×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургазлията, монтирал видеото от ОДЗ „Брезичка“: Мога да пусна и суровите кадри, на тях не се вижда нещо по-различно


Бургазлията, монтирал видеото от ОДЗ „Брезичка“: Мога да пусна и суровите кадри, на тях не се вижда нещо по-различно
Това ще бъде в неин минус, не се вижда сплотеност между г-жа Иванова и възпитаниците на забавачницата, категоричен е Константин Никитов
Тема в развитие
Прокуратурата за агресията в ОДЗ "Брезичка": Има данни за изтезаване на деца, но няма извършител Просветният министър за боя над деца в „Брезичка”: Проявена е непрофесионална толерантност, знаело се е Ето кой е новият директор на ОДЗ „Брезичка“ Нов директор в детска градина „Брезичка" след клипове с насилие срещу деца Психолог: Учителите са затормозени, а децата нямат социална зрялост (ВИДЕО) Родители с призив към кмета Димитър Николов: Не молби за напускане, а дисциплинарно уволнение за персонала от ОДЗ "Брезичка" Светла Петрова - учителката от скандалния клип в ОДЗ "Брезичка: Пръчката беше не за децата, а за народен танц (ВИДЕО) Николай Николов: Синът ми е бит в детската градина с лъжица и канче с храна по главата (ВИДЕО) Прокуратурата погна учителките в ОДЗ "Брезичка" след скандалното видео за насилие над деца Ексклузивно! Учителката от ОДЗ Брезичка проговори пред Флагман.бг След масовите уволнения в ОДЗ "Брезичка": Родителите доволни, психолози ще работят с децата (ВИДЕО) Официално! Кметът уволни директорката на ОДЗ Брезичка, сериозни промени в скандалната забавачница Брутално! Учителка удря и тормози деца в бургаска детска градина (ВИДЕО) Бургазлията, монтирал видеото от ОДЗ „Брезичка“: Мога да пусна и суровите кадри, на тях не се вижда нещо по-различно Учителката Милена Иванова за агресията над деца в ОДЗ "Брезичка": Имах лични проблеми, но не се оправдавам с това! Защо в ОДЗ „Брезичка” няма камери? Двете учителки от скандалния клип саботирали видеонаблюдението Вижте Милена Иванова - учителката от бруталния клип в ОДЗ "Брезичка" Директорът на ОДЗ Брезичка: Потресена съм, но не вярвам друг път да се е случвало(ВИДЕО) Кметът на Бургас за агресията в ОДЗ "Брезичка": Въпросната “учителка” и колежките й трябва да носят наказателна отговорност
виж още
скрий
01 Февруари 2018, Четвъртък, 09:57 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимка: авторът

Идеята не била да бъде разпространено в социалните мрежи, а с него родителите да нахлуят в забавачницата, докато г-жа Иванова е на работа

Не ми е проблем да публикувам и суровите кадри от ОДЗ „Брезичка“. На тях не се вижда нещо по-различно от разпространеното видео. Това каза пред Флагман.бг Константин Никитов във връзка с твърденията на г-жа Милена Иванова, която обвини разпространителите на скандалните кадри, че монтирали само най-лошите заснети моменти (ВИЖ ТУК).

„Това ще бъде в неин минус, ако бъдат публикувани суровите кадри. Аз имам десет клипа по десет минути. Само си представете щом за 6 минути виждаме толкова скандални неща, какво ще показват другите кадри! На мен не ми пречи да ги публикувам, но са дълги и никой няма да ги изгледа. На тях не се забелязва никаква сплотеност между въпросната учителка и възпитателите, както тя твърди“, обясни Никитов.

Бургазлията добави, че датите на кадрите, които се виждат в клипа, не са реални. Те са заснети в рамките на два дни преди няколко дни.

Никитов се добрал до суровите кадри от негова колежка и близка приятелка. Идеята била да се монтира видеото и с него родители да атакуват детската градина, когато г-жа Иванова е на работа. Кадрите обаче изтекли в социалните мрежи още късно снощи.

В категории: Бургас


55
Коментара по темата
55.
Внимание!
03.02.2018 21:16:24
3
2
Всички учителки и помощния персонал една майка ги е раждала. По онова време беше същото- прозорците се отваряха от всякъде за да става течение и децата ни бяха все болни. През повечето време са поверени на лелките или често оставяни без надзор. Имало е бой и с черпака по главата, ако някое дете поиска допълнително храна.Във всички детски заведения е безобразно.Крайно време е да се вземат драстични мерки! Да се внедрят камери на всякъде. Трябва да има контрол! Децата стоят напикани, сополиви и на отворени прозорци. Трябва да се отнеме правото на тази учителка да практикува. Разберете, че в България повечето от хората нямат съзнание. До сега персонала в детските ясли и градини живот си живяха- упражнете контрол от тук нататък и да видим ще се случват ли подобни чудесии с децата.
54.
Hi
03.02.2018 04:07:19
3
1
Taia ""gospoja""shte se moli da ia osadiat...V sravnenie s boia n'a razgnevenite roditeli....n'a neino miasto shte Smenia ne samo grada-a darjavata
53.
до 47
02.02.2018 13:33:44
4
2
Лайненца ще наричаш своите децарно сигурна съм ,че нямаш такива!Ако имаше и така да постъпват с дешешо ти друга песен ще пееш!
52.
51
02.02.2018 08:22:08
10
12
Абе що вие не станете учителки тогава бе? Като много знаете как се възпитават деца? Много е лесно отстрани да плямпаш. Кой знае какво им е на тея жени по цял ден там с тея лигавета....
51.
Ники
02.02.2018 02:31:08
5
9
Браво момче.То като няма справедливост в този град ние гражданите сами трябва да си я потърсим.А щом се отнася за децата ни с тоягите следващия път.
50.
Ели
01.02.2018 23:37:21
5
12
За мен тази "възпитателка" е агресивна, арогантна, невъзпитана, неподготвена да работи с деца. Щом работата с деца не й доставя удовлетворение и не се чувства добре, по-добре да си търси друга професия. Такова поведение към децата е недопустимо! Децата се възпитават с много обич, търпение и спокоен подход, а не с истерии, блъскане, скубане и обиждане. Тази жена трябва да бъде осъдена за физическо и вербално насилие над дечицата.
49.
*********
01.02.2018 23:20:32
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
48.
47
01.02.2018 22:30:09
15
12
Ми станете вие учителки като сте толкова толерантни към тези разлигавени лайненца.... да си ги дуннуркате там цял ден, а те да си правят каквото искат с вас. Мен лично са ме тормозили 3-4 годишни деца - скубят те, закачат те, като не стане на тяхното, пищят , врещят... нищо не може да им кажеш, щото са "на мама златото" ... всичко искат да пипат, да чупят. Не разбират от дума. Как да се оправиш с такова създанеие? С бой! Два шамара и да видим дали другия път дали няма да слуша
47.
без име
01.02.2018 22:08:29
6
7
Към 45 с коментара!!! Как ще станат хора децата,като се бият ли??? На тази учителка като не и се занимава с деца,никой не я кара на сила да го прави!!! Има си граници в всичко едно е да накаже дете примерно, съвсем друго е да вика и да цирика все едно е на пасището с овцете ,особенно пък на удря!!! Възмутена съм че излива злобата си върху децата!!!! И по лошо ще става ,понеже в тази държава всичко е безнаказано!!!! Народа плямпа само в фейсбук !!!! Народе събуди се!!!! Значи тази заслужава голямо наказание!!! Уволнението и е малко!!!!
46.
45
01.02.2018 21:46:24
11
12
Малко им е боя на тея лигави лапета. Голяма работа станало. Няма да ги гали с перце жената...те им се качват на главите като ги отпуснеш малко. Да не мислите, че им е лесно на тея учителки... с 20 лигави сополанковци. И 40 родителя с претенции -ама мойто дете не прави така.. не е възможно. Мойто дете не се бие. Мойто дете слуша.... пък като тръгнат и малкото дяволче си показва рогата. Нищо им няма. Ще станат хора така...
45.
Който и да е
01.02.2018 21:40:58
6
10
Браво!
Герой сте, господин как бяхте.
Такива, като Вас, които се напикават като видят улични кучета, намират начин да привлекат вниманието на обществото.
Малко Ви бяха заканите на Рибарско селище... И Вие ще се насладите на Вашето продължение.
Имам един въпрос към Вас: '' Ако учителката Милена Умре, това ще бъде удовлетворение за Вас?Това ще Ви направи ли повече МЪЖ, отколкото сте.
Хубаво е да пуснете и някой запис на партньорите си, как Ви натрисат рога на безмозъчната глава. Милена има вина, но не Вие сте този, който ще я съди.
44.
....
01.02.2018 21:35:41
5
5
Абе хора,вие луди ли сте?Кво ми защитавате тая ... и аз незнам как да я нарека.Ми много ясно,че ще пусне записа човека,за да отвори очите на родителите.Ако беше моето дете там,не запис ами и нея само на снимка щяхте да гледате.Сега заслужава да я изправят пред родителите на тези деца,дали ще и вървят номерата пред тях или е по лесно да налагаме децата,че те немогат да се защитят.Защо се крие сега?
43.
До24ти
01.02.2018 20:56:51
5
4
Ох Ице,колко си страстен и как се оттърва от хемароидите! Ти и Миленита сте две нежни създания,които обожавате ”юнашкото мляко”! Ицееее,не на болката ти от хемароидите! Ти откри най-вълшебното лекарство-”ромският сиренясал шпек! Обичам те Ице,затова че подкрепи Истанбулската конвенция! Хахахаха
42.
*********
01.02.2018 20:49:35
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
41.
Ал.Петров
01.02.2018 19:31:49
2
3
Едва ли има някой, който да е бил бит в детска градина или училище това да не му е вечен спомен. Мен ме би една учителка в трети клас и още си спомням добре шамара и удара на главата ми в стената и как ми причерня пред очите. Не казах на баща ми, защото ме беше страх. Възмездието дойде година по-късно, същата беше уцелена с топка директно в главата от мой съученик- изпълняваше дузпа и "другарката" точно в този момент минаваше зад вратата. След като "учителката" се върна от болницата след леко сътресение, моят съученик трябваше тържествено да исе извинява.
40.
ЗАКОНА НА БЪЛГАРИЯ
01.02.2018 19:18:55
6
7
Разбира се че може да снима, това не е частен дом, а обществена сграда - а тези нагли педагожки ги храним с нашите пари от нашите данъци.
Дано им повдигат обвинения и да им дадат по няколко години затвор , искам да ги видя как плачат в съда!
39.
Напратения
01.02.2018 19:18:34
3
6
Щом е използвал камерата за разкриване на престъпление или насилие - не само поздравления, но и награда трябва да му дадат. Снимани са децата и покрай тях "учителката". Не вярвам родителите да имат нещо против в случая.
38.
Видеонаблюдение
01.02.2018 18:34:28
4
9
Всички лекари и медицински служители на запад са със записващи устройства. Това е обществена институция - никой не я е снимал в спалнята или в личния живот. Щом в училищата има камери, защо да няма и в детските градини ??! Даже е задължително. В крайна сметка родителите си поверяват в ръцете на тези учители най-скъпото което имат: децата си !!! Значи стоките в магазина са по-ценни от нашите деца. Защото там има камери на всеки метър...
37.
истината
01.02.2018 18:10:13
2
7
Чета коментарите и не мога да повярвам що за хора пишат глупости без да мислят изобщо?!Браво на момчето ,че е показало какво реално се случва в не малко детски градини у нас!Такова поведение на учител е недопустимо/особенно с малки деца/!Едва ли са наясно хейтърите какво се случва с психиката на едно малко дете при такова отношение!Тази травма оказва влияние при неговото поведение в бъдеще.Повярвайте има хора ,които плащат горчивата цена на едно такова отношение на учител към дете цял живот!ТАКА,ЧЕ ОПРАВДАНИЕ ЗА ТАКОВА ОТНОШЕНИЕ НА УЧИТЕЛ КЪМ ДЕТЕ В ЕДНА ТАКАВА КРЕХКА ВЪЗРАСТ-НЯМА!!!
36.
*********
01.02.2018 18:03:13
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
35.
До 33
01.02.2018 18:01:24
5
3
За такива като теб коментарът е излишен. Теб съдбата те е наказала достатъчно.... Хахахах
34.
До 31
01.02.2018 17:55:57
4
4
Ами само като ти четем глупостите можем да извадим заключение какъв промит модерен мозък си и какви олигофрени са лапетата ти. Дай Бог синът ти зет да ти докара или дъщеря ти снаха, много ще ти се смеем всички на модерните методи на възпитание. Айде дърпай, трети пол!
33.
БЪЛГАРИЯ - 681 г.
01.02.2018 17:51:42
5
6
На коментарите, защитаващи децата не може да се слагат плюсове, а само минуси. в същото време на коментарите които защитават престъпницата пребила децата не могат да се слагат минуси, а само плюсове. Коментарите които защитават децата са изтривани, а тези които защитават престъпницата - не.
Драги модератори, няма как да измъкнете тези престъпнички. Знайте само едно - нито родителите, нито Съда, нито хората ще ги накажат тези изродки - заради дечицата наказва най-вече Господ и то много жестоко! Който се е заял с малко дете, хубаво не е видял! Помнете ми думите!
32.
Много прости хора
01.02.2018 17:49:40
8
4
Ей, тука има 1-2 коментиращи във всички статии по темата дето бълват едни и същи простотии и се заяждат с всеки нормален човек, който напише адекватен коментар. Това са много злобни и комплексирани човечета, дето явно много ги е ш...л живота. Обиждат малки деца, родителите им без да имат въобще представа за хората. Като сте толкова голяма работа, що не кажете на някой татко колко му е разлигавено и просто детето в очите.... Ще кажете ама.....страх...комплексарчета...страх...то и на някоя "възмутена" майка няма да посмеете, щото ще ви навре в миша дупка, където ви е мястото.
31.
111
01.02.2018 17:35:17
14
14
Нестига, че им гледат децата, докато блеят майките им по кафетата и моловете ами и претенции! Лигавета! Г-жа Иванова да се обърне към съда
30.
Приятел на Милена
01.02.2018 17:29:22
8
6
Ей жена ще та разбия кво монтираш ве повече записи да не си пускал
29.
Ников
01.02.2018 17:15:02
13
15
Тоя сега прокуратурата веднага трябва да го поведе под отговорност за незаконни записи (и то в детска градина). Това което публикува са няколко подбрани минути, но колко още има които са със записи на деца. Щял да нахлува, абе ти на се каниш да щурмуваш зимния дворец в Петроград (или как беше сега Ленинград, Петербург) бе аланкоолу. Не стига че дошъл в Европекския съюз, ами като типичен Щирлиц веднага почнал да шпионира.
28.
всички
01.02.2018 16:29:52
2
9
всички са на Таралова хора
27.
до дедо вeтrолет с празната тиква
01.02.2018 16:18:48
3
7
нещо ми се виждаш много гневен и надъхан- да не би да е защото синът ти е докарал зет вкъщи и ти се подиграват съседите? ама то така става като възпитаваш модерно и съгласно новите европейски методи без шамари и викане. на такива като тебе и отрочетата ти им дай само усмивки в цветовете на дъгата
26.
stoianova
01.02.2018 15:41:50
3
5
ЗАТВОР!
25.
До 22
01.02.2018 15:40:30
3
6
Свързан съм само с майка ти, лешпер недочукан смешен
24.
Някой
01.02.2018 15:39:58
4
7
Хайде сега били им много децата в групата ,да по списък може и да са 39, но на практика не се събират повече от 20 деца . Да не говорим ,че при обявена грипна епидемия са не повече от 4-5 . То и на клипчето се вижда колко са . Това не е извинение за поведението на “учителката “. Още повече ,че тя е била “предизвикана” от нормолано поведение за 45 годишни деца .Ами ако бяха непослушни тогава какво ? Ще вземе направо да ги застреля ли ?!!!!
23.
До17 Ицо
01.02.2018 15:30:25
10
5
Ице,ако си свързан по някакъв начин с Миленчито.Няма проблем,но да знаеш че тя е злобна к..ва а ти си джендър и ващо спасение е в Комлука при ромите.Там има лек за твойте хемароиди,и нейния сърбеж. Може да е сиренясал ,ама си е лек(илач) Ох Ице,палавник неначесан!
22.
Haaaa
01.02.2018 15:29:38
7
8
Айде сега да ходи да бачка за същите пари при някой чазтник по 9-10 чада с о едната почивка и ще я снимат и без да я питат при частника.Егати и педагожката.Сигурно е връзкарка.Вика-дишайте и утре да ви няма,чухте ли...?
21.
Дядо Ветролет
01.02.2018 15:23:31
4
2
шамара, на памара, но тролът ме вбеси
20.
Krokodila i Anti-lopata
01.02.2018 15:21:57
2
3
Sprete im feisbuka na tiq idioti veche. SAmo gluposti mislqt tam.
19.
Дядо Ветролет
01.02.2018 15:20:19
9
10
Ей, Ице, много си прост! Тук става въпрос за малки дечица на по 3-4 години. Те даже не разбират какво им говори твоята възлюбена! Шамари като искап, ела аз да ти раздам няколко памара да ходиш като вертолет после! Руски трол, противен!
18.
Учител
01.02.2018 15:00:12
3
2
Абе ей тъпи Флагмани защо триете коментарите. Какво не е вярно, че тази дебелана Недева Директорката е корумпирана ли. Ами мъжа и Недко Недев защо му забиваха кирки на колата. Всяка вечер се прибира с торби от корупцията. Вън дебелата Недева от градината. На Ул.Македония ги чакат с кирките.
17.
Ицо
01.02.2018 14:47:17
21
23
Сниманите в клипа да заведът дело срещу тоя палячо видеомонтажиста. На който не му харесва да си гледа сам лапето. И се спрете с тея глупости, щото точно от подобен тип "модерно възпитание" без шамари синовете ви са лигави гнусни малки педали, а дъщерите ви уличници още преди да са навършили 14-15 год. Първо погледнете себе си какви олигофренчета и добичета отглеждате, дебили евроатлантически.
16.
Име
01.02.2018 14:29:23
6
17
Изтекли били записите ахахахаххаха
Тва да не ти е Уотъргейт, ве... изтекли ахахахахах. Стига сте ни занимавали с битовизми. Аман от селяндури и фейсбук
15.
До видеомонтажника
01.02.2018 14:23:16
9
11
Ти трябва да са наистина много примитивно същество. Ама то в Булгаристан само такива останахте.
14.
Куш
01.02.2018 14:22:22
11
10
Ей Вирус , хубава работа свърши , ама си едно нещастно педалче.
13.
Куш
01.02.2018 14:22:22
9
8
Ей Вирус , хубава работа свърши , ама си едно нещастно педалче.
12.
134с753е
01.02.2018 14:20:10
0
11
Вместо да се сезират конкретните институции и да се взимат адекватни мерки , пак типично по бългярски се подхожда махленски и всички са ви виновни .
11.
*********
01.02.2018 14:18:07
3
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
10.
До коментиращите глупендери
01.02.2018 14:17:11
12
19
Абе, вие деца нямате ли? Знаете ли, колко тези дечица от клипа колко са се оплаквали, но родителите като не могат да докажат са били принудени да я заснемат тайно. Естествено, че директорката я е прикривала, както и помощния персонал. Евала на момчето, че го е публикувало, без да му пука какво ще последва! А вие страхливци само по форумите се много отворени, а в реалния живот сигурно ви мачкат!
9.
*********
01.02.2018 14:16:09
3
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
8.
987654321
01.02.2018 14:15:19
1
6
КЗЛД да се самосезира.
7.
1635467
01.02.2018 14:11:09
15
15
И той е за съд щом публикува тези кадри без ничие съгласие ...
6.
12345
01.02.2018 14:08:34
2
15
В БГ законите се споменават и натърртват повече от странно и избирателно.По закон учителката няма право да бие децата но тя го прави от друга страна родителя няма право да я снима но и няма как да го докаже по друг начин.Това се случва защото общината трябва да следи стрикно за тези неща а не гражданите.С добри заплати идват качествени и правилно подготвени учителки друг е въпроса че и децата са много а персонала е малък.
5.
cereal
01.02.2018 14:05:17
1
5
тва е вируса :)
4.
1234567
01.02.2018 14:04:55
14
20
Що не идеш в Русия да си направиш записа и да видим местната полиция, как ще те нареди.
Не защитавам учителката, за нея уволнение, но ме дразнят наглата руска сган, преселила се в Бургас.
3.
Бургас
01.02.2018 13:48:26
11
15
Tози е само за казармата,прилича на третия пол.
2.
Тук думата има и Конституцията на Република Българ
01.02.2018 13:46:13
22
18
чл. 32, ал. 2 – „Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи“.
1.
Име
01.02.2018 13:42:55
20
20
Кви са тия и с какво право ще нахлуват, където и да е. Нарича се саморазправа и е наказуемо.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед На какво се дължи рязката промяна? МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево Местно РУ и администрацията на Общината започват усилена работа, за да осигурят спокоен летен сезон за туристите  ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт Законопроектът отлежавал "доста дълго време", но може и да не бъде приет предвид приключващия мандат на Народното събрание Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено На откритата сцена в града на 28.04.2024 г. 10:00 часа ще се проведе конкурс на лазарски групи и песни Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден По време на почивните дни и дните на официалните празници от 1 до 6 май включително ще бъдат осигурени дежурни инспектори във всички ОДБХ Полиграф уличил подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Полиграф уличил подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Калин Ст. и Величко Тачев са уличени в лъжа от детектора  Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Ертен Анисова стана зам.-председател на групата за сметка на Хатидже Георгиева Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Санкционират шофьорите и за таблет зад волана, колоездачи и тротинетки ще слизат на зебрата Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова На 25 април се навършват 62 години от рождението на слънчевото момиче на Бургас Мъж отиде да регистрира колата си с 2,3 промила алкохол в кръвта Мъж отиде да регистрира колата си с 2,3 промила алкохол в кръвта Нямал и шофьорска книжка
Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори