×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шокиращо! Гаджето на дрогирания Кристиан го защитава за убийството на Милен Цветков


Шокиращо! Гаджето на дрогирания Кристиан го защитава за убийството на Милен Цветков
Симона оправдава убиеца в коментари под статии за случилото се
Тема в развитие
Отложиха делото срещу Кристиан Николов, адвокатът му бил болен МВР с призив: Пешеходците от катастрофата с Милен Цветков да се обадят на 112 Дрогираният Кристиан може да отърве затвора заради преквалифициране на обвинението Шокиращо! Гаджето на дрогирания Кристиан го защитава за убийството на Милен Цветков Защитата на Кристиан: Не е доказано, че той е карал джипа! Кристиан се друсал с дрогата на елита - сатанински наркотик Инструктори разкриха фатална грешка с Милен Цветков И синът на Лъчо Мозъка, и гаджето му - с обвинения Ужасяващо! Милен Цветков издъхнал пред вратата на "Пирогов", никой не знаел, че е той Отведоха към СДВР майката на Кристиан, убил с колата си Милен Цветков Вижте ексклузивно видео от катастрофата с Милен Цветков Борисов за убийството на журналиста Милен Цветков: Тежък, гаден, нещастен инцидент Арестуваха и приятелката на Кристиан заради трагедията с Милен Цветков Марин Марковски очаква ефективна присъда за Кристиан, който прегази Милен Цветков Лъчо Мозъка – пет мандата депутат и нито ден – човек 5-те големи заслуги на Милен Цветков Поколение Z! Вдъхновено от инфлуенсъри, плеймейтки, фолкпевици и съмнителни бизнесмени Отрупаха с цветя лобното място на Милен Цветков Синът на депутата Лъчезар Иванов е избягалият от Q7-ицата, прегазила Милен Цветков Извънредно: Задържаха майката на Кристиан Николов Прокуратурата ще иска постоянен арест за Кристиан Николов Главният прокурор Иван Гешев лично ще следи разследването срещу убиеца на Милен Цветков Започна ли замитането на фактите около катастрофата с Милен Цветков Миролюба Бенатова за тези, които свалиха Милен Цветков от ефира и как ще ги гони насън Даниел Петканов покъртително за Милен Цветков: Ти си моят втори баща! Обичам те и ми прости... Милен Цветков в едно от последните си интервюта: Не ми се умира между някакви ламарини! Гала сравни Милен Цветков с шило, бил смел и мъдър 15 години затвор може да получи мъжът, който прегази Милен Цветков Маги Халваджиян взриви мрежата с покъртителни думи за Милен Цветков и убиеца му Вижте Кристиан, който прегази Милен Цветков Слави Трифонов се сбогува трогателно с Милен Цветков Извънредно! Син на известна бизнесдама шофирал Q7-цата, която уби Милен Цветков Милен Цветков, който все падаше от екран, но винаги се завръщаше 22-годишен надрусан джигит с джип ударил фатално колата на Милен Цветков, арестуван е Извънредно! Тв водещият Милен Цветков загина в жестока катастрофа
виж още
скрий
23 Април 2020, Четвъртък, 09:55 ч.
Автор: Флагман.БГ

Тя споделя странни възгледи, а дори по лицето й, обсипано с пиърсинг, е видно, че не се вълнува от никакви норми

Приятелката на Кристиан Николов обича да се забавлява с канабис и не го крие. Към момента Симона Брофловски, както се е именувала във Фейсбук, е изтрила профила си. Непосредствено след смъртоносния инцидент обаче тя се опита да го защити в коментари под публикации за катастрофата в новинарските сайтове:

Симона защитава убиеца на Милен Цветков Кристиан в коментари под статии за случилото се. От профила на приятелката на убиеца на Милен лъха нечистотия и разврат, а потребителите се отвратиха от нейн пост на женско лице, в чиято уста е натъпкана с карантия. Както и колаж на млади родители с "бебе канабис". От там става ясно, че момичето не крие пристрастията към определени упойващи вещества и разюздания начин на живот по палатки и паркове. Тя споделя странни възгледи, а дори по лицето й, обсипано с пиърсинг, е видно, че не се вълнува от никакви норми. Тялото й също е покрито с множество татуировки. 

Момичето бе арестувано от полицията, след като стана ясно, че тя е издирена и отведена от униформените, но отказва да съдейства на разследващите. Малко след това й бе определена парична гаранция от 10 000 лева. Двамата с Кристиан са фенове на електронната музика и често споделят фотоси от големи хаус партита, където както е известно се консумират основно забранени вещества.

Все още не е ясно кога ще бъде погребението на Милен. Убиецът му остави две деца без баща. Вчера по-голямото му дете Калина се прибра от Нидерландия, за да погребе баща си.

Четвърти ден след жестокото убийство на журналиста Милен Цветков всички в държавата говорят за трагедията. Зверското престъпление на 22-годишния дрогиран келеш Кристиан Николов потресе обществеността, а в мрежата се появяват групи, настояващи за присъда доживотен затвор, без право на обжалване.  Разказът на маминото синче, летяло с бясна скорост, бе тотално неадекватен. Полицията установи наличие на канабис и амфетамини. Със същите вероятно са били друсани и другите двама в колата - синът на депутата Лъчезар Иванов и непознато до момента момиче - приятелка на Кристиан. От профила на Симона Цветкова в социалните мрежи и снимки на въпросната млада жена ясно се вижда, че изглежда потресаващо, пише lifeonline.bg. Лицето й е пробито на няколко места от пиърсинг, а физиономиите, които прави, са откровено наркомански.


 




В категории: Животът


50
Коментара по темата
50.
НесъмСимона
26.04.2020 10:03:05
3
0
Мега лицемерие. Просто искаме линч, тва е, не че ни пука наистина. Ся искали 5годино затвор за каране след употреба на котик. Пиар! Нищо повече. И липса на всякаква логика. Ако обобщим шофирането под въздействие на алкохол и наркотици под общ знаменател "нетрезво състояние", от къде на къде и как точно е справедливо за едното да отиваш в затвора, дори да не си седнал зад волана под въздействие, а да си го използвал преди дни, а от друга страна да караш пил, може? При положение че едното се употребява от млади хора, тийнейджъри, дето се вика да стъпят накриво при рутинна проверка и бам! Чао бъдеще. 7млн, младежите колко да са? 20%? 1.2, толкова. Нямаме повече, тва са ни всичките, бъдещето ни. Ми нека го затрием кво. Да ги превърнем всички в мазните затворници, да не могат да развият кариера, а успоредно пияни чички и лели да хвърлят 50таби и да си тръгват с усмивка. Убийство на държавата е тва, не контрол. Има си начини да има справедливост, не казвам че тва леке не следва да го осъдят. Казвам че сме излезли на на лов за вещици и мислим наизуст.
49.
Чичо ви Врътко Арабаджиев
26.04.2020 03:45:47
0
3
България е болно общество, а децата са отражение и проекция на перверзията наречена Преход ... Човекът беше отнесен от Последиците на Прехода. Пепелището поглъща всичко ни!
48.
Rocknrolla
24.04.2020 08:38:02
2
2
герб
47.
1337
23.04.2020 19:27:38
1
9
Симона винаги си е била много пропаднало дете просто беше въпроснна време да сгафи някъде по трасето и катп видях какво е написала във фейсбук преди да го изтрие се хванах за главата
46.
Кордоба
23.04.2020 18:03:45
0
4
Без думи,......
45.
555
23.04.2020 18:00:44
0
7
Ами като е известно какво става на хаус партита защо Гешев не разходи каскет на някое от тях та да се вземат мерки ? Явно докато не се появи той , полицията няма да заработи в тази посока .
44.
Аз
23.04.2020 16:24:57
2
21
Кво момиче е този траверс? Жалко че няма Белене. Лично щях да даря прасета
43.
Гарантирано от ГЕРБ
23.04.2020 16:14:56
3
26
1Тoя дебил, cин нa гeрбeрcкa крaдлa e кaрaл пoнe cъc 180 км. и тoвa e виднo oт КAВИТAЦИЯТA, кoятo ce e пoлучилa пo врeмe нa удaрa и въoбщe нe e миcлил дa cпирa, a нaпрoтив e иcкaл дa види кaквo щe cтaнe aкo ce удaри в другa кoлa. Пoлициятa и cпeциaлиcтитe дa нe ce прaвят нa удaрeни c тия 120 км. зaщoтo мнoгo дoбрe знaят c кaквa cкoрocт e шoфирa Дeбилa!
42.
Z
23.04.2020 15:41:03
9
16
Това е то поколението Z ! Различните деца,които нищо не ги трогва.Отказват да се впишат в норми на поведение,живеят в собствен дигитаен свят.Бунтари.
41.
бургазлийка
23.04.2020 15:17:03
0
32
Какво момиче, бе? То това е добитък, възпитан явно така от родителите си. Да не базари какво впечатление прави на околните, да демонстрира безхаберие и наглост. Сигурно много пъти й се е разминавало и сега си мисли, че пак ще е така. Ще поживеем, ще видим!
40.
Петър
23.04.2020 15:01:56
23
5
Дали има нещо вярно в статията, че да давате определения?
Изтрит профил, пък коментирала под формата на снимки!
Повече ми прилича на мероприятие за манимуплация на обществото, както и за дискредитиране на свидетел на престъпление!
Опитен,
Да я вкарат в затвора защото имала обеци?
Дали е такава каквато я определяш?
Ако нарека педофил, то това означава ли, че си такъв? Егати помияра нещастен!
39.
*********
23.04.2020 14:43:45
0
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
38.
Малоумникът за 12
23.04.2020 14:24:44
1
11
Прав е човека,но вие сте прекалено прости да разберете за какво аджеба говори

Естествено,че не трябва да се кара в неадекватно състояние,но тука има убийство и дори и да нямаше наркотици този трябва да влезе поне за 20 години и отделно до живот да не му се дава да кара каквото и да е

Наркотиците са просто едно средство,някой са легални и ги ползвате всеки ден,други някой си е решил,че ще бъдат нелегални
това е разликата
малоумен човек и никога да не е близвал алкохол и наркотик,от простотията си ще утрепе някой
37.
Опитен
23.04.2020 14:12:04
0
40
Тази дрогирана пачавра да я вкарат за 15 години в затвора.
36.
Иван Николов
23.04.2020 14:03:25
0
28
Ми как няма да го защитава, нали е боклук..
35.
*********
23.04.2020 14:00:44
0
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
34.
Гражданин
23.04.2020 13:53:27
2
49
Този келеш освен , че е толкова тъп да ката дрогиран е още по-зле щом чука такова плашило на фона на всичките си пари. Потрес! Бахти паткана
33.
Разсъждавам само
23.04.2020 13:44:26
0
31
Ми тя е щом го е защитавала, ако се докаже че профилите са нейни, значи автоматично потвърждава, че той е карал?!?
32.
защо
23.04.2020 13:42:30
0
34
Нещо крият родителите на наркоманката и я защитават много упорито - уж не беше избягала от катастрофата, а се оказа лъжа.
Продължава да се подава странна информация. Хем мълчала като риба и нищо не казала при разпита в СДВР, хем и се повдига обвинение в лъжесвидетелстване при този разпит. Нещо не е точно така.
31.
Деба
23.04.2020 13:34:28
0
50
Медийте къде бяхте, когато смазания от алкохол Стависки уби едно младо момче и остави едно младо момиче жив труп и след това не помириса затвор ?
30.
*********
23.04.2020 13:32:29
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
29.
Георги
23.04.2020 12:48:53
3
34
За едно е права. Медиите наистина го правят заради висок рейтинг и пари. Ако Милен не беше известен, сигурно нямаше и да разберем тези подробности, които се изписаха. Виждате колко бързо се покриват нещата, когато участва човек от правителството, ден, два и това е. Примери много.
28.
Patur Hunter
23.04.2020 12:47:11
30
3
До27 Ей Паляк ти май си много прост да използваш чужди имена знаеш ли каква анална инфекция можеш да получиш така особено като та знаем кой си и какви гооовна бъркаш и ядеш по форми и статиики сещаш ли са или си уникален ТЪПАК знаеш ли къв Ивчо щи дам паляндар ща изчанча от шамари
27.
Ивчо
23.04.2020 12:32:58
2
43
Майка и май беше съдия. Баща - не знам. Отива си тя без адвокат, казва "няма да кажа повече нищо" и е мълчала така 24 часа. Ама ще се намълчи и тя като гледам. Ще си изпее пеенето някой ден, когато и кажат, че може да направи сделка с прокуратурата. Ама мама съдия и ще е тегаво да не и дадат най-доброто, което може. Не е като някой шматка със служебен адвокат.
26.
Бургас
23.04.2020 12:18:48
0
45
Абсолютен боклук, ще свърши или в комуна или в затвора, въпрос на време. Бягство от местопрестъпление с убит човек със сигурност е била по надрусана от маминото синче, защо не е в ареста??? Какви са тези закони???
25.
До Всички
23.04.2020 11:59:43
1
50
Флагман и другите сайтове не пишат подробности за тоз миндил Симона. Ако някой знае нещо повече за тази кучка да пише . Кой е баща и? Коя е майка и? Схемаджии ли са? Нека малко да се осветли и нейното семейство! Щом са възпитали такава дъщеря редно е да ги сочат с пръст!
24.
Lina
23.04.2020 11:52:35
1
33
Ужас!Е'гати миндила!
23.
До : 13
23.04.2020 11:46:38
0
29
Че кой казва ,че е Ок да караш след употреба на каквото и да е вещество , което въздейства на възприятията ти . Най-вероятно канабисът е засечен в тялото на говното от употребата му може би от предния ден.Всеки нормално мислещ знае ,че човек колкото и да е напушен няма да се вреже в друга кола с 100+ км в час . По скоро мисля това се дължи на тия новите дизайнерски говна , писаха ,че е взимал някво говно Адренохром . И все пак главният виновник си е той ,че се е надрусал , качил в колата и убил човек на пътя
22.
възмутен теляк
23.04.2020 11:43:04
2
44
Тази поне да беше хубава, та да се прави на интересна и вървежна. На всичкото отгоре е и куха лейка . Този Кристиан явно като се напуши и я вижда по различен начин спрямо реалността.
21.
КАКЪВ
23.04.2020 11:39:06
3
39
ЗАТВОР.....КАКВИ 5 ЛЕВА БЕ.......????
ТИЯ ТРИМЦАТА ЗАЕДНО,РАЗСТРЕЛ....НЕМЕДЛЕНО....
РАЗСТРЕЛ....И СЛЕД РАЗСТРЕЛА....ЧЕРВЕИ......
ТОВА Е ТОЛКОЗ ПРОСТО И ЛОГИЧНО........Е КАЗАЛ ПОЕТА......
СМЪРТ ЗА СМЪРТ.....И ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО......
ИНАЧЕ НЯМА ОПРАВЯНЕ.....
20.
Ко Не
23.04.2020 11:38:23
1
42
И тримата изроди в затвора



ВЕДНАГА
за по 30 години
19.
Оо
23.04.2020 11:34:57
2
50
Поредната наркоманизирана ковра... в този случай смъртното наказание не е излишно! А коврата да търка нара в Сливен за 5 години поне!!!
18.
Голем прът
23.04.2020 11:33:01
0
53
Егати боклуците
РОДИТЕЛИТЕ СА ВИНОВНИ
абсолютно
17.
Станко
23.04.2020 11:23:26
8
31
До 12 ГАРАНТИРАНО ОТ МАЙКА ТИ БОЛНАТА МИНДЖА СМЪРДЯЩА
16.
Ами
23.04.2020 11:22:00
2
26
Ами схемаджийката ся да я опандизят
15.
*********
23.04.2020 11:15:29
0
17
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
14.
До 11
23.04.2020 11:07:12
1
34
Легално да ползваш е едно, а да ти позволят да караш кола е друго! Посочи ми щат в който е позволено след употреба да шофираш и не се наказва от закона?
13.
*********
23.04.2020 11:06:01
33
20
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
12.
Принцесата и зърното
23.04.2020 11:04:18
12
55
Да в Америка закона е строг и не прощават на никой , но там и канабисът е законен , запитай се защо такива неща не стават . Не ви е виновна тревата ,а малоумното възпитание на децата .Ако беше пиян до козирката дъртак или наядена с ксанакс лелка , каква щеше да е разликата .
За да давате за пример Америка , трябва и да сте готови да мислите като американци , а искате американска справедливост с опиянчени съветско-ганьовски тикви .В конкретния случай , богаташкото лайно трябва да се осъди здраво не защото е употребило наркотици (това си е негова работа ) , а защото е бил малоумник да се качи на колата и да убие човек (това вече касае обществото) .Надявам се на справедлива присъда , защото иначе ще стане като казуса Стависки , и ще последват доста условни присъди в бъдеще да подобни случаи . Живи и здрави
11.
SF
23.04.2020 11:02:33
1
53
Ейй, утрепко, боклук ненужен!! Ти ще свършиш в някоя канафка самозадавила се в собствената си повърня! Човешки отпадък! В панделата на 3-я ден ще ти идва да се самоубиеш...
10.
Ти да видиш
23.04.2020 11:00:18
3
45
След опандизването на спонсора,ще може да практикува занаята колкото си иска!
9.
САЩ
23.04.2020 11:00:16
2
67
Преди години бях на бригада в САЩ и хазяйката на около 50 години блъсна и уби някакъв човек на светофар. Дадоха й 35 години заради опиати в кръвната проба
8.
Адвокат
23.04.2020 10:56:47
1
56
Като иска да защити Кристиян да поеме вината и да каже че му е правила свирка докато е карал
7.
Трол
23.04.2020 10:49:20
1
77
Пикло, това не е просто катастрофа! Това е престъпление, започнало с качването на келеша в автомобила и завършило с убийство!
6.
Bojko
23.04.2020 10:44:41
5
96
Депутат Лъчезар Иванов трябва незабавно да подаде оставка заради сина си! Малко морал поне да докаже!
5.
Светла Вълчева
23.04.2020 10:38:46
0
73
Щом на светофар минава с над 100км в час,как ли карат тези дрогирани келеши-убиици по др.пътища.. ..???!
4.
факт
23.04.2020 10:29:22
0
77
тази изглежда не знае, но Милен Цветков не е със изкълчен крак и счупена ръка, а е мъртъв! и безумия като "не беше нарочно" изобщо нямат нужда даже от коментар
3.
шегаджии
23.04.2020 10:26:09
0
69
"как се кара без да искаш на амфетамини" - вие сте наркоманите и вие ще кажете.. щом го правите очевидно може :)
2.
Sa
23.04.2020 10:25:33
1
94
Всичко е много просто, влизат на топло за по 20 години без да работят и да видим дали другите сополи ще се качват надрусани в коли. Евала на Америка затова че при тях законна е адски строг и не прощават на никой.
1.
объркахте ни вече
23.04.2020 10:18:41
3
20
Тая последно на кого е гадже, че един път си помислих че е на Кристиян, в друг момент си помислих че е на младшия мозък. Съвсем се обърках
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков за фалшифицираните от Лена документи: Кьорфишек на ДАНС! Кирил Петков за фалшифицираните от Лена документи: Кьорфишек на ДАНС! Неверните обстоятелства са били нужни, за да се изчисти от всякакъв вид конфликт на интерес ЦИК заличи партия "Атака", Волен Сидеров не успя да събере 2500 подписа ЦИК заличи партия "Атака", Волен Сидеров не успя да събере 2500 подписа Формацията няма да участва на предстоящия вот Сложи всички в малкия си джоб, една от песните му удари 115 млн.гледания Сложи всички в малкия си джоб, една от песните му удари 115 млн.гледания Заснемането на клипа "Хабиби" на Азис струвало само 1400 лева „Възраждане“ – Бургас регистрира листата за парламентарните избори „Възраждане“ – Бургас регистрира листата за парламентарните избори Водач в нея отново е заместник-председателят на Народното събрание и заместник-председател на „Възраждане“ Цончо Ганев Тази кола се размаза при тежка катастрофа Тази кола се размаза при тежка катастрофа Инцидентът е на околовръстното в София  Ще поскъпнат ли горивата преди празниците Ще поскъпнат ли горивата преди празниците В краткосрочен план са възможни леки колебания в стойностите на колонките, може би ще са 2-3 стотинки нагоре или 2-3 стотинки надолу Той се провали като тв водещ в бТВ, но сега е на път да се провали и като мъж Той се провали като тв водещ в бТВ, но сега е на път да се провали и като мъж Дали ще приеме сериозно обвързване с гаджето си Боряна Братоева, която иска дете  Две жени-шофьорки се блъснаха на кръговото в Поморие Две жени-шофьорки се блъснаха на кръговото в Поморие Щетите са изцяло материални, няма пострадали  С ПП-ДБ ще работя, но не с тяхната, а с доминиращата сила на ГЕРБ, обяви Бойко Борисов С ПП-ДБ ще работя, но не с тяхната, а с доминиращата сила на ГЕРБ, обяви Бойко Борисов Всичко се праща на Лена за одобрение, твърди лидерът на ГЕРБ Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година
Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори