×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Слави Трифонов обяви правителството на ИТН: Николай Василев е предложението за премиер


Слави Трифонов обяви правителството на ИТН: Николай Василев е предложението за премиер
ИТН няма да влиза в коалиции, тъй като партиите на протеста не получиха достатъчна подкрепа
Тема в развитие
Йорданов и Карадайъ демонстрират хладина след срещата на ИТН и ДПС, не отговарят на въпроси ИТН към ДПС: За партиите на протеста основният противник винаги е бил ГЕРБ Вигенин и ДПС – основни козове на БСП в преговорите с „Има такъв народ“ Партията на Слави и ИНИ обсъдили изчистване на "клоаката МВР" Четирима от ИТН срещу двама от ИНИ: "Малко е шашаво да правим среща" Дилемата на ГЕРБ „Рашков или Слави Трифонов“ може да има брутален изход – и двете! Политическа бомба: Меглена Кунева ли ще бъде предложението на ИТН за нов премиер? Дончева намекна на Слави да смени още трима кандидат-министри, ако иска подкрепа Проектоминистър на Слави: И в политиката "совите не са това, което са", винаги има и друго решение “Мутри вън!“ си оставиха вратичка за подкрепа на проектоправителството на Слави Борисов: Кое зло да избера? Ако не е правителството на Трифонов, остава Рашков Манолова: Който получи мандата да предложи служебният кабинет да стане редовен DARA открива сезона на хип-хоп партитата в Слънчев бряг БСП: Няма да подкрепим предложеното от г-н Трифонов правителство Слави защити проектокабинета си след критиките: Той не е нито на Борисов, нито на Доган Лидер в „Демократична България“ със сигнал за неодобрение към проектокабинета на Слави Николай Хаджигенов, ИСМВ: Отказваме да участваме във Фейсбук република Николаос Цитиридис се шегува със Слави, предложи собствен кабинет с Азис, Венци Стефанов и Жоро Игнатов Ако Николай Радулов стане вътрешен министър след Рашков, ще имаме двама нормални подред Бойко Борисов с първи коментар след вота: Откъде Слави знаеше в 11 ч., че печели, когато ГЕРБ бе първа сила?! Типичният избирател на ИТН - същият като на ГЕРБ Вижте коя е д-р Антония Валентинова, предложена за министър по ромските въпроси Министрите Петков, Василев и Денков отхвърлили офертата на Слави заради „съществени различия във визиите“ Кои са министрите в проектокабинета "Василев" Без екоминистър и вицепремиер по еврофондовете Здравният министър на Слави - вирусолог с откритие в топ 100 за 2019 г. Слави Трифонов обяви правителството на ИТН: Николай Василев е предложението за премиер
виж още
скрий
12 Юли 2021, Понеделник, 11:17 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

За министър на отбраната ИТН предлага жена, ще има и ведомство по ромските въпроси

 Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов представи състава на правителството, което партията предлага и обяви, че ИТН ще вземе мандата, но няма да влиза в коалиции, тъй като партиите на протеста не получиха достатъчна подкрепа.  От ИТН предложили в това правителство да влязат министъра на икономиката Кирил Петков, на финансите Асен Василев и на образованието проф. Николай Денков от служебното правителство, но те отказали, обяви лидерът на партията.

„В последните години думата коалиция се превърна в мръсна дума. Нагледахме се на подкрепа срещу постове, на задкулисни уговорки в зайчарник или сарай, на златни пръсти. ИТН няма да прави коалиция с БСП, ДПС и ГЕРБ. Протестните партии не събират 121 мнозинство. ИТН ще поеме самостоятелна отговорност за съставяне на правителство. Законът и Конституцията ни дават право да не създаваме коалиция. ИТН ще вземе мандата за съставяне на правителство и ще представи на парламента свой състав на Министерския съвет“, каза Слави Трифонов.

„Винаги сме правили това, което ни повеляват моралът, законът и професионализмът. Действащата политическа система произвежда недостойни хора в държавата, а волята на суверена за смяна на политическата система по време на референдума на 6 ноември 2016 г. беше ясна“, каза Слави Трифонов. „Нямаше как да приема, че шепа комплексирани некадърници ще се чувстват победители над собствения си народ. Остана ни още един начин – като не можем да променим нещо отвън, единственият начин е да го променим отвътре. Затова реализирахме политическия проект „Има такъв народ“. Той вече се яви на два вота и подкрепата, която получи, е изумителна. Оценяваме Вашето доверие. Гледайки резултатите, съзнаваме, че Вашите очаквания са да изпълним с политическо съдържание решенията на референдума“, обяви лидерът на „Има такъв народ“.

ЕТО И ПРАВИТЕЛСТВОТО, КОЕТО "ИМА ТАКЪВ НАРОД" ПРЕДЛАГА:

Министър-председател – Николай Василев, икономист и финансист, учил в 4 университета на 3 континента;

Министерство на финансите – Мария Бойчинова – икономист и финансист. Завършила в Ню Йорк;

Министър на икономиката – Любомир Дацов, икономист и финансист;

Министър на образованието – Наталия Митева, експерт по образованието, завършила с отличие в Колумбия и САЩ;

Министър на енергетиката – Красимир Ненов, икономист и финансист;

Министър на здравеопазването – Велислава Петрова, български учен имунолог;

Министър на регионалното развитие – Михаела Лашова, финансист и мениджър;

Министър на транспорта – Христо Алексиев, магистър по икономика;

Министър на туризма – Ивайло Кожухаров, експерт по туризъм;

Министър на земеделието, храните и горите – Пламен Абровски, експерт по земеделие;

Министър на отбраната – Теодора Генчовска, експерт по отбрана и въоръжени сили, възпитаник на Военна академия;

Социален министър – Лилия Иванова, юрист;

Министър на културата – Станислава Армутлиева, с 30 г. опит в мениджърството на творчески продукти;

Министър на правосъдието – Петър Илиев, юрист;

Министър на младежта и спорта – Радостин Василев, юрист;

Министър без портфейл по ромските въпроси – д-р Антония Валентинова, лекар от ромски произход.




Флагман.БГ Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът 29/03/2024, Петък 11:59 1
88
Коментара по темата
88.
Броненосеца Потьомкин
15.07.2021 09:01:19
0
0
Да върнем космическата слава на България: https://www.youtube.com/watch?v=M6tHLSO62r8
87.
US 4 BG
15.07.2021 07:21:39
0
4
1приятел на Николай Василев -МИЛЕН ВЕЛЧЕВ известен още като Милен ХОТЕЛчев /бушон на мастити РУСНАЦИ/е собственик на 12 бр ХОТЕЛА по бг черноморие които струват 1,2 МИЛИРДА лева с обзавеждането +най-големия завод за плочки KAI Каспичан
86.
хаха
15.07.2021 01:49:28
0
1
Ех, полковник Байърли, не съм предполагал, че някога ще ми липсваш.
85.
Голяма грешка е дребния Ники да го правят Премиер
13.07.2021 13:11:26
0
10
Царя и той се върти по време на избори в България. Дали пък още напира да му връщат земи и богатства, които не са негови, но пък има претенции към тях? Никито Василев е най-грешният избор за Премиер.
84.
Аз
12.07.2021 21:41:08
1
6
Ура,отивам си!Чудесна отпуска!Няма да се връщам!Който иска да участва в новото шоу да си стои в БГ .
83.
Честито на печелившите
12.07.2021 20:02:43
0
14
Искахте промяна и нови лица? Затова подкрепихте Славчо? Честито ви Николай Василев!
82.
Това е
12.07.2021 17:27:01
0
11
индиректен ход за нови избори, вероятно с тия за президент. Няма как, без никакви консултации и с 60 депутата да правиш правителство.
81.
ХА ХА ХА
12.07.2021 17:14:42
0
14
Тези 800 дни , не свършиха ли ?
80.
до 67
12.07.2021 17:02:42
0
5
По-умните престъпници са още по-страшни от по-глупавичките, драги! На последните дори гладичките мозъци може да не могат да родят някоя супер диаболична идея!
79.
до 66
12.07.2021 16:59:32
0
2
Навсякъде е същият панаир. И Тръмп щеше да вкарва Килъри в затвора (как ли не, първи дружки са, но и там будалите искат да вярват в нещо) и на следващият ден след изборите я потупваше по рамото и раздуваше каква добра душица била!
78.
до 59
12.07.2021 16:55:57
1
4
Buddy, ти ми се виждаше по-умничък... Много ми е смешно когато хората наричат престъпниците в политиката глупави... Те са всичко друго, но не и глупави!
77.
до 57
12.07.2021 16:51:45
4
16
Те са пропуснали една важна думичка в "заглавието" си: има такъв (наивен) народ! Само България може да избере бивш цар, дето ще я оправя за 800 дни. Е, "оправи" я човекът, в друг смисъл на думата...

Но аз не обвинявам хората гласували за когото и да е... Резултатът така или иначе е един и същ. Затова аз отдавна не си губя времето за посещение на цирка наречен "избори".
76.
до 50
12.07.2021 16:45:24
1
8
Само наивници могат да мислят, че което и да е "правителство" може да бъде съставено от нещо друго освен подлоги на Синагогата на Сатаната.
75.
помнещ
12.07.2021 15:52:51
2
21
И ако някой продължава да се самонавива, че малкият Мук е идеалния кандидат за премиер, нека да си отговори на следния простичък въпрос... Старши Вице-президент в западна банка, което предполага сериозна заплата, се връща в България и става министър на държавна заплата, който да работи единствено и само за благото на държавата??? Направо да вземем да го провъзгласим за втори Васил Левски!
На всички е ясно защо в България се става министър, но нещо подобен акт не ми се връзва с идеализма.
74.
Истината
12.07.2021 15:26:50
3
15
Толкова шизофреничен коментар... Да беше само ГЕРБ, дето ни вкараха в батака - с мед да ги намажеш. Само че краденето е повсеместно - сини, червени, демократи и какви ли не други скрити и не толкова тарикати, които все си намират към кой да се прикачат и да смучат от народа. Слави е поредният - залязващо ТВ шоу, липса на приходи и т.н. Време беше и той да се направи на месия. Само ,че тези месии нещо... Царя, Бойко... какво направиха? А Ники Василев - малко поразии ли направи заедно с Милен Велчев. Вземи се поразходи до Дюни, да видиш какво брата на Велчев си купи. Нали всички проплакахме от тях. Сега пак ли ще плачем? На лошо скалъпеното шоу? На поредните недоразумения с американски дипломи?
А бре хора, това да управляваш държава не е шега работа. Вместо да летим в космоса, първо да си оправим бюджета, бизнеса, работещите.
Колкото за "умните" избиратели от запад... гледаме ги. Просяците пред магазините в Скандинавия, камериерките по хотелите, миячите на чинии по заведенията. Другите наистина умни - те не се занимават с глупости да ходят да гласуват, защото са се реализирали и нямат намерение да се връщат в БГ кочината.
Целта на българите не трябва да бъде "изчегъртването" на ГЕРБ или който и да е било. Целта трябва да е се мисли за държавата, а не за собствения задник. Никой не може да ме убеди, че Трифонов може да се справи! Не и с този екип!
73.
До 72
12.07.2021 15:25:31
4
3
Естествено,че всеки който не е с вас е платен...а не виждате,че освен вашия електорат на ГЕРБ никой не ви иска. Щом чух от върли бесепари на по 70-80 години ...обикновени хора,пенсионери...за вас те са сигурно и те платени...но щом чух дори от твърдия бесепе електорати цитирам - ако ще и Костов да върнат,само да не е Бойко ...това говори само по себе си.
72.
До 69
12.07.2021 15:18:12
2
8
Заради такива като вас, и вашето мислене и логика сме в това положение. Щом за Вас Трифонов, е промяна и алтернатива...няма какво да коментирам. Щом ви устройва...Как говорите за тях - Ники, Слави..., все едно са ви първи приятели и познати. И не ме наричайте, герберче...без да знаете, за кого гласувах. Видно е, че сте платен драскач....висящ по форуми!
71.
Боцмана до долните
12.07.2021 15:06:46
7
7
Я отивайте да бачкате ве, лешпери!! Големи разбирачи станахте всичките, а нямате пет лева в джоба. Който трябваше гласува за ИТН, времето ще покаже правилно ли е било! Много бързо забравихте за Мишо Бирата, Мата Хари, Братиньо, Простата Кърджалийска Путка и чекмедженцето с "дребните", а?!!! Тъкмо на вас да чакахме да сте колектив на статуквото!! По-тихичко и марш на работа, че зимата идва със страшна сила!
70.
до 67 истината
12.07.2021 15:04:39
3
7
не се коси брато.....И Господ да слезе да управлява,Ганьо винаги си е контра,за всичко и против всички,щото си е тиквеник....заложено му е в гена,по-рождение...
А народ от тикви си заслужава съдбата и щом е така,трябва да бъде управляван ...от какви....???
ми то е ясно.......ОТ ТИКВИ....
Нема какво да се сърдите....
69.
До 68
12.07.2021 14:59:01
6
8
По добре тези хора отколкото прост селянин говорещ на шопски диалект и станал за посмешище в цял свят. Всичко различно от герб е по-добро. А на дъното сме от 2009 година. И всички партии ще подкрепят това правителство...помнете.Вече дадоха заявка по един или друг начин. 80 % от гласоподавателите на останалите партии знаеха,че ако Слави спечели или Ники Василев или Асен Василев ще е премиер. Това не е тайна...от седмици във всички партийни групи в мрежата,включително и официалните на партиите се пише и се знае,че ще бъде един от двамата. 90% от електората на другите партии и самия електорат на Слави го знаеше това. На всички целта е ---- Бойко и герб вън от властта...така,че това е волята на народа. И да не ви харесва мили ми герберчета вие сте сами вече. Всеки ден да има избори никоя партия повече няма да подкрепи и ще бяга като от радиация от герб и те никога повече няма да видят власт. Дори хипотетично и т.н патриоти начело с Джамбазки се отрекоха и дори и да бяха влезли нямаше да подкрепят герб. Така,че както казва вашОТО лидер на шопски -ТОЛКОЗ!
68.
ДО ИСТИНАТА
12.07.2021 14:25:11
6
13
Пази Боже, от тези! И 10 езика да знаят, ще ни докарат до дъното...и после пак отново. Слави Сакскобурготски......забравено минало, очаквано бъдеще. Пълна гадост....ако Трифонов е промяната, НЕ БЛАГОДАРЯ!
Хората, които живеят в чужбина да ми определят правителството и начина ми на живот? НЕ БЛАГОДАРЯ!
Те защо не са тук...
67.
ИСТИНАТА
12.07.2021 13:30:28
19
10
Мислех че тук ще има поне някой УМЕН и ЗАДЪЛБОЧЕН анализ . Явно гледате само през призмата на злобата . Много уважаеми дами и господаа и тъпи коне с капаци - Никой ли неможа да чуе че се предлагат само НАЧЕТЕНИ , ИЗУЧЕНИ И ПРЕУСПЕЛИ хора за министри с по 2-3-4 -7 езика . Да ви припомня ли любимите ви министри на Борисов . Послшковци с 1 език лош български и най НЕКОМПЕТЕНТНИТЕ в техните си уж ресори . Острието Биков - боже тоя смени всички партии и май и в ромската е бил . Нека да страда Българския народ , нека да е беден и краден и лъган Българския народ - 23,9 % това заслужавате .А тези които сега немогат да крадат , немогат да нареждат своите роднини по държавни местенца и паланки и да вземат Неезаслужени пари - е на те ще плюят Чалгаря . Да ама точно този чалгаря предлага 1 лев на човек в парламента ноооооо никой неиска , защо ли ..... Този чалгаря има приоритети с неговото правителство които крадците от Герб още 12 години нямаше да приемат . Най лошото е пипне ли се съдебната система и главния прокурор в полза на народа МНОГО самолетни билети щее се купят наведнъж за - Доменикана при Галеви или Абудаби но не при Божков . Браво г-н Трифонов Вие имате сърце но останалите стари , наядени , некомпетеентни , зависими , осрани , парламеентарни групи нямата . Айде сега да видим кои партии искат промяната . Хайде сега ......
66.
питанки
12.07.2021 13:29:53
6
23
Трифонов след като си бил готов с Правителството си, защо не го обяви преди изборите ? Щеше да привлечеш доста хора с този внимателно подбран от американското посолство кабинет. Ама сигурно преводача от френски не те е разбрал та затова. Няма по бързо провалил се политик в най-новата ни история. Няма и 24 часа ! Слави Трифонов бърз в секса и политиката. 3 минути са му достатъчни да свърши, като изчете едно аутокю !
65.
до 63
12.07.2021 13:25:32
1
14
Не си прав ! 600 000 души по-малко са гласувалите вчера от изборите през април ! Това не е мързел а съзнателен избор ! Избор на отврaщение от предрешената демокрация ! Плюс това изборният кодекс на Мая и Слави направи така, че е по-лесно да гласуваш зад граница отколкото ако лятото в деня на изборите не си у дома. Умишлено действие.
64.
питанки
12.07.2021 13:22:27
2
17
Липсва ми Симеон Дянков и Милен Велчев. И те са учили зад океана и знаят езици. Господи с какво толкова те прогневихме българите, че Станишев, Борисов, Трифонов .. ЗАЩО ГОСПОДИ ?
63.
До КороноТъпак
12.07.2021 13:20:14
7
9
Не. 70% не са погнусене , а МЪРЗЕЛИВИ. Домързя ги да станат от стола, да оставят ракията и да изразят мнението си. Ами така нищо няма да се промени. Бай Ганьо си остава Бай Ганьо - тъп, мързелив и неграмотен.Хубава страна е България ама не случила на хора.
62.
питанки
12.07.2021 13:19:37
3
22
Никито Василев, Николай Радулов и Любо Дацов ли са най-новите лица на промяната ? Подкрепени от новите Мая Манолова и Христо Иванов ! Тъ_шак Г-жа Гешева !Демокрация сър. Опс са, опса сааа. След днешното аутокю Слави Трифонов ще го гледате само на запис в 7/8. Наивници !
61.
Шоуто на Труман
12.07.2021 13:17:42
0
13
Един нещастен чикитадор какво може да измисли: някой плосък ингел, просташка бъзикня и това е. Прави хората на глупаци и зорлем ни тика в блатото.
60.
До ИТН
12.07.2021 13:13:18
3
12
Славчо в държавната администрация има хора с по 40 години на държавната попара още от комунистическя режим с тях какво ще правиш нали ще съкращаваш администрация?
Нали си честен ,справедлив, нов морал очакват хората от теб със стари курви нови реформи не се прави.
59.
КороноТъпак
12.07.2021 13:10:23
6
29
"Изборите" при 30 % активност СА МОРАЛНО НЕЛЕГИТИМНИ ! Никой никого не е избирал когато 70% от населението стои погнусено извън системата ! Как ще имаш Министър на "ромските въпроси" бе Славуцо ? Щом вадиш техният етнос в отделно Министерство това е първа стъпка към някаква форма на сепаратизъм! СОРОСИДНАТА МЕЧТА ! Не стига че е чалгар ами и прост се оказва ! Не вярвах, че след Борисов ще се натресем на това ! Херо Мустафа ти ТЪПА ЛИ СА МА ПАЧА ? Що се гавриш с нас българите ?
58.
Когато си прост
12.07.2021 13:03:08
3
14
Кворумът пак остава да се крепи от ДПС.
Демек за всеки законопроект, който "новите", иначе стари курви искат да прокарат, ще целуват ръка, гъз и ако се наложи к*р на Доган Ага.
Добре ли е демократи? Демократично ли ви е? Бойко трябваше да се съобразяа с ДПС и виждате къде стигна. А вие ще им се молите всеки ден за добро утро. Доволни ли сте вече или пак трябва да ходим на избори?
57.
Дойде ли ви вторият акъл?
12.07.2021 12:58:03
2
43
"Новият" Николай Василев ще ви управлява. Човекът, който приватизира ЕРП-тата и БТК. Благодарение на неговите договори ЧЕЗ, ЕВН и Енерго-про ни съдират 10 кожи от гърба с всяка сметка за ток. Честито на всичкото Има Такъв Народ, дето Слави ще го оправи :)

А и между другото възходът на Шиши тръгна по времето на Ники Василев като икономически вицепремиер ( Шиши стана първо шеф на младежкото НДСВ, член на Борда на пристанище Варна, а в следващото правителство на Тройната Коалиция - зам.-министър). Да си спомните, като дойде време пак да гласувате ;)
56.
До oho
12.07.2021 12:57:56
3
23
Аз съм на същото мнение. Проблема е в това, че Трифонов, със сигурност ще загуби много гласове на последващи избори, заради представянето на Василев за премиер. Това е огромна грешка.
55.
Саня Армутлиева
12.07.2021 12:53:53
2
15
Аз пък съм най-прецакана! Исках да съм министър на курата, а пък Слави ме сложи на културата...
54.
oho
12.07.2021 12:53:09
0
17
не се пенете. Това е буря в чаша вода. Слави просто обявява приоритетите и хората си. Вероятно е много добре наясно, че още номинацията на Малкия Мук няма да мине камо ли на кабинета. Просто вече никой няма да може да каже, че Слави бяга или се крие от отговорност. Герб и ИТН ще предложат кабинети които няма да съберат необходимите гласове и и нтригата е в третия. На 99 процента отиваме на нови избори. Единствената разлика с преди е че тогава мандатите бяха върнати, а сега ще има оферти ама няма да има кой да ги приеме със 121 гласа.
53.
Ники Василев
12.07.2021 12:50:08
0
29
Аз не съм Мики Маус, аз съм Ники Маус! Хахаха, пълен смях!

Щеше да е много смешно, ако не беше трагично...
52.
Кит
12.07.2021 12:49:51
0
21
Един човек се изгубил с балон и видял друг на земята и извикал Знаете ли къде се намирам?- човекът отвърнал В балон на 17 метра височина.Вие сигурно сте инженер- вашият отговор е правилен, но безполезен- А вие сте икономист- качили сте се на балон, не знаете къде се намирате, искате другите да Ви решат проблема и когато не успят щ- обвинявате тях- Та да! Икономист ще се разправя с енергетиката на България. Нямам думи.
51.
Калеко Алеко
12.07.2021 12:48:47
15
31
Честита Чалга на всички ГЕРБаджийски боклуци. Чалгаря победи, защото вашия пожарникар и еднокнижник се оля да лъже, мами и краде. Ваш Бойко ни докара до това да ни управлява Учиндолеца и простак-Славчо Дългия Сега държавата вече съвсем ще заприлича на тв шоу. Всичко, което ще се случи от сега нататък с България е по ваша вина. Честита Чалга герберски отрепки.
50.
Da be da
12.07.2021 12:45:35
4
31
Е Слави в тоя си избор си показа че е подлога на някой. И Герб не бяха цвете и никога няма да са но с това правителство дупе да ни е яко.
49.
Tsatsata
12.07.2021 12:44:06
0
32
Другите не ги зная и не познавам възможностите им, но изборът на Николайчо Василев и то за Премиер, ми е напълно непонятен и нелогичен...
Точно Николайчо през всичките години, когато беше в управлението на страната , така да се каже провеждаше царската политика "на оправяне за 800 дни" !
Е, оправиха се, оправи се Царят с имотите си, оправиха се колегите на Николайчо-юпита с по някой хотелски комплекс, само Николайчо не можа да оправи БМФ-то във Варна, та накрая го харизаха за без пари...
Значи той с едно предприятие не можа да се оправи, как ще се оправи с цялата държава, не ми е много ясно...?!
Образованието и познанията по езици са полезни неща, стига да ги използваш на практика за полезни цели!
48.
Templar
12.07.2021 12:37:42
1
36
Нали щяхме да изчегъркваме статуквото? Нали щяхме да слагаме нови, "неопетнени" кадри в управлението? Ники Василев за премиер? Абсолютна подигравка с подкрепящите гласоподаватели на ИТН. Чисто и просто - със стари к*урви нов бардак. Жалко, че в момента подкрепящите ИТН, са заслепени от гръмки изказвания за промяна и изчегъркване. Vox Populi, ама не точно.
47.
напушен
12.07.2021 12:36:22
0
33
Баси не свършиха ли тези 800 дена???!!!
46.
До “един нормален” 12
12.07.2021 12:34:25
3
7
Ти си ненормален!!!
45.
мен
12.07.2021 12:34:23
0
42
Николай Василев , варненски гагауз който съсипа пристанище Бургас
44.
Няма такава държава
12.07.2021 12:31:01
1
37
Циганьорите си имат министерство.
Турците играят по-наедро, те си имат парламент... Това е позор.
43.
Промяната
12.07.2021 12:23:26
2
47
Ники Василев ето това е промяна та която чакахме хахаха
42.
Хаха
12.07.2021 12:21:50
0
23
"Щракнете за разширяване"
Да не вземе да изскочи някой butt plug, та да ни подготви по-лесно за управлението на новия Сакскобургготски?
Ама пък сега вместо за 800 дни, Слави ще ни оправя на Луната!
41.
Хаха
12.07.2021 12:21:50
0
16
"Щракнете за разширяване"
Да не вземе да изскочи някой butt plug, та да ни подготви по-лесно за управлението на новия Сакскобургготски?
Ама пък сега вместо за 800 дни, Слави ще ни оправя на Луната!
40.
това да не е поредния скеч
12.07.2021 12:20:25
7
41
Слави да не се подиграва с хората???
Нали малкият Мук беше част от ония дето съсипаха България за 800дни??? А другите "колежанчета"? Те ли ще оправят държавата? Вярно - Covid е измислица, ваксините са безсмислени, криза няма... какво пречи на няколко юпита да се поупражняват в политиката? Нали след това в CV-тата им ще пише министър в държава от ЕС. А българите - пак да духат супата. Поне ще са щастливи, защото ще са ни скъсали г.за. На следващите избори - пак за чалгата гласувайте.
39.
Гражданин
12.07.2021 12:17:40
1
10
Евела на коментар 30! Ясно и точно казано!
38.
Гражданин
12.07.2021 12:15:53
5
18
ИТПростН! Лумпени гласували за пионката слави , Буратино и Майчето...
37.
СТАРА ЗАГОРА
12.07.2021 12:11:31
31
22
БРАВО СЛАВИ !!!ГОРДЕЕМ СЕ С ТЕБ!!!НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ ,ЧЕ ВСЕ ОЩЕ ИМА МАЗОХИСТИ КОИТО ДА ГЛАСУВАТ ЗА герб!
36.
до 34
12.07.2021 12:11:09
0
8
Изтъркани глупости! Тази приказка навярно е създадена от тези прилагали принципа "разделяй и владей" от време оно, прехвърляйки отговорността за мръсните си деяния върху хората. Би ли посочил за пример някоя държава, която да успява да се справи с глобалния октопод? Ако "изборите" където и да било имаха някакво значение, отдаааавна щяха да са забранени!
35.
Хах
12.07.2021 12:10:11
0
18
Мен ме интересува само северномакедонският космонаФт, другите раУти...не
34.
Ас
12.07.2021 12:07:18
5
35
ТАКЪВ МАЛОУМНИК ЗА ПРЕМИЕР….????? ЛУДА РАБОТА
33.
Трол
12.07.2021 12:05:02
3
27
Всеки народ си заслужава управниците...
32.
киро
12.07.2021 12:04:42
6
16
и ако сега това правителство и тези експертно подготвени хора не положат едни ясни правила му хората и най вече в държавните институции , за пресичане на шуробажинащината и произволните назначения на наши и ваши , на сини и червени , на кадърни и на некадърни,
хаир от тази държава няма да има ако ще и самия Дйо Байдън да ни е министър председател .
31.
до 26
12.07.2021 12:03:47
1
6
Sorry, и той тях пази. Маркс беше откровен поне за опиума. Само сами можем да се пазим, доколкото е възможно, защото се направи и невъзможното хората да бъдат разделени и по още един, но изключително важен показател - ние вече живеем в различни реалности. Облъчените, които са болшинство, живеят във фалшивата "реалност" създавана от продажните "медии" от всякакъв вид; на останалите не ни остава нищо друго освен да се побъркваме, наблюдавайки зомбитата със Стокхолмски синдром, защитаващи общите ни врагове, които ни изтребват...
30.
Наблюдател
12.07.2021 12:02:03
8
46
те сега я втасахме с джуджето Ники Василев от НДСВ....стари к---ви стар бардак...ожасттт
29.
Чалгапитек
12.07.2021 12:00:24
24
67
Да обясня на всички безмозъчни папуляци гласували за чалгаря и надяващи се на чудо каква е стратегията на учиндолския мамин псевдо политик. Та надявам се че цялата аудитория е забелязала липсата на каквито и да е хора от бъдещите коалиционни партньори, ако се питате защо е така ще ви кажа - много просто, идеята е пак да няма правителство и пак да ходим на избори. Дори няма и намек за разговори с другите "протестъри", защо ли? ми пак така, да няма правителство и да има избори. И пак да кажа на гласувалите за маркуча празнотиквени чалгопитеци и неграмотни миячи на чинии в Англия, Германия, Белгия, Нидерландия и так далее извънземни интелектуалци, толкова ли стетъпи и подвлстни на внушението че поредния "месия" ще ви оправи? сигурно. но не и сфигури като тошко африкански и един отбор смешни сценаристи! ма на вас какво да ви оправя, вие нали сте си добре в чужбината и сте каймака на нацията, смех- та смех.
28.
"браво" за коментарите на тулупите
12.07.2021 11:59:42
22
12
Тъпите са си тъпи, не могат да разберат, че с калинките от кръстовищата е свършено.
27.
Итн
12.07.2021 11:58:57
4
8
Министър на вътрешните?
26.
възмутен теляк
12.07.2021 11:55:30
4
32
Кои са ромските въпроси?
25.
Тя
12.07.2021 11:55:28
5
44
Хора, Господ да пази България. Толкоз.
24.
ДГД
12.07.2021 11:54:20
35
25
Браво Славчо, мачкай герберунгелите
23.
Бай Пешо
12.07.2021 11:54:04
6
52
Малкият Мук премиер???Срамота,царските юпита окрадоха държавата:Даже предлаганият бъдещ премиер искаше да продаде и бутне стадион 'Раковски" на унгарска фирма и да се построят блокове.Той е следвал там,за малко не ми стигна времето,но сега ще има времето.b625c
22.
Жалко за надеждите
12.07.2021 11:53:28
3
38
Разочарован съм С такъв премиер кражбата е гарантирана за министър на транспорта-недоразумение с герберско СВ
21.
до 15
12.07.2021 11:51:55
3
18
В България произходът на еничарите се крие по-старателно отколкото дори в САЩ, но кариерата му обяснява нещата достатъчно добре. На български... само празни приказки...

Previously, Vassilev was senior vice president at Lazard Capital Markets – London (2000-2001), and associate director at UBS (UBS Warburg Dillon Read) in the Tokyo, New York, and London offices (1996-2000), working in the area of equities and emerging markets. He was also a tax adviser at Coopers & Lybrand in Budapest, Hungary (1993-1994).
20.
HDL
12.07.2021 11:51:22
10
37
Ужас!!! Връщайте обратно Винету!!!
19.
ммхъ
12.07.2021 11:50:37
6
63
Тоя дето открадна само доказани 4 млрд от Здравната каса по времето на Царя ли? УЖАС И БЕЗУМИЕ
18.
С тоя
12.07.2021 11:49:22
4
46
Министър на културата ще я втасаме здраво.
17.
Ей тъй
12.07.2021 11:46:26
8
41
Се стигат хамериканците.
С хамерикански министри.
Добре дошъл Сорос!
Прост си българино и прост ще си останеш.
16.
оффф...
12.07.2021 11:46:05
31
33
Усещате ли как младежката организация на ГЕРБ започна да спами в коментарите? :)
15.
Ужас!
12.07.2021 11:42:16
12
50
Ники Василев , това злобно човече , също като Слави. Добър избор хахахах
14.
ss
12.07.2021 11:41:37
11
60
Хахаха....Николайчо Василев...Ай, чиститу
Чалгарите сигурно се чувстват, като на концерт на Преслава, ама без Преслава )))
13.
292
12.07.2021 11:40:36
9
54
Финансисти, икономисти и мениджъри на килограм. Ама нещо инженерите, архитектите и технолозите ми се струват кът. Та питам. Кой ще върши останалите дейности, различни от чертане на стратегии, търсене на пари за финансирането им и управление на ангро. Пък скромното ми мнение за културата е, че точно Армутлиева и е липсвала до сега, че съвсем да втаса. А по отношение на Николай Василев ще задам само два въпроса. Що му казват на този Мики Маус? И като се съберат с Тошко Африкански, няма ли да стане много смешна приказката?
12.
един нормален
12.07.2021 11:38:18
70
38
Няма нито един министър от служебното правителство! Това не е нормално! А тези хора изнесоха тежката битка срещу мафията ГЕРБ на плещите си!
Време е Президента да направи партия и най-после честни хора да управляват!
Само Президента Радев е спасителния пояс след управлението на мутрата Борисов!
11.
Болен
12.07.2021 11:36:26
41
66
Болен чалгар. Какви смешни министри. Жена министър на отбраната, сдухан дъртак министър на МВР и тоя смешник некадърен Николайчо министър председател. Оооо майко мила горката България загива.
10.
до 1 & 2
12.07.2021 11:36:20
20
38
В чужбина ги обучават как да се превърнат в перфектните ЕНИЧАРИ!
9.
Браво!
12.07.2021 11:35:53
40
45
Добра стратегия!
След некадърното управление на ГЕРБ който и да управлява може само позитиви да вземе. Сега позитивите ще отидат само в една партия.
С нетърпение чакаме да видим какво ще направите.
Успех!!!
8.
Радев
12.07.2021 11:32:31
16
29
Спирай пикото маняк.
7.
Казана дума
12.07.2021 11:32:30
38
20
Имаме поне някакъв напредък по отношение на правителство, крачка по крачка..
6.
_nib_
12.07.2021 11:32:19
20
65
А такаааа...Тимаджийчето....Никито бе....,,Ей ся ще видите вие конЬ боб яде ли?"Ще цъфнем и вържем в Чалгаристан.
5.
напушен
12.07.2021 11:30:24
35
34
Смешник! Даде пълната си подкрепа на Радев!
4.
Ива
12.07.2021 11:30:22
23
32
Образование в България отдавна няма - масово хората са неграмотни, не искат и да научат чужд език.. малко са стока трета ръка. Така, че ако това не се промени, който и да е на власт.. все ще сме в тинята. Все пак успех на тези млади и амбициозни кадри!
3.
Мдааа, както се очакваше...
12.07.2021 11:29:18
15
45
Глобалистки мекерета + "ИМУНОЛОГ"! С "пациентите" е свършено...
2.
Верно нема такава държава!
12.07.2021 11:28:44
19
80
"учил в 4 университета на 3 континента"
Тоя кога е работил? Явно на някои хора като Станишев и Василев трудовият им стаж ще е само като министри и премиери
1.
1
12.07.2021 11:27:49
18
73
Не мога да разбера, какво общо има образованието в щатите с нашето, че всички се хвалят с това? По дяволите, наясно сме, какво е образованието в чужбина, нали и нашето от 30 години е по техен модел!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Вноската за общината ще е около 14 хил.лева годишно, но добавената стойност – много висока Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Разговорите вървят спокойно и конструктивно, отбеляза държавният глава Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Не е ясно как се е почувствал Стефан и какво ще последва, щом блондинката се прибере у дома след днешния ефир Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Ако я поискате, може би ще ви бъде предоставена, заяви бившата енергийна министърка Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" По-голямата част от трасето вече е обновено Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Наред с това е спечелен и още един проект – за 1,6 млн.лева, с които ще се подмени уличното осветление в 17 населени места Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Илияна Раева показа страхотната си фигура Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Инспектор Никола Тодоров от Второ РУ-Бургас пък призова човекът, който е загубил пари край НУМСИ „Панчо Владигеров“, да се обади в полицията
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори