×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Поколение Z! Вдъхновено от инфлуенсъри, плеймейтки, фолкпевици и съмнителни бизнесмени


Поколение Z! Вдъхновено от инфлуенсъри, плеймейтки, фолкпевици и съмнителни бизнесмени
Поколението, родено след 1995 година, живее виртуално, без модели за подражание, без герои на своята епоха и резултатът е видим
Тема в развитие
Отложиха делото срещу Кристиан Николов, адвокатът му бил болен МВР с призив: Пешеходците от катастрофата с Милен Цветков да се обадят на 112 Дрогираният Кристиан може да отърве затвора заради преквалифициране на обвинението Шокиращо! Гаджето на дрогирания Кристиан го защитава за убийството на Милен Цветков Защитата на Кристиан: Не е доказано, че той е карал джипа! Кристиан се друсал с дрогата на елита - сатанински наркотик Инструктори разкриха фатална грешка с Милен Цветков И синът на Лъчо Мозъка, и гаджето му - с обвинения Ужасяващо! Милен Цветков издъхнал пред вратата на "Пирогов", никой не знаел, че е той Отведоха към СДВР майката на Кристиан, убил с колата си Милен Цветков Вижте ексклузивно видео от катастрофата с Милен Цветков Борисов за убийството на журналиста Милен Цветков: Тежък, гаден, нещастен инцидент Арестуваха и приятелката на Кристиан заради трагедията с Милен Цветков Марин Марковски очаква ефективна присъда за Кристиан, който прегази Милен Цветков Лъчо Мозъка – пет мандата депутат и нито ден – човек 5-те големи заслуги на Милен Цветков Поколение Z! Вдъхновено от инфлуенсъри, плеймейтки, фолкпевици и съмнителни бизнесмени Отрупаха с цветя лобното място на Милен Цветков Синът на депутата Лъчезар Иванов е избягалият от Q7-ицата, прегазила Милен Цветков Извънредно: Задържаха майката на Кристиан Николов Прокуратурата ще иска постоянен арест за Кристиан Николов Главният прокурор Иван Гешев лично ще следи разследването срещу убиеца на Милен Цветков Започна ли замитането на фактите около катастрофата с Милен Цветков Миролюба Бенатова за тези, които свалиха Милен Цветков от ефира и как ще ги гони насън Даниел Петканов покъртително за Милен Цветков: Ти си моят втори баща! Обичам те и ми прости... Милен Цветков в едно от последните си интервюта: Не ми се умира между някакви ламарини! Гала сравни Милен Цветков с шило, бил смел и мъдър 15 години затвор може да получи мъжът, който прегази Милен Цветков Маги Халваджиян взриви мрежата с покъртителни думи за Милен Цветков и убиеца му Вижте Кристиан, който прегази Милен Цветков Слави Трифонов се сбогува трогателно с Милен Цветков Извънредно! Син на известна бизнесдама шофирал Q7-цата, която уби Милен Цветков Милен Цветков, който все падаше от екран, но винаги се завръщаше 22-годишен надрусан джигит с джип ударил фатално колата на Милен Цветков, арестуван е Извънредно! Тв водещият Милен Цветков загина в жестока катастрофа
виж още
скрий
20 Април 2020, Понеделник, 19:20 ч.
Автор: Дахер Ламот за Lentata.com

Те са израстнали в среда без герои или модели за подражание, но за сметка на това са без лишения и без цели

Предварително се извинявям за словесната диария.Всички се надяваме, че след този инцидент повечето разглезени представители на поколението Z и най-вече техните родители ще им трепне малко сърчицето, ще си извадт поуки, нo дали? Това не е от вчера. И нека не се правим, че няма връзка всичкото по-долу. Те са израстнали в среда без герои или модели за подражание, но за сметка на това са без лишения и без цели.

От 2008 г. насам България не е печелила нито един златен медал на Олимпиада, все по-оскъдно представяне с всяка следваща, а причината не е безпаричието. А по-скоро възпитанието. Националният отбор по футбол не се е класирал на първенство от 2004 г. и вече не може да спечели дори мач.

Вижте Кристиан, който прегази Милен Цветков

Футболистите ни най-много да стигнат до отборчета от вторите дивизии на големите първенства, никой в Европа не е чувал за тях, но затова пък всеки ден медиите ни занимават за техни прояви с пластмасови плеймейтки, а те се държат все едно са носители на 6 златни топки и са пионери на играта.

Това ни е хайлайфа. Плеймейтки, фолкпевици, съмнителни бизнесмени и бездарни спортисти.

Погледнете музиката, киното. България през последните 30 години вероятно е единствената по-голяма страна в Европа, чийто филм не е бил номиниран за Оскар, или която да е печелила някоя награда на големите фестивали в Кан, Берлин или Венеция. Дори Македония има такива.

Синът на депутата Лъчезар Иванов бил в Q7-ицата, прегазила Милен Цветков. Избягал от ПТП-то

Мечтата на всяко момиче е да стане чалга певица или звезда в инстаграм. Погледнете и идолите им. Раздърпани рапърчета-имитатори и турбофолк мастии с изглед на проститутки, убийствено малоумни текстове и рандъм свалени мелодии от сайтове-генератори. 14-годишна кълчи кълки в клип и става магазвезда. Какви да излязат сред такава среда?

Пишат статуси и текстове на латиница, по-малко текст, повече емотикони, граматиката е плачевна. Фитнес-залите станаха новите религиозни храмове, но не за здраве, а просто за стъпка предшестваща анаболите и силиконите, пътят към Инстаграм, Фейсбук и чалготеките.

Всичкото им в главата са първични страсти и първосигнално поведение. Повечето не могат да напишат правилно едно изречение. Работя в офис, където лично съм чувал как по-млади колеги демонстративно заявяват, че не обичат да четат книги и го смятат за оттегчителна загуба на време.

Син на известна бизнесдама шофирал Q7-цата, която уби Милен Цветков

Някои не крият, че шмъркат и смятат това за много "куул", признак за напредничавост и отвореност.

Онзи ден преди полунощ местният поп пееше пред малкото събрали се хора за Великден, а някакъв тийнейджър беше надул силно музика в парка пред черквата, търкаляйки се с приятелката му по пейките. Щото те са куул и щото са безсмъртни, а останалите са дърти глупаци. Яката работа, копуеуе. Бунтът на новото поколение, революциятЯ. Да си възможно най-прост и по-голям простак. И това по време на пандемия и карантина.

Живея в къща точно на ъгъла на една от най-оживените улици в София и преди време някакъв пак тийн-безсмъртен, дали пиян или друсан, се натресе в нашата къща, неуспял да вземе завоя с висока скорост. Всеки ден чувам свистене на гуми, при това по време на уж изолация.

Това са децате на забогателите през прехода. Те считат останалите като неуспяли плебеи, дразнещи будали и завистливи бедняци. Те са великите, а ние сме някакъв интериор, бекграунд. През който могат безнаказано да минат и сгазят, да убият, за да покажат колко са доминанатни и велики.

Всеки можеше да е на мястото на Милен Цветков. Аз, ти, твоят баща, дете. Излизат да пазаруват за семейството, по работа и да не се върнат заради разглезени и нашмъркани дришльовци с джип. Сами разбирате защо всички сме разочаровани и защо се надяваме този случай поне малко да влее капка реалност в повечето празни главици на богатите деца от Z поколението и техните родители. Те можеха да ги направят спортни герои, примери за подражание, но уви!

Жалко за Милен, съболезнования за семейството му.


В категории: Животът


14
Коментара по темата
14.
4ernite riji
21.04.2020 07:21:39
1
0
Boli ma kura
13.
Филолог
21.04.2020 01:52:16
1
4
Поне си поправете думата "израснали" се пише!
12.
Препатил
20.04.2020 22:57:03
0
16
Не е редно всички млади под един знаменател.Пиша от своя гледна точка. Спор няма , че много от проблемите се създават в учебните заведения и компанията от улицата. Но... има едно голямо НО . Всички деца имат родители , дядовци и баби . Ако у дома има среда , предразполагаща към реален поглед върху културата и изграждането на здрав характер , хъс към усвояване на знания и стремеж към реализация в живота децата ще отсеят калпавото от истинското. Това е .Има и лошо за България. Две деца и един внук са минали през главата , а понякога и през ръцете ми , кога е било нужно. Равносметка... Внук дипломира инженер в Германия , забрави да се върне в БГ. Двама сина на добри позиции от много години в Дания . България и тях няма да види. Всичко извоювано с много усилия и воля. За разлика от мамините синчета с готови пари . Жалко за България . В страната остава само мързеливо и циганизиране поколение, затлъстяло и примирено , мачкано и манипулирано. Лошо....
11.
Ако има нещо,няма нищо
20.04.2020 21:30:04
10
8
Страхотни сте! Слагате всички под един общ знаменател ,после да не се чудите защо качествените кадри бягат извън граница.Критици такива ,всеки си носи кръста в тоя живот не всички са безотговорни олигофрени с 0 мисъл в действията си.Страшни клавиатурни нинджи ,цветя за мирисане ,безгласни букви и как още да ви нарека от стадото с овце ? Сополи провиснали ,телевизионни подлоги , анонимни хейтъри , пък и щом коментирате във Флагман значи със сигурност сте много начетени и адекватни ! Пък и нащо поколение поне не гасеше лампата в 9 часа и има доста по-развит мироглед аре лека нощ комуняги потъпкани и безверни .Промяната ще настъпи с вашия край :*
10.
Смешни сте
20.04.2020 21:06:37
6
8
Нали някой съЗдаде това поколение Z! #7 Трол, мн добре човека е описал историята на развитие. Това поколение си има родители, съответно и родителите трябва да ги добавим в тази графа на идиоти.
А интересно ми е автора какво е направил за да възпита/превъзпита някой хора от това поколение, че за да им сипва храна?
9.
batmario
20.04.2020 21:05:14
2
17
ФЛАГМАН с изключителен принос за това.Изкривяването на новините е спорт атрактивен тука...
8.
Анета Христова
20.04.2020 20:57:15
1
17
Страхотна статия, дано я прочетат повече от това поколение ,,Z,,разхайтени,неуважаващи никого безотговорници!
7.
Трол
20.04.2020 20:38:46
0
36
Проблемът не е в идолите. Не слагайте всички млади хора под един знаненател. Има такива, които но са прочели и една книга през живота си, но има и талантливи и интелигентни млади хора! Само, че на вас не са ви интересни умните, защото няма цък. Вижте си жалкия сайт. Плеймейтки, чалгаджийки, бездарни футболистчета. Проблемът обаче дори не е този. Проблемът се нарича КОРУПЦИЯ. Защото благодарение на корупцията цари беззаконие, престъпниците облякоха костюми. Купуват политици, съдии, медии, така както купуват скъпи коли на разглезените си отричета. И това ще се случва отново и отново, докато правосъдието е такова.
6.
антикомуняга
20.04.2020 19:55:16
18
45
Тъпи, прости фелгмени, не можете да ме спрете да коментирам! Бан по ИП е ЦЕНЗУРА идиоти тъпи. Днес ще съм аз, утре сте вие, обслужващи "дежурналисти". За темата...всяко поколение много знае, светъ и историята започват от него! Пре него не ставали щото нямало неговото велико поколение да им дава акъл, а след него поколението просто нямало акъл. И кво, да не би за поколението У Стойко сакалиев, Слави, Мишо Шамара и други идиоти да бяха по-добри идоли? Ами преди тва? Джендитата на ранните 90те? С мазните изрусени кичури, момчешки банди, тъпото техно, ВИС,Мултигруп и други мутросилови мафии. Големи цености. А преди 89? Поклонниците на правешкия простак, дето му кърпели чорапите в държавните вили? Разбира се, той една стотинка не е свил от държавата,защото ТОЙ беше държавата. Та родените през 70те и по-рано, любители на дънки и тъпи прически, подражващи на АББА хахаха , Бони М, Майкъл Джексън и други измислени поп идоли. Те ли са свестните или родителите им, "постоили" "строя" дето цял живот изпълняват нареждането на политбюро а Москва се слуша като дирекна намеса на БОГ. Него разбира се го нямаше, щото бил опиум, но днес са по-набожни и от "вселенския" патриарх. Превърнаха цялата държава в паметник на соца и тъпите прости безлични тълпи на пролетарята, по сградите обрисувани "свещените стенописи" на комунистическия идеал, НРБ превърната в "храм на комунисти". От 100+ години само поколенитео родено по царско време става за нещо. Жалко е ,че вече ги няма за да се смеят на децата си малоумни!
5.
Браво на Автора!!!
20.04.2020 19:48:43
4
38
Имам надблюдение върху десетки хиляди хора и познавам децата на хиляда богаташа и държавни чиновници. Ппц всичките деца са невъзпитани - бедните са недоволни и озлобени, а богатите са разглезени и гледат с пренебрежение. За богатите бедните и работниците са някаква измет - био материал. Да си архитект на евтини къщи, инженер, чистач, зидар - за тях това означава да си балък. Да си мошеник, който краде евро фондове и държавни субсидии - за тях това означава, че си Божество. Според тях щом си мошеник значи си безсмъртен, ти си над Вселената и Вселенските закони, камо ли някви полицайчета, съдийчета да ти кажат нещо. Купуваш една кутия цигари на полицая и той те вдига геройски на ръце. Демокрацията води до деградация, защото няма правила, а простите хора не могат да живеят без правила, затова се случват извращенията
4.
Dr. GT2
20.04.2020 19:45:08
0
25
Тоест... поколението "Z" ще е з0мбираното поколение, което ще бъде от зле на по-зле: кифли, мин.дили, *ици, чалгии, силикони, п3нд3ли, барбита, спреляци, патки... :/
3.
трагедията предстои
20.04.2020 19:38:22
1
38
е тези посерковци,поколение Z
ще ни управляват след 10 години.....Боже....пази България
2.
Фори
20.04.2020 19:32:13
8
26
Аз искам да съм от нсо да карам до дупка без наказание,при катастрофа държавата да ме пази,в почивните дни да заработвам при доган и шиши,а жената до мен да е платена репортерка или да чете прогнозата за времето,е кой сега е виновен че имат такъв манталитет
1.
Толю
20.04.2020 19:29:18
0
54
Това не е поколение Z , а поколението на боклуците
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Извънредно! Жена полетя от балкона на 3 етаж в жк. „Изгрев“ Извънредно! Жена полетя от балкона на 3 етаж в жк. „Изгрев“ Тя е откарана в реанимация, състоянието й е много тежко Кметът на Несебър подписа първия договор по инвестиционната програма на държавния бюджет Кметът на Несебър подписа първия договор по инвестиционната програма на държавния бюджет Ще бъдат изградени закрит плувен басейн в ж.к. „Черно море“,  подземен паркинг до СУ „Любен Каравелов“, нови улици в с. Равда и др.  И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев Петър Чобанов заяви, че консултациите са на етап, в който няма директно решение, и намекна за други хипотези Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Председателят на Българския олимпийски комитет с послание за почетния председател на ДПС Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Инцидентът станал малко след празника Благовещение, когато на гости й дошъл бившият й съпруг Венци Мартинов Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Директорът на „Югоизточно държавно предприятие“ ДП гр. Сливен инж. Димчо Радев поздравява всички лесовъди и приятели на българската гора по повод Седмица на гората 2024 г. Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година „Правораздавателната дейност на съдиите от Окръжен съд – Бургас и осемте районни съдилища в региона може с пълно основание да бъде определена като много добра“, отчете Административният ръководител на Окръжен съд – Бургас Росица Темелкова Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ 11 хиляди места в "Арена София" с цени между 40 и 150 лева са разпродадени като топъл хляб Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Двете са близки приятелки Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Не е ли това фалстарт за политическия проект на бившия главен прокурор, с който ще атакува парламента 
Посланикът на САЩ: Разочаровани сме, че усилията да се състави правителство бяха неуспешни Посланикът на САЩ: Разочаровани сме, че усилията да се състави правителство бяха неуспешни Не е наша работа да се месим в тези дискусии. Публично окуражихме всички партньори да работят заедно и да намерят добро решение, заяви посланикът на САЩ в България Кенет Мертен Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Изборите в неделя може да са още по-важни Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори