×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Борисов: Кое зло да избера? Ако не е правителството на Трифонов, остава Рашков


Борисов: Кое зло да избера? Ако не е правителството на Трифонов, остава Рашков
"Ако има по-малко зло, да избереш някой", каза лидерът на ГЕРБ и заяви, че всичките им депутати ще гласуват "против" кабинета, предложен от Слави
Тема в развитие
Йорданов и Карадайъ демонстрират хладина след срещата на ИТН и ДПС, не отговарят на въпроси ИТН към ДПС: За партиите на протеста основният противник винаги е бил ГЕРБ Вигенин и ДПС – основни козове на БСП в преговорите с „Има такъв народ“ Партията на Слави и ИНИ обсъдили изчистване на "клоаката МВР" Четирима от ИТН срещу двама от ИНИ: "Малко е шашаво да правим среща" Дилемата на ГЕРБ „Рашков или Слави Трифонов“ може да има брутален изход – и двете! Политическа бомба: Меглена Кунева ли ще бъде предложението на ИТН за нов премиер? Дончева намекна на Слави да смени още трима кандидат-министри, ако иска подкрепа Проектоминистър на Слави: И в политиката "совите не са това, което са", винаги има и друго решение “Мутри вън!“ си оставиха вратичка за подкрепа на проектоправителството на Слави Борисов: Кое зло да избера? Ако не е правителството на Трифонов, остава Рашков Манолова: Който получи мандата да предложи служебният кабинет да стане редовен DARA открива сезона на хип-хоп партитата в Слънчев бряг БСП: Няма да подкрепим предложеното от г-н Трифонов правителство Слави защити проектокабинета си след критиките: Той не е нито на Борисов, нито на Доган Лидер в „Демократична България“ със сигнал за неодобрение към проектокабинета на Слави Николай Хаджигенов, ИСМВ: Отказваме да участваме във Фейсбук република Николаос Цитиридис се шегува със Слави, предложи собствен кабинет с Азис, Венци Стефанов и Жоро Игнатов Ако Николай Радулов стане вътрешен министър след Рашков, ще имаме двама нормални подред Бойко Борисов с първи коментар след вота: Откъде Слави знаеше в 11 ч., че печели, когато ГЕРБ бе първа сила?! Типичният избирател на ИТН - същият като на ГЕРБ Вижте коя е д-р Антония Валентинова, предложена за министър по ромските въпроси Министрите Петков, Василев и Денков отхвърлили офертата на Слави заради „съществени различия във визиите“ Кои са министрите в проектокабинета "Василев" Без екоминистър и вицепремиер по еврофондовете Здравният министър на Слави - вирусолог с откритие в топ 100 за 2019 г. Слави Трифонов обяви правителството на ИТН: Николай Василев е предложението за премиер
виж още
скрий
14 Юли 2021, Сряда, 12:07 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка: Авторът)

Лидерът на ГЕРБ се усъмни в изследванията на социолозите, показващи високо обществено доверие към служебния кабинет

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов излезе с упреци към "партиите на протеста", че са непоследователни в отношението си към формацията на Слави Трифонов "Има такъв народ" (ИТН). 

На пресконференция в София той цитира изявления на председателя на БСП Корнелия Нинова, на Мая Манолова, Николай Хаджигенов, Христо Иванов. 

При Слави Трифонов има най-голям спад във вота - с милиони, обясни още Борисов. Той цитира гласуването на референдума от 2016 г., когато го подкрепили 2,5 - 3 милиона. Сега той имал само 650 хиляди гласа.

Лидерът на ГЕРБ изрази недоволство, че преди политическите му опоненти го обиждали за "джипката", а сега казвали, че той можел да подкрепи кабинета на Трифонов. 

"И сега без нас не можело. Кое зло да избера, бе, всъщност? Имам Бойко Рашков, имам Слави Трифонов. Не подкрепяме правителство - остава Бойко Рашков. Подкрепяме правителство - идва Слави Трифонов. Сиреч, айде, ако има по-малко зло, да избереш някой. Затова аз: умолявам те, Христо (Иванов). Умолявам ви", призова лидерът на ГЕРБ другите формации в парламента да гласуват "за" кабинета, предложен от ИТН.  

Борисов обясни, че имало план да продължи "едноличната диктатура" на Румен Радев. Това щяло да е пагубно. Никой инвеститор нямало да дойде у нас, ако има избори след избори. 

Според Бойко Борисов две държави в ЕС останали без план за възстановяване. 

"Две, бе", изрева лидерът на ГЕРБ и обиди задочно служебния кабинет: "Некадърници такива, където... Харвард ли сте, к'ви сте! Единият си назначил 12 съветници. Твърдят, че са 15, но... И си прави кабинета по фън шуи!" 

След въпрос на "Флагман" дали в парламента ще гласуват "против" кабинета, предложен от Слави Трифонов, и дали всички депутати от ГЕРБ ще участват в гласуването, Борисов бе категоричен: "Ще гласуваме "против". Как по-ясно да ви го кажа, господине? "Против" ще гласуваме, "против" - всичките!" 

"Управлението на държавата не е шоу, това е много къртовска работа", обяви лидерът на ГЕРБ. Той периодично призоваваше няколко бивши министри от кабинета "Борисов 3", които бяха в залата, да му ръкопляскат. Така се имитираше тв шоуто на Слави, а целта явно бе подигравка с новия политически противник. През цялото време Бойко Борисов иронизираше лидера на ИТН и други свои опоненти от "Демократична България, БСП, "Изправи се! Мутри вън!"

Лидерът на ГЕРБ даде заявка, че вероятно пак няма да е депутат. Така нямало да затруднява полицаите, които го разпитват. 

Той се присмя на предложението на Мая Манолова служебният кабинет да бъде припознат от парламента и да остане на власт като редовно правителство. Според Борисов, Манолова няма право на такива идеи, тъй като била шеста сила и имала само 5%. 

Той обясни, че Слави Трифонов наистина се подиграл и унизил останалите формации (с предложения еднолично кабинет - б.а.), извън ГЕРБ, но той го правел и преди. Според лидера на ГЕРБ, всички други пет партии в бъдещия парламент трябва да подкрепят проектокабинета на ИТН. 

ГЕРБ можела да даде 10 депутати, но ако Христо Иванов, Мая Манолова и Тошко Йорданов отидат "накуп" при Борисов да поискат това. 

"Ама те няма да дойдат. Аз ви говоря така за шоу - пет за шест", засмя се Бойко Борисов. 

След въпрос на "Флагман" как си обяснява високото доверие на гражданите към служебния кабинет, които отчитат социологическите проучвания, лидерът на ГЕРБ се усъмни: "Мислиш ли? Ми аз ги знам социолозите, те се местят непрекъснато. Те се местят в зависимост от времето."
 

 


В категории: Политика


59
Коментара по темата
59.
Бай, Ганьо
15.07.2021 17:35:40
0
5
Който и да дойде вече ,се тя.Вързани сме на къс синджир.Дет,викаше бай,Тошо Нема лабавоо.Ясно е всичко .Ама я се огледайте ,,,всичките нови политици са старите..И чакате промяна.Няма и няма да има...
58.
*********
15.07.2021 16:28:26
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
57.
FARAON
15.07.2021 02:49:31
1
0
НАЛИ СТЕ МНОГО ВЪЗМУТЕНИ, БАКЛУЦИ? ГЛАВИТЕ!
56.
FARAON
15.07.2021 02:31:23
1
0
ИЗЧЕГЪРТВАНЕТО ГО ИЗМИСЛИ И РЪКОВОДИ ДЪРТОТО ХАЗАРСКО КО ПЕ ЛЕ :)
55.
*********
15.07.2021 02:19:59
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
54.
FARAON
15.07.2021 02:16:23
0
2
ИСКАМ ГЛАВАТА НА КО ПЕЛЕТО ЛЮБЕН ГОЦЕВ!
53.
FARAON
15.07.2021 02:13:40
2
0
ТОВА ДЪРТО К О П Е ЛЕ ГО ИЗМИСЛИ ДА СИ РАЗДЕЛАТ ГЕРБ :) ДЕТО СЕ ПРАВИ НА УМРЕЛ :)
52.
*********
15.07.2021 02:08:17
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
51.
*********
15.07.2021 01:24:18
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
50.
eдин "живеещ" 48
14.07.2021 18:09:44
0
1
Благодаря за пожеланията,подобно и на теб.Не си ме разбрал - в момента не чакам заплата,а си я изработвам (взел съм се в ръце).За сопата си прав,изтървахме момента,но трябва да покажем на тези за които сме гласували,че все още стой зад вратата и може да влезе в употреба.
49.
инспектор дюдю до 46
14.07.2021 17:59:35
0
5
Моята фирма е една от една от тези с отказан кредит.Трябвало да доказвам едва ли не,че ......има пандемия.Впоследствие взех кредит от друга банка с по неизгодни условия. За списък на всички с отказан кредит- търси го в банката евентуално.Намаленото ддс на кръчмите си беше пиар ход,Бойко се опитваше да отложи края.Имаше и тънки сметки в цялата история-кой ходи на заведения в условията на пандемия. Логично беше да намалят ддс на лекарствата.За икономиката и веригите си прав.Проблемите произтичат от неработещи държавни институции,най-вече съдебна и инспекции за контрол.Това води до повсеместно нарушаване на законодателството,,а в сферата на труда и заплащането му се стига почти до експлоатация.Бойко е виновен,защото не направи държавата да работи,като такава-народът да усети,че има правила и те ВАЖАТ ЗА ВСИЧКИ. Вместо това той използваше институциите,като бухалки.Най ясно пролича липсата на държава при постоянните смени на мерките за коронавирус,от днес за утре.Вечерта казваш-от утре всички навсякъде с маски и..... след 10 часа го отменяш.
48.
до 42
14.07.2021 17:26:17
2
5
Жив и здрав да си и да си взимаш заплата дълго време. Колкото до сопата - докато гласуваме за такива като ББ и Слави - сопата е за нас избирателите.
Според мен проблемът е, че всичко искаме прекалено много от тая държава! А трябваше да го поискаме след 10-и ноември. Да изринем със сопите всички свързани с БКП/БСП и най-вече ДС. А не сега да ми предлагат министър с досие!
47.
zapoznat
14.07.2021 17:24:21
5
5
Избери по-малкото зло - правителство на ИТН!
46.
инспекторе
14.07.2021 17:19:56
2
5
изкарай един списък на малки фирми, които не са получили кредит - конкретни имена и ЕИК. До тогава - празна риторика и безсмислени брътвежи. Дай конкретен пример на кой не са дали, защото им е изчерпан лимита!
Ама честно казано ми писна от баламурници, които се връзват на всякакви опорки!
Между впрочем малките фирми са много по-гъвкави от големите, но тука в Бг всички чакат наготово! Един бърз въпрос - намалиха ДДС за кръчмите - защо не си намалиха цените, а напротив - увеличиха ги? Това ли е нормалното поведение? На такива и аз да съм - не бих дал нищо!
Лошото е, че българинът колкото и да е беден - винаги намира пари за кръчми и дискотеки- факт!
Затова хайде да не жалим дребните производители (макар че всичките са основно прекупвачи, а малко останаха истинските производители, за които държавата трябва да се загрижи по-сериозно) и да гледаме трезво на нещата.
Икономиката ни е съсипана още от преди 20 години. Нямаме производство! Погледнете топ 10 на БГ фирмите - основно са услуги и търговия. От къде да дойде БВП??? От 10-ната по веригата от производител до краен клиент?
Бойко е виновен, защото трябваше да удари всички големи вериги. Напъна се с горивата, а къде останаха банките? Нима лихвите не са почти еднакви навсякъде? ЛИДЛ/Кауфланд не са ли една фирма? Метро не извиват ли ръце на доставчиците си? Мобилните оператори не са ли с почти еднакви цени??? Енергийните дружества?
От там произтичат и проблемите - няма икономика - ниски заплати - недоволен народ. Нека разсъжденията ми да са глупави - който иска, ще ги разбере. Другите - дреме ми на...
45.
ха ха х а
14.07.2021 17:10:13
5
5
Льохманин, ти беше най-голямото зло !
44.
инспектор дюдю до 41
14.07.2021 16:43:06
0
6
Освен да четеш,трябва и да осмисляш прочетеното.----Хайде сега да анализираме.Имало една банка,която трябвало да дава кредити (вид помощи срещу заплащане).Имало и едни фирми-малки и големи.Настанали лоши времена и фирмите поискали кредит от банката.На големите фирми тя дала,а на малките не.Малките фирми фалирали (умрели),а големите оцелели.Банката била държавна и не би трябвало да прави разлика във фирмите.Въпреки че банката била държавна,държавата нямала вина за действията на банката ?!?!? ----Минало време и един читател (41) във флагман се чудил,защо не бил прочел нищо за фалирали големи фирми.-----p.s.може би този читател не знаел,че големите фирми били на правилните хора,може би фактите не му изнасяли и умишлено се правел на глупав.....
43.
Винету вожда на лапачите
14.07.2021 16:09:53
3
9
Слави ме опъна с 200, но аз съм нагъл,тъп и упорит
42.
eдин "живеещ" до 40
14.07.2021 16:09:04
1
6
Не,аз съм един от народа.С куцата логика с която ми излизаш - ако не ми харесва нещо в България да емигрирам,няма да ти мине номера.Просто съм друг типаж-ако нещо не ми харесва, не го оставям,а го поправям.В ръце съм се взел от 16 годишен (работя) и до момента (вече съм 50 год) не съм спирал. .Работил съм за 3 хиляди лева,работил съм и за триста лева.В момента работя за 2 хиляди.Върху тези суми съм плащал и плащам данъци, и определено няма покритие за това- работеща държава със съответните и институции.-----p.s.и не предпочитам да си стоя в къщи ,а направо да хвана сопата,но за това трябва да има критична маса.
41.
до 39
14.07.2021 15:33:40
3
1
а малките фирми с кредити не могат ли да фалират? напоследък чета, че много малки фирми са фалирали, но не съм чул за големите.
Вярно, забравих, държавата е виновна, защото ги затвори заради вируса. А то пък и вирус нямаше, значи държавата умишлено ги фалира.
40.
До 37
14.07.2021 15:28:47
4
1
37, ти ли си народа??? Странно тогава инако мислищите не сме ли българи?
Ако не ти харесва нещо в България - някой да те е спрял да миеш чинии нейде в чужбина? Там само за теб питат...
Както се казва - ако сам не си помогнеш и Господ не може да ти помогне. Ние българите все си мислим, че сме прекарани и все някой друг ни е виновен. Вземи се в ръце и си изкарвай прехраната, а не търси вината в политиците. Ооо, да, ние за 1000лв не работим... Предпочитаме да си стоим вкъщи и да оплюваме държавата и политиците.
39.
инспектор дюдю
14.07.2021 15:28:15
0
1
до 36 колев.Засега връщат с лихва ,обаче в рамките на година очакваме да обявят фалити и ......
38.
до 35
14.07.2021 15:21:09
5
1
Явно не си в час с темата, затова и не можеш да обясниш. Какво е лошото, че държавна банка дава кредити за над 1 млрд.лв. и събира лихви върху тези суми??? Къде отиват тези пари? В джоба на ББ (сори, в чекмеджето)? Ако лихвата е под пазарните нива - ок, да се разследва и да се търсят виновни, ама да обвиняваш банка, че дава кредити....
А може би трябваше тези фирми да отидат в гръцките/австрийските банки? И лихвите впоследствие да заминат в чужбина?
Да ти припомня ли, че именно частните банки прекратиха всякакво финансиране 2008/2009 и изтеглиха значителна част от финансите си към централите? Помниш ли, че не отпускаха кредити???
Разбирам, ако на някой малък местен бизнес да са отказали кредит, а същевременно дават на други... Да си прочел, че някой се е оплакал по тази тема???
Господине/госпожо, сладкото харвардче много красиво обясняваше за нарушенията, но виж какво направи - ББР ще дава кредити срещу държавни гаранции (макар и частични)? Ало, не Ви ли светва лампичката за поредното крадене!
Да припомням ли другия гений, дето беше съратник на премиера на Слави? Финансов министър, който преди да емитира външен дълг го обяви публично?
Но понеже много хора не разбират и лесно може да им бъде манипулирано съзнанието, затова и ще продължават да ни лъжат. И ББ и СТ и РР и всички други тарикати.
Мисля, че бях доста изчерпателен по темата, дано не съм обидил някой!
Вземи прочети малко какво е
37.
eдин "живеещ" до 29 до марсианеца
14.07.2021 15:20:53
0
5
единживеещ", всъщност оцеляващ ден за ден в Бг.----Ей марсианец,я не се прави на паднал от луната.Нещо доказано искал и решения на съда,моля ви се !!!За да ги има тези неща трябва да има работеща съдебна система.Случайно да си чул,че всички барабар с Бойко казват,че трябва реформа в съдебната система.Там тепърва ще става интересно със списъка на магистрати с имоти и сметки в чужбина.Цитат ---"Бойко може и да е направил поразии, но ги е направил хитро и за сега не могат да ги докажат."---Хитро,таратанци хитро,правеше ги ОЧЕВАДНО (нямам време да ги изброявам всички) и разчиташе точно на тази неработеща и корумпирана система. С каквато и демагогия да ме заливат,вярвам на очите си -народът препочита живот в емиграция пред "просперитет" в България под управлението на Бойко....
36.
колев
14.07.2021 15:14:48
2
1
до 35
"раздаде" като подарък ли да разбираме,или се връщат с лихва .
35.
до 29
14.07.2021 14:31:39
2
12
Кое му е лошото бе ББР раздаде 1 млрд лв на 9 фирми, от които 4 доказано приближени до Пеевски ли? С това мислене какво искаш да ти обяснявам?
34.
Дончев
14.07.2021 14:28:48
1
11
Тоя се шашка се във всички посоки
33.
Зелената миля
14.07.2021 14:13:12
6
17
Тоа пък, облякъл оранжева риза сякаш ще влиза в щатски затвор. Избери родното, българско, при Бай Ставри, че там при тия негри бял ден няма да видиш!
32.
Станислав Трифонов
14.07.2021 14:12:43
1
3
Ееее, много жалко!
Тогава нови два поздрава за теб и само заради теб и само заради теб и само заради теб!
Слави и Ку Ку Бенд - Цвете мое
Слави Трифонов - Ела, Ела
31.
до 30
14.07.2021 14:04:55
10
4
Пипи, спокойно... Със Слави и другите ще копаеш още по-надолу.
30.
Пипи Чорапчето до 26
14.07.2021 13:59:57
8
12
Скъпи ми Станиславе, точно защото не съм ти фен и не съм те избирала, съм объркала и името ти!;) - няма риза за теб, но извинявай за кръщавката;)
А дъното на океана вече го стигнахме при Буци - 12 г. с Вожда и всички последни места по качество и стандарт на живот са наши, че и "задобряхме" даже в тази класация през 3-тия от Мандатите Му;)
29.
до 22
14.07.2021 13:57:36
10
12
Ако обичаш - цитирай нещо доказано, без излишна риторика. За строежа на зелено ... има ли решение на съда, че неправомерно са преведени аванси? Какво беше лошото на ББР, че държавата, чрез тази банка, събира лихви по кредитите? Намери интервюто на Хампарцумян... Дано успееш да вникнеш в думите му. Едната фирма взела кредит при една лихва, а след това взела с по-ниска. А това, че лихвите на всички банки са намалели през същия период??? ББ си прибра и тези лихви в чекмеджето ли??? Мавродиев/Павлова - имали са бол пари - купили си чанти. Колко лапета се разхождат с нови автомобили? Колко българи взимат кредити са да си купят IPhone???
До там ли я докарахме - да гледаме скъпите чанти в ръцете на политиците?
Бойко може и да е направил поразии, но ги е направил хитро и за сега не могат да ги докажат.
Иначе фалшивата демагогия, с която ни заливат, явно оказва влияние върху много хора, но всеки си решава сам за себе си в какво да вярва.
28.
Ей
14.07.2021 13:51:59
0
12
Както Герб, така и ИТН се качиха на обязден кон, ама си личи, че не са добри в язденето и им се @бава ..айката.... изобщо една маса от празноглави се прелива от партия на партия, хора с остъклени тераси от винкел и мебели, като ковчези от талашит кво ги караш да мислят
27.
Грипен Гадев
14.07.2021 13:51:33
9
9
И сега какво, след разкритията за сексуалната ориентация на дългото недуразумение се оказва че имаме един отхвърлен педераст и една пренебрегната шапшалка.

Да ни е честито и винаги пълно с такива идиоти народното ни събрание, че да се затрие тази мъка наречена държава.
26.
Станислав Трифонов
14.07.2021 13:50:16
8
6
До Пипи Чорапчето. Тролче мое, благодаря ти за подкрепата, но поне името ми да беше написал(а) правилно! Сега си чакам ризата! Но нищо, де! Поздравявам всички мои фенове и най-вече Пипи, с песента Astronaut In The Ocean. Защото, уважаеми зрители, с моето управление до там ще стигнем - до дъното на океана!
Само заради вас и само заради вас и само заради вас!
За мен беше чест!
25.
CTAHKO
14.07.2021 13:45:38
4
10
Сега целия народ ще разбере и усети на гърба си че няма по голяма злоба от женската и от педерастката такава.
24.
Сенсей
14.07.2021 13:37:25
2
10
При хората с чест изборът е лесен - сепуко,при Бойко защо е труден ???
23.
Пипи Чорапчето
14.07.2021 13:35:28
5
17
Буци, както си му е в стила, отново сравнява краставици с тиквички - ами не си приличат, Буци!
Едното е референдум, предизвикан и организиран от гражданина Светослав Трифонов, другото е вот за политическа партия!
И впрочем, Буци, и ти никога не си печелил народната любов в такава степен, че да имаш мнозинство в НС!
И впрочем, Буци, две числа:
2009 г. - 1 678 641;
2021 г. - 642 165;

1 милион и кусур, Буци, фира от "народната любов";)) Ай, чиститу, "биячо на всички";))
22.
до 16
14.07.2021 13:33:51
8
15
Ако помислиш ще видиш какво точно му изкараха на твоя Бойко. Според теб защо напира да се състави правителство бързо? Как се строят магистрали на зелено стана ясно по време на служебното правителство. За ББР стана ясно пак сега. Ако ти не си спомняш как и увеличиха капитала с 200 млн.лв за да могат чрез нея да финансират един куп корупционни проекти, аз си спомням. Спомням си и Мавродиев и Павлова със скъпите чанти, дето сега се изявява по света и у нас на сладка служба. Бойко направи толкова поразии, че обрече на геноцид народа си за години напред
21.
Nostradamus
14.07.2021 13:27:55
18
27
Благодаря на Президента Радев за това, че
Състави служебно правителство от Образовани и достойни хора, които само за два месеца стабилизирах финансите на България!
Ако това правителство остане, до две години България ще просперира!
20.
Славито
14.07.2021 13:27:41
4
11
Се пробва да направи нещо, ама и той не е много наясно какво точно. Личи си, че не е готов за политическата сцена, а само за шоуменската такава. Защо просто не загърби този политически проект, както той му казваше в началото (не използваше думата партия), очевидно е обречен на смърт, още преди да е видял бял свят. Да си се завърне в шоуто и всички ние да се направим, че партия Няма / има такава / такъв държава / народ никога не е имало и всичко е било просто един лош сън. Ей така, да се върнем все едно 1 година назад :D
То това е мъчение за всички ни, включително и за неговите "политици" и за него самия.
19.
бачкатор до 13 Чалгарите
14.07.2021 13:17:33
7
18
Грешиш,искам Борисов и другите лапачи в ЗАТВОРА.Тези,които ще го сменят също ги искам там,ако имат неговия манталитет.Не можеш да ме убедиш,че не се е крадяло в България през мандатите на Борисов.Фактите го доказват- с Румъния влизаме по едно и също време в ЕС и започваме усвояване на Еврофондове.При влизането стандарта на живот там е по-нисък,днес е значително по-висок от нашия.Разликата е,че там има осъдени управляващи и политици.....
18.
до бурпазлия
14.07.2021 13:16:32
2
4
при този парламент - много лесно ще му свалят имунитета, само че се иска малко акъл да се сетиш за предвидената в закона процедура.
17.
И какво стана сега
14.07.2021 13:14:40
0
17
Накрая пак народът ще изяде големия хой.
Предния път Слави, сега Бойко зае неговата роля. И докога така?? Уважаеми политици, недейте да прекалявате с търпението на хората, защото вече ножът е опрял до кокала!
16.
До 9
14.07.2021 13:13:40
19
21
не съм привърженик на ББ, но ми стана интересно какви кирливи ризи му изкараха, че и още да извадят? Нещо ми се струва къса паметта ти, защото аз се сещам за един селски бег, дето първо познаваше видеооператорката с чекмеджето, беше видял как се уговарят кюлчетата и т.н. След това обаче май се отказа от показанията си.
Има си едно просто правило - всеки е невинен до доказване на противното. Вероятно ББ си е делавераджия, но докато не го докажат - не е.
Иначе якото облъчване на матриала определено има резултат и сега всеки разбрал-недоразбрал крещи в несвяст - този е крадец, другия е крадец... Ти лично видял ли си го да краде? Ако не си или не можеш да цитираш съдебно решение - по-добре не изказвай недоказани твърдения.
И вместо да престанете с плювните, замислете се, че вероятно пак вървим към избори. Още 50-60млн. А иначе крещим, че ББ бил крадец. А тези новите, които не искат да направят правителство??? Те не са ли крадци? Или 50млн. от нашите данъци ти се струват малко? Колко пачки по 500 евро са това в болната ти фантазия?
15.
бурпазлия
14.07.2021 13:05:12
14
21
БойкоБорисов е готов та сделка със всички парламентарно представени партии само и само да не се завърне служебния МВР Бойко Рашков че силно го е застрашил .Да може да хване имунитета .
14.
петокласник
14.07.2021 13:04:54
16
17
Чичко Борисов,ние в училище за процентите учихме,че за точно сравняване трябва да видим базата (броя гласове).Тикво,Тикво едно е 2,5 млн гласа от от 3,5 млн такива и съвсем друго 24% от 1,8 млн гласували на последните избори.Виждам,че с математиката си по-зле и от литературата.....
13.
Чалгарите
14.07.2021 12:55:50
27
24
Искали промяна. Искали всеки, само да не е Борисов. Демег не им пука дали ще е по-зле, само да не е този субект.

Класически пример за необразована паплач, работеща ниско-квалифициран труд ( АМА В ЧУЖБИНАТАААА), станала жертва на популист от телевизионния екран.

Хора без политическо образование не трябва да имат право на глас.
12.
Емилия
14.07.2021 12:54:34
21
33
Ще копирам мнението си от една друга новина:

Да остане да управлява служебното правителство е може би най-доброто, което може да ни се случи!
Но именно защото е добро за народа, то няма да се случи!
Благодаря на Стефан Янев и екипа му! Отдавна не съм се чувствалa толкова спокойна и удовлетворена от хората, които ни управляват!
Президентът доказа, че е възможно да ни управляват и нормални хора, макар и за кратко!
Успех!
11.
сс
14.07.2021 12:53:44
22
32
ОТ ТЕБЕ ПО-ГОЛЯМО ЗЛО НЯМА,БЕ ИЗРОД МАФИОТСКИ….БОКЛИК НЕЩАСТЕН
10.
Симеон II потрива ръце в очакване
14.07.2021 12:48:55
4
19
Да видим дали ИТН няма да гласуват против собственото си правителство, за да не ги подкрепи Герб. Поне в предното правителство така действаха и не искаха подкрепа от Герб. Бойко каза, че подкрепата няма да е безусловна. Обаче като го гледам как се е разбързал да се съставя правителство, щото много го е страх от Рашков ми се струва че ще подкрепят бързо правителство. А ИТН+Герб заедно имат гласовете да се прокара правителството.
9.
Замълчи, че се излагаш като кифладжия!
14.07.2021 12:41:17
12
36
Бойко е първосигнален и си признава че би подкрепил Слави, само да не остане служебното правителство, защото там не е ясно дали няма да му изкарат още кирливи ризи. А това че на референдума гласували 2,5-3 млн какво общо има с подкрепата за ИТН на парламентарните избори? Хората подкрепят идея и гласуват за нея. Това не е електорат на Слави, но Бойко няма как да го разбере това. Вече си мисля, че му липсва интелект за да осмисли всичко което говори
8.
Що не гласува народа?
14.07.2021 12:41:15
6
14
Щото както и да гласува, все щеше да попадна на тиква (гола)!
7.
Значи
14.07.2021 12:38:50
12
33
Ще подкрепи правителство на итн понеже го е страх от Рашков
6.
Бургазлия
14.07.2021 12:37:05
43
18
Само ГЕРБ
5.
гражданин
14.07.2021 12:34:48
17
38
Искаме промяна, подмяна или каквото е там, самл да не е Борисов, 10 милиарда за магистрали изхарчени, 10 милиарда , после как няма да карат и в Бургас и в другите градове най-нови модели коли, джипове и тн, и много ясно че тези новобогаташи ще искат герб и ще гласуват за тях, питам св обаче, защо тези от администрацията с 1000 лв заплатки продължават да гласуват за шефовете си, искат да продължат мизерията....?
4.
Данъкоплатец
14.07.2021 12:33:11
19
54
Ае земи да млъкнеш най-после бе бунак. Хем си прост, хем си нагъл, всички те мразят, миришеш и не ти останаха приятели. Бъди мъж,а не мишка, още днес излез на площада пред НДК и пред Народа, кажи: Аз съм по прост от Вас, лъжех, мамех и крадох и се гордея с това. Сега ще изкупя греховете си, като се гръмна тук пред всички вас.........и се гръмни. Бъди мъж поне веднъж.
3.
ГДБОББ
14.07.2021 12:29:37
19
55
Без повече подробности, моля. Какво ни занимавате с бълнуванията на тоя душевно болен парапитек?
2.
Хахах
14.07.2021 12:23:17
25
64
Как квичи гербаджийската тиква. Не му се пуска кокала.
Хич не му са дава
1.
Иван
14.07.2021 12:21:03
24
56
То от избиране на по-малкото зло, сме на тои хал. Винеу прост.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори