×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Димитър Колев се изправя пред съда за бруталния масов бой в плажна дискотека


Димитър Колев се изправя пред съда за бруталния масов бой в плажна дискотека
Димитър Колев бе изкаран от дома си в жк. "Братя Миладинови" с белезници на ръцете
Тема в развитие
Само във Флагман.бг: Кримигероят Карчо се опита да нахлуе с ударна група в бургаска дискотека След кървавото меле Димитър Колев пак е добре дошъл в „Сакса бийч”, всичко му е точно Димитър Колев се изправя пред съда за бруталния масов бой в плажна дискотека Само във Флагман.бг! Татуиран „Калашников“ издаде Карчо и аверите му за мелето в „Сакса бийч“ Само във Флагман.бг: Попчето вече е на свобода, съдия Захарин Захариев го освободи Експертиза заковава бандата на Карчо за мутренското меле в Бургас Театър на абсурда: Попчето иска свобода, за да прави деца (ОБНОВЕНА) Извънредно! Арестуваха Попчето след 3 месеца укриване Денка, майката на ОПГ-шефа Карчо, в съда: Пуснете го, вкъщи ми е уравновесен и спокоен! (ВИДЕО) Само във Флагман.бг! Петър Белото е сред закопчаните за наркотици вчера. Оказа се, че е бил пуснат на свобода преди месец Съдът пусна тихомълком Георги Карчев от ареста, Белото също е навън (ОБНОВЕНА) Попчето потъна вдън земя. Три месеца не могат да го намерят, а го издирват ченгета от цялата страна Карчо и Белото остават зад решетките, от Попчето няма и следа Само Карчо жали мярката си, засега. Окръжният съд я разглежда утре Съдът остави Карчо и Белото зад решетките, пусна Димитър Колев под домашен арест Карчо, Белото и Колев: Не сме участвали в никакъв бой, записът е фалшив Ще остане ли ударната бригада на Карчо в ареста? (СНИМКИ) В Съдебната палата на Бургас ще ври! Водят бандата на Карчо, предизвикала гангстерския бой в плажна дискотека Само във Флагман! Полицията светкавично арестува Георги Карчев – Карчо след мелето в плажна дискотека Социален антрополог за биячите в Бургас: Такива екземпляри има в примитивните общества и гетата Само във Флагман.бг! Кои са Карчо и Попчето, издирвани след масовия бой в нощен клуб Първо във Флагман.бг! Издирват Карчо и Попчето за зверското меле в плажна дискотека, другите двама остават в ареста Търсят още един за гангстерския бой (ВИДЕО) Акцията продължава! Криминалисти закопчаха още един от участниците в масовия бой в нощния клуб (СНИМКИ) ОД на МВР в Бургас предприе масови арести след кървавото меле в плажния бар (СНИМКИ) Брутално! Вижте кървавото меле в „Сакса”, Карчо и аверите му помитат за секунди друга компания (ВИДЕО) Ексклузивно! Лидер на свирепо нарко ОПГ арестуван за кървавото меле в Сакса бийч, полицията издирва други двама Само във Флагман.бг: Гангстерски екшън в плажна дискотека в Бургас! Ъндърграунд герой потроши мъж след масов бой
виж още
скрий
31 Юли 2019, Сряда, 09:13 ч.
Автор: Флагман.бг, архив Флагман.бг

Той обвинен в причиняването на лека телесна повреда, както на охранители на дискотека, така и на гости на заведението

Димитър Колев се изправя пред Районния съд в Бургас за масовия побой в хитова плажна дискотека от миналото лято, научи Флагман.бг Екшънът се разигра на 28 август миналта година, когато Димитър Колев, Георги Карчев-Карчо, Петър Попчев-Попчето и Петър Ганев-Белото обърнаха с главата надолу заведението (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ).

Припомняме, че Колев бе пуснат под домашен арест само няколко дни след мелето, като доводът му бе, че има малко дете, за което трябва да се грижи. Днес явно е решил да признае вината си, като прокуратурата и защитникът му ще сключат споразумение, с което Колев ще се размине с по-сериозна присъда. 

Колев бе изведен с белезници от дома си в жк. "Братя Миладинови" на 30 август 2018г.

Той е обвинен в причиняването на телесна повреда както на охранителите на плажната дискотека, така и на гостите на заведението. 

Във видеото, което Флагман.бг още тогава разпространи се вижда как Наното и приятелите му раздават правосъдие с юмруци, хвърлят столове и маси. 

Очаквайте подробности само във Флагман.бг.

Заседанието започва в 14 часа в Съдебната палата в Бургас. 

 

 

 

 


В категории: Крими


19
Коментара
19
Коментара по темата
19.
koko
31.07.2019 15:27:34
1
5
А кой е бащата на детето за което се грижи,да не би да е Попчето?
18.
do 16 Адвокат Потеров
31.07.2019 14:40:04
0
4
пак ли се пипаш ве психопат.... сигурно цялата ти гарсониера в славейков е облепена с постери на адвокат Потеров... бахти болния тип...
17.
Mmmm
31.07.2019 14:00:43
0
11
До коментар номер 8 Бедросяне путкоо спри да нареждаш приятелите си във женските ти коментари
16.
Адвокат Потеров
31.07.2019 13:54:00
5
5
Защо Петър Попчев е единственият грамотен човек в България, на когото първоначалните обяснения в полицията, са написани на компютър, а не както би трябвало да бъдат - собственоръчно написни от него?
Най-вероятно целта на полицая Антон от Първо районно управление е била да бъдат фалшифицирани обясненията на Попчев, за да може след това да притисне свидетелите да потвърдят обясненията, но въпреки фалшифицираните обяснения на Попчев от Антон, в които никъде не се споменава, че Тихомир е удрял убития, Тихомир си признава, че е ритал убития в първоначалните си обяснения и свидетелите го потвърждават в своите първоначални обяснения, в които няма абсолютно никаква логика.
Защо, когато двама униформени полицаи са намерили Тихомир да се разхожда по улиците, целият в кръв от краката до раменете, дознателят Москов от Първо районно управление, не е взел проба от кръвта по Тихомир от убития, не му е взел дрехите за веществено доказателство
и не му е направил снимки, докато е бил целият в кръв, както по принцип се прави?
Тихомир си е признал в показанията, че е имал много от кръвта на убития по себе си.
Защо след това, когато Тихомир си е признал, че е ритал убития Николай, което е било потвърдено от свидетеля Георги, дознателят Москов не го е задържал в ареста и го е освободил като свидетел?
Защо няколко дни по-късно дознателят Москов се е отказал от делото?
Защо 3 години след случилото се не е намерен, за да бъде разпитан, Осман, който, заедно с убития Николай, няколко дни преди това са били Тихомир?
В случая Тихомир единствен има мотив да бие Николай.
Защо при направените очни ставки всички свидетели са казали, че Попчев не е удрял Николай, а само Тихомир го е бил, ритал по главата и скачал върху главата му. Въпреки това Тихомир не е подведен като обвиняем, а само като свидетел и съдът няма право да го осъди.
При направената очна ставка между Попчев и Тихомир, без мое присъствие, което е абсолютно незаконно, Тихомир е потвърдил думите на свидетелите, че Попчев не е удрял Николай, а си е признал, че единствено и само той го е удрял, ритал по главата и скачал върху главата му. Въпреки това пак не е бил подведен като обвиняем, а е бил освободен като свидетел.
Защо, когато поискахме от прокурор Тиха Стоянова да бъде повторена очната ставка между Попчев и Тихомир, защото е била фалшифицирана от полицията, като някои от думите на Тихомир са били променени, защо ни беше отказано и защо прокуратурата вкара делото в съда по този начин?
Ако смятате, че Попчев е толкова опасен за колкото го представяте и че във всяка една минута, в която е на свобода, има опасност някой да загуби живота си, мисля, че е крайно време полицията и прокуратурата да си признаят, че са освободили Тихомир, който е извършил убийство. Да си вземат Тихомирчо заедно с тях и да се вкарат в затвора. Тогава съм сигурен на 100 %, че Попчев ще се предаде, за да им прави компания.
15.
Chuskatadd
31.07.2019 13:22:38
0
7
vai toz kakva gena e!!!!
14.
Bifteka
31.07.2019 13:05:41
3
6
Zastv burgas sa nai golemute tupaci v sveta prosto niama takiva smatki da se praviat na mutri mnogo komplrksirani nasrani narkomani hapcheta bez nikakvo dostoinstvo i super predateli
13.
pfff
31.07.2019 12:06:21
1
13
поредния пълен смях... едно престъпление не можете да извършите без да ви хванат... бахти малоумните батки... то прооости ма прости
12.
гальо
31.07.2019 11:42:22
0
14
къвв домашен арест карчо оня ден го видях на плажа.
11.
Засрамена бургазлийка
31.07.2019 11:38:56
0
3
Карабатак
10.
До 8
31.07.2019 11:35:41
15
7
Ти колко си комплексиран ... През цялото време пишеш че трябва да не сме злобни ,да си помагаме и ред други заучени фрази ,а в следващия момент нареждаш момчето как изглеждало, какви му били целите в живота. Ти лично познаваш ли го? Разговарял ли си някога с него? Знаеш ли въобще що за човек е?? Или ще съдим за някой от една случка и от 5 коментара?? Немога да повярвам как всички тук се изкарвате най-свестните,най- големите патриори а всъщност освен да стоите пред компютрите и да хейтвате ,друго не можете.....смешници !!!!
9.
???
31.07.2019 11:21:07
1
7
До 5
Ами защото искал да покаже на детето си видеото след време -докато седи в затвора, защото това няма да му е за последно. Да плаши другите деца с баща си.
8.
Бургазлия на 33
31.07.2019 11:14:25
27
36
Типичен представител на градът ни, взема стероиди ходи на фитнес(по-бургаски "зала"), смело се хвърля в боя с още 4 човека с него, в повечето пъти това се прави за да има после скакво да се "похвали" избиване на комплекси и най-важното за това поколение така нареченото "МУТРЕЕНЕ"!!!!!!
И какво се случи след всичко това, една изпочупена дискотека, един човек със тежка телесна, друг със средна,развален купон на две компании и на всички около тях, изобщо всичко тук се свързва с това да мразиш другия ако можеш да го зле поставиш, обиди, набиеш а понякога и намушкаш!!!!
Аз също съм 33 години тренирам във фитнеса, но когато искам да извадя лошата енергия, да се позагрея и да си вдигна адреналин ходя в боксовата зала и там играя, не за състезател а просто ей така за да се изпотя и след това се чувствам отлично,не съм се збивал от както бях на 20,естествено ако някои ми закачи момичето или нещо се заяжда щото е пиян ще му забия 1-2 за да го откажа ако продължи има си охрана на заведението има си полиция, и ще седна да си продължа вечерта,във всички българи има една огромна злоба,всеки е много зъл, много отмастителен и може всичко, НИКОИ НЕ Е СЛУЧАЕН..........
Няма нормално мислене от старите и затова и младите сме такива, изнервени забързани за никъде, повечето са И без парични от там и обезверени във всичко и затова осверепени към ближния.
Не е ли по-добре да има разбиране взаимопомощ,да се развиваме да дадем нещо градивно за градът за хората около нас, нали Димитър има малко дете, в това ли искаш да се превърне детето ти дали ще бъде набито или ще бие пак е агресия злоба,лоша енергия, но една такава батка като този мисли на" ЕДРО по-добре аз да бия"
Тука действа системата да не станеш шматка, да не пуснеш някого на опашката в магазина, да не се нареди някои на светофара някои преди теб, да не се минеш да не си по-назад от другия.
Димитър като ти гледам бебешкото личице на кьосе,най-вероятно родителите ти са от Странджанските села там хората имат такива черти без бради(дори и след редовна употреба на ХАП) гледащи лошо, селски бучки без амбиций и разум за добрите неща, желаещи да извадят пари с цената на всичко.
И за последно Митко признавам те ето имаш твоите 15 мин слава известен си,хората са респектира и от теб, ти си батка, битка, брутален поглед,едър мъжага пишат те по-сайтове качен си със белезници на ръцете,всичко ти е уредено, какво повече да иска човек от живота, развиваш се прекрасно в нашия град пожелавам ти повече бъдещи успехи и да мислиш винаги така градивно, прибира се да се грижиш за детето, нямаш топки за друго!!!! Хората с топки предприемат значими неща и инвестират силата и енергията си в това да материализират доброто селско кьосе!!
7.
Аман от утайки в БС
31.07.2019 10:44:49
3
39
Карчо под домашен арест! Е па това включва ли всеки ден обикаляне по улиците гол до кръста!
6.
Някой
31.07.2019 10:28:46
3
7
Този е много секси. Бих го вързал с белезниците в тях и бих си поиграл добре с него. Доволен ще остане.
5.
Егати
31.07.2019 10:27:52
0
26
Доводът,трябвало да си гледа детето!!!!
Що не си седя въпросната вечер в къщи,да си гледа детето!!!!
4.
оффф...
31.07.2019 10:18:33
3
15
Всички знаят къде е Попчето, ай стига!
Просто на никой не му се занимава!
Вие нормални ли сте?
Срещал съм го по Богориди!
Кротък и спокоен както винаги
3.
ОП оп
31.07.2019 10:02:51
16
11
Делата с големите престъпници ги прекратявате във върховен съд срещу истинските мафиоти в България а сега един Димитър ви е тема да си запълните сайтовете.Никой не си задава въпроса защо тези хора така са се ефектирали и са им причинили телесни повреди.За всичко си има причина да знаете.Никой няма да дойде и да те набие ей така и то в заведение пълно с хора и камери!
2.
Батката
31.07.2019 09:52:37
6
39
Нанинка нещо заслабнал ми се виждаш :) Няма хап и издиша. Много посърнал навел главата нали си голям мъж с с още двеста човека скачаш на бой. Ти си МНОГО ГОЛЯМА ЖЕНА.
1.
Знай си
31.07.2019 09:47:43
1
17
Ще се оттърве! Но ще е за много малко ;)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори