×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Попчето потъна вдън земя. Три месеца не могат да го намерят, а го издирват ченгета от цялата страна


Попчето потъна вдън земя. Три месеца не могат да го намерят, а го издирват ченгета от цялата страна
Ако видите Попчето(със синята блуза) - обадете се на тел.112, издирван е за побой, а срещу него тече и дело за убийство
Тема в развитие
Само във Флагман.бг: Кримигероят Карчо се опита да нахлуе с ударна група в бургаска дискотека След кървавото меле Димитър Колев пак е добре дошъл в „Сакса бийч”, всичко му е точно Димитър Колев се изправя пред съда за бруталния масов бой в плажна дискотека Само във Флагман.бг! Татуиран „Калашников“ издаде Карчо и аверите му за мелето в „Сакса бийч“ Само във Флагман.бг: Попчето вече е на свобода, съдия Захарин Захариев го освободи Експертиза заковава бандата на Карчо за мутренското меле в Бургас Театър на абсурда: Попчето иска свобода, за да прави деца (ОБНОВЕНА) Извънредно! Арестуваха Попчето след 3 месеца укриване Денка, майката на ОПГ-шефа Карчо, в съда: Пуснете го, вкъщи ми е уравновесен и спокоен! (ВИДЕО) Само във Флагман.бг! Петър Белото е сред закопчаните за наркотици вчера. Оказа се, че е бил пуснат на свобода преди месец Съдът пусна тихомълком Георги Карчев от ареста, Белото също е навън (ОБНОВЕНА) Попчето потъна вдън земя. Три месеца не могат да го намерят, а го издирват ченгета от цялата страна Карчо и Белото остават зад решетките, от Попчето няма и следа Само Карчо жали мярката си, засега. Окръжният съд я разглежда утре Съдът остави Карчо и Белото зад решетките, пусна Димитър Колев под домашен арест Карчо, Белото и Колев: Не сме участвали в никакъв бой, записът е фалшив Ще остане ли ударната бригада на Карчо в ареста? (СНИМКИ) В Съдебната палата на Бургас ще ври! Водят бандата на Карчо, предизвикала гангстерския бой в плажна дискотека Само във Флагман! Полицията светкавично арестува Георги Карчев – Карчо след мелето в плажна дискотека Социален антрополог за биячите в Бургас: Такива екземпляри има в примитивните общества и гетата Само във Флагман.бг! Кои са Карчо и Попчето, издирвани след масовия бой в нощен клуб Първо във Флагман.бг! Издирват Карчо и Попчето за зверското меле в плажна дискотека, другите двама остават в ареста Търсят още един за гангстерския бой (ВИДЕО) Акцията продължава! Криминалисти закопчаха още един от участниците в масовия бой в нощния клуб (СНИМКИ) ОД на МВР в Бургас предприе масови арести след кървавото меле в плажния бар (СНИМКИ) Брутално! Вижте кървавото меле в „Сакса”, Карчо и аверите му помитат за секунди друга компания (ВИДЕО) Ексклузивно! Лидер на свирепо нарко ОПГ арестуван за кървавото меле в Сакса бийч, полицията издирва други двама Само във Флагман.бг: Гангстерски екшън в плажна дискотека в Бургас! Ъндърграунд герой потроши мъж след масов бой
виж още
скрий
17 Ноември 2018, Събота, 15:00 ч.
Автор: Гергана РАДЕВА, снимка: Архив

Ако униформените не успят да го намерят, ще се води задочен процес срещу него


Трети месец след екшъна в плажната дискотека на Северния плаж в Бургас, няма и следа от Петър Попчев, по прякор Попчето, който е подсъдим и по дело за убийство. Дори и да не бъде издирен, то той ще бъде съден задочно, научи ексклузивно Флагман.бг от свои източници.

Попчето е обвинен за съучастник в мелето от август, когато заедно с аверите си Георги Карчев-Карчо и Петър Ганев-Белото и Димитър Колев сътвориха невиждан екшън, пребиха няколко човека и потрошиха хитов плажен бар. (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Припомняме, че първите трима бяха задържани при спецакция. Магистратите помилваха с по-лека мярка единствено Колев заради чистото му съдебно минало и това, че има малко дете, а другите и до ден днешен са зад решетките.

При разглеждането на мярката на въззивната инстанция Карчо, Белото и Колев категорично твърдяха, че нямат общо с разигралата се бой сцена в дискотека и че видеозаписите били монтирани.  Според прокуратурата обаче Карчо е подстрекател на масовото сбиване, а Белото и Димитър Колев за активни участници. Попчето също е герой с дейно участие, но изчезна яко дим веднага след масовия бой и остави аверите си да плащат и неговата вина.

В категории: Крими


24
Коментара
24
Коментара по темата
24.
do 22
18.11.2018 16:54:09
0
0
кажи къде си ве халка коментар 22 насрана мишка не 21 а 22 къде си бухал
23.
do 21
18.11.2018 13:08:27
1
2
кажи къде си да дойда ти смачкам мангалската тиква аааа майка ти да еба насрана
22.
Do 21
18.11.2018 12:13:58
1
3
Do 21 uspokoise palqk isipan . Popche ti li si palamud vmirisan v pangoto druj dai imashe li
21.
до номер 3 и педала камбаната
18.11.2018 11:40:33
0
0
ей гнусни изроди не се правете на смели защото ще вземете нокаутите ясно ли ви е миризливи цигани долни комлушки гейове не говорете глупости а тези които твърдят че е убил човек да не вярват на всичко и да не си съчиняват поеми! Журналистите обичат да окрасяват нещата но нали сте овце вярвайте им !
20.
do 19
18.11.2018 11:27:25
0
4
tazi sigurno e cok izrod sadq.
19.
до 17
18.11.2018 11:22:50
0
4
то решенията са едно на ръка , ами дето яде страници по дела ей туй вече е проблем.
18.
h2s04
18.11.2018 11:19:15
0
5
h2so4
17.
Майко мила до 14
18.11.2018 11:15:49
0
5
То да беше само този прокурор ,я виж оная с кукувичките в главата от Айтос ,която си пише решения на дела без знаниетона страните по делото ,знаеш ли колко осъдителни присъди може да напише и да вкара суматилък народ в затвора,не знам на тая как не са и видяли сметката още.
16.
Петър Попчев
18.11.2018 10:49:15
0
8
Следващият път, когато пишете лъжлива и манипулирана статия за мен в някой сайт, включете и делото, на което бях осъден на 5 години затвор от Окръжен съд - Бургас и свидетелските показания на няколко човека, които казват, че са влезли без позволение в двора на баба ми и дядо ми и след моето пристигане, са ме нападнали с брадва и лопата, и че аз съм се защитавал. Включете и следващото дело за убийство, на което аз съм единствен обвиняем, без абсолютно никакви доказателства, но с пълните самопризнания на човек, който казва, че единствено той е нанасял удари, скачал е върху главата на потърпевшия и я е ритал. Освен това всички свидетели потвърдиха тези самопризнания. Въпреки това, този човек е освободен като свидетел от прокуратурата и като такъв съдът няма право да го осъди. Включете също така сладкарница "MADO" и нейния собственик - турски гражданин, който системно е изнасилвал момичетата от персонала си, за което полицията е знаела, но не се е намесила. Заради това този човек в момента има черен печат и не може да влиза в България, затова и делото срещу мен не може да започне, без той да присъства. Пуснете и записа, който изрязахте от камерата на бар "Сакса", на който се вижда как човек си вкарва цялата ръка под роклята на момиче.
Полицията и медиите въобще не обичат да говорят, когато става въпрос за майката на моя приятел Мартин Жеков, която беше пуснала 4 жалби срещу комшията си - служител на МВР, за системен тормоз и заплахи за убийство, по които не бяха взети никакви мерки и въпросният човек продължи със заплахите за убийство и физически тормоз над жената.
В момента, в който жената подаваше петата си жалба в 1-во РПУ на Бургас, аз пристигнах при Мартин съвсем случайно, който беше напълно обездвижен и гипсиран от злополука и който също така няма нито една криминална проява. В същото време комшията дойде при нас и търсеше майката на Мартин, за да я убиел. Когато разбра, че нея я няма, започна да ме заплашва, че ще ме убива и започна да ме удря. Аз се защитавах. Вечерта след случилото се брат му е отишъл да отмъщава, като е блъскал по вратата с нож и е заплашвал, че ще убие Мартин и майка му. Полицията не се е намесила по никакъв начин. Единственото, което направи полицията, е да образува дело срещу мен, което в последствие беше прекратено, защото им беше много неудобно.
Също така не обичат да говорят как влязох в бар "Хавай", който беше залят с над 100 л бензин и една минута преди да бъде запален, подгоних подпалвачите и те избягаха. И как, ако не бях се появил в този момент, щяха да изгорят две съседни бараки със спящи деца.
Някои полицаи са ме виждали обезобразен и осакатен от някои хора и не можеха да свалят мазните си гнусни усмивки от лицата, криейки се под полата на Майка България.
15.
Петър Попчев
18.11.2018 10:47:39
1
6
Следващият път, когато пишете лъжлива и манипулирана статия за мен в някой сайт, включете и делото, на което бях осъден на 5 години затвор от Окръжен съд - Бургас и свидетелските показания на няколко човека, които казват, че са влезли без позволение в двора на баба ми и дядо ми и след моето пристигане, са ме нападнали с брадва и лопата, и че аз съм се защитавал. Включете и следващото дело за убийство, на което аз съм единствен обвиняем, без абсолютно никакви доказателства, но с пълните самопризнания на човек, който казва, че единствено той е нанасял удари, скачал е върху главата на потърпевшия и я е ритал. Освен това всички свидетели потвърдиха тези самопризнания. Въпреки това, този човек е освободен като свидетел от прокуратурата и като такъв съдът няма право да го осъди. Включете също така сладкарница "MADO" и нейния собственик - турски гражданин, който системно е изнасилвал момичетата от персонала си, за което полицията е знаела, но не се е намесила. Заради това този човек в момента има черен печат и не може да влиза в България, затова и делото срещу мен не може да започне, без той да присъства. Пуснете и записа, който изрязахте от камерата на бар "Сакса", на който се вижда как човек си вкарва цялата ръка под роклята на момиче.
Полицията и медиите въобще не обичат да говорят, когато става въпрос за майката на моя приятел Мартин Жеков, която беше пуснала 4 жалби срещу комшията си - служител на МВР, за системен тормоз и заплахи за убийство, по които не бяха взети никакви мерки и въпросният човек продължи със заплахите за убийство и физически тормоз над жената.
В момента, в който жената подаваше петата си жалба в 1-во РПУ на Бургас, аз пристигнах при Мартин съвсем случайно, който беше напълно обездвижен и гипсиран от злополука и който също така няма нито една криминална проява. В същото време комшията дойде при нас и търсеше майката на Мартин, за да я убиел. Когато разбра, че нея я няма, започна да ме заплашва, че ще ме убива и започна да ме удря. Аз се защитавах. Вечерта след случилото се брат му е отишъл да отмъщава, като е блъскал по вратата с нож и е заплашвал, че ще убие Мартин и майка му. Полицията не се е намесила по никакъв начин. Единственото, което направи полицията, е да образува дело срещу мен, което в последствие беше прекратено, защото им беше много неудобно.
Също така не обичат да говорят как влязох в бар "Хавай", който беше залят с над 100 л бензин и една минута преди да бъде запален, подгоних подпалвачите и те избягаха. И как, ако не бях се появил в този момент, щяха да изгорят две съседни бараки със спящи деца.
Някои полицаи са ме виждали обезобразен и осакатен от някои хора и не можеха да свалят мазните си гнусни усмивки от лицата, криейки се под полата на Майка България.
14.
Хммм
18.11.2018 08:45:41
0
3
Самият прокурор Ангел Георгиев , който бе арестуван с подкуп и след това върнат на “работа” отново лъсва , като корумпиран. Но в бургаска прокуратура и съд с такива работят и делят иначе , защо ще го връщат редови прокурор. А беше зам окръжен, но много рекетиращ
13.
Диян Тончев Камбаната
18.11.2018 06:58:08
1
3
Преди 2 дни Попчето ми лапаше за 5 лева
12.
MDAAA
18.11.2018 06:22:25
0
1
Tarsiat go navsiakade, SAMO KRAI AHELOI NE GO TARSIAT.
Zashto li?
11.
Полицай
18.11.2018 00:14:59
3
13
Работим за обидно ниски заплати,излагаме се на риск,а корумпираните прокорари като Ангел Георгиевки ги пуска на свобода.Този ,,Попчето''уби човек зад старата поща,запали заведение в центъра на Бургас,преби човек в дискотека на плажа в Бургас,но е на свобода.Какво трябва да стане,че съда да си свърши дълга?Господа съдии и прокурори,вие сте най-големите бандити и лица като Карамански,Г.Илиев и сие са безобидни в сравнение с вашата престъпна практика.Изпитвам погнуса от вас.Има и корумпирани полицаи,но вашата арогантност е безгранична.Изпитвам нужда да убия корумпиран съдия, прокурор или депутат,след което с удоволствие да си излежа доживотната присъда.Съсипахте една прекрасна държавата и хората които ви плащат заплатите биват убивани,рекетирани,изнасилвани,ограбвани и репресирани от вас.
10.
Попчето е
17.11.2018 23:42:04
3
5
При Радко педала с който се обичаха и любиха в затвора. А баща му за разлика от много мирничари е работлив и умен,и развива много бизнеси. Но просто в живота става така по някога.
9.
Гочо
17.11.2018 22:41:40
1
7
Този Попчето не е ли син на бившия митничар Гошо Попчев ?
8.
Попчето
17.11.2018 22:06:49
3
4
Обичам да лапам пенис
7.
Ибрикчия
17.11.2018 22:06:36
3
6
Попчето е най мазния боклук, а баща му не може да свари да плаща след него!
6.
сафрида
17.11.2018 21:13:31
1
5
много добре знаете къде е попчето просто го приберете този крадец
5.
gradski
17.11.2018 21:09:24
0
4
Хммм някой е забравил си плати месечната такса май ;)
4.
Бургазлия
17.11.2018 21:09:03
2
3
На 07.11 следобед го видях в градинката пред Ндк в София!!! Там трябва да се търси
3.
ГГ
17.11.2018 20:55:27
4
5
Popcheto e v komluka ebat go mangalie toi e analnopodatliv obicha mangali beshe jena na edin v pangoto i se celuvaha na kareto
2.
Tomito
17.11.2018 20:04:21
3
5
Hahaha min sedmica na play beshe . Popche nishty losho ne ti jelaq shpionino prosto zaslujenoto a to ne e malko . Cqloto vuzdajdane ste shpioni barabar s slaveikovoto pazarche !!!
1.
Иван
17.11.2018 19:52:38
3
5
До живот без право на замяна му дайте.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори