×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Путин печели изборите с 87%
  • Путин печели изборите с 87%
  • Жена е намерена мъртва в дома й в Пловдив, задържан е синът й
  • Остават 2 седмици, в които може да платите данъка си с 5%
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Дилемата на ГЕРБ „Рашков или Слави Трифонов“ може да има брутален изход – и двете!


Дилемата на ГЕРБ „Рашков или Слави Трифонов“ може да има брутален изход – и двете!
Кое зло да избера? Не подкрепяме правителство - остава Бойко Рашков. Подкрепяме правителство - идва Слави Трифонов, обяви Борисов миналата седмица
Тема в развитие
Йорданов и Карадайъ демонстрират хладина след срещата на ИТН и ДПС, не отговарят на въпроси ИТН към ДПС: За партиите на протеста основният противник винаги е бил ГЕРБ Вигенин и ДПС – основни козове на БСП в преговорите с „Има такъв народ“ Партията на Слави и ИНИ обсъдили изчистване на "клоаката МВР" Четирима от ИТН срещу двама от ИНИ: "Малко е шашаво да правим среща" Дилемата на ГЕРБ „Рашков или Слави Трифонов“ може да има брутален изход – и двете! Политическа бомба: Меглена Кунева ли ще бъде предложението на ИТН за нов премиер? Дончева намекна на Слави да смени още трима кандидат-министри, ако иска подкрепа Проектоминистър на Слави: И в политиката "совите не са това, което са", винаги има и друго решение “Мутри вън!“ си оставиха вратичка за подкрепа на проектоправителството на Слави Борисов: Кое зло да избера? Ако не е правителството на Трифонов, остава Рашков Манолова: Който получи мандата да предложи служебният кабинет да стане редовен DARA открива сезона на хип-хоп партитата в Слънчев бряг БСП: Няма да подкрепим предложеното от г-н Трифонов правителство Слави защити проектокабинета си след критиките: Той не е нито на Борисов, нито на Доган Лидер в „Демократична България“ със сигнал за неодобрение към проектокабинета на Слави Николай Хаджигенов, ИСМВ: Отказваме да участваме във Фейсбук република Николаос Цитиридис се шегува със Слави, предложи собствен кабинет с Азис, Венци Стефанов и Жоро Игнатов Ако Николай Радулов стане вътрешен министър след Рашков, ще имаме двама нормални подред Бойко Борисов с първи коментар след вота: Откъде Слави знаеше в 11 ч., че печели, когато ГЕРБ бе първа сила?! Типичният избирател на ИТН - същият като на ГЕРБ Вижте коя е д-р Антония Валентинова, предложена за министър по ромските въпроси Министрите Петков, Василев и Денков отхвърлили офертата на Слави заради „съществени различия във визиите“ Кои са министрите в проектокабинета "Василев" Без екоминистър и вицепремиер по еврофондовете Здравният министър на Слави - вирусолог с откритие в топ 100 за 2019 г. Слави Трифонов обяви правителството на ИТН: Николай Василев е предложението за премиер
виж още
скрий
23 Юли 2021, Петък, 19:00 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Има сериозни основания да се смята, че ключови министри от служебния кабинет ще останат в този, излъчен от ИТН

„Кое зло да избера“, вайкаше се лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов преди седмица. Тогава все още бе актуален проектокабинетът, предложен от Слави Трифонов, с премиер Николай Василев.

„Не подкрепяме правителство - остава Бойко Рашков. Подкрепяме правителство - идва Слави Трифонов“, обясни Борисов тежката дилема пред партията си.

Ден по-късно Трифонов оттегли Василев като кандидат за министър-председател. Освен това заяви, че ще предложи ревизиран състав на Министерския съвет.

Тази сряда бе открито 46-ото Народно събрание. Два дни по-късно нещата вече изглеждат поизбистрени, въпреки че все още липсва нов проект за правителство.

Всъщност тази липса е добра новина. От партията на Трифонов „Има такъв народ“ (ИТН) се вслушаха в призивите за диалог и решиха този път да не избързват с имената на министрите, а преди това да проведат консултации с другите парламентарни групи.

Нещо повече, те ще разговарят не само с близките си формации „на промяната“ - „Демократична България“ (ДБ) и „Изправи се БГ! Ние идваме!“ (ИНИ), но и с БСП и ДПС. "Има такъв народ" отказаха да контактуват само с партия ГЕРБ.

Междувременно призивите поне част от служебните министри да останат и в евентуалния редовен кабинет на ИТН се увеличават.

И това не изглежда да е проблем за Слави Трифонов. Напротив!

В първото му проектоправителство имаше много непознати имена, а по-известните фигури предизвикаха противоречиви коментари. Това си беше същински фалстарт.

От друга страна, служебният кабинет се ползва с широко обществено доверие (показаха го социологически проучвания), макар да предизвиква ужас в редиците на ГЕРБ.

Във встъпителната си реч в първия ден на 46-ото Народно събрание председателят на парламентарната група на ИТН Тошко Йорданов пък каза: "В следващите 14-15 дена, ако предварително заявените декларации за промяна на държавата, а не за желание за постове, са верни, би трябвало да има правителство, което да продължи работата, която започна служебният кабинет. Защото това е посоката, според нас, в която трябва да се развива страната.“

Това е ясен знак, че от ИТН вероятно този път ще положат усилия да привлекат министри от служебното правителство. Слави Трифонов се опита да вкара в първия си проектокабинет трима – Асен Василев, Кирил Петков и Николай Денков. Те обаче са отхвърлили поканата, най-общо казано, заради вижданията на Николай Василев за бюджета.

Сега този проблем няма да съществува.

Като най-голям фен на служебното правителство в новото Народно събрание се очертават от ИНИ.

Лидерът на групата Мая Манолова направо предложи целият кабинет да бъде припознат от някой от мандатоносителите и да се гласува в парламента.

В деня на откриването на Народното събрание от пресцентъра на „Движение България на гражданите“ - една от партиите в ИНИ, пък разпространиха позиция, с която директно обявиха, че няколко от служебните министри следва да получат място в следващия редовен кабинет, а именно – вътрешният Бойко Рашков, правосъдният Янаки Стоилов, културният Велислав Минеков и икономическият Кирил Петков.

Радостин Василев – един от ключовите депутати на ИТН, в деня на откриването на парламента си пусна снимка във „Фейсбук“, на която се вижда и министър Рашков.

Радостин Василев (в гръб) с министър Бойко Рашков и Николай Хаджигенов и Мария Капон от ИНИ

Фотосът бе придружен от следния коментар: „Какъв интересен кадър от днес ми изпратиха. Уверен съм, че вече всичко е ДРУГО и България ще поеме курс в правилната посока. Правилната посока, която повечето от речите на представителите на парламентарните групи маркираха. Дано желанието за борба с корупцията и дълбока реформа в правосъдието, а и във всички сектори на държавата, се реализира максимално бързо. Нищо друго няма значение. Успех на всички и Бог да е с нас!“

В петък Бойко Рашков пък в Народното събрание директно даде знак, че е готов да остане вътрешен министър в следващия кабинет.

След като изрази съжаление, че през мутренските години в края на миналия век той и колегите му в Следствието не се справили с Бойко Борисов, Рашков се обърна към депутатите: „...Но има време. От вас зависи, дайте ми тази възможност.

Първата номинация на Слави за вътрешен министър беше Николай Радулов. Той обаче почти сигурно отпада заради принадлежността му към тоталитарната Държавна сигурност. Към него забележки имат и от „Демократична България“ и ИНИ.

Бойко Рашков също има „червени“ краски в биографията, но те са пренебрежими. Дори в ДБ са възхитени от начина, по който се е справил с купения вот на изборите на 11 юли.

Рашков се очертава като почти консенсусна фигура, което пък може да реши по брутален начин дилемата на Бойко Борисов. Вместо само Слави Трифонов - като проектант на кабинета, или само Бойко Рашков - като вътрешен министър, той ще получи и двете, т.е. и двамата.

Впрочем, сред спряганите за кандидати за правителството на ИТН е още и служебният министър на труда и социалната политика Гълъб Донев.

Слави Трифонов не изглежда да изпитва някакви комплекси по отношение на президента Румен Радев. Това е важно, защото именно Радев излъчи служебното правителство.

А защо Трифонов да не подкрепи кандидатурата на държавния глава за втори мандат на изборите наесен?

 


В категории: Политика


Флагман.БГ Дете почина в двора на училище в Казанлък Дете почина в двора на училище в Казанлък 18/03/2024, Понеделник 18:51 2
41
Коментара по темата
41.
!:
24.07.2021 11:57:12
2
6
Да ви кажа ли какво се случи по време на служебния кабинет. Хора като Ветко, Миньо и Митьо бяха пуснати тихомълком на свобода. Те не са престъпници....нали така?
40.
!:
24.07.2021 11:54:27
2
6
То това служебно правителство не се държи като такова. Занимава се с неща, които доста надхвърлят правомощията му. А Бойко Рашков е олицетворение на думата реваншизъм.....гледаш Рашков, виждаш Радев.
39.
Гошко
24.07.2021 08:22:38
10
8
Плаж, море, цаца с бира, крякящи градуси и герберчета!!! Какво му трябва повече на човек!
38.
Абсурд
24.07.2021 06:43:07
5
16
Кабинет с Рашков, Атанасов или Дончева, абсурд. Някой много иска прехода в България никога да не свършва! Вмирисаните, тежки комунисти трябваше отдавна да са на бунището, а вместо тях младите с децата са навън и мият чинии.
37.
Тиквата
24.07.2021 06:30:47
16
8
Е политически труп.
36.
Рашков
24.07.2021 06:10:40
9
6
Има една голяма тиква ще правя тиквеник :D
35.
МВР
24.07.2021 05:57:43
21
12
Рашков да остане вътрешен министър.
34.
Мътни времена са
24.07.2021 05:47:45
1
9
Ще видим скоро КОЙ е хванал шараните.
33.
MiB
24.07.2021 04:44:41
5
19
Не знам с кого се е разправял Рашков, но знам с кого не се е...Триста пъти му сменяха мястото на следствието. Единия път в правосъдното министерство, после в министерството на вътрешните работи, само в екологията не го сложиха . Само и само да не работи. Колко осъдени има за зърнената криза и изпразването на държавния резерв, колко осъдени има за фалита на банките и падането на пирамидите и обедняването на целия народ, колко осъдени има за показните разстрели през 90 те, колко осъдени чиновници има за бандитската приватизация и за неспазване на приватизационните договори, колко осъдени има за кражбите при ликвидирането на старите военни поделения и военното имущество? Ами Кремиковци беше даден за 1 лев,БГА Балкан, Плана, Химко, колко осъдени има за безстопанственост. Ама дайте да видим коя е Мата Хари....
32.
Голямата паламарка
24.07.2021 00:36:39
16
8
Абе тука червения трол ми е ясен и още един двама убитака, които се скъсват да дрискат растройстео по Бойко.
Обаче не ми е ясно тези шибаняци, които цъкат + и - на коментарите?! Те платени ли са като троловете или просто са шибани с 200 от Бойчето някаде по трасето.
31.
До 3
24.07.2021 00:29:40
4
13
Евала братле......!Много точно кратко и ясно си го казал.
Който има мозък и разум ще те разбере.
Лошото е, че на всички ни ще го вкарат, тези които ги избраха малоумниците....
30.
Различават се само по пикаенето червените кхмери
24.07.2021 00:09:57
10
22
Ако пикае прав във фонтан, значи е Румен Петков.
Ако пикае във фонтан от въздуха, е Румен Радев.
Ако пикае клекнал, значи е Татяна Дончева.
А ако се е напикал, докато спи пиян, значи е Рашков.
29.
Обикновено
23.07.2021 23:35:16
3
21
Работя по 12 часа минимум без почивен ден! На моите години това ми е удоволствието! Спомням си първия протестен митинг на СДС в сф, на който присъствах! Изстъпленията пред тв които слушах защото живеех буквално отсреща на квартира! Барикадите лятото на 90а! Репликата за танковете! Хиперинфлацията! Опашките за хляб! Купоните за бензин! Липсата на кафе и захар! Липсата на мляко за детето! Липсата на тоалетна хартия!!!! Ентусиазма за идването на Симеон! Сгромолясването му! И сега чета коментари и си спомням! Жалкото младежи е, че за 32 години преход по начина на мислене за политиката, за говоренето, мнозинството не е мръднало напред и см! Но дърпа назад с една патогенна упоритост! Винаги съм казвал, че най голямата драма в държавата е липсата на памет! Искате справедливост, работа, стабилни доходи! Хората които сте натоварили с тази задача отдавна са си уредили животА! И мая, и Рашков, Стоилов, Дончева, сценаристите, Трифонов, и т.н! Те се ок нтересуват само как да станат по богати и ви продават мечти! Така както го правеха преди тях! На държавата й трябва политик, който да е готов да се жертва, да е над всичко, да е достоен! Но такива няма! Няма и да има, защото мнозинството не помни, не знае, не го интересува миналото! И на това се разчита! Германия, която толкова цъкате като сравнение и ви текат лигите, никога не забрави миналото си! Болезнено, мрачно, ужасяващо! Но.нито един политик не тръгна на конфронтация с партиите които са парламентарно представени! Защото зад всяка партия стоят германски граждани! Избиратели! Когато проумеете смисъла на това, както и гноми като Рашков и сценаристите с вулгаризмите си, има шанс нещо да тръгне напред! А дотогава.... Поддържайте стабилна задна и не плачете че сте бедни, нещастни, безработни, и т.н! Успех съграждани и бъдете здрави най вече!
28.
До 13
23.07.2021 23:10:49
6
18
Да не забравяме великият освободител Слабоум Трифонов, който толкова величаете, на кой лижеше задниците по същото това време ;)
27.
Динко
23.07.2021 23:06:12
8
26
Чалгаря нали се кълнеше,че коалиция с БСП и ДПС никога няма да направи,за кой ли път ви излъга,бастуни.
26.
TRN
23.07.2021 22:55:20
10
19
Военни ебани смотаняци миризливи гнусни зелени чорапи.
Дай им манджа в столовата на казармата и им гледайте сезира на тези пендели дайбъ военни мушмороци.
Розови пантофки лакирани нокти червени полички насрани гащи , долни леви убеждения съединители комплекти за баня изтървал си сапуна Славчо в банята.
25.
Fak
23.07.2021 22:45:12
9
13
Мога да го туря в задника и на двамата и на Слави и на Рошков .
Едно време други бяха смешниците на държавата клоуните се сменят Т. Живков, Т. Козарев и Т. Йорданов
24.
Whisper
23.07.2021 22:18:33
11
17
Кирил Петков и Атанас Пеканов са задължителни за новото правителство. Млади, интелигентни, начетени - точно обратното на послушните плужеците от ГЕРБ/ДПС, без собствено мнение, които бяха готови да лижат подметки, за да получат огризките от софрата на банкянската тиква и доган. Дано да имат волята да изчистят и съдебната система, в която ДС другарите от библиотекарския кадруват от десетилетия и тумори като ВСС, пеевски и каскета са пуснали метастази в цялото и тяло.
23.
Ъ
23.07.2021 21:29:09
1
6
И двете.....с 200
22.
Киро
23.07.2021 21:20:52
9
15
Флагман...не ги мислете ИТН може и да не е ".брутален"!Абе къде е Валерката без "патриоти" сме за никъде.
21.
флегми
23.07.2021 21:06:03
15
20
триете коментари неудобни за фашисти ГЕРБ. Така ли се правите на НФСБ- Национален Фронт на фашисти. Ехе ясни подлоги сте на ГЕРБ!!!
20.
Урко
23.07.2021 21:03:14
10
2
Сому герп
19.
До 16
23.07.2021 20:58:25
10
14
Шумкарино взимай дамаджаната и налягаи Не ми философствай Които държи машините тои решава как да раздаде картите По добре да бяхме гласували с SMS Незнам какъв гербер съм като дори не съм гласувал
18.
Ханс
23.07.2021 20:55:04
11
15
Браво на №9, направо ги заби в земята фашисти ГЕРБ. Никой не може да е по умен от всички!
17.
гражданина
23.07.2021 20:40:55
11
18
до 16
седи ти славуцова подлого
просото няма алтернатива и много не гласуваха,сега ще видим само гастарбайтерите и тея дето не живеят в бг как ни го набиха с тея палячовци
16.
До 12
23.07.2021 20:36:20
22
19
Седи мирен другарю гербер, щото да не си изкарваме кирливите ризи,че някой например ще прочете,как на парламентарните избори 2017 година герберите имате 1 147 000 гласа, а 4 години по-късно през 2021 имате през Април,когато все още вие сте на власт над 700 000 ... почти 500 000 гласа по-малко,не 50 000 и 5000...а почти 500 000.От това по-ясна оценка на народа за вас няма... за Юли няма да говоря,че още падате като гласове защото пак ще ревнете лъжите,че някой ви реприсирал. Сравнете си гласовете от Май 2017 и Април 2021,когато вие сте си на власт все още и го няма Рашков...а пък ако извадя статистиката от още по предни избори голЕм срам ще берете.Топите се като лански сняг със всеки следващи избори....а щях да забравя - Поздрави от Работническо дело!!!
15.
Ханс
23.07.2021 20:36:15
9
18
До 12, ами не е едно книжник като вашата редакция от флагман-герб и ви го е написал в прав текст. Сори, ама вие сте истински фашисти! Четете и не си купувайте дипломите от БСУ!
14.
Рашков
23.07.2021 20:35:23
30
28
до стената и с картечница 40 калибър на пихтия! Егати мазния гадняр, никога не съм го харесвал, нито преди, а сега още по-малко!
Ако бЯх на мястото на Борисов, днес щях да отида в Парламента и да му пусна куршум в челото, червена комунистическа гнида!
13.
DO
23.07.2021 20:30:49
15
27
Истината винаги боли.
В записа се вижда как някой от депутатите на ГЕРБ са с наведени глави. Спомнят си, че през 90-те техният лидер не беше лидер на голяма партия, а най-обикновена ниско разрядна мутра.
12.
До9
23.07.2021 20:21:17
15
23
Абе другарю какъв е този чаршаф ти да не мислиш че пишеш за в. Работническо дело
11.
гражданина
23.07.2021 20:16:57
12
11
до 5
много филми си гледал,пусни си под прикритие ,но само с лафове не става
10.
ТИМ
23.07.2021 20:12:12
19
24
Групировката ГЕРБ начело с подсъдима мутра, трябва да отговаря пред българите за геноцида който извършиха! Пълна проверка на всички пари разходвани от мутренската групировка за 12 години.
9.
Има
23.07.2021 20:11:16
14
36
Има една фаза в Психологията и това е фазата на отричането! ГЕРБ до такава степен си бяха повярвали,че ще управляват вечно и че са незаменими,че сега още не могат да проумеят и да възприемат,че вече времето им свърши! За това и лидерът им реве как били реприсирани,как били смазвани...реве та се къса.И по време на кампанията и след това и дори сега продължава с това. За по младите които не помнят,но много правителства и партии се смениха след 89 година и повечето от тях след периоди на управление губиха следващи избори катастрофално, но никой не е ревал и изпадал в истерия като ГЕРБ. Освен това никой от тях освен ГЕРБ и то в лицето на лидерът им не си е позволявал да нарича лидери на други партии с обиди като - дамаджана,некадърници и т.н... това боказва колко брутално си бяха повярвали,че те са все и всьо и че ще векуват. А да не говорим за думи като - "аз съм най-успешния български политик в историята и друг няма да има в следващите 50 години". Такова нещо никой не си е позволявал в историята на България. Това показва само едно ...абсолютна арогантност и откъсване от реалността и невъзможност да приемат фактите, а фактите са,че те вече са извън управлението на България и няма да се върнат повече! И хората ги изритаха най-вече точно заради това арогантно поведение и това чувство на превъзходство,което имат спрямо всички други.
8.
До 5
23.07.2021 20:05:17
20
26
Нямам възможноС да го гледам цял ден Но мога да взема една права лопата и те изсуча в празната чалгарска картуна
7.
Подмяната
23.07.2021 19:59:41
9
18
Без подкрепа от БСП или ДПС няма как да мине, тези двете обаче подкрепа просто така не дават. Дори и да мине правителство сега, то извиване на ръцете е неминуемо. Следва поредното оцапване и съответно корупция и крадене. Само с чегъртане и разрушаване не става, трябва предимно изграждане с позитивна нагласа. Това което се готви е изначално грешно, от това само ще се изгуби ценно време и ще се върне ГЕРБ донякъде, промяна няма а цялата енергия пропиляна. Браво на кукловодите, раята пак е нокаутирана в несвяст.
6.
Страхливата тиква
23.07.2021 19:58:17
23
24
Ще търка наровете при бай Ставри.
5.
DIS
23.07.2021 19:48:04
31
44
Бойко Рашков: Съжалявам, че по време на мутренските времена не се справихме с лидера на ГЕРБ, но има време.

Уникално изказване. Който има възможнос, да погледне записа от това изказване. Днес цял ден си го пускам на повторения. Не може да ми омръзне да гледам физиономиите на политиците от ГЕРБ.
4.
гражданина
23.07.2021 19:47:19
24
28
какво заби тоя издухан пенсионер,само дрънкат и нищо,има ли осъден и вкарат в затвора,всички тарикати са на свобода ,а бай ганя седи и си пие ракията,бравос
3.
До 1и2
23.07.2021 19:46:01
23
39
Той Бойко Рашков винаги ще даде зрелище на такива прости и неграмотни чалгари Но след това така ще ви го вкара през анцузите че ще гледате все едно сте на половин кило ракия
2.
ТИМ
23.07.2021 19:29:24
39
60
Рашков днес в Народното Събрание заби в земята цялата пасмина ГЕРБ-СДС, като каза че навремето не е вкарал на топло мутрата Б.Борисов. Нещата от истината рано или късно излизат наяве!!!! Браво на Рашков, това е професионалист, а не еднокнижна мутра!
1.
ГЕРБ трол
23.07.2021 19:12:36
39
26
Нееее! Само Бойко Рашков не! Този почти ни смачка за два месеца, какво ли ще ни стори за 4 години!
Ние от ГЕРБ сме категорично срещу Бойко Рашков и не го желаем за министър! Заедно с ДПС ще се борим до последен дъх той и чалгаря да си заминат час по-скоро и отново да настъпят добри времена за г-н Борисов и г-н Пеевски!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта" Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Най-често мъже бият жените си, синове също посягат на майките „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Това ще е хакерска хибридна операция, в която ще бъдат блокирани всички банки, учреждения, услуги и пътища“, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи Ергенът избра две лелки, перничанка,  софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ергенът избра две лелки, перничанка, софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на шоуто Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Отец Иван Янков е от храм "Св.Троица" в Сливен
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори