×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Защо в ОДЗ „Брезичка” няма камери? Двете учителки от скандалния клип саботирали видеонаблюдението


Защо в ОДЗ „Брезичка” няма камери? Двете учителки от скандалния клип саботирали видеонаблюдението
Това е педагогическият персонал на ОДЗ "Брезичка". Жената с късата бяла рокля е Милена Иванова
Тема в развитие
Прокуратурата за агресията в ОДЗ "Брезичка": Има данни за изтезаване на деца, но няма извършител Просветният министър за боя над деца в „Брезичка”: Проявена е непрофесионална толерантност, знаело се е Ето кой е новият директор на ОДЗ „Брезичка“ Нов директор в детска градина „Брезичка" след клипове с насилие срещу деца Психолог: Учителите са затормозени, а децата нямат социална зрялост (ВИДЕО) Родители с призив към кмета Димитър Николов: Не молби за напускане, а дисциплинарно уволнение за персонала от ОДЗ "Брезичка" Светла Петрова - учителката от скандалния клип в ОДЗ "Брезичка: Пръчката беше не за децата, а за народен танц (ВИДЕО) Николай Николов: Синът ми е бит в детската градина с лъжица и канче с храна по главата (ВИДЕО) Прокуратурата погна учителките в ОДЗ "Брезичка" след скандалното видео за насилие над деца Ексклузивно! Учителката от ОДЗ Брезичка проговори пред Флагман.бг След масовите уволнения в ОДЗ "Брезичка": Родителите доволни, психолози ще работят с децата (ВИДЕО) Официално! Кметът уволни директорката на ОДЗ Брезичка, сериозни промени в скандалната забавачница Брутално! Учителка удря и тормози деца в бургаска детска градина (ВИДЕО) Бургазлията, монтирал видеото от ОДЗ „Брезичка“: Мога да пусна и суровите кадри, на тях не се вижда нещо по-различно Учителката Милена Иванова за агресията над деца в ОДЗ "Брезичка": Имах лични проблеми, но не се оправдавам с това! Защо в ОДЗ „Брезичка” няма камери? Двете учителки от скандалния клип саботирали видеонаблюдението Вижте Милена Иванова - учителката от бруталния клип в ОДЗ "Брезичка" Директорът на ОДЗ Брезичка: Потресена съм, но не вярвам друг път да се е случвало(ВИДЕО) Кметът на Бургас за агресията в ОДЗ "Брезичка": Въпросната “учителка” и колежките й трябва да носят наказателна отговорност
виж още
скрий
01 Февруари 2018, Четвъртък, 09:02 ч.
Автор: Гергана РАДЕВА

Не са дали разрешение да бъдат заснемани на работното си място, изпусна се днес директорката Събка Недева

Защо ОДЗ „Брезичка” няма камери за видеонаблюдение?

Това се питат бургазлии, след като видяха бруталните кадри от забавачницата, заснели как една от учителките Милена Иванова и Светла Петрова малтретира малчуганите.

Днес директорът на ОДЗ „Брезичка” Събка Недева призна, че са имали планове да монтират записващи устройство, които да предават сигнал в реално време, но по Закон трябвало да получат разрешение от всички педагози, а това не се е случило. Отпор са срещнали само от две учителки. Случайно или не това са точно Милена Иванова и Светла Петрова, стана ясно от думите на директорката.

Родителите сами са настоявали да се сложат камери, но след като имало противници на идеята, това не е изпълнено, за да не търпи детската градина санкции и да се избегне вероятността да бъде изправена на съд за нарушаване на правата на работещите. Близките на децата изглежда е имало за какво да се притесняват и преди дни един от тях е сложил скрита камера в играчката на детето си, оттам излязоха и скандалните записи. Директорката Събка Недева увери, че в най-скоро време камери в детската градина ще бъдат монтирано - със или без съгласието на персонала.


Четвъртата вляво е Милена Иванова. Цинично ли ви звучи това послание от сайта на детската градина: 

Уважаеми родители, бъдете убедени че поверявате детето си в сигурни ръце. Педагозите в Детска градина „Брезичка” - гр. Бургас са доказани специалисти.

Неотразимо щастие е заедно с родителите да извайваме детската духовност и доверие, да открием скритите дарби, да развием невероятните възможности.

Екипът на Детска градина "Брезичка" - гр. Бургас работи за Вас мили деца и родители. При нас цари уют, стил и топлина.

В категории: Бургас


39
Коментара
39
Коментара по темата
39.
яг
28.02.2018 16:48:46
1
2
Г-жа Недева, по същия начин се държеше със свойте колеги и персонал .Викаше като луда и обиждаше .Мислеше , че детската градина е нейна лична собственост.Тя е робовладелец ,а другите роби.Нервите на учителките са разтропани от нейното отношение.Търпяха , търпяха и им избиха балансите.Какъв ръководител е щом не поема отговорност?Направила градината рай , общината направи всичко , защото отпусна средства а тя изнудва родителите непрекъснато за спонсорство.Всички градини в Бургас са оправени и в целия град са рай, благодарение на общината.Не е дала парите от собствения си джоб , а е сложила в него.От нейната грандомания първенющина я изритаха кото мръсно коте.Щом е къдърен и отличен ръководител защо стигна до там ,колеките и да я изгонят.От всякъде се вижда , че е дело на колектива ,с един добър ръководител ,не се постъпва така?
38.
До долу
10.02.2018 21:44:18
1
1
Няма значение какви са родителите та това са деца.Само психопат може да защитава насилието над деца.
37.
evala na u4itelkata
04.02.2018 15:19:32
2
1
gledam i ne vijdam ni6to neredno,kak da se vcazpitavat deca na nisko inteligentni hora na pove4eto deca sa takiva roditelite do6li ot selata.edno vreme hem u4itelkata bie6e hem pri direktora za dovar6vane te vodiha......
36.
Микос
02.02.2018 22:05:23
0
4
Съгласна съм напълно с един от коментарите - ТРЯБВА ДА СЕ НАМАЛИ БРОЯ НА УЧЕНИЦИТЕ В УЧИЛИЩАТА, БРОЯ НА ДЕЦАТА В ГРУПИТЕ НА ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ И ДЕТСКИ ЯСЛИ . За училищата и градините не трябва да е повече от 12-14 деца в клас (група), за детските ясли трябва да е по-малък, не повече от 8 в група . Това са критерии установени с правила в Европа. Синът ми учи в Английско училище и там от детската градина до момента никога не са били повече от 10 деца . Миналата година се оказа , че ще бъдат 16 деца и веднага разделиха класа на два класа и взеха нов учител . Не може да си представите , каква спокойна атмосфера се създава за децата, а учителите ( имат и по една асистентка , която помага ) , обръща се индивидуално внимание на всяко дете , подхода е различен към всеки един от учениците според нуждите му , според това как възприема информацията ( но разбира се учителят прави предварително детайлно опознаване на децата ). Всички дечица ходят с невероятно удоволствие и са много щастливи и естествено , че времето прекарано в час е ПОЛЗОТВОРНО И НАУЧАВАТ ОЩЕ В КЛАС ПОЧТИ ВСИЧКО. ТЕ СЕ ПРИБИРАТ ВКЪЩИ С НАУЧЕНИ УРОЦИ , ЗАЩОТО УЧИТЕЛЯТ ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ , ДА РАБОТИ ИНДИВИДУАЛНО С ТЯХ. Та това е проблемът в нашата система - наблъскани по 30 деца в клас или в детските градини с един учител и лелки ( ама те не са педагози , те са чистачки , на какво ще ми учи детето ? !, помощните учители трябва да са педагози или стажанти от Учителския институт ). Да , нека се поставят и камери , но трябва спешно да се вземат мерки за намаляне на броя на учениците в класовете и градините !!!!
35.
211
02.02.2018 09:17:26
5
0
Веднага да се приложи Истанбулската конвенция! А, пардон... то не било насилие над жени, а от жени над деца... и май на доста подобни места се случва.
34.
*********
02.02.2018 07:20:20
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
33.
гражданин
01.02.2018 17:46:38
5
14
Не я познавам жената, но за да посегне представяте ли си какви олигофрени възпитават вкъщи и после учителите виновни! То още насрано ходи , но иска както вкъщи да се наложи. В коментарите чета "по законен начин щяла да се разправя" то ако имаше закони нямаше да се стигне до тука -защото от учителите се иска и невъзможното "А НЕ ИСКАТ ЛИ И ДА ИМ КЪРМЯТ ДЕЦАТА" . Но ДГ е институция и има закони както за учителите така и за майката и детето.
32.
Потресена
01.02.2018 17:31:59
8
6
Коментират в защита колежки от същата детска градина! Как се дипломирахте, Уважаеми Педагози, като сте неграмотни? Та вие не можете да пишете правилно, какво остава да възпитавате децата ни?
31.
Неразбираемо
01.02.2018 15:40:02
6
2
Тези наредените стажантки ли са, по един и същ начин се подреждат за отстрелване, не приличат на учителки. Къде ли са учили?
30.
Бургас
01.02.2018 13:45:49
8
11
До всички които се правите на ощипана мони,помните ли как ви дърпаха ухото при комунизма,как ви биеха шамари и ви перяха с дървения пергел,Но тогава никой не казваше и дума.Родителите ходеха редовно на родителска,как секретарката на Стаматов от Автото подстригване и Попа с един голям пръстен удряше всеки ученик а същия този чукаше русата учителка .Къде бяха закрила на детето и тем подобни организации.
29.
Бургас
01.02.2018 13:42:28
8
3
До всички които се правите на ощипана мони,помните ли как ви дърпаха ухото при комунизма,как ви биеха шамари и ви четяха с дървения пергел,Но тогава никой не казваше и дума.Родителите ходеха редовно на родителска,как секретарката на Стаматов от Автори подстригване и Попа с един голям пръстен удряше всеки ученик а същия този чукаше русата учителка .Къде бяха закрила на детето и тем подобни организации.
28.
До 25
01.02.2018 13:42:27
6
7
1. Не пуша
2. Дъщеря ми е на 8 години и само детските й енциклопедии са над 10. Да не говорим за останалите книги.
3. Имам както роднини, така и много добри приятелки учителки.
4. Много уважавам учителките на дъщеря ми, както в детската, така и в училище - изключителни педагози и професионалисти. Строги, но с любов, без обиди и епитети.
5. Всичко това не означава, че ако в бъдеще се наложи да се разправям с такава некадърница като тази от клипа, няма да го направя. Не с обиди....а със закон. Готова съм да стигна до най-високо ниво. Не един или 2 пъти съм се разправяла с държавни институции.
6. Много, ама страшно много ненавиждам насилието и несправедливостта върху невинни същества - независимо дали са хора или животни. Както мрънкането, неграмотността и лицемерието. Защото ако дори част от коментарите по-долу са на "учители" - ей това е лицемерие.....да наричаш себе си ПЕДАГОГ И ДА ПРАЗНУВАШ НА 1-ВИ НОЕМВРИ.
27.
Оператор
01.02.2018 13:13:43
5
16
Точно така,камери трябва да се сложат навсякъде,в тоалетното казанче,на плажа-по пясъка,даже и във водата-да могат еко организациите да следят дали някой пикае в нея!Ей изтрещяха всички покрай тоз биг брадър.Сеирджии!
26.
Мечо Кух
01.02.2018 13:09:33
4
5
При такива учителки с удоволствие бих се върнал в детската градина . Ще ги оставя да ме пошляпват всеки ден . :))))))
25.
do 24
01.02.2018 12:40:23
4
12
А що не сте толкова настоятелна да сложат камери на лекарите? Че май там положението е още по зле? И говорех да сложат камери при родителите да видим те как се отнасят с децата си ама карай:) И какво единство искате като с тия изкази от сорта " Ама не - те си траят и си пазят скъпоценното местенце, щото иначе къде другаде ще почиват половината лято да ходят на плажче.... " се вижда какво ви е отношенито към тях - и после вие като нямате уважение към учителите как ли да имат децата ви...нещо като лапнала цигара да му обясняваш да не пуши:)
24.
До 21
01.02.2018 12:33:12
8
4
С удоволствие бих протестирала, но заедно с учителите. Не те само да мрънкат и да се оплакват от лошите условия на труд, а да не правят нищо. Ако има единство между родители и учители (както в детските, така и в училищата) биха се решили много проблеми в образованието. Ама не - те си траят и си пазят скъпоценното местенце, щото иначе къде другаде ще почиват половината лято да ходят на плажче....
Аз не искам да им сложат камери у тях, а на работното им място. На много работни места има. Аз не виждам какъв е проблема и защо някой трябва да се притеснява за нещо, ако си върши работата качествено. Ако не го устройват условията на работа - напуска. ТОЧКА.
23.
Хахаха
01.02.2018 12:32:14
5
8
Престанете,не така! Тя е дама все пак. И всички мъже които плюят една дама,са комплексари и неудовлетворени глу..ци! Хахахахаха!
Ако беше изтекал запис как някой мъж малтретира таз скочубра. Представям си.Ей такива злобни к..ви се правят на жертви. Кой знае колко е щастлива в събота,мятайки гюбеци на чалгата! Ах тояга неукастрена!
22.
Коцемарковска схема
01.02.2018 12:30:14
4
9
Еха това е чудесен повод за ОП -Обществена порэчка за 3МИЛИОНА лева за Камери както казва един зам.кмет Пак сме в Играта напраихме ПАРАТА
21.
cameraman
01.02.2018 12:19:52
6
20
"Възмутените майки" вместо да реват за камери да отидат да реват в МОН да им направят в една група да не може да има повече от 15 деца. Като сложите камери и кво ще се промени точно? А ако сложим камери у вас по жилищата какви ли кадри ще има как си гледате децата как ги наричате и колко бой отнасят? Или то понеже си е "мое" може да си правя квото си искам с него?
20.
До 18
01.02.2018 12:16:04
0
5
само ти говориш за корове и ануси. Мооооже би, щото си незадоволен трансджендър хермафродит :) Малко са те били в детската градина и ето резултата. Само цинизми и простотии
19.
Илиана
01.02.2018 12:16:03
7
9
За психично неуравновесени хора мястото им не е в детската градина! Сигурна съм,че и в други детски градини положението не е по-добро,просто няма видеонаблюдение.
18.
*********
01.02.2018 12:10:17
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
17.
Ама че смешка
01.02.2018 12:06:42
4
0
Номер 9 много да не се обажда, а да ходи да си лекува нервите. Що за човек си, че да пожелаваш такива неща на дете. А и какво ако стане трансжендер, всеки си има избор в този живот какъв да бъде. На вас ви трябва професионална помощ, нервите ви трябва да бъдат овладяни.
16.
x x x
01.02.2018 12:06:30
5
0
damata ot blizo day te da vidi burgazliii
15.
един от махлата
01.02.2018 12:06:11
9
8
Ще отворя прозореца и утре няма да сте на градина." Ей това са приказки на педагог. Децата разболени насила...
14.
ЛЛЛ
01.02.2018 12:01:58
4
10
В тази детска градина корупцията е от години. Имало е множество оплаквания от директорката но общината си затваря очите и се оправдава с врата в закона че постовете на директорите са пожизнени! Ами да се прромени закона и да бъдат на мандат!
13.
Истината е че тряба да си плащаш за подръжка!!!
01.02.2018 12:00:52
1
6
само частни детски градини е решението
12.
Айсберга
01.02.2018 12:00:49
4
5
Може да сме големи, но не сме цивилизовани. БеГетото е пълна диващина и колкото по-бързо изчезне, толкова по-добре. Културните и цивилизовани хора избяха към западната цивилизация. Тука останаха само глиганите и то е видно във всеки аспект на тукашния живот
11.
Клнбжцму
01.02.2018 12:00:06
4
3
Пълно безхаберие и анархия всички вън начело с директорката сигурно никой друг не знае какво се е случвало?
10.
До номер 9
01.02.2018 11:57:54
4
1
Скъпа моя какви са тези остри думи, нали знаем какво ще стане ако това се случи с твоето дете. А и не е нужно с номер 4 да си разменяте тасива думи, нали сме големи, цивилизовани хора.
9.
До 4 от 3
01.02.2018 11:45:05
8
3
Боклук си ти и детето/децата ти :) Дано го/ги пердашат всеки ден и някой ден да станат транссексуални/ Странджански глиган
8.
Zapoznat
01.02.2018 11:37:21
11
16
Така е когато Бургас се напълни със селяни от Странджа и Ямбол и пращат децата си в тези детски градини ... Учителката не е виновна виновни да деградиралите родители който смятат че за 30 кинта на месец с килим ще им посрещат децата.Трябва увеличение на таксите в градините , камери камери едно време само камери имаше аз като бях малък ..
Деградирало общество гласуващо за ГЕРБ а комунисти в душата си
7.
Истината
01.02.2018 11:33:45
4
4
Защо никой не бие Тръмп като си плаща????
6.
труженички
01.02.2018 11:33:36
8
3
труженички на куромонистечиския строй. Ще бие деца а що не посегне на някой друг, а. Да ама на другите им лапат органа. Труженичка в холандия да ходи като иска по голяма заплата
5.
Рокафелер
01.02.2018 11:33:02
9
6
Не са камерите проблема ами заплатите
и безисходицата на малките такси и
Простотията на социалистическия затвор
4.
До 3
01.02.2018 11:32:28
8
8
При тази ниска раждаемост, не всеки може да си гледа детето в къщи боклук, да не сме в джунглата, че да се оправяме сами,като ти влезнат 5 бургаски пиксел рекърдс зомбита друга песен ще пееш, мисли малко не говори глупости
3.
като не ви изнася гледай
01.02.2018 11:29:17
16
14
като не ви изнася, гледайте си ги вкъщи. Живеем в диви времена и всеки трябва да се оправя сам
2.
Баща
01.02.2018 11:28:05
10
14
Това са дечица ве,боклук истеричен!!! Всички цигани от пиацата пред стадион черноморец да ти се изредят ДАНО!!!.
1.
Да оцени външна институция компетентността им
01.02.2018 11:26:32
7
10
Кви са тия? Ква психика да имат тея, че да са педагози да гледат деца половината са за холандия 30 евро на час, висят по кафетата и дебнат лъвчета за оран и паралии за дрехи и храна. Да ги съкращават и на останалите да вдигат заплатите! Това стана масово! Никой не иска да му бият детето и да.расте с мисълта,че е идиотче на 2-3 години кво да прави да реди кубчето на рубик ли,.... в затвора да живнат малко!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Към средата на май кметът ще организира среща с бизнеса и всички ангажирани със сезона институции Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден В много предприятия ограничението от 18 минимални заплати за шефовете отпадна миналата година Затворник осъди държавата за 16 лева Затворник осъди държавата за 16 лева Пандизчията поискал общо 20 бона обезщетение за теснотия и дървеници Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета При младите тя може да е в резултат на психологически проблем Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Няма ранени, има само материални щети Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Той е сравнително скъпа инвестиция – по голямата част от бизнеса все още се ориентира как да го приложи в своята работа, за да повиши продуктивността
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори