×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте Кристиан, който прегази Милен Цветков


Вижте Кристиан, който прегази Милен Цветков
Кристиан получил джипа като подарък от майка си за бала
Тема в развитие
Отложиха делото срещу Кристиан Николов, адвокатът му бил болен МВР с призив: Пешеходците от катастрофата с Милен Цветков да се обадят на 112 Дрогираният Кристиан може да отърве затвора заради преквалифициране на обвинението Шокиращо! Гаджето на дрогирания Кристиан го защитава за убийството на Милен Цветков Защитата на Кристиан: Не е доказано, че той е карал джипа! Кристиан се друсал с дрогата на елита - сатанински наркотик Инструктори разкриха фатална грешка с Милен Цветков И синът на Лъчо Мозъка, и гаджето му - с обвинения Ужасяващо! Милен Цветков издъхнал пред вратата на "Пирогов", никой не знаел, че е той Отведоха към СДВР майката на Кристиан, убил с колата си Милен Цветков Вижте ексклузивно видео от катастрофата с Милен Цветков Борисов за убийството на журналиста Милен Цветков: Тежък, гаден, нещастен инцидент Арестуваха и приятелката на Кристиан заради трагедията с Милен Цветков Марин Марковски очаква ефективна присъда за Кристиан, който прегази Милен Цветков Лъчо Мозъка – пет мандата депутат и нито ден – човек 5-те големи заслуги на Милен Цветков Поколение Z! Вдъхновено от инфлуенсъри, плеймейтки, фолкпевици и съмнителни бизнесмени Отрупаха с цветя лобното място на Милен Цветков Синът на депутата Лъчезар Иванов е избягалият от Q7-ицата, прегазила Милен Цветков Извънредно: Задържаха майката на Кристиан Николов Прокуратурата ще иска постоянен арест за Кристиан Николов Главният прокурор Иван Гешев лично ще следи разследването срещу убиеца на Милен Цветков Започна ли замитането на фактите около катастрофата с Милен Цветков Миролюба Бенатова за тези, които свалиха Милен Цветков от ефира и как ще ги гони насън Даниел Петканов покъртително за Милен Цветков: Ти си моят втори баща! Обичам те и ми прости... Милен Цветков в едно от последните си интервюта: Не ми се умира между някакви ламарини! Гала сравни Милен Цветков с шило, бил смел и мъдър 15 години затвор може да получи мъжът, който прегази Милен Цветков Маги Халваджиян взриви мрежата с покъртителни думи за Милен Цветков и убиеца му Вижте Кристиан, който прегази Милен Цветков Слави Трифонов се сбогува трогателно с Милен Цветков Извънредно! Син на известна бизнесдама шофирал Q7-цата, която уби Милен Цветков Милен Цветков, който все падаше от екран, но винаги се завръщаше 22-годишен надрусан джигит с джип ударил фатално колата на Милен Цветков, арестуван е Извънредно! Тв водещият Милен Цветков загина в жестока катастрофа
виж още
скрий
20 Април 2020, Понеделник, 05:45 ч.
Автор: Флагман.БГ, снимки: ПИК

22-годишният младеж е студент в Германия

Кристиан Асенов Николов, който прегази с джипа си "Ауди" Q7 известия тв водещ Милен Цветков, е студент в Германия. 

Той е завършил столичната немска гимназия и към момента живеел в Берлин, пишат колегите от Пик. Колата, с която предизвика зверското меле тази вечер, е получил като подарък от майка си - бизнесдамата Десислава Пешева-Николова.

По първоначални данни Кристиан Николов също е пострадал от ПТП-то, но травмите му били леки. Приет е в болница за преглед, след което му е наложена 24-часова мярка "задържане под стража".

Почти сигурно прокуратурата ще иска постоянен арест, защото пробата на Кристиан е отчела, че е шофирал след употребата на марихуана и амфетамин. Освен това е минал на червено светофар със скорост от над 100 км/ч.


В категории: Крими


75
Коментара по темата
75.
adano
22.04.2020 08:33:33
0
2
dano go otrepqt v zatvora i da ne jivee dulgo, za da moje otrepkite maikamu i ba6tamu da stradat cql jivot
74.
baihui
21.04.2020 23:16:01
0
3
Май още те държи, нали?! Капут!
73.
Малоумникът до 71
21.04.2020 20:34:23
4
1
Няма какво да не съдим,да друса окей и аз съм друсал
Няма значение каква стигма има над едно вещество всеки един човек който е живял в едно общество е употребявал наркотици били те легални или нелегални

НО ако един ден сина ми кара с 200 в града и едвам не убие 10 човека и в резултат от тази глупост умре невинен човек

аз лично ще го убия

такива хора няма защо да съществуват на тази земя
72.
Ъ
21.04.2020 14:07:49
0
7
Поклон пред паметта на Милен Цветков!
Тъй като това пишлеме уби известна личност и то журналист, вероятно за пред обществото ще му лепнат висока присъда, но реално ще го пратят да си живее в чужбина. Ние сме Сульо и Пульо и никога няма как да разберем дали този изрод е в пандиза.
71.
Този който вижда със затворение очи
21.04.2020 02:22:02
16
8
Не съдете. Вашето дете може да се друса без да знаете. Това, че някой кара скъпа кола не значи че живее щастлив живот. Хората се друсат за да избягат от нещо. Опитайте се да сте честни и да приемете децата си такива каквито са, за да не бягат от себе си. Живите са за съжаление повече от мъртвите. Ако искате това да не се случва отново просто бъдете добри. Можете да бъдете себе си точно в този момент. Т.е. Да бъдете добри колкото едно малко дете. Вселената винаги потдържа перфектния си баланс. Чрез смъртта си Милен остави най-яркото съобщение до българския народ за неговото душевно състояние.
70.
Аз ли не разбрах?
20.04.2020 22:19:37
0
10
Няма оправия България!Светла памет г-н Цветков!Сега казвам СТИГА!!!Чета какво ли не, за политическа поръчка и затваряне на уста и какви ли не небивалици.Моята истина е че сме се провалили като общество и сме се загубили в желанието да правим много пари,да се фукаме с това,да парадираме и безцеремонно да показваме на останалите читави,възпитани,честни хора че ТОВА Е "ПРАВИЛНИЯ ПРИМЕР ЗА ПЪТ КЪМ УСПЕХА"Провала ни е във всичко:Възпитание,Семейство,Работа,Общност,Тотален ПРОВАЛ!Незнам какво да напиша за това момче(много съм му ядосан)Коя е правилната присъда????Доживот?20г или 30г.Незнам.....Много ми се иска да си вземе поука след поредна НЕЛПА загуба на човешки живот,но УВИ,всичко е от ден до пладне.Примера който даваме всеки ден на децата и околните мисля че е заразителен.Нека всеки се огледа в себе си,в този живот съм разбрал че колкото повече даваш токова повече получаваш,колкото помагаш толкова повече ти помагат и тн.Живи и здрави Българи!
69.
Ll
20.04.2020 18:28:02
0
22
Лъчезар Таков ще го брани. Той беше на Вальо Топлото. Резултатът...си го знаем. На всички, дето топнат пръсти в тая афера пожелавам да ги настигне съдбата на Милен Цветков. Познавам адвокати и прокурори и да знаете, спят си съвсем спокойно. Имат две опори:. "Мъртвият нищо няма да го върне!" И "Всеки има право на защита, ако не съм аз, друг ще го оправи! Що пък аз да не взема парите (като ги делна с този- онзи по трасето за оправдателна присъда)" И смятат за естествено да се лъже, да се сплашва, да се купуват съдии! В дъното на цялото българско неблагополучие е съдебната ни система
68.
Losdat
20.04.2020 17:35:05
1
19
Вече си има адвокат- той беше и на Вальо Топлото. Първа дружка е с шеф на следствието. Значи и колкото Вальо няма да лежи! Дано имат страх от Бога, ама не ми се вярва .В тая система няма случайни. И не НЕ са хора на ГЕРБ!
67.
*********
20.04.2020 16:56:44
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
66.
*********
20.04.2020 16:04:39
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
65.
Станко
20.04.2020 14:56:27
1
36
На мама тъпата ПАЧА грозния олигофрен да му кипи мама Q-7ца да си избива на мама Олигофрена тежките комплекси от грозотата си и от тъпотата си.......
64.
1789
20.04.2020 14:33:03
4
14
Да не го оправдаваме с наркотиците. Това че е дал положителна проба, не означава че в момента на катастрофата е бил под влиянието на наркотици. Тези тестове дават положителна реакция за даден период от време, който варира от няколко дни до няколко седмици. Интересно ми е как на този малък участък е решил да кара със скорост 3-4 пъти над позволента.
63.
Badr hari
20.04.2020 14:14:43
2
12
Много ме е яд нали настъпваш счупеният джип ве шматка нали много караш ,ляво дясно няма ли?нали си наркоман на бяло дет му дават анфети за бяло? Некадърник не можа да кривнеш ляво или дясно тос голям педал за кво е малумник само можете на права да настъпвате шматки и като ва хвана на завоите на Варна са огъвате само стопове виждам и на правата пак газ некадърници
62.
Чичо Манчо
20.04.2020 14:13:24
0
36
Нещо, което ми прави впечатление в начина, по който се поднася новината: “22-годишно момче....”
Ами не е момче, мъж е. И трябва да си носи последствията
61.
kaputt
20.04.2020 13:18:19
1
28
много ме радвате как се превъзбуждате някой от вас, ако го вкарат в затвора да не мислите че ще лежи с другите несретници, за вип-а си има друг режим и други килии с пълни условия като у дома си ще е , след 1 година ще се прибира всяка вечер да спи у дома
много сте зле, не разбрахте ли че "държавата" за едни е майка а за други мащеха
капитализма притежава всичко включително и нас с вас а тези дребни феодали са част от тези 2% които държат властта
те са патрициите а ние плебеите
те са собствениците на хасиендите а ние сме робите и т.н. и т.н.
60.
666
20.04.2020 13:08:32
0
26
Дано направят закон за смърт за смърт че да мрат тези боклуци
59.
nnn
20.04.2020 12:45:25
2
31
Какъв затвор? И тоя миризлив помияр ли ще го храним с нашите пари?
Направо да го застрелват и да го хвърлят на сметището. Боклук непометен
58.
*********
20.04.2020 12:34:51
0
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
57.
Ротшилд
20.04.2020 12:31:26
0
24
Кристиян Николов скоро ще го знаят като КристиЯна Николова. Много скоро, само съда и прокуратурата да си свършат работата най-накрая. Загорелите мангали го чакат с нетърпение, пари ли ще им обещава незнам, но пак няма да отърве булчинската рокля.
56.
*********
20.04.2020 12:09:06
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
55.
До всички безмозъчни лайна От узряло лайно
20.04.2020 11:59:37
0
40
Келеш си с колата на мама и тати която е струвала 100 бона преди 10години взимаш наркотици и караш ...добре но бъди и тарикат ослушвай се оглеждай се бъди хитър карай си спокойно не се набивай на очи гледай да предпазиш себе си да не се забъркваш в излишни филми трябва да си незабелижим защото ти си безотговорен и няма как да опазиш другите поне се погрижи за себе си и за близките ти защото ще страдате заедно.Жалко за добрия човек и журналист жалко за семействотокак за миг едно безотговорно лайно променя съдби.Това не е защото е наркоман това е защото е некадърно лайно...
54.
Бойко
20.04.2020 11:55:44
8
14
Ще му осигурим необходимата защита, защото е наш човек, пък и ни свърши мръсната работа!
Един неудобен по-малко! Те и без това вече се броят на пръстите на едната ми ръка истинските журналисти, та това ще им е за урок, че с мен шега не бива!
53.
*********
20.04.2020 11:36:36
0
16
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
52.
до Стоян Колев
20.04.2020 11:27:07
1
3
Стояне спирай да даваш този чист материал че искат да приличат на теб Транспортер
51.
Неможе така
20.04.2020 11:24:40
2
10
Разреждайте е тази дрога малко не ви ли е срам по празниците да пуснете хубава партида срамота мешете е повече че нашите като вземат по силно и гледайте ко става единият Батман другият Шумахер
50.
Неможе така
20.04.2020 11:24:39
1
6
Разреждайте е тази дрога малко не ви ли е срам по празниците да пуснете хубава партида срамота мешете е повече че нашите като вземат по силно и гледайте ко става единият Батман другият Шумахер
49.
БУРГАС
20.04.2020 11:11:14
1
9
БРАВО НА ШУМЕН И АЗ МИСЛЯ ТАКА.ШУМЕН ТИ СИ ИЛИ АДВОКАТ ИЛИ ОТ КАТ.ТЕ ТОВА Е.МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ ЧЕ ЦВЕТКОВ Е ДАВАЛ НА ЗАД
48.
Ей това
20.04.2020 11:09:11
0
45
Ей това са децата на богатите в България! Родителите им осигуряват бохемски живот с крадените от народа пари по политически път и ето това е резултата! Едва ли някой си мисли че този боклук ще лежи в затвора сега. Съдебната ни система ще козирува на милионите на баща му и ще го пуснат
47.
Шумен
20.04.2020 11:06:31
1
43
Да позная ли кой ще е адвокат на убиеца?????Марко.ски.Има два варианта.Първия бяга в чужбина под друго име.Втори сериозна,,защита,,и три години условна 2год.без книжка,но той може да управлява в Германия с немска книжка.Там няма произшествие......
46.
Шумен
20.04.2020 11:06:21
3
24
Да позная ли кой ще е адвокат на убиеца?????Марко.ски.Има два варианта.Първия бяга в чужбина под друго име.Втори сериозна,,защита,,и три години условна 2год.без книжка,но той може да управлява в Германия с немска книжка.Там няма произшествие......
45.
*********
20.04.2020 11:05:16
0
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
44.
Джибри
20.04.2020 10:45:55
1
41
Шок и ужас! Ей,за това трябва да върнат казармата,щот на някои им идва всичко на тепсия.Мамин п#тьо!
43.
*********
20.04.2020 10:30:06
0
28
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
42.
Преживял
20.04.2020 10:16:31
0
54
Да му беше подарила и картечница.Горе долу същата работа щеше да свърши.
41.
Ефекта на пеперудата
20.04.2020 10:04:44
2
69
Подаряваш Q7 на 18 годишен дришльо (голяма работа направил завършил училище и го приели студент) и после се чудиш що тъй станало.
Колко пъти да говорим, че в тая държава трябва да има правила за мощните лични автомобили: по-висока възраст, доказан шофьорски стаж на нетолкова мощен автомобил, липса на нарушения, допълнителен курс и изпит за шофиране на автомобил с по-голяма мощност и т.н. Сега всяка кифла се мята на джип и БМВ и газ. Мит е че тези коли се управляват по-лесно. По-голямата им мощност и габарити изисква по-добри умения и стаж зад волана.
40.
38
20.04.2020 09:54:12
4
81
Този трябва да получи най-високата присъда! Убива един от най-добрите журналисти, за когото тъгува цяла България! А давате ли си сметка, ако бяхте вие на мястото на Милен! Стоиш на червен светофар и някакъв малоумник се забива в колата ти с над 100 км/ч! Дрогиран! Ама ли правосъдие в България или няма??? Има ли държава?! Прокурори и съдии и вие ли сте като мисирките!??? Поклон, Милене, ти поне не беше мисирка! Царство ти небесно!
39.
Kk
20.04.2020 09:50:20
2
70
Мисля, че с това мустаче идеално се вписва в берлинската гей общност
38.
Буркан с компот от зеле
20.04.2020 09:38:53
1
50
Всички пишещи, вие сериозно ли смятате, че ще влезе в затвора или ще го съдят. Найстина е къса паметта на българина.
беатя Галеви осъдени и преди да влязат духнаха ако дим,
турския шофьор кога иьбяга,
за Божков не пиша, ами колко ги пускат домашен арест да съберът лептата и после въобще не ги чуваме... наркодилъри, крадци, мафиоти.... тея в парламента, в правителството такива ги изср@ха.
На бас, че въоб
е ако стигнат до затвор, времето между вкъщи и затвора ще е в ЮАР или другаде.
Отиде си човека хакерне и то какъв човек. Мислете вас какво ви чака ако се натресе такъв.
и
37.
Защо по форумите само се възмущаваме?
20.04.2020 09:26:44
0
31
Голям Поклон, Милен Цветков! В момента в Бургас е същото.При карантинен период, продължават гонките по основните булеварди. Всеки ден. Каро ги гледам,са на същата възраст, като това недоразумение. Защо нямя Контрол, защо? Докато не стане поредния нещастен случай!? До Новата поща светофарът на 2 пъти го изтръгваха с висока скорост "разни "недекватни "шофьори на" невръстна "възраст, които не могат да вземат завоя. После, всички се покриха, не дасоха гласност на случая. Около 10 дни нямаше светофар за пешеходци, после тихомълком сложиха и.. готово. След няколко месеца се повтори същото, пак огънат същия светофарен стълб. Е, питам, къде сме ние като общество? Това сигурно ще се случи и за трети и четвърти път... И така. А ние кротко си стоим на кръстовището, чакаме "N" на брой минути да светне зелено, ама да го видим на светофара зад нас, защото този пред нас е изкъртен... Сега пак си имаме извинение, трябва да стоим в къщи, с преклонени главици,и така, до края на света.. През това време теглят заеми от наше име, оправдават се с извънаредното положение, ДАИ и контролни органи нехаят, заплатите им вървят, и...Такива неволи на тази територия....
36.
хер Флик
20.04.2020 09:23:06
0
93
Шибано, надрусано, самозабравило се лекенце с мощна кола кара - все едно за него няма правила и УБИВА човек, който е спазил закона, спрял е на червен сигнал, за да запази себе си и околните...
ДОКОГА???
Поклон за Милен!
Страшен пич и свободен човек, който не се боеше да търси и казва истината. Такива са малко и затова загубата им е особено болезнена за всяко нормално общество.
35.
Хм
20.04.2020 09:20:44
1
38
Красавчик... С това мустаче прилича на сериен убиец от US филмите. c
34.
До 29
20.04.2020 09:17:15
9
35
Май си много прост щом не си разбрал, че само и единствено комунисти управляват страната от 1944
33.
КККККККККК
20.04.2020 09:13:07
0
17
До коментар 2 !!!!!!! Ти си или трол или като те хвана ще те сеча с брадва часове наред!
32.
*********
20.04.2020 08:58:48
1
31
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
31.
*********
20.04.2020 08:55:12
3
28
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
30.
Бг
20.04.2020 08:52:55
3
43
За повечето тук Милен не е карал колата бил е на задната седалка със още двама който са пътували със него .колкото до пикльото със сигурност ще му се размине.признава се за виновен и му приспадат от присъдата така работи съдебната система във БГ
29.
До 20
20.04.2020 08:52:45
23
27
Като чета коментара ти,значи фирмата на майка му е почнала да получава субсидия още по времето на долните комунистически животни.Защото 2008 бяха те на власт.
28.
Неа
20.04.2020 08:43:36
1
60
Милен има детенце на 8 годинки ... :(
27.
Tctc
20.04.2020 08:43:32
68
6
Язък младо момче си съсипа живота
26.
в2
20.04.2020 08:33:42
2
79
Хайде да видим, има ли работеща съдебна система в България!
25.
Димитър
20.04.2020 08:31:20
3
83
ЛАЙНАР!!!
ЧЕ И АДСКИ ГРОЗЕН СУРАТ!!!
ЖАЛКО ЗА МИЛЕН!!!
ПОКЛОН
24.
Doktor x
20.04.2020 08:29:39
82
10
Да определено това е истински ужас. Бог да прости Г-н Цветков но на всеки може да се случи да е на мястото на това момче, а тези кадето с документи ни загробиха и ни приварнаха в оркска държава те не са боклуци така ли?
23.
dd
20.04.2020 08:29:06
2
60
това не мога да разбера смеска между папи ханс и девственик с мустаче ли е
22.
Бургас
20.04.2020 08:22:36
3
102
Помните ли убиецът Максим Ставииски??? Къде е той сега??? Същата работа ще стане и с на мама детенцето!!!
21.
horeishio kam patna policia
20.04.2020 08:19:30
19
5
bil li e s kolan? nikoi ne kazva
20.
Smith
20.04.2020 08:12:43
6
107
Фирмата на майката на този надрусан боклук е получила за периода 2014-2020 година субсидии в размер над половин милион лева. За предходния период още толкова. Не знам за какво са им подарени тези пари, но знам, че огромна част от паразитите, гравитиращи около гербаджии са точно същите селски тарикати, копия на Барба Ганьо.
19.
18
20.04.2020 08:12:27
4
109
Майка му и тя е явно една проста тиква, селска пръчка комплексирана, след като на този малоумник, който кара дрогиран и минава постоянно на червено за награда му купува и мощна кола! Тоя боклук заслужава юмруци в тиквата само заради тези неща, а за другото да не говорим!
Да ева комплексарите ви крадливи, да ева! До вчера сте пасли овцете на село!
18.
До 15
20.04.2020 08:10:48
15
39
Вместо мозък,имаш лайна в меката си тиква.Тъпанар нещастен.
17.
До 2
20.04.2020 08:06:14
0
49
Ти да не си му приятелката? Или бъдещият адвокат боклук който ще измъкне от пангото! Заслужил Боклук!
16.
Опа
20.04.2020 08:01:47
4
66
Все пак живеем в България, ще го пуснат и този убиец до няколко месеца или година!!!
Майка му щом има пари, адвокати, работата е ясна, няма такава държава!
15.
Nimportequi
20.04.2020 08:01:27
30
50
Всички комунисти са убийци!!!
14.
proiko
20.04.2020 07:50:49
19
1
ahahaxahahahaxaha
13.
*********
20.04.2020 07:45:26
6
23
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
12.
*********
20.04.2020 07:41:36
1
31
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
11.
Driver
20.04.2020 07:33:47
1
76
Сега в затвора да се радва майка му ама не по малко от 20 г
10.
иван
20.04.2020 07:26:32
3
142
Да си чакаш на светофара и да бъдеш убит по такъв начин ,това безодговорно момче трябва да бъде осъден да лежи доживот в затвора ,ще видим нашето корумпирано правосъдие колко години ще даде на този малоумник.
9.
Маринов
20.04.2020 07:16:49
0
128
В Германия така ли караш?
8.
Иван
20.04.2020 07:10:24
6
103
Като знам колко са ни гладни, КОРУМПИРАНИ и НЕКАДЪРНИ съдийчетата и прокурорчетата, този хубавец няма да лежи и ден!
7.
ttttt
20.04.2020 07:07:22
1
107
Тъпо малко гаменче,дано ти пукнат дупето в затвора!
6.
Ssss
20.04.2020 07:03:12
2
142
Тъпо пишлеме... На мама оцелелия аборт...
5.
лили
20.04.2020 07:02:55
0
100
Боклук
4.
2020
20.04.2020 06:59:25
3
168
Накрая съдът да не вземе да изкара виновен Цветков, че е спрял на червен светофар.
3.
Към 2
20.04.2020 06:49:06
0
177
Ти сериозно ли мислиш, че колата е дар за ученически заслуги?И нищо й няма на колата, дай боже всеки му такава!Разумът липсва.И това е култивирано от семейството. Аз моята я пазя като писано яйце, защото нямам друга.И са ме учили, че шофирането не е само да караш, а да пазуш и околните.На празен булевард такива действия са изродщина
2.
Към 1
20.04.2020 06:37:24
183
19
Човече, ти не знаеш дали мама и тати са му поднесли “на тепсия” всичко. Ако са го приели в добър университет и момчето си е заслужило подаръка по друг начин? Въпроса е че е толкова безотговорен и че се е наркоманизирал, и съответно от потенциален убиец става реален такъв. Ако беше с порядъчна кола ,какъв щеше да ти е коментара?Хайде стига с тези стеретипи
1.
Тъжно
20.04.2020 06:03:50
2
180
Нямам думи за хора, които мама и тате са им поднесли на тепсия всичко (за което много други хора на 22 години мечтаят), и ти да не знаеш какво да правиш с жовота си.Още колко такива има?!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ученик бере душа в болница след катастрофа Ученик бере душа в болница след катастрофа В болница с опасност за живота е настанен 16-годишен неправоспособен тийнейджър, управлявал мотора, който е с прекратена регистрация Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ръководството на клуба иска да изрази своята вяра и подкрепа в младия бургаски треньор и неговия екип Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница 23-годишният бургазлия започнал да буйства без причина, ченгета от Второ РУ го озаптили Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Вноската за общината ще е около 14 хил.лева годишно, но добавената стойност – много висока Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Разговорите вървят спокойно и конструктивно, отбеляза държавният глава Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Не е ясно как се е почувствал Стефан и какво ще последва, щом блондинката се прибере у дома след днешния ефир Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Ако я поискате, може би ще ви бъде предоставена, заяви бившата енергийна министърка Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" По-голямата част от трасето вече е обновено
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори