×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман.бг! Татуиран „Калашников“ издаде Карчо и аверите му за мелето в „Сакса бийч“


Само във Флагман.бг! Татуиран „Калашников“ издаде Карчо и аверите му за мелето в „Сакса бийч“
Основните учасници в погрома до момента твърдяха, че видеозаписите са фалшиви
Тема в развитие
Само във Флагман.бг: Кримигероят Карчо се опита да нахлуе с ударна група в бургаска дискотека След кървавото меле Димитър Колев пак е добре дошъл в „Сакса бийч”, всичко му е точно Димитър Колев се изправя пред съда за бруталния масов бой в плажна дискотека Само във Флагман.бг! Татуиран „Калашников“ издаде Карчо и аверите му за мелето в „Сакса бийч“ Само във Флагман.бг: Попчето вече е на свобода, съдия Захарин Захариев го освободи Експертиза заковава бандата на Карчо за мутренското меле в Бургас Театър на абсурда: Попчето иска свобода, за да прави деца (ОБНОВЕНА) Извънредно! Арестуваха Попчето след 3 месеца укриване Денка, майката на ОПГ-шефа Карчо, в съда: Пуснете го, вкъщи ми е уравновесен и спокоен! (ВИДЕО) Само във Флагман.бг! Петър Белото е сред закопчаните за наркотици вчера. Оказа се, че е бил пуснат на свобода преди месец Съдът пусна тихомълком Георги Карчев от ареста, Белото също е навън (ОБНОВЕНА) Попчето потъна вдън земя. Три месеца не могат да го намерят, а го издирват ченгета от цялата страна Карчо и Белото остават зад решетките, от Попчето няма и следа Само Карчо жали мярката си, засега. Окръжният съд я разглежда утре Съдът остави Карчо и Белото зад решетките, пусна Димитър Колев под домашен арест Карчо, Белото и Колев: Не сме участвали в никакъв бой, записът е фалшив Ще остане ли ударната бригада на Карчо в ареста? (СНИМКИ) В Съдебната палата на Бургас ще ври! Водят бандата на Карчо, предизвикала гангстерския бой в плажна дискотека Само във Флагман! Полицията светкавично арестува Георги Карчев – Карчо след мелето в плажна дискотека Социален антрополог за биячите в Бургас: Такива екземпляри има в примитивните общества и гетата Само във Флагман.бг! Кои са Карчо и Попчето, издирвани след масовия бой в нощен клуб Първо във Флагман.бг! Издирват Карчо и Попчето за зверското меле в плажна дискотека, другите двама остават в ареста Търсят още един за гангстерския бой (ВИДЕО) Акцията продължава! Криминалисти закопчаха още един от участниците в масовия бой в нощния клуб (СНИМКИ) ОД на МВР в Бургас предприе масови арести след кървавото меле в плажния бар (СНИМКИ) Брутално! Вижте кървавото меле в „Сакса”, Карчо и аверите му помитат за секунди друга компания (ВИДЕО) Ексклузивно! Лидер на свирепо нарко ОПГ арестуван за кървавото меле в Сакса бийч, полицията издирва други двама Само във Флагман.бг: Гангстерски екшън в плажна дискотека в Бургас! Ъндърграунд герой потроши мъж след масов бой
виж още
скрий
04 Април 2019, Четвъртък, 13:35 ч.
Автор: Флагман.бг, снимки и видео: архив Флагман.бг

Популярни крими герои са заплашени от ефективни присъди заради мутренското изстъление

Много специфични татуировки заковават Георги Карчев-Карчо, Петър Ганев-Белото, Димитър Колев и Петър Попчев-Попчето за бруталното меле миналото лято, при което буквално пометоха препълненото заведение „Сакса бийч“ с друга компания.

Прокуратурата поиска две експертизи на видеозаписите от дискотеката във въпросната вечер. Първата е установила, че кадрите, запечатали погрома, са автентични и не са манипулирани, а втората вече е успяла да идентифицира нападателите по специфични белези, включително татуировки. Един от тях имал огромна рисунка на ръката на автомат „Калашников“, която нямало как да се сбърка, научи Флагман.бг.

Брутално! Вижте кървавото меле в „Сакса”, Карчо и аверите му помитат за секунди друга компания

За разлика от случаи като сбиването в созополската дискотека „Бикини“ и бургаската „Дежа вю“, тук становището на специалистите е, че категорично като инициатори на наказателната акция могат да се разпознаят Карчо, Белото, Колев и Попчето. Първите трима до последно не се признаваха за виновни и твърдяха пред съда, че видеозаписите, които Флагман.бг ексклузивно публикува, са фалшиви. Единствено Попчето призна, че групата реагирала, след като човек от пребитата компания бръкнал под полата на едно от момичетата с тях.

Петър Белото е арестуван след мелето в дискотеката, ясно се вижда, че целият е нашарен с татуировки

От прокуратурата съобщиха за Флагман.бг, че разследването по случая вече е приключило. Предстои съвсем скоро делото да влезе в съдебна фаза.

Кои са Карчо и Попчето, издирвани след масовия бой в нощен клуб

Според наши източници Карчо, Попчев, Белото и Колев вече обмисляли да се признаят за виновни и да сключат споразумения с прокуратурата. Трима от тях са със сериозно криминално минало и е твърде вероятно да влязат в затвора, ако бъдат признати за виновни от съда.

Припомняме, че Георги Карчев вече беше осъден като един от лидерите на страховитата ММА наркобанда, разбита през лятото на 2017 г. в Бургас. Въпреки сериозните обвинения обаче, Карчо излиза на свобода само след 1 година зад решетките и не му трябва много време, преди отново да влезе в криминалните хроники.

След последната мощна акция за дрога в Бургас: Кои са седмината, заплашени с постоянен арест

Същото е положението и с друг участник в мелето Петър Попчев. Попчето дори изчезна след боя в „Сакса“ и бе издирван под дърво и камък 3 месеца. В момента Попчев е на свобода, след като бе пуснат в началото на година от съдия Захарин Захариев, въпреки че е заплашен от доживотен затвор заради жестоко убийство в центъра. Попчето има 4-годишен „стаж“ зад решетките за опит за убийство. Арестуван е и за погроми на заведения.

Само няколко месеца след мелето в „Сакса“ и Белото отново е закопчан от маскирани спецполицаи. Петър Ганев е обвинен от спецпрокуратурата като част от банда за разпространение на дрога в София и Бургас. Той е сгащен заедно с популярния в ъндърграунда Румен Темелков, двамата синове на Томи Атанасов-Черния и членове на фенклуба на футболен клуб „Левски“ София.


В категории: Крими


24
Коментара
Флагман.БГ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън 28/03/2024, Четвъртък 10:26 2
Голям скандал в Денсинг старс
Голям скандал в Денсинг старс 28/03/2024, Четвъртък 10:23 3
24
Коментара по темата
24.
бургазлия
16.04.2019 01:16:39
0
1
тези мишки могат да се бият само с по слабите от тях и скачат по 10 човека един по един такъв побой ще вземат че ще реват и майка си ще търсят , мишоци тоя Карчо най големия смешник големи ‘’ мутри “ станахте пишлемета така ще си намерите майстора скоро че няма да разберете откаде ще ви дойде мамини синовe
23.
Glock 19
05.04.2019 09:44:40
0
3
Абе аз не мога да се бия много много, тея момчета до един ще ме бият, ама 9х19 калибър браточка не прощава. Винаги си е с мен. И знам как да го ползвам. В Бургас си живея и ако се наложи на ей тея палячовци дето ритат хората и ги боят за щяло и нещяло хич няма да ми пука да им пусна по един патрон. И като убиеш един двама ще крещят като бандата на другия рибата. Ела бе чичка ама отдалече, шото като играе патлака, инбатките мълчат. Така е .
22.
до 9
05.04.2019 07:43:53
0
4
Колкото и мастило да сложиш, заешкото сърце няма да стане лъвско. Жена
21.
---
05.04.2019 01:32:01
0
1
да се чудиш кой по-напред да утрепеш съдиите, които ги пускат, или тях.
20.
до 9
04.04.2019 20:41:28
1
7
Аве ,ей паляк недоклатен i неграмотно пишещ. Я ми кажи ти какво работиш и как си вадиш хляба? С какво си допринесъл нещо позитивно за този град? Иначе мама ти даде някой лев да изхарчиш на дискотечката и да се сриташ с някой си ,ей така за кеф. Смешници сте.Малко са ви драли навремето .Наистина си много комплексиран бетер.
19.
цървули
04.04.2019 20:35:45
0
2
Пръсни му черепа на този грозен боклук от чекия правен .
18.
Попчев
04.04.2019 19:42:59
1
4
Томито черния е най-големият наркобарон в Бургас браво Бати Томи ти си номер-1 и полицаите не могат да го пипнат голям е.
17.
Иван Иванов
04.04.2019 19:07:50
0
14
До 9
Имаш уникална нужда да се научиш да де изказваш правилно,да пишеш правилно и най вече да осъзнаеш ,че си уникслно прост,запомни-не си прост,а уникално прост....дано никога не станеш пример за някой ....и дано да ви изгонят от град Бургас,тъпи идиоти направили по една татуировка,станахме за смях на цяла България заради такива олигофрени като теб
16.
*********
04.04.2019 19:07:11
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
15.
Андрей
04.04.2019 18:57:22
0
2
То Калашника е краден от Хуго Шмайзер.
14.
до биячите
04.04.2019 17:30:14
0
20
Абе пичове, защо се биете по заведенията, нали някой ще си удари главата и ще умре, друг ще си глътне езика и ще се задуши. После цял живот ще се водите убийци, ...това ще пречи после на целия ви живот, на вас и на семействата ви. Нищо не може да имате на ваше име, защото ще плащате кръвнина, нито кредит ще ви дадат от банка, нито добра работа ще може да си намерите когато сте в графа убиец, нито бизнес ще искат да правят с вас, нито нищо. Вече хората ги проучват щателно и това ще излиза винаги. Сдържайте се и мислете за бъдещето си, един удар може да нокаутира друг човек, но може и да ви направи живота много тежък.
13.
до 9
04.04.2019 17:27:37
0
13
Още ли не си разбрал, че “гангстерчета” като теб закъсват на кръстовището, и аверчетата им дето уж са “брат за брата” си чупят тънките краченца от спринт заебавайки ги в локва кръв. Както стана и с биг бос на който подръжавате бай да уей. Баси малките мозъчета.
12.
Бичето
04.04.2019 16:20:00
0
1
Кифлата накрая снима ли го?
Мисля че тъпото парче накрая снима пребития
11.
Селяндура
04.04.2019 15:24:22
1
10
Ебахти и боклука човека е в паднал той го налага това е супер палячо ако е много тарикат да дойде при мен и ще си изцапа бикините но той ще влезе при мен най скоро време ще се видим един срещу друг боклук
10.
!!!
04.04.2019 15:06:17
0
7
Мислили да се признаят за виновни.От къде толкова мисъл.Трябва да се разрешава само едно споразумение с прокуратурата.А така всеки път -повече няма да правя така,прокурорите и съдиите много им вярват кеширайки.Заповядайте следващия повече кеш и т.н..
9.
Do 7
04.04.2019 15:03:18
18
13
Ei smeshnqr sebe si li vizirash kato rabotish v skad za bezalkoholno i nosish badita vatre v sebe si ama nikoga ne si bil takav gledal si mnogo filmi mai i do tam choplish slanchogled dolo pred bloka sled rabota i obsajdash politikata s klukite ot flagman s nqkvi geove kato teb idarti dqtki smeshnqrko palqk
8.
do 7
04.04.2019 14:43:21
1
14
zashto im kazvash istinata ,neka se sharqt pone vsichki da gi razlichavame tezi murshi... to malko da imash navreme da ti doide
7.
хахахаха
04.04.2019 14:39:27
2
42
Малки изгряващи звезди сега светнали ви лампата защо истинските играчи нямат драсканици? Истинския гад на външен вид е неразличим от нормалните хора. Може дори да работи някоя залюхана работа ей така колкото да има договор. Отличителни белези не му трябват. И бандитизма го носи вътре в себе си. Вашето е позьорщина. Един вид “нарисувах си калашник, защото е единствения начин да видя такъв”
6.
dnstuff
04.04.2019 14:37:19
1
38
Общото между тези паляци и сервитьорка от Сакса е ,че ако ги изтърсиш всичките паляци ще събереш пари, които само една сервитьорка взима на смяна... бах ги в озлобените дрипи
5.
чичо
04.04.2019 14:34:06
2
17
този с качулката какво се крие и той и него го разпознахме с татуировката на рамото и от кога взимате нашарени ?
и до кога ще има акции срещу такива амеби, хващайте големите риби и тези малките сами ще изчезнат
4.
W
04.04.2019 14:24:35
5
17
Продължавайте да гласувате за ГЕРБ и БСП. Докато тези ръководят България, боклуци като карчо и белото ще се чувстват безнаказани. НЕ, ТЕ НЕ ТРЯБВА ДА СА В ЗАТВОРА. ТЕ ТРЯБВА ДА РАБОТЯТ, ДА СЕ ТРУДЯТ, ДА СЕ ВЪЗПИТАВАТ. ТОВА Е НАЙ-ГОЛЯМОТО НАКАЗАНИЕ ЗА ТЯХ. ТРУДА.
3.
читател
04.04.2019 14:10:35
1
25
До кога ще ни занимавате с тези измислени мутреещи индивиди. Тази тема я дъвчите стана една година. Не ни интересуват нито те нито корумпираното ни правосъдие
2.
Police
04.04.2019 14:08:06
2
32
A карчев който хванаха да кара пиян и дрогиран преди няколкко дена защо още е навън
1.
t4
04.04.2019 13:44:09
1
46
Само мазни бургаски боклуци в тая селска плажна банда
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ИТН получават третия мандат за правителство от президента (НА ЖИВО) ИТН получават третия мандат за правителство от президента (НА ЖИВО) Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Новото шоу е световен формат, който се излъчва в двайсет страни по света, включително САЩ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън ​​ Ангелов побесня от това, което му предостави Галин и заедно със своите хора започна да го замеря с хляб, но постъпката му срещна бурно неодобрение след зрителите на риалитито за готвене по Нова телевизия Наистина ли се помисли за Кралица Наистина ли се помисли за Кралица Илияна Раева втрещи с външния си вид Уж е врял и кипял в телевизията, но допусна грешка, която му струва скъпо Уж е врял и кипял в телевизията, но допусна грешка, която му струва скъпо Глобиха го 3 хил.лева Цеци Красимирова призна, че се е разделила с богатия американец, но причината е изненадваща Цеци Красимирова призна, че се е разделила с богатия американец, но причината е изненадваща За всеки един е ясно, че един петгодишен брак няма как да оцелее, когато съпрузите живеят на различни континенти Днес тя е със Сотир Цацаров, но зад гърба си има два брака Днес тя е със Сотир Цацаров, но зад гърба си има два брака Тогавашният ѝ мъж не искал толкова амбициозна половинка, а жена, която да бъде всеотдайна домакиня ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“ „изгониха“ зам.-министър от заседание на парламента ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“ „изгониха“ зам.-министър от заседание на парламента Емил Дечев е представител на реформаторски настроения Съюз на съдиите в България Задава ли се конституционна криза? Кой ще носи отговорност за служебното правителство Задава ли се конституционна криза? Кой ще носи отговорност за служебното правителство Няма правен механизъм, който да задължава да се поеме поста на премиер, обясни бившият министър на правосъдието Пенчо Пенев  50 000 лв. награда за човека, който открие Ивана от Дупница 50 000 лв. награда за човека, който открие Ивана от Дупница Надеждата ни крепи все още, че е жива, каза Мария Георгиева
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори