×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Слави защити проектокабинета си след критиките: Той не е нито на Борисов, нито на Доган


Слави защити проектокабинета си след критиките: Той не е нито на Борисов, нито на Доган
Трифонов смята, че не са коректни внушенията за НДСВ-2, въпреки предложения за премиер Николай Василев
Ключови думи: ИТН, Николай Василев
Тема в развитие
Йорданов и Карадайъ демонстрират хладина след срещата на ИТН и ДПС, не отговарят на въпроси ИТН към ДПС: За партиите на протеста основният противник винаги е бил ГЕРБ Вигенин и ДПС – основни козове на БСП в преговорите с „Има такъв народ“ Партията на Слави и ИНИ обсъдили изчистване на "клоаката МВР" Четирима от ИТН срещу двама от ИНИ: "Малко е шашаво да правим среща" Дилемата на ГЕРБ „Рашков или Слави Трифонов“ може да има брутален изход – и двете! Политическа бомба: Меглена Кунева ли ще бъде предложението на ИТН за нов премиер? Дончева намекна на Слави да смени още трима кандидат-министри, ако иска подкрепа Проектоминистър на Слави: И в политиката "совите не са това, което са", винаги има и друго решение “Мутри вън!“ си оставиха вратичка за подкрепа на проектоправителството на Слави Борисов: Кое зло да избера? Ако не е правителството на Трифонов, остава Рашков Манолова: Който получи мандата да предложи служебният кабинет да стане редовен DARA открива сезона на хип-хоп партитата в Слънчев бряг БСП: Няма да подкрепим предложеното от г-н Трифонов правителство Слави защити проектокабинета си след критиките: Той не е нито на Борисов, нито на Доган Лидер в „Демократична България“ със сигнал за неодобрение към проектокабинета на Слави Николай Хаджигенов, ИСМВ: Отказваме да участваме във Фейсбук република Николаос Цитиридис се шегува със Слави, предложи собствен кабинет с Азис, Венци Стефанов и Жоро Игнатов Ако Николай Радулов стане вътрешен министър след Рашков, ще имаме двама нормални подред Бойко Борисов с първи коментар след вота: Откъде Слави знаеше в 11 ч., че печели, когато ГЕРБ бе първа сила?! Типичният избирател на ИТН - същият като на ГЕРБ Вижте коя е д-р Антония Валентинова, предложена за министър по ромските въпроси Министрите Петков, Василев и Денков отхвърлили офертата на Слави заради „съществени различия във визиите“ Кои са министрите в проектокабинета "Василев" Без екоминистър и вицепремиер по еврофондовете Здравният министър на Слави - вирусолог с откритие в топ 100 за 2019 г. Слави Трифонов обяви правителството на ИТН: Николай Василев е предложението за премиер
виж още
скрий
13 Юли 2021, Вторник, 13:38 ч.
Автор: Флагман

Предложенията за премиер и министри били базирани на експертни качества

Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов реагира след вълната от критики спрямо предложения от него вчера проектокабинет.

Той обяви във „Фейсбук“:

Разбрах, че правителството, което “Има такъв народ” предложи, било правителство на Доган. Не е на Доган, на Ердоган е. Не - на Байдън. Не - на Макрон. Не - на Миню Стайков. Не - на Ковачки. Не - на илюминатите. Всички анализатори пропускате много варианти.

Още вчера заявих, че “Има такъв народ” не участва в никакви задкулисни договорки и не реди министри нито в нечий зайчарник, нито в нечий сарай. И нашето предложение за правителство не е нито на Борисов, нито на Доган. Напротив. Борисов и Доган са едно неприятно минало и “Има такъв народ” ще работи никога повече да не се повтаря наложеният от тях модел. Моделът, в който някой от двамата е инструментът, разпределящ порциите. Някои не са разбрали - “Има такъв народ” не предлага порции. Съжалявам, че трябва да ви разочаровам - няма порции. Има задачи, които чакат своето изпълнение. Някои от тях ги обявих вчера.

Предложението на “Има такъв народ” гарантира, че сега никой няма да може да каже: “Властта е в моите ръце.” Всъщност, властта да е в ръцете на образовани, можещи и почтени хора, а контролът върху нея да е изцяло в ръцете на Парламента. Това предложихме вчера. Някои хора обаче са разбрали точно обратното. И много се забавлявам - представям си как отличничка от Колумбийския колеж, с магистратура от Мерилендския университет и с допълнителни квалификации от Оксфордския университет като Наталия Митева може да има нещо общо с необразован човек като Бойко Борисов. Както самият Борисов е признавал - той е прост и затова се разбира само с прости. Забавно е и как доктор по биологични науки от Кеймбридж като Велислава Петрова може да има нещо общо с хидролог като Доган.

А по повод на Николай Василев и внушенията с НДСВ 2, ще кажа следното:

След като Христо Иванов е бил министър на Бойко Борисов, това означава ли, че "Да, България” са ГЕРБ 2? След като кандидат-премиерът на ГЕРБ Даниел Митов е бил заместник-председател на партия ДСБ, която сега е част от "Демократична България”, това означава ли, че ГЕРБ са “Демократична България” 2? А Мая Манолова, след като е била заместник-председател на Парламента от БСП - какво означава? “Изправи се, Мутри, вън” са БСП 2 ли?

Предложението за министър-председател на “Има такъв народ”, а и всички наши предложения, са базирани на експертни качества. Предлагаме хора, които могат да свършат работа. А в крайна сметка, не е ли това единствената цел пред едно правителство? Да свърши работа.

 


В категории: Политика


33
Коментара по темата
33.
ДА....АМА НЕ
14.07.2021 08:07:00
2
1
ми излезте и вие и направете кабинет ве...да ва ева в тапанарите....големите професори и разбирачи.....
ама дайте ви само да плюете и да гледате сеир.......
слави поне се опитва да сложи някакъв ред в държавата.....
пък вий ,който и да дойде да управлява,все ще сте недоволни и ша намирате кусури....
32.
Хм...
13.07.2021 19:47:58
3
10
Хайде, излез от Фейсбук най-после, застани и говори с лице пред хората бе, клоун!
31.
Друг мислещ
13.07.2021 17:45:57
1
11
Продължение: И за какво изобщо се занимава с политика, след като очевидно не става за тази работа и няма кадри, които реално биха свършили нещо за България?!?!
Кой е кукловодът му на Славчо Главчо?
Все едни такива хубави въпроси, на които си струва да получим отговори.
30.
До 28
13.07.2021 17:43:59
1
7
Не си мислещ, пич, щом си гласувал за Слави.
29.
Друг мислещ
13.07.2021 17:40:43
1
9
Вероятно това е целта! Но тук логично идва въпросът ЗАЩО!? За чий са ни трети път избори и какво целим в крайна сметка? Само трошене на пари, време и нерви! Защото ми се струва, че Слави и ИТН са вече чао на едни нови избори.
28.
мислещ
13.07.2021 17:17:38
3
8
Слави, гласувах за теб, ама с тоя кабинет....никакъв шанс, дано целта ти е била точно такава, да не се приеме !?
27.
Иван
13.07.2021 16:54:37
1
9
Защо ли доган вече ми се вижда по добър за държавата в сравнение с Митева, той поне не е човек на "Америка за българия " и няма да промотира ЛГБТ на децата.
26.
Цирк Балкански
13.07.2021 16:54:06
1
15
Слафчу като не можа да вземе царската дъщеря, реши да вземе царското джудже. А новите му лица се оказаха, стари муцуни, които са станало нови хора, които никак не са виновни, че новите хора досущ приличат на старите.
25.
Кую
13.07.2021 16:28:19
1
7
А на кой? Нямаш толкова капацитет да разделиш плявата на две магарета, а ще управлявал една съсипан страна. Кажи кой ти дърпа конците.
24.
До номер 23
13.07.2021 15:56:14
0
7
Аз съм номер 14 и те подкрепям на 100%.Някой от тук четящите да има спомен или да каже ако помни,дали са виждали изборна секция на друга държава в България.Имам блед спомен от много отдавна ,че имаше 1 секция в самото консулство ей така за отбиване на номера само и имаше пуснати 2/3 гласа
23.
до 14
13.07.2021 15:24:35
0
17
Проблемът с Изборния Кодекс умишлено не се решава. Изборната система трябва да се промени. Понеже със сигурност не съм най-умния, вероятно на доста хора им светва лампичката, че така не трябва да продължава!
1. Да се забранят секциите извън ЕС. Идеята е да гласуват само хора, които по някакъв начин участват в създаването БВП в България и ЕС. Какво означава гласуващи в Турция? Хора, които един лев не са внесли в България? Няма нужда!
2. Да се премахнат номерата на бюлетините! Така необразованите и тези, които не помнят майчиния си език, трудно ще бъдат манипулирани да гласуват за определена партия.
3. Да се въведе образователен ценз за гласуването. Не може хора без поне средно образование да избират политиката на развитие на държавата.
4. Да се изисква уседналост (в Бг или ЕС) поне 6 месеца преди изборите!

Искам една партия да го запише в програмата си и ще ги подкрепя безусловно.
Докато не променим начина на избори ще сърбаме попарата на всички тарикати като Бойко, Доган, Пеевски, Нинова, Слави и т.н.
22.
Хах
13.07.2021 15:11:33
4
15
Славчо едно време искаше царската дъщеря Калина за жена. Но не го огря! И сега един вид се вживява на цар с новия стар Ники Василев.
Е няма такава простотия! :D
Слави, на какви наркотици си, човек?
21.
*********
13.07.2021 14:57:20
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
20.
======
13.07.2021 14:53:51
3
12
Смешник - Слави Сакскобурготски! Я си гледай телевизията!
19.
до 17
13.07.2021 14:42:56
0
6
Тук грешиш. Всички са маскари и някои от нас сме против всички маскари.
18.
Чалгари вън
13.07.2021 14:42:50
4
27
Профила на гласоподавателите на Слави чалгаря- Мара Миячката от чужбина, Софка черната циганка от Факултето. Пияни смешници и нашмъркани гейчета, със средно и по-ниско образование. Чалгари , друсащи кюбеци на ракия и салата , прославящи под облачно замъгление на разума патрона си Славчо клоуна!
17.
Брейййй,...
13.07.2021 14:38:43
8
11
Цялата редакция на флагман сте активирали да оише под статията! Още не се е започнало и вече диктатурата в джипка и асфалта взе да ви липсва!
16.
Пайнера
13.07.2021 14:32:03
4
12
Спирай пикото маняк.
15.
Вервайте ми !
13.07.2021 14:23:46
4
22
За 800 дни ще ...
14.
Живко
13.07.2021 14:19:27
10
34
Аз не искам да ни управляват хора за които са гласували едни загубили вече българското в тях
Давам ви 2 примера.В Турция хора не говорещи български и не знаещи кой е президент и мин.председател да ми определят наклона на бастуна .В Америка бг. семейство с 2 деца родени там и сега на 10 години,пътуват 400километра до Чикаго да гласуват .Бият се в гърдите че обичат България ,но за 15 години са се връщали 1 път само за 10 дни.Децата им не знаят и дума български.Вкъщи се говори само на английски ,и като го питам защо така ми отговаря.Децата не им трябва да се връщат тук в БГ.Пфуууу призлява ми от такива мекерета, с кеф ,с лопатата по главата.И тези ще ми определят как аз да живея.Едните познахте че са за ДПС.Американците са за Няма такъв народ
13.
Има Такъв Чалгар
13.07.2021 14:17:27
6
23
В лицето на Николай Василев /бивш НДСВ министър цели 8 год/Славчо реанимира мумията на НДСВ-жълтата гостенка
НДСВ известна с това че имаше НАЙ-голям брой министри с ЕВРЕЙСКИ корени и жилка
Самата идея за трима КОСМОНАВТИ;мъж ,жена и 1 македонец е стара-нова ИДЕЯ на НДСВ външен министър Соломон ПАСИ
Партията на Чалгаря ИТН са обявили своите потресаващи планове за ОБЕЗличаване на БГ Държава с ПЛАНА България да се присъедини към набиращата сила партия ''ОБНОВИ ЕВРОПА'' чийто председател е члена на ДПСи евродепутат ДПС -Илхан Кючук
ИЛХАН КЮЧУК-агент на турските М.И.Т ,Кючук с ЧЕРЕН печат и 1-ви в списъка с ВРАГОВЕ на КИТАЙ заради твърдата му позиция и подкрепа с-у сепаратистките ТУРСКИ интереси на УЙГУРИТЕ в Синдзян-Уйгурския автономен район на Китай населен с пан-ТЮРКИСТИ
Така Слави и Илхан ЩЕ скарат малка България с могъщия и супер силен ТИТАН КИТАЙ което не едобре за външаната бг политика оюе по малко за търговските взаимоотношения м-у 2 страни
12.
Гьоринг
13.07.2021 14:15:25
3
18
За всичко е виновен Царя ви Борис 3..!Едно време като му казахме дай да ва прочистим щото ще берете ядове с тез паразити.Той са дърпаше и са прайше на голям светец.А сега му сърбайте попарата.
11.
Няма такава скапана партия!
13.07.2021 14:14:31
6
38
Слави Трифонов = най-смешния и некадърен ,,политик" в историята на България!
10.
CTAHKO
13.07.2021 14:04:32
6
42
Скъпи съотечественици, не сте ли забелязали, че се повтаря едно и също нещо всеки път.
Точно когато държавата започне да се съвзема и да се укрепва от поредния грабеж или фалит, причинен от комунистите и ДС.
Веднага на сцената се изважда една марионетка или група от марионетки за да се загроби и ограби отново народа и държавата?????????
9.
Има Такъв Чалгар
13.07.2021 14:02:25
4
36
ЗНАЕНЕТО на езици НЕ атестат да управляваш
Например на Слънчака има ВИКАЧКИ българки работещи за заведения като Вайкинг,Мексо,Мамасита и др които горят ПЕРФЕКТНО 5-6 ЕЗИКА уелски,шотландски,ирландски,баварски,фламандски диалекти
НАЙ-интелегентния бг гражданин член на МЕНСА има iQ =165 и работи портиер в тимаджийскиа комарджиски х-л ''Империал'' на Зл.Пясъци но тва не значи че ТЕ стават за държавници и министри
Те и африканските диктатори говорят английски,френски,суахили,арабски и са завършили в ЛОНДОН LSE ,Kings Colege, Oxford Univercity,Cambridge Univercity в Окфорд и Кеймбридж ,генерал щабнa академия Sundhurst но това НЕ им пречи да избиват с милиони собствените си поданици да ги грабят и държат в потресаваща бедност и мизерия
8.
Калейчо
13.07.2021 14:01:28
7
32
За космоса нищо не чух..!.. Радев ли ще пилотира ракетата, Нинова ли ще го навигира, а пък може макИдончето Заев да е преводач...!
7.
Вивасмук
13.07.2021 14:00:24
6
35
Големи експерти, нЕма що
Например Никито Василев направи толкова золуми, че още не съм го забравил. Слави го мислех за по-мъдър. С тоя кабинет, който предлага сега ще се закопае на следващите избори. Аз ако знаех че ще прави Николай Василев Премиер никога нямаше да гласувам за него. А гласувах за Слави не защото много му симпатизирам, а защото само той можеше да детронира Борисов, както и го направи. Но след като сспечели изборите трябва да действа по-мъдро и като е тръгнал да казва че трябват нови лица, да не се хваща със стари такива, като Никито Василев.
6.
До1 Burgas
13.07.2021 13:58:45
5
22
Дано скоро да са простреля в главЪта и да на отърве от тази мъка да разиграва постановки на народа.
Защото другите държави вече освояват пари от Европа, а ние пак ще сме губещите заради такива нац. предатели.
5.
Дернев
13.07.2021 13:56:32
3
23
"...властта да е в ръцете на образовани, можещи и почтени хора, а контролът върху нея да е изцяло в ръцете на Парламента." Дотук добре, но някакси недовършено стои за БГ реалността.
4.
Адолф Хитлер
13.07.2021 13:53:01
2
17
Аз едно време такива паразити как ги оправях само ако знаете.
Избивах им всички дяволи от главите и ставаха кът котита.
3.
Прав си, Чалги!
13.07.2021 13:51:02
4
31
Мисленето на някои е доста ограничено и не виждат по-далеч от балканския си нос.

Правителството ти е съставено от банда изявени престъпници, еничари, интернационалисти с български имена, служещи на глобалистите/династиите/зидарите/ционистите/Синагогата на Сатаната/илюминатите или както искаш ги наречи. И докато някои, като баш Гейтс-ката ваксинираща кучка, не са познати на широката публика, други царски и ДС претоплени манджи са до болка известни поне на по-възрастните.
2.
Не се излагай повече!
13.07.2021 13:49:57
7
48
Славчо, видяхме ти жалкото кабинетче, разбра се и чия слуга си, че и министър по ромските въпроси, стигна и до астронавтиката, това ако са ти приоритетите, България ще я деградирате още повече!
1.
Burgas
13.07.2021 13:49:41
6
37
Слави се простреля в крака. Сега прави всичко възможно да му изтече кръвта. Това са поне 10% по- малко на следващи избори. Освен ако не го подкрепят бсп, герб и дпс, тогава ще гледа политиката през крив макарон.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори