×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бойко Борисов с първи коментар след вота: Откъде Слави знаеше в 11 ч., че печели, когато ГЕРБ бе първа сила?!


Бойко Борисов с първи коментар след вота: Откъде Слави знаеше в 11 ч., че печели, когато ГЕРБ бе първа сила?!
Ако мандатът за съставяне на правителство попадне в ГЕРБ, ще предложим кабинет с премиер Даниел Митов (вляво), каза Борисов
Тема в развитие
Йорданов и Карадайъ демонстрират хладина след срещата на ИТН и ДПС, не отговарят на въпроси ИТН към ДПС: За партиите на протеста основният противник винаги е бил ГЕРБ Вигенин и ДПС – основни козове на БСП в преговорите с „Има такъв народ“ Партията на Слави и ИНИ обсъдили изчистване на "клоаката МВР" Четирима от ИТН срещу двама от ИНИ: "Малко е шашаво да правим среща" Дилемата на ГЕРБ „Рашков или Слави Трифонов“ може да има брутален изход – и двете! Политическа бомба: Меглена Кунева ли ще бъде предложението на ИТН за нов премиер? Дончева намекна на Слави да смени още трима кандидат-министри, ако иска подкрепа Проектоминистър на Слави: И в политиката "совите не са това, което са", винаги има и друго решение “Мутри вън!“ си оставиха вратичка за подкрепа на проектоправителството на Слави Борисов: Кое зло да избера? Ако не е правителството на Трифонов, остава Рашков Манолова: Който получи мандата да предложи служебният кабинет да стане редовен DARA открива сезона на хип-хоп партитата в Слънчев бряг БСП: Няма да подкрепим предложеното от г-н Трифонов правителство Слави защити проектокабинета си след критиките: Той не е нито на Борисов, нито на Доган Лидер в „Демократична България“ със сигнал за неодобрение към проектокабинета на Слави Николай Хаджигенов, ИСМВ: Отказваме да участваме във Фейсбук република Николаос Цитиридис се шегува със Слави, предложи собствен кабинет с Азис, Венци Стефанов и Жоро Игнатов Ако Николай Радулов стане вътрешен министър след Рашков, ще имаме двама нормални подред Бойко Борисов с първи коментар след вота: Откъде Слави знаеше в 11 ч., че печели, когато ГЕРБ бе първа сила?! Типичният избирател на ИТН - същият като на ГЕРБ Вижте коя е д-р Антония Валентинова, предложена за министър по ромските въпроси Министрите Петков, Василев и Денков отхвърлили офертата на Слави заради „съществени различия във визиите“ Кои са министрите в проектокабинета "Василев" Без екоминистър и вицепремиер по еврофондовете Здравният министър на Слави - вирусолог с откритие в топ 100 за 2019 г. Слави Трифонов обяви правителството на ИТН: Николай Василев е предложението за премиер
виж още
скрий
12 Юли 2021, Понеделник, 17:19 ч.
Автор: Емел МАХМУД

Бойко Рашков направи параван на "Има такъв народ", заяви лидерът на ГЕРБ

ГЕРБ печели в 16 области, ИТН в 8. Лидерската битка в София я печеля аз. Най-много висшисти, със средно образование и работещи хора са гласували за ГЕРБ. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.Той бе с първи коментар и брифинг след вота снощи.

Според най-актуалната извадка от протоколите и данните, публикувани на сайта на ЦИК, „Има такъв народ“ (ИТН) повежда на ГЕРБ с 23.91% срещу 23.69%. Числата са към 13.30 ч. при обработени 98.92% протоколи.

"В 11 часа днес Трифонов обявява правителство и казва: "Чакам Радев да ни даде мандат". По това време ГЕРБ е първа политическа сила. Откъде знае Трифонов, че е първа политическа сила? Не могат да броят два процента и половина повече от 10 часа. А от 20 ч. снощи до 07:30 ч. тази сутрин преброиха  95 % от протоколите", каза Борисов.

70 % от хората са се уплашили или са се отвратили и затова не са отишли до урните вчера, смята той. "Постигнато е това, което искаше президентът Румен Радев. Ако ние бяхме организирали изборите и бе активността толкова ниска, Радев нямаше да спре да ни упреква", каза Борисов. 

Според бившия премиер част от гласовете от ДПС са отишли в партията на Слави Трифонов.

„Ние добре, че сме живи. Добре, че оцеляхме. И пак сме първа политическа сила. Цяла нощ питат – сега какво ще ни правят. Всъщност Бойко Рашков направи параван на ИТН и на други. Размениха с ДПС представители на секциите, комисиите. Демокрацията замина. Има един ботуш, който ни стои над главите“, обяви лидерът на ГЕРБ.

Борисов допълни, че връщането на кадрите на НДСВ не е случайно: „Това са икономически кръгове, които стоят зад тях. Знам ги и затова малко ми е тъжно. Когато видях Ники Василев днес, помня го още, когато бях дете, марширувах по плаца, викам: „Браво, браво” - това са новите лица”.

Днешното изявление на Трифонов, според Борисов, означавало, че той не иска да правителство и това прах в очите на хората и посочи, че това е сценарий на Румен Радев да остане служебното правителство на власт. 

"Ако Слави Трифонов искаше да прави правителство, трябваше да направи така: Ето ви го правителството, ако някой припознае приоритетите ни, да ни подкрепи. Само с НАСА не се бяхме занимавали. Само като си представя какво ще правят в Космоса българите и северномакедонеца – така започват междузвездни войни. Приемаме, че партиите го подкрепят за правителството. Как ще се направи бюджетът?", пита той.

Борисов каза, че ако мандатът за съставяне на правителство попадне в ГЕРБ, ще предложат кабинет с премиер Даниел Митов. Ще вкарат и няколко полиглота, за да бъдат „равни”. Той разкри, че вече не се вози в джип, а в партийната кола. Накрая добави, че ГЕРБ няма да обжалва изборите, за да "не им прави кеф". "Така ще ви събирам всеки ден и ще ви показвам какво са правили”, добави лидерът на ГЕРБ.


В категории: Политика


48
Коментара по темата
48.
balaci
14.07.2021 11:00:58
0
0
Щото си е направил сметка с платения вот. Флагмен само важното
47.
Това е отгоре
13.07.2021 14:30:53
0
0
Министърката ,ЕВАЛЛА, шукар. Софка - президент. Гринго - вицепрезидент, Фики и Азис - ПР.
Моля само без тия килифаревски мурафети с профила на избирателя на ИТН. Всички сме наясно...
46.
по 3.14 и малко отгоре
13.07.2021 13:14:52
0
0
А колко са гласувалите в Англия и Испания? А? Отвързаха имигрантите, отвързаха турците, Слави почна да гледа към гласовете от Македония и към звездите, за да отвори първата СИК на Марс. Сметката все не излиза...
45.
Е ми
13.07.2021 11:41:37
1
4
От къде знаел Слави че печелил .Мноооу е ПРОСТ Тиквоча няма нормален бг гражданин гастарбайтер в чужбина да гласива за ГЕРБ всикото гастарбайтер в Англия и Испания е пуснал глас за ИТН
44.
мислещ
13.07.2021 11:21:21
1
5
Че то всеки нормален човек знаеше, учудващо е обаче колко ненормални / дето са на изхранване или зависими/ има, които още гласуват за мутрата ! Нещо да кажеш за гласовете от чужбина Боко ?? Даже и надупването пред Ердоган не ти помогна !
43.
MiB
13.07.2021 10:54:32
1
1
Българинът е с имунодефицит. От машинации и тонове празни приказки в главата му е пълен айрян. Ще си искате старото, един ден, когато новите получат това, което им трябва, но ще КЪСНО!
42.
Abe
13.07.2021 01:59:42
3
3
Ами възможно е слави да успее ако не го очистят понеже не иска да е,с другите партии.Той мисли като нормален бг обаче крадците са много искат да крадат и колко ще изкара никой не знае
41.
Mechoto
13.07.2021 00:52:23
6
4
Boiko da te svetne.Slavi e narkoman toi pushi treva za da moje da zaspi spokoino.Toi e taka ot mnogo vreme.
Izborite sa manipolirani. AKO IMA SMELOST SLAVI DA SE PODLOJI NA TEST ZA ISTINATA KOIATO TOI SAMIA E REDIL TOVA SMESHNO NO NEGOVO PRAVITELSTVO.I DA IZLEZE S GORDO VDIGNATA GLAVA I DA KAJE AZ NAREDUCH TOZI KABENET BEZ DRUGI... ...NE MOJE TOI POZOR ZA EVROPA...AZ SAM SI DOBRE NE ME MISLETE.
40.
Ш Т Е Б В Г З
13.07.2021 00:10:31
3
6
Бокоооооооо и ас глусувах за теп кибапчиатаа бяха много убаи амъ ийряна ни стааше!!!
39.
Емигрант
12.07.2021 23:12:41
4
14
“Има един ботуш, който ни стои над главите“, обяви лидерът на ГЕРБ.”

Така трябва Боче! А Вие какво правихте 12г със вашият ботуш, мама ти тиква зелена?
38.
!:
12.07.2021 22:31:34
3
12
Това са с НАСА си е откровен фетиш на някой ...звучи му стил Тошко Йорданов. Докато в Америка от десетилетия се чудят защо потъват милиарди в тая НАСА, ние зорлем искаме да се навреме! И какво като изпратим астронавти....това със северно македонския вече е абсурд....Идеята звучи буквално като анекдот, силно се надявам и това да е всъщност!
37.
Изчагъртване,ама някой друг път!
12.07.2021 22:13:25
16
7
Бойко не го мислете и не го ругайте,защото повторението с Орешарски е в действие!
Като му изядете на изпържения от "бело" мозък простащини,пак на Бойко ще припълзите :))))
Повторението е майка на затъпяването!
36.
Не съм от чалгарите
12.07.2021 21:08:51
17
10
Има ли такива животни които са с розови бузки и ходят с прашки за едини чалгари клоуни палячовци като Слави и Тодор питам?
35.
Мускул вместо мозък
12.07.2021 21:02:30
5
12
Ами още към 9 часа Галъп и Тренд изкараха резултати от 100% паралелно преброяване, което показваше Мутрата от Банкя губи, а печели Мутрата от Учиндол.
34.
Про Рок
12.07.2021 20:47:02
10
33
Баце,спокойно остави ги сега тези неща - Слави откъде знаел.Ами то и аз знаех,както и всички останали с нормална мисловна дейност.По важното е че в близкото бъдеще и ти ще узнаеш много неща.Също така ще се запознаеш и сприятелиш с много нови хора.Един от тях ще е Бай Ставри - строг,но справедлив.....
33.
ГРАЖДАНИН
12.07.2021 20:28:19
3
18
тОЛКОВА МАНДАТА КАТО ПРЕМИЕР НЕМОЖАХА ДА ГО ДОКАРАТ ДА СЕ ЯВИ В ПАРЛАМЕНТА ПО ИСКАНЕ ОПОЗИЦИЯТА сЕГА КАТО ДЕПУТАТ ДАЛИ ЩЕ ПОСЛЕДВА ПРИМЕРА НА пЕЕВСКИ ДА НЕ СЕ ВЕСТЯВА СЛЕД КАТО ПОЛОЖИ КЛЕТВА ЗА ДЕПУТАТ В 46 нс .
32.
чалга фен
12.07.2021 20:10:19
8
20
по ЗДРАВ за ГЕРБ и най вече за лидера им с песента на Азис - "Как боли"
31.
читател
12.07.2021 20:04:37
8
33
Тикво ето ти безплатен съвет от някой прочел и други книги освен "Винету".Казваш,че това правителство на ИТН е прах в очите на хората,а истинската цел е оставане на служебното такова ??? СЪВЕТ - атакувай стратегията на противника (Сун Дзъ,изкуството на войната) ,като подкрепиш предложеното правителство.Така ще видиш кое е прах и кое не е. Тикво,Тикво разполагаше с ДВАНАДЕСЕТ ГОДИНИ и МИЛИАРДИ от еврофондове да направиш България просперираща държава и място за живот на младите хора (тези,които принуди да ЕМИГРИРАТ и които в крайна сметка ти биха дузпата ,получавайки нормален достъп да гласуват). -------- p.s. нормално е за някой,като теб свикнал да управлява меркантилно и задкулисно да вижда заговори и интриги във всичко.Всъщност просто....... ти го НАБИХА С 201,така че спри да ревеш,като вдовица за онуй.........
30.
*********
12.07.2021 19:40:09
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
29.
Корназ
12.07.2021 19:17:55
1
9
Мъж,не реве.
Каквото,такова.
Лошото е само,че пак ни излъгаха.
28.
Кака Мара
12.07.2021 19:07:00
10
30
Тоя, ще се побърка, че вече е господин никой!
27.
Tsatsata
12.07.2021 19:04:28
7
40
И от къде Слави знае в 11 часа, че печели ?
Ами защото може да събере "две и две", за разлика от теб, Бокич ! При разлика 2 десети от процента и непреброени все още гласовете на тези, които ти изгони от България , колко му е да се досетиш, че ще печелиш първото място!
Ясно е къде ти е болката и какво искаш да ни вмениш, как в ЦИК ще преброят по "мишоконстантиновски" бюлетините, но нещо не ти минава номера!
Няма го вече Мишо, а машините ги "пипат" само в твоето въображение! И на Бичето....! Чест прави все пак на тези край теб, с малко повече мозък, че не подеха безсмисления рефрен с "пипането на машините"! Но пък тръгнаха в другата посока, как целия държавен ресурс работел против ГЕРБ ! Как ще работи този ресурс, като той целият е ваш, нагласян от преди цели 12 години !
Може пък част от калинките вече да са започнали да се пръскат или да си сменят точките !
26.
Бай танас
12.07.2021 18:55:27
8
32
Пътник си тикво
25.
айде пак
12.07.2021 18:33:58
8
34
рев и аргументи на махленска интригантка. Много ясно, че при резултатите към 11 часа и очаквания вот от чужбина където ИНТ са първи, а Герб 4-ти, крайният победител ще е ИТН.
обещан ни е рев и заяждане всеки ден явно страхът че може да се състави правителство е много голям
24.
Б.Б.
12.07.2021 18:33:52
11
41
Този верно реве кадо вдовица за х*й! Няма ли кой да го прегърне и успокои? Тома Биков къде е, нежно да му прошепне "Не плачи, дикаторче мое любимо, казват че в затвора не боляло толкова много", а Цвета да му каже "Може да ме наричаш ПКП, когато си поискаш, господарю мой!".
23.
Астролог
12.07.2021 18:33:10
13
42
Стига рева, като гърмян чакал в странджански пушинак бе Еднокнижнико. Да не мислиш че си единствения и незаменим император на България. Ти приключи, защото краде, лъга и мами и наши и чужди и сега заминаваш.......Отиваш по дяволите заедно с цялото ОПГ ГЕРБ, обръчите оп фирми и котараци, тъпири, чапли, джуджета, прасета и там още каквито си ги развъди за да имаш лев за да печелиш изборите. Чалгаря знаеше, че печели, защото Звездите му го говорят, а ти като типичен кукумицин, единственото което чуваш са тълпата от гласове в главата ти. Колко са там вътре в тая кратуна бе пожарникарю......20-30.......горкия, кой ли да чуеш по напред. Истинска навалица. Честито, ти- баш простака, загуби от баш Чалгаря. Грабвай Делянчо и дим да ви няма.........защото планетите ви вещаят много черно бъдеще.
22.
*********
12.07.2021 18:29:46
2
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
21.
един нормален
12.07.2021 18:29:02
11
35
Ами то май всеки по това време знаеше, че Слави ще е пръв! Май само идиота Борисов не го е знаел! Бедничкият, той е вярвал че няма да е втори! Как ли са разбили сърцето му!
20.
Узунов с торбите за Радев
12.07.2021 18:25:15
20
15
Е менажирал Слави и славчовците!
Тошко африкански, дори е изтървал няколко министерства, но пък искат космонавти да стават :))))))
Ако не бе тъжно и на наш гръб,щеше да е много смешно!
Вицове и смешки за войнишки мешки и чували с крадени пари!
Спрете се бе уроди платени от чужди страни!
19.
Ася
12.07.2021 18:17:01
6
2
Може ли посред лято на цяла сграда Виго да спрат тока заради война между собствениците !1ee6
18.
Бабикян какво казва по въпроса?
12.07.2021 18:14:50
31
24
Еманация на задкулисието е пРавителството на Славуца!
Тежко е да съставиш управление,по-добро от това на Бойко!
Радевите мераци за нов "девети септември" го показаха,Славчовите не са много по-различни!
Скоро ще плачете за Бойко!
17.
С. Т.
12.07.2021 18:10:19
13
19
От високо болиии
16.
тИ си в историята
12.07.2021 18:08:00
14
25
И отново само лъжи и простотии, ама кой ли те чува.
15.
Що така?
12.07.2021 18:04:53
18
42
Не му ли омръзна на биби да реве през 1 час
14.
CTAHKO
12.07.2021 18:04:16
21
22
Е как от каде бе Бойче???
От предварителния сценарии на „Бояна Сарай филмс" и „СмартМатик-Пикчърс" от там ги знае дългия наркоман.Той без сценарии не може до кенефа да иди горкия инвалид.
13.
Някой си
12.07.2021 18:04:06
12
37
Бат Бойче, ама ти сериозно ли се оплакваш от манипулация и нагласен вот......................в полза на конкурент на ГРОБ? :D:D:D
12.
Изрод, боклук, мри мършо
12.07.2021 18:01:50
21
44
Най-ревящата мърша, по евтина и долна от най гадна ковра. Боклук, занулил държавата и окрал десетки милиарди с кликата си пак се прави на жертва.
11.
Айляк маняк
12.07.2021 17:52:23
5
6
Те пак само ако та шибат добре Ама като си спомням онуй лайно дето го растриваха до колоните в София после се напикавало в болницата.
10.
Червения трол
12.07.2021 17:46:17
8
8
Аз получих информация от космоса че скоро онези брадати полицаи от София щяли да се местят в Бургас и много щяли да ма шибат.
9.
ЛЕ ЛЕ
12.07.2021 17:42:38
2
6
"...печеля АЗ..."
8.
логично е
12.07.2021 17:40:59
12
47
Най-много работещи да са гласували за ГЕРБ ,защото който не от вас го уволняват.Неработещите никога не биха спечелили конкурс за работа при вас ,особено ако искат да си вършат качествено и съвестно работата.
7.
САМО НАФТА
12.07.2021 17:38:36
15
52
ИЗЧЕЗНИ БЕ ,БОРИСОВ!ИЗЧЕЗНИ И НЕ СЕ ПОКАЗВАЙ ПОВЕЧЕ!
6.
Щатите до ГЕРББКП
12.07.2021 17:37:53
16
49
Ужасно посредствен пожарникар пита въпроси с мазното леке до него.
5.
предложение
12.07.2021 17:37:23
0
23
ИМАМ СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ КЪМ НОВАТА ВЛАСТ. ДА БЪДЕ НАЗНАЧЕН И МИНИСТЪР (С ДЕБЕЛ ПОРТФЕЙЛ) ПО БЪЛГАРСКИТЕ ВЪПРОСИ. ТАКА ДЕ, ДА ИМА РАВЕНСТВО МЕЖДУ ЕТНОСИТЕ.
4.
Кusud
12.07.2021 17:36:46
7
37
Добре е Флагман да се наредите за парички при ИТН и Да България защото ББ скоро няма да може вече да ви купува да триете коментарите против 5-6 лица които вие винаги триете — ние ги знаем вече кои са.
Включително една рафинерия, един университет, няколко хора в общината Дракалиев и така натататък.
3.
Нострадамус
12.07.2021 17:26:53
11
25
Звездите му го говорят!
2.
Е,как откъде,бе,тулуп??
12.07.2021 17:26:04
20
62
Всеки си знае най-силният вот откъде му идва, за ИТН и ДБ е от чужбина. Елементарно ама за твоя мозък е сложно...
1.
Странно
12.07.2021 17:26:02
7
33
Е как откъде!? Разбира се че от "Онова" посолство! Дано да е за добро, ама цифрите просто показват че ще се пръкне нещо във стил "Правителство на Любен Беров"...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия
Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори