×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • След 15 май в Царево и Ахтопол няма да се строи
  • Жълт код за значителни снеговалежи е в сила за 14 окръга на Румъния
  • 64-годишна жена загина при пожар в Сливен
  • Дългът на България за 2023 г. е 23.1% от БВП
  • Започва консервация на постамента на Паметника на съветската армия в София
  • Двама души са ранени при нападение с автомобил в Йерусалим
  • Отбелязваме Международния ден на Земята
  • Разследват смъртта на сърна в Старозагорско
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман.бг! Кои са Карчо и Попчето, издирвани след масовия бой в нощен клуб


Само във Флагман.бг! Кои са Карчо и Попчето, издирвани след масовия бой в нощен клуб
Георги Карчев и Петър Попчев са сред най-активните в кървавото меле
Тема в развитие
Само във Флагман.бг: Кримигероят Карчо се опита да нахлуе с ударна група в бургаска дискотека След кървавото меле Димитър Колев пак е добре дошъл в „Сакса бийч”, всичко му е точно Димитър Колев се изправя пред съда за бруталния масов бой в плажна дискотека Само във Флагман.бг! Татуиран „Калашников“ издаде Карчо и аверите му за мелето в „Сакса бийч“ Само във Флагман.бг: Попчето вече е на свобода, съдия Захарин Захариев го освободи Експертиза заковава бандата на Карчо за мутренското меле в Бургас Театър на абсурда: Попчето иска свобода, за да прави деца (ОБНОВЕНА) Извънредно! Арестуваха Попчето след 3 месеца укриване Денка, майката на ОПГ-шефа Карчо, в съда: Пуснете го, вкъщи ми е уравновесен и спокоен! (ВИДЕО) Само във Флагман.бг! Петър Белото е сред закопчаните за наркотици вчера. Оказа се, че е бил пуснат на свобода преди месец Съдът пусна тихомълком Георги Карчев от ареста, Белото също е навън (ОБНОВЕНА) Попчето потъна вдън земя. Три месеца не могат да го намерят, а го издирват ченгета от цялата страна Карчо и Белото остават зад решетките, от Попчето няма и следа Само Карчо жали мярката си, засега. Окръжният съд я разглежда утре Съдът остави Карчо и Белото зад решетките, пусна Димитър Колев под домашен арест Карчо, Белото и Колев: Не сме участвали в никакъв бой, записът е фалшив Ще остане ли ударната бригада на Карчо в ареста? (СНИМКИ) В Съдебната палата на Бургас ще ври! Водят бандата на Карчо, предизвикала гангстерския бой в плажна дискотека Само във Флагман! Полицията светкавично арестува Георги Карчев – Карчо след мелето в плажна дискотека Социален антрополог за биячите в Бургас: Такива екземпляри има в примитивните общества и гетата Само във Флагман.бг! Кои са Карчо и Попчето, издирвани след масовия бой в нощен клуб Първо във Флагман.бг! Издирват Карчо и Попчето за зверското меле в плажна дискотека, другите двама остават в ареста Търсят още един за гангстерския бой (ВИДЕО) Акцията продължава! Криминалисти закопчаха още един от участниците в масовия бой в нощния клуб (СНИМКИ) ОД на МВР в Бургас предприе масови арести след кървавото меле в плажния бар (СНИМКИ) Брутално! Вижте кървавото меле в „Сакса”, Карчо и аверите му помитат за секунди друга компания (ВИДЕО) Ексклузивно! Лидер на свирепо нарко ОПГ арестуван за кървавото меле в Сакса бийч, полицията издирва други двама Само във Флагман.бг: Гангстерски екшън в плажна дискотека в Бургас! Ъндърграунд герой потроши мъж след масов бой
виж още
скрий
31 Август 2018, Петък, 11:30 ч.
Автор: Флагман.бг

Осъденият като лидер на наркобанда Карчо изкарва само година зад решетките, а Попчето се разхожда на свобода, въпреки че е обвинен в убийство още през 2016 г.



Издирваните за бруталното меле Георги Карчев-Карчо и Петър Попчев-Попчето са известни фигури сред бургаския крими контингент. И двамата вече са били зад решетките, като Карчев е току-що излязъл от затвора след присъда като лидер на организираната престъпна група за разпространение на наркотици.

Припомняме, че бандата беше разбита при специализирана акция на ГДБОП и ОДМВР-Бургас през юни 2017 г. При операцията са арестувани 7 човека, а на шестима са повдигнати обвинения.

Масови побоища в заведения и въоръжено нападение над дилъри на Иско 

Тогава на извънредна пресконференция от специализираната прокуратура обявиха, че те са извършвали широк спектър от престъпления, налагали са монопол при производството и разпространението на наркотици по жесток и свиреп начин, вземайки пример от известната американска банда МS 13, чието мото е "Убивай, изнасилвай, контролирай". Групата е действала брутално и понякога е пребивала показно случайни лица в заведенията, за да покажат мощ, твърдят от държавното обвинение.

Година по-късно осъденият като лидер на тази иначе толкова опасна банда отново е на свобода и вилнее на воля по заведенията.

Въпреки гръмките арести, четирима от криминалната структура сключват споразумения и се разминават със скандално ниски присъди, включително и Карчев. Въпреки че е признат за виновен за лидер на ОПГ-то, той получава една година. Това означава, че бургазлията излиза от затвора и има-няма два месеца по-късно се забърква в мелето в популярното нощно заведение тази сряда.

На ексклузвините кадри на Флагман.бг на боя ясно се вижда, че именно Карчев пръв нанася удар срещу другата компания, след което като лавина всичките му авери вкупом се нахвърлят върху хората.

Това далеч не е първата подобна проява на бургазлията. След наше питане от прокуратурата съобщиха, че първият случай е от края на 2015 г. Тогава в една от най-оборотните бургаски дискотеки Карчо заедно с друг посочен от спецпрокуратурата като лидер на ОПГ-то Илко Паскалев, но все още без присъда, счупили челюстта на 17-годишен ученик. Няма информация как е приключило това дело, но самото деяние показва наличието на трайно установени престъпни навици и чувство за безнаказаност, както и че Карчо изобщо не се притеснява да напада хора на публични места.

Георги Карчев има още едно подобно изстъпление. То се разминава с глоба от 1000 лв. за сбиване в култов бар през 2016 г.  Иначе „кариерата” на Карчо стартира още като ученик – през далечната 2008 г. Тогава той получава обществено порицание за грабеж.


Карчо (вдясно) показва мускули заедно с друг осъден за наркобандата Теодор Бангеев (вляво)

Георги Карчев е арестуван заедно с Илко Паскалев и по още един случай. В края на март 2016  г. Илко и Карчо са задържани с още трима мъже, включително и айтозлията Николай Колев-Кокала и Тодор Желязков-Табуретката, който е сочен за част от жестоката банда на Рижите.

Според полицията петимата са арестувани за побой и грабеж на 1400 лв. от 28-годишен бургазлия. При проведените претърсвания са открити и иззети маски, ножове, бухалки, палки, мачете и пушка, с които петимата са били въоръжени по време на нападението, съобщиха тогава от ОД на МВР. По този случай няма повдигнати обвинения срещу Карчо.

Бургаски наркобандити пред спецсъда: Георги Карчев беше тарторът, Илко Паскалев не е виновен, Станчо - хептен

Известна е и още една подобна проява на Карчев. Тя е от края на 2015 г. Тогава той заедно със своите авери Илко Паскалев, Петър П., Васил Д. и Георги Ч. са арестувани в района на бензиностанция „Шел” в жк „Меден рудник”. Петимата са забелязани от полицейски патрул посред бял ден – в ранния съботен следобед, въоръжени до зъби и с маски на лицата.  При арестите от тях е иззет цял боен арсенал - ножове с дължина на острието 20 и 25 см, пневматичен пистолет с метални сачми, две сгъваеми метални палки, дървена бухалка с дължина около 60 см, брадва с дължина на острието 15 см и 50 см сап, както и черна маска за лице без прорези, с изобразена долна челюст на скелет.

Според полицията целта на бандата били четирима мъже в района и само бързата реакция на органите на реда предотвратила кръвопролитие. Според наши източници трябвало да бъдат атакувани близки на циганския наркобарон Слави Тодорв-Иско. Това обаче не е доказано при разследването и не попада в дейността на ОПГ-то.

Рецидивист убива от бой мъж на улицата, но продължава да се разхожда на свобода

Действията на другия обявен за издирване след мелето в заведението Петър Попчев се отличават с особена бруталност. Попчето яростно рита около минута паднал на земята човек. Той не успява да бъде усмирен дори и от жените в компанията, както и от един от аверите му. Мъжът, който през цялото време стои до бара и не взима никакво участие в боя, опитва да издърпа Попчев, но вместо това е изблъскан толкова силно, че се спъва в част от потрошения инвентар и пада на земята. Единствено Карчо успява да усмири бургазлията, след което групата си взима багажа и вкупом напуска дискотеката.

Страшното в случая е, че Петър Попчето е рецидивист, вече лежал в затвора за опит за убийство. Нещо повече – през лятото на 2016 г. Попчев и двама негови авери пребиват до смърт 36-годишен Николай Георгиев в центъра на Бургас – градинката на жп гарата. Пострадалият е млатен толкова жестоко, че е приет в болницата в кома, с потрошен череп. Той издъхва в агония след 2 седмици.

Бургазлии в шок! Обвиненият в убийство Попчето се разхожда на свобода

Първоначално Попчето е обвинен в убийство, но малко след това семейството наема известния юрист Благой Потеров и то бързо се преквалифицира в убийство по непредпазливост. Обяснението е, че смазаният от бой човек издъхнал от удар на главата му в бордюра след серията от крошета на нападателите. Към случая все пак е прибавен опасен рецидив заради криминалното минало на бургазлията.

Попчев е пратен зад решетките почти веднага след атаката, но след обрата по делото е пуснат през декември и посреща коледните и новогодишните празници в обстановката на домашния уют. Малко по-късно мярката му е изменена от домашен арест в гаранция и Попчев отново се разхожда спокойно из града за ужас на бургазлии.


Татуираният Попчев изчезна яко дим след масовия бой в сряда сутринта

В края на 2015 г. Попчето е арестуван, след като няколко пъти разби стъклените витрини на сладкарница MADO заради конфликт със собственика. Той заплашвал 53-годишния мъж и дори оставил бележка в заведението, в която подканвал собственика веднага да освободи търговския обект.
През 2014 г. Попчев отново попада в криминалната хроника за подобна проява. Тогава той „прави на сол” витрините на популярен нощен клуб.

Както Флагман.бг вече съобщи, след екшъна в сряда зад решетките за 72 часа са Петър Ганев, по прякор Пепо Белото и Димитър Колев. Срещу тях, Карчо и Попчето са повдигнати обвинения за мелето.

На кадрите обаче се вижда още един участник в боя – мъж на средна възраст, облечен с костюм. Той мята стол по хората в заведението, а след това изритва един от припадналите клиенти на входа на дискотеката.

Флагман.бг пита установена ли е неговата самоличност и защо той също не е сред обвинените или обявени за издирване по случая?






В категории: Крими


43
Коментара
43
Коментара по темата
43.
bahahahha
04.04.2019 14:15:33
0
1
kvi sa tezi ribi be... anahaaja aahhaha, shte polydeq... popcheto vika,... riba ima li e ribiiiii
42.
Маг Славчо
02.09.2018 17:10:15
2
6
Този Попчев ще го изтърся от туцове,егати смешния рецидивист! Ще го търкаляне много стабилно и ще звучи като жена! Като цяло боят беше много слаб... Абсолютни дилетанти :)
41.
Георги
02.09.2018 16:26:18
1
3
Гангстерски бой, мутри, ОПГ, маски, ножове, помели цяла компания - ето с такива думи превръщате някой в нещо, което хората да знаят. Описвате 5 псевдо-мутри, които нямат 3 лева и живеят с майките си като сериозни престъпници. Общите им престъпления са за не повече от две средни заплати, а мутреенето е само в някой случай, като ходим с бащата на гости на баба и дядо сме по-ниски от тревата, да не ни залепи някой шамар.
40.
zoro
02.09.2018 11:17:46
1
3
Този изрод Попчето не е човек, а животно, по точно от рода на чакалите, хиените и др. Не заслужава да ходи по майката Земя.
39.
не знам
01.09.2018 21:07:51
0
6
жалко за града.... и през 90те и ранните 2000 имаше боища, но не и такава агресия. пикото е лошо нещо. скоро време ще трябва кмета втора лудница да строи. спрете наркотицитееее.
38.
Попчев
01.09.2018 16:45:57
1
9
Първоне съм Цаца второ не съм Сафрид. И трето мога да пребия всеки един 1 в 1 който е легнал в безсъзнание мишки елате ми легнали
37.
Antoniy bakio
01.09.2018 08:50:19
3
2
Karcho byagai dalech ot takiva zavedenie shte te naredyat . Chengetata tova chakat
36.
до вмирисаната цаца или шаран къвто е там
01.09.2018 07:31:32
1
2
аре ве ццаца ела ве отворен майка ти да еба мангалска урод смачкан не се прави на много лош ще ядеш павета мършо
35.
HAHAHAHHA
01.09.2018 00:24:09
1
17
Не, че нещо, ама ако не е интернет тез младежи няма да са нищо повече от поредните мишочета дето понеже си знаят, че в това заведение няма никой опасен ( който, ако ги метне сам, ще се учудят, че могат да бягат толкова бързо ), може и да минат за батки. Абе, ей, като гледам клипа, това са махленски свади от преди близо 20 години по селските дискотечки. Защо мен никой не ме скача и не ми скубе косата в дискотеката? Може би, защото нямам работа на място, където се събират 20 годишни пикльовци...или защото не им стиска. 2 пъти се излъгах да отида на такъв събор и не спрях да се смея цяла вечер: момченца дето ги знам, от как си ядяха сополчетата по градинките, сега татуси, бицепси, дини под мишниците, всичко как си му е реда. Плеснеш го зад врата, обърне се готов да скача и ...'Аааа, бате, ......, здравей, как си'. Тез ми изглеждат абс същите, спокойно все някога ще попаднете по случайност на някой от "по-старите"....ХХАХАХХАХАХА
34.
Gji
31.08.2018 23:49:15
4
6
Сьграждани вижте попчето, еиствията му и сами преценете преди няколко години дали има вина за убийството на момчето на ст.поща !!!
33.
*********
31.08.2018 23:47:19
1
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
32.
Тоз Попчето
31.08.2018 22:43:43
1
8
Ебаси измекяра как налага паднал човек, като го гледах на никой не скочи и като видя тоз в нокаут и отива да го довърши. Тези битки ако излязат един на един с битите незнам кой ще набие. Много е смешно да гледам 10 да скачат на 3-ма. Ебаси лапетата измислени.
31.
Аз
31.08.2018 22:38:39
0
10
Апък тея двете са такива курви..едната съм и го пъхал в гъза не само аз
30.
попчето
31.08.2018 22:15:26
2
10
вътре в пианото се крия,тихо да не разбере някой
29.
Славчо Жеков Ярето
31.08.2018 21:11:56
3
8
Всички тези паляци ще ми правят фафли до несвяст ако ми паднат.
28.
Дшан Тончев Тучката
31.08.2018 21:04:21
3
5
В грудово станах нинджа ве ейй шматки ши ва бия до припадък
27.
Охраната съм
31.08.2018 20:52:11
0
7
Този с костюма съм аз, водя се охрана в заведението, гледам ту тъжно, ту лошо. Ходя с костюм, защото гледам филми и ДА, карчо ми заби един юмрук, затова реших да хвърлям столове и да ритам другата компания
26.
Цацата
31.08.2018 20:46:33
1
4
Ае измислен лапай ми чурката е , с попчето мопчето ще бъдете жени в затвора , я кажи кой си ти е анонимнико , че тея измисляци ги знам всичките ,щяли да ме пречукат , освен кура да ми щупят от секс друго не знам кво
25.
Диян
31.08.2018 20:44:26
1
13
Вие медиите ги правите толкоз страшни тез пикли които се бият само с непълнолетни и шматки що не идат да на бият някой кат перата, диян боксьора, продиджито, мишката, киряза малък и голям ей тва се чудя сигурно кат ги видят и се обръщат на другата страна посерковците
24.
BS-KS
31.08.2018 20:40:15
6
0
ей цаца ли си маца ли ще те пречукат някъде ве мангал убит недей се прави на отворен ще ядеш павета мангал тъп а ти диян тончев що не му кажеш вв лицето нещо нали си много отворен мама ви насрани мърши
23.
Hoki
31.08.2018 20:38:41
2
7
А сега новите звезди.попчето и карчев.боже мили.лисичков намеси се
22.
Ф
31.08.2018 20:31:11
1
7
КОЙ Е СЪДИЯТА,КОЙТО ГО Е ПУСНАЛ? ИМЕТО ???
21.
Bekym
31.08.2018 20:22:07
1
7
Нещата са ясни ,вижте кои съдии и прокурори са пуснали тоя убиец попче и ги застреляйте!
Всичко идва от съда всичкооооо.Полицията си върши работата.
20.
боби
31.08.2018 20:13:18
1
8
А другата компания мутреещи кои са? Не за друго ама за един приятел питам..
19.
защо тези говеда са на свобода
31.08.2018 20:01:03
1
9
Защо при положение, че всички от тази банда имат "интересно" минало не са зад решетките???? Пускат ги на свобода с идеята, че ще се поправят, какво ще се поправят, на тези им липсват първите 15 години, те нямат представа как да се държат сред нормални хора. То в главите им е пълно само с далавери, пиене, кухи лейки и бой.
18.
Xaza
31.08.2018 19:54:24
0
5
Chuka li se za pari taq qna kozareva
17.
марин
31.08.2018 19:45:51
0
11
Много тъпи парчета. По - тъпи са простите кухи лейки, които снимат с телефоните. Странджа е навсякъде. Меден рудник е комбинация от странджански наивни бунаци и комплексари от Ямбол и Сливен. Трябва да им сложат бариера до кръговото. Визи за тях.
16.
16
31.08.2018 19:37:41
0
7
ОПГ-то "разбито"от ГДБОП и ОДМВР през 2017 год?! Брей, смятай ако не го бяха разбили?!?!?!
15.
Киро
31.08.2018 19:23:29
0
9
Отиваш в стария мол в магазина на сфаровски и ще е видиш няма как да е объркаш то мендила си личи от километри
14.
Mahmud
31.08.2018 19:22:46
3
7
Bulgari razmazvat turcholia
13.
Диан Тончев Тучката
31.08.2018 19:19:56
0
8
Тея ши ги еба попчета мопчета карчовци а пък яна тя не става за нищо тая износена тръба с млякото сме гей дружина и много държим един на друг
12.
Цацата
31.08.2018 19:12:04
2
13
Тос Попчето грозен циганин ,в този СОЦ апартамент сигурно там е решил че ще е гангстер има физиономия на тъжен Минет не бих си хвърлил и плюнка върху него ,мега голямо недоразумение на природата става за,статист в ниско бюджет порно филм да играе храст или дърво
11.
Армен
31.08.2018 19:06:20
1
6
Яна Козарева тя колко мляко се от меден рудник това тъпо лапа
10.
Кмете
31.08.2018 19:04:36
3
8
Вместо примата да са зад решетките, както би се случило в една нормална държава и нормален град. Пак търсим решението на проблема другаде! Какво общо има заведението с това, че правоналагащите институции не са си свършили работата?
9.
*********
31.08.2018 18:57:26
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
8.
Джон
31.08.2018 18:54:56
3
11
Бургас. Със заповед на кмета на Бургас Димитър Николов се отнема разрешението за удължено работно време на заведението „Сакса бийч“. Това съобщиха от пресцентъра на Община Бургас. Така то губи правото да обслужва клиенти след полунощ. Целта на рестрикцията е да се опази здравето на хората, посещаващи заведението и да се предотврати извършването на нови нарушения и престъпления.
Заповедта на кмета е в сила от днес, петък, 31 август.
7.
роснака
31.08.2018 18:52:45
0
6
Аз искам да иба опг-то
6.
Стойко
31.08.2018 18:45:40
1
16
Тоя попчето голяма работа,още седи с пианото от баба му,Персийският килим,дивана от 86г и няма гардероб и дрехите по дивана.Голяма мутра е
5.
Виконта
31.08.2018 18:43:17
0
9
Дайте контакт на кака Яна пичове от Бургас?
4.
*********
31.08.2018 18:43:15
0
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
3.
СТАМАТ ЙОРДЕКА
31.08.2018 18:38:44
1
9
ЕЙ ЙОРДЕК ИСКАШ ЛИ ДА СА БИЕМ ЗА НЕЯ А,АЗ ПЪРВИ КАЗАХ ЧЕ ИСКАМ ДА Я СГЪЧА,ВПРОЧЕМ КЪДЕ ЖИВЕЕ ТАЯ КОЗА ТОЧНО В ГРУДОВО,ЧЕ СЪМ НА КОЛЕЛОТО ДО БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА,НЯКОЙ АКО ЗНАЕ ДА КАЖЕ ПО БЪРЗО ,ЧЕ СЪМ НАЗЛОБИЛ КУЧЕТО
2.
Виконта
31.08.2018 18:33:01
1
13
Абе заебете попчета херинги дайте профила на тази Яна как е,че искам да я чукам тази грудовска курвичка?
1.
Млякото
31.08.2018 18:22:51
2
10
Kwi sa tes kar40 mar4o imat Li grajdanska odgovornos i kazko
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско За пореден ден полицейската сводка е пълна със случаи за водачи, хванати да шофират след употреба на наркотични вещества 5 причини да няма романтика във връзката 5 причини да няма романтика във връзката Ако интимността във връзката ви е предимно физическа, имаща за цел да задоволи сексуалното ви желание, но само толкова, имате проблем с романтиката Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Ето кои са те  Това са най-съвместимите зодиакални съвпадения за Стрелец Това са най-съвместимите зодиакални съвпадения за Стрелец Ако сте Стрелец, който търси любов, помислете за съвместимостта на зодиакалния знак на вашия потенциален партньор Вкусни кроасани „Пълнеж“, с които радвам всеки, който идва на гости у дома Вкусни кроасани „Пълнеж“, с които радвам всеки, който идва на гости у дома Вижте рецептата И на втора инстанция : 20 г. затвор за Семерджиев причинил ужасяващата катастрофа на „Черни връх“ И на втора инстанция : 20 г. затвор за Семерджиев причинил ужасяващата катастрофа на „Черни връх“ Това заявиха адвокатите на двете жертви Хариет и Христина Радев наградил тайно с орден „Стара планина“ дъщерята на италианския президент Радев наградил тайно с орден „Стара планина“ дъщерята на италианския президент Имала "изключително големи заслуги за двустранните отношения между Република България и Италианската република" Синоптици обявиха прогнозата до края на април, ще се завърне ли топлото време Синоптици обявиха прогнозата до края на април, ще се завърне ли топлото време За утре на места е обявен жълт код Божков заобиколи Магнитски - участва на изборите с други партии вместо с „Българско лято“ Божков заобиколи Магнитски - участва на изборите с други партии вместо с „Българско лято“ ЦИК регистрира коалиция под името "Център" Маргините вдигат сватба - Мария Маринова се сгоди Маргините вдигат сватба - Мария Маринова се сгоди Племенницата им Мария се похвали с диамантеното бижу за над 5000 лева
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно Чудо в Газа, бебе е спасено от утробата на убита жена при израелски удар Чудо в Газа, бебе е спасено от утробата на убита жена при израелски удар Младата палестинка е загинала, заедно със своя съпруг и дъщеря им при атаката на град Рафах
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори