto I vzemi povechko priatelcheta
58.
Син
24.08.2013 01:31:07
4
33
Няма да ви падам повече на нивото, за разлика от вас, имам възпитание и знам как да се държа! До Бойчо Георгиев и Димитър Трошев и двамата ви знам къде живеете, и може да имам девствен мустак, но и имам много такива приятели... Мерете си приказките по-добре!

Поздрави!
57.
До 55
24.08.2013 01:27:10
3
24
А и ти виждам възпитанието, щом можеш и да обиждаш някой, който е по-малък от теб. Жал ми е за такива като теб, които водят толкова жалък живот и единственото им занимание е да обиждат жени и деца. Ако това са мъжете на България... евала!
56.
До 55
24.08.2013 01:24:18
4
4
Съжалявам, аз мъже не виждам!
55.
до 53
24.08.2013 01:21:41
31
5
Момче, първо си оправи девственото мустаче и тогава се мери с мъжете. А и много бавно ти тече мисълта, на кой ли ми приличаш.....
54.
Кukata
24.08.2013 01:18:38
0
0
49ката няма ли да се намесиш
53.
До 52
24.08.2013 01:13:11
3
23
А твоята, не те ли е научила да пишеш правилно? Хахахаххахаха аман от неграмотници!
52.
до синчето
24.08.2013 01:10:02
28
6
Майкати май не те ли е научила, че с нерви и със заплахи нищо не става.
51.
калфа
24.08.2013 01:00:57
24
22
Много се съмнявам, ама щом казваш, че си мъж добре. Щом работиш в МВР още по добре. Но не получих отговор на въпроса си. Вземи и прочети по-горе написаното и го провери.
50.
Син
24.08.2013 00:49:31
6
41
Не е Добрина, а синът и, и Бойчо Георгиев или Димитър Трошев ли си не ме интересува, но ако чуя още нещо да кажеш за майка ми, жална ти майка! И да заплашвам те, защото ми омръзна от такива като теб, които не могат да кажат нищо в лицето, защото са мишоци! Смешник! Какъв мъж си щом обиждаш жена, жал ми е за теб! Долен мишкар!
49.
До 47
24.08.2013 00:42:49
4
23
Първо съм мъж, попитай преди да говориш! Второ да работя в администрацията на МВР! Трето коментара ти отново е адски излишен, както се и очакваше!
48.
Сънчо
24.08.2013 00:41:40
21
3
Добринке хайде лягай си,късно е
47.
калфа
24.08.2013 00:39:31
21
2
До 43
Преди да си си легнала и преди да пожелая лека нощ, нека ти кажа нещо. Не се срамувам, че съм калфа. Зле е че ти се имаш за нещо велико и делиш хората. Не те питам колко време си работила в администрацията и колко време си вземала пари от държавата, А ТЕ ПИТАМ КАКВО СИ НАПРАВИЛА ЗА ТЕЗИ ГОДИНИ?
46.
до 41
24.08.2013 00:37:23
2
1
"свой баджанаци и шурей"-това ли е правилно? пише се свой баджанаци и шереи,ако е в единствено число тогава е шурей
45.
Profi
24.08.2013 00:34:35
29
3
В РИОСВ има много химици с меки ЦИЦИ
44.
до 39
24.08.2013 00:24:53
4
21
"свой баджанаци и шурей"-това ли е правилно? пише се свой баджанаци и шереи,ако е в единствено число тогава е шурей
43.
До калфата
24.08.2013 00:22:41
28
9
Калфа, за доста второстепенен се имаш, щом наричаш себе си калфа ( дано знаеш какво значи). И кой ти говори за шефката? Тя е назначена с шуробаджанащина както всичко останало в тази държава! А всички които работят над 10 години в държавната администрация без значение кой сектор и с нужното образование, за мен са професионалисти! От това следва, че коментара ти е адски излишен, което е нормално щом си " калфа" Лека нощ!
42.
До 39
24.08.2013 00:14:31
3
33
Бойчо, да не би да се засегна от истината? Хахахаххахахахаха
41.
До 39
24.08.2013 00:12:14
1
19
Ей неграмотник, научи се първо за какво служат препинателните знаци и къде се слагат, тогава пиши коментари!
40.
калфа
24.08.2013 00:12:04
22
6
като ви гледам шефката и работата, не мога да разбера в какво се изразява професионализма ви
39.
ДО 36
24.08.2013 00:08:18
6
7
Ей неграмотник научи се първо кога се пише 'и' и кога "й" и тогава пиши коментари
38.
ДО 37
24.08.2013 00:03:41
9
10
Алоооо селяндура, що не вземеш да си измиеш мръсната уста, че само цапаш наоколо? А и щях да забравя... да ти се връща четворно всичко което каза! ;)
37.
Azrael
23.08.2013 23:58:29
10
9
Хейтъри и от ДВЕТЕ СТРАНИ! Що не се срещнете някъде и не се разберете като диви животни? Що не вземете да се изтребите взаимно без да намесвате и косвени жертви?
ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ! И от ДВЕТЕ СТРАНИ!!!
Дано изгниете в пъкъла! Дано ви шиба Сатаната, мизерници мръсни!
36.
Коментатор 2
23.08.2013 23:54:45
4
31
Бойчо да не беше по-различен? Вкара навсякъде негови хора, без нужното образование и квалификация. Прикриваше свой баджанаци, шурей и тем подобни с незаконните им дейности. Лапна сумати пари и пак недоволен. В РИОСВ работят хора професионалисти в областта си с дългогодишен стаж в инспекцията, но тях никой не ги гледа. В България става все с шуробаджанащина! СРАМОТА!
35.
коментатор
23.08.2013 23:25:34
30
6
2008г. и 2009г. Добринка направи поразиите в РИОСВ, с които вкава МОСВ и бизнеса в тежки съдебни процедури. В началото на 2010г. си хвана шапката и си замина за да не я уволнят дисциплинарно. Сега се завръща за да направи още няколко поразии, да позахлеби с Тодор Ташев, да вкара отново РИОСВ, МОСВ и бизнеса в тежки съдебни битки... Без това и за друго, освен за глупости и поразии не я бива. За работа не става. Както преди така и сега не знае къде се намира. А с хората около нея няма и да разбере. Да му мисли следващия, който ще й оправя бакиите и ще вади горещите картофи!
34.
Истински реалист
23.08.2013 22:19:13
2
28
Все много знаете всички. Типична черта на българин. Изчакайте, вижте какво ще стане тогава бълвайте глупост след глупост. Еййй само професори наляво надясно! Всеки ви е крив на вас! Тц, тц малко от малко мислете преди да говорите!
33.
Реалист
23.08.2013 21:22:51
40
6
Добрина когато работеше като експерт в РИОСВ-Бургас беше толкова скромна и дори може да се каже приятна за общуване жена,но от както стана Директор се е взела много на сериозно,а един човек не трябва да забравя от къде е тръгнал,защото днес е Директор, но утре няма да е.Разликата в поведението и е огромна,държи се така сякаш света е в ръцете и,но за жалост не разбира че е сложена временно на този пост,за да разчисти пътя на следващия Директор,а тя само ще изяде цялата тази помия,която сама приготви заедно с Анна,Албена,Димитринка, Кети и Тодор Ташев /най-големия интригант,който мисли само за себе си и не го интересува Добрина.За него е важно да се върне на Ропотамо да лапа парички,а когато махнат Добрина дори няма да я погледне.Сега я използва,защото има файда от нея,но няма да е за дълго./Един съвет Добринке,не вярвай на хората около теб,те не са това което изглеждат!
32.
Mmmm
23.08.2013 17:04:21
2
9
Колко странно наистина чак се чудя
31.
Реалист
23.08.2013 15:35:22
3
31
Странно как отново повечето коментари са с едни и същи правописни и граматически грешки. Странно е и как се използват едни и същи обиди. Явно един и същи човек с раздвоение на личността и с беден речник, цял ден седи и натиска " Добави коментар" То бива бива българска простотия, ама край няма вашето/твоето невежество!
30.
До обиждащите
23.08.2013 15:31:47
2
32
Абе ей, какви са тези думи от вас бе неграмотници? Родители нямате ли да ви научат, че е супер долно и смешно да обиждате някой? Я вземете се научете на култура, че сте смешни! Сами се обиждате като говорите така! Нисък интелект показвате!
29.
насрАна Ковачева
23.08.2013 14:16:46
22
6
Мирише на корупция грозната Добринка! Дъртата и плът също смърди на мърша, като няма елементарна хигиена! Че и мен забърква в престъпления аз съм само юристка в инспекцията!
28.
До Касабова
23.08.2013 14:06:04
6
27
Явно Касабова и Флагман са много пристрастни.Ех за пари всичко правите ей! Вземете научете малко фактите а не пишете наизуст,че долният ви сайт мирише вече!
27.
ЗАПОВЕД
23.08.2013 13:50:44
31
6
От ДД (добринка далаверата)
Хайде бе мои негри пишете и ме защитете, Тоше хайде и ти плати на някой от твойте негри да ме защити
26.
pitane
23.08.2013 13:29:19
1
3
SHTO LI PORACKATA E DADENA VEDNAGA SLED PADANETO NA PRAVITELSTVOTO MNOGO SPESHO ?doide vreme da si razigraem koncetata pak.
25.
даа
23.08.2013 12:41:31
4
37
Касабобова доста парици е опънала че ден през даен пуска някви пасквили. От самолет се вижда че тия корабчета не са нови..
24.
Лодкар
23.08.2013 12:02:50
4
16
Г-н СтойкоТанков не е ли собственика на офшорката с инертните материали, която развива скандалната си дейност на основание откритието си, че до Несебър имало пясък...???? Ало кадровиците на новата власт, да се вземете в ръце и да не лансирате крадливи помаци....
23.
Лодкар
23.08.2013 12:02:49
2
26
Г-н СтойкоТанков не е ли собственика на офшорката с инертните материали, която развива скандалната си дейност на основание откритието си, че до Несебър имало пясък...???? Ало кадровиците на новата власт, да се вземете в ръце и да не лансирате крадливи помаци....
22.
Симеонов
23.08.2013 11:24:05
9
8
Още се двоумя между Кети която е мое протеже или Димитринка Георгиева подлогата на всички партии.....
21.
Запознат
23.08.2013 11:11:43
19
9
Стойко ще го духнеш Добринка я сложиха за да изгърми покрай конкурса за Ропотамо и да върне прасето Ташев, после ще и намажат ските! Кети Милева ще сложат на нейното място вече Симеонов го е решил! То е ясно че малоумната Добринка ще я набутат да нагласи конкурса и Кети на чисто после да застане!
20.
Танков
23.08.2013 11:05:37
22
4
Добринкеее долна смрад освобождавай кабинета ми веднага! Как ще го отмириша след теб незнам! Лесно ще те изритам не знаех че си толкова осрана!
19.
......
23.08.2013 10:46:42
18
7
щял да съди, ами да съди то и без туй от РИОСа няма никаква файда, да ги закриват и да си ходят кой откъде е...лошото е, че ще го закрият и след един месец ще открият нова структура със свои протежата вътре, и ако продължава да е същата пол.власт това ще са все шалварести дами от руенско дето не могат на две магарета плявата да разделят но си имат приказка с ахмед, ибрям, джевджет и други с актуални имена. аман бе, аман.....
18.
раья
23.08.2013 10:46:09
19
10
Егати и безобразието в РИОСВ. Тази Стоилова излезе супер проджана баба. Ташев пък умря от злоба ,че не можа да лапа.
17.
Стефи
23.08.2013 09:59:03
21
10
Добринка е толкова нечистоплътна и смръдлива, колкото и дебелака Ташев! В затвора ще трябва всекидневно да ги дезинфекцират с хлор и да им сложат корито понеже само от там са свикнали да се хранят!
16.
rabotnik
23.08.2013 09:30:03
9
38
za6to ne si proverqvate informaciqta be mar6i.lodkite sa izvan granicite na zavoda i nikoga ne sa bili v tqh.nito sa praveni nito remontirani.nqmate li drugo kakvo da pravite a se zanimavate s Transvagon.ako nqma kakvo,pravete svirki.
15.
знаещ
23.08.2013 09:04:29
12
14
Много са дадените пари за партийни каси,като започнеш от НДСВ,БСП,ДПС,ГЕРБ,а и да не говорим по високите етажи на преките институции,така че Ташев и Казаков са и ще бъдат винаги подкрепяни от шибаните партии защото много са давали ,а и знаят на кого да дават.Не им завиждайте,само гледайте как и партия СКАТ се нагажда за такива пари,само че не знам дали ще ги огрее !!!
14.
Албена
23.08.2013 08:45:58
24
6
Миризмата Добринка и дебелата свиня Тодор Ташев веднага в затвора! Докога обществото ще търпи такива нечистоплътни и корумпирани крадци да управляват държавни институции! Прокуратурата веднага да се самосезира и да им разнищи престъпната група!
13.
Червен
23.08.2013 08:33:14
26
5
Махнете я най-накрая тази рядко тъпа и грозна маймуна Добринка! Стойко Танков е човека за този пост но не го проумяхте толкова време!
12.
Червен
23.08.2013 08:33:14
31
6
Махнете я най-накрая тази рядко тъпа и грозна маймуна Добринка! Стойко Танков е човека за този пост но не го проумяхте толкова време!
11.
Червен
23.08.2013 08:32:08
31
7
Махнете я най-накрая тази рядко тъпа и грозна маймуна Добринка! Стойко Танков е човека за този пост но не го проумяхте толкова време!
10.
до 9
23.08.2013 08:02:43
12
13
ето там е заровено кучето! Предоставянето на туристическата услуга за разходка с лодките в резерват Ропотамо би следвало да се отдават на дългосрочна КОНЦЕСИЯ, а не чрез някакви измислени "конкурси", зависими от силните на деня управляващи (които и да са те)! Дейността е от национално значение и поради това трябва процедурата по концесионирането да бъда провеждана от МОСВ - София, а не от РИОСВ.
9.
Ах Иванчо Ах Кате..
23.08.2013 07:26:38
5
42
Кате усещам,че ще се викаме пак на разговори на 4 очи... Стига изпълнява поръчки на сегашния концесионер,който НЕКА НЕ ЗАБРАВЯМЕ как стана именно такъв...
8.
Стефка
23.08.2013 01:26:06
35
20
Този разплут пърдухал Тодор Ташев и кривокракия примат Добринка, са от една престъпна група със Симеонов и дръгливото джудже Илчо!Крайно време е да ги приберат на топло!
7.
МНЕНИЕ
23.08.2013 01:16:08
38
23
КАК ДА ГИ МАХНАТ БЕ ПИЧ , ТА НАЛИ ДЯДО МУ БЕШЕ ДИРЕКТОР НА РОПОТАМСКОТО ГОРСКО И СИ СМЯТАШЕ ЗА НЕЗАМЕНИМ.ГЕРБ ГО МАХНАХА И СЕГА ОТНОВО СЕ ВРЪЩА С КОМУНИСТИЧЕСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО.АМИ ТИЯ БОКЛУЦИ СМЯТАТ ЧЕ РЕКАТА Е ТЯХНА.ЗАТОВА ТОКО ТАШЕВ СИ ТОЧИ ЛИГИТЕ ПАК ЗА РОПОТАМО.МРЪСНИ ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ.
6.
Huligan
23.08.2013 01:14:40
30
9
Опааа.... Тошке ропотамска май и с бръчетката на дедя ти ДОБРИНКА няма да те угрей.......
5.
Очевидец
23.08.2013 01:14:07
55
13
Добринке сега рушвета дето взе от престъпника Тодор Ташев щи излезе през гъза! Като та вкарат в пандиза само на маймуна ще ми станеш! Сега си сбръчкана, грозна, проста, миризлива маймуна! Прави му сметка в дрънголника на какво ще заприличаш! Няма толкова грозно и миризливо животно с което да те сравня!
4.
Журналист
23.08.2013 01:07:06
46
20
Този Тодор Ташев дето дърпа конците на новата шефка на РИОСВ е за затвора отдавна! Егати и държавата щом крадеца на коли Ташев и неговата престъпна командват в екоинспекцията а прокуратурата и полицията още не са ги прибрали!
3.
БУРГАС
23.08.2013 00:43:54
21
13
АЙ СТИГА БЕ .ТОКО ПАК ЩЕ Е ВЕЛИК БИЗНЕСМЕН ЛИ
2.
хммм
23.08.2013 00:41:18
27
8
Тодор Ташев е велик и столетник ....ще ги преживеее и ще изскочи отново прав ,че това ползване на всичко му е наследство само че друг път....!
1.
АAAA
23.08.2013 00:29:42
46
25
Където е замесено джуджето Илчо - все е далавера, да го знаете.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пепи Еврото навремето бил шеф на Гешев – наказал го с командировка в Перник Пепи Еврото навремето бил шеф на Гешев – наказал го с командировка в Перник Причината за санкцията - "не подписах едно обвинение" Какво се случва с карнобатския земеделец, опитал да продаде дрога за 1 млн.лева на ченгета под прикритие Какво се случва с карнобатския земеделец, опитал да продаде дрога за 1 млн.лева на ченгета под прикритие Кирчо Делев остава в ареста  Войната в сянка между Израел и Иран излезе на показ. Какво следва? Войната в сянка между Израел и Иран излезе на показ. Какво следва? Атаката на Иран разпали страхове, че войната в Газа ще причини регионален хаос Иван от Камено се покая за тази катастрофа, отнела човешки живот в Айтос, получи 6 години затвор Иван от Камено се покая за тази катастрофа, отнела човешки живот в Айтос, получи 6 години затвор Присъдата му ще бъде намалена с 1/3 заради реда на протичане на съдебното производство  Бургазлия с екзотично предложение за Синята зона, старите собственици да паркират с приоритет Бургазлия с екзотично предложение за Синята зона, старите собственици да паркират с приоритет Не може новодомците да са по-привилегировани от нас, живущите в домовете си от 25 и повече години, казва гражданин с инициали Г.А. Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Комплекс от десетки еднофамилни жилищни сгради ще се появи съвсем скоро на това място  Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Чернокосата участничка в любовното шоу имала корави връзки в БФС, родителите й били сред най-уважаваните в спортните среди Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Работодателите чакат над 5-6 хиляди души от Узбекистан, но обработката на документите се бави Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Броят на спипаните ментета удари 17-годишен рекорд Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Приоритет в следващите месеци ще е строителство на такива съоръжения и в жк „Възраждане”, предстоят обществени обсъждания за предвидените терени, каза арх. Тихомир Райчев
Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Някои неща се случват в тялото ми и не успях да следвам графика, който исках, като не можеш - не можеш, споделя испанецът Почина тик ток сензация Почина тик ток сензация Тя докосна част от живота ви лично и част от живота ви чрез нейния огромен живот на друга платформа, каза майката на влиятелната знаменитост Джаки Коен Рот Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Ти си необикновена жена, каза й Алекс на сбогуване Той е причината Мара Отварачката да стане певица Той е причината Мара Отварачката да стане певица Признанието е от самата Мария  Журито го спъна за рекордна победа Журито го спъна за рекордна победа Зомбори пък отново направи страхотно изпълнение, като поп фурия DARA Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Според първоначалната информация от полицията общо 42 случая са регистрирани в Патра, Илия, Закинтос, Солун, Халкидики, Янина, Кардица, Лариса, островите Корфу, Родос и Крит Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Геополитическото обостряне допринася за тревожността на пазара, тъй като суровият петрол Brent регистрира най-голямото си покачване от месеци, надхвърляйки от 90 долара за барел Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Екстра Нина гневна на фолк елементи като Дебора 
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори