×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Николай Николов: Синът ми е бит в детската градина с лъжица и канче с храна по главата (ВИДЕО)


Николай Николов: Синът ми е бит в детската градина с лъжица и канче с храна по главата (ВИДЕО)
Моето дете, което се вижда на скандалния клип, е най-битото, каза Николай Николов
Тема в развитие
Прокуратурата за агресията в ОДЗ "Брезичка": Има данни за изтезаване на деца, но няма извършител Просветният министър за боя над деца в „Брезичка”: Проявена е непрофесионална толерантност, знаело се е Ето кой е новият директор на ОДЗ „Брезичка“ Нов директор в детска градина „Брезичка" след клипове с насилие срещу деца Психолог: Учителите са затормозени, а децата нямат социална зрялост (ВИДЕО) Родители с призив към кмета Димитър Николов: Не молби за напускане, а дисциплинарно уволнение за персонала от ОДЗ "Брезичка" Светла Петрова - учителката от скандалния клип в ОДЗ "Брезичка: Пръчката беше не за децата, а за народен танц (ВИДЕО) Николай Николов: Синът ми е бит в детската градина с лъжица и канче с храна по главата (ВИДЕО) Прокуратурата погна учителките в ОДЗ "Брезичка" след скандалното видео за насилие над деца Ексклузивно! Учителката от ОДЗ Брезичка проговори пред Флагман.бг След масовите уволнения в ОДЗ "Брезичка": Родителите доволни, психолози ще работят с децата (ВИДЕО) Официално! Кметът уволни директорката на ОДЗ Брезичка, сериозни промени в скандалната забавачница Брутално! Учителка удря и тормози деца в бургаска детска градина (ВИДЕО) Бургазлията, монтирал видеото от ОДЗ „Брезичка“: Мога да пусна и суровите кадри, на тях не се вижда нещо по-различно Учителката Милена Иванова за агресията над деца в ОДЗ "Брезичка": Имах лични проблеми, но не се оправдавам с това! Защо в ОДЗ „Брезичка” няма камери? Двете учителки от скандалния клип саботирали видеонаблюдението Вижте Милена Иванова - учителката от бруталния клип в ОДЗ "Брезичка" Директорът на ОДЗ Брезичка: Потресена съм, но не вярвам друг път да се е случвало(ВИДЕО) Кметът на Бургас за агресията в ОДЗ "Брезичка": Въпросната “учителка” и колежките й трябва да носят наказателна отговорност
виж още
скрий
02 Февруари 2018, Петък, 09:49 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Казваше ми, че много го боли, споделя той


Синът ми е бит в детска градина „Брезичка“ с лъжица и канче с храна по главата. Това каза пред камерата на бТВ Николай Николов.

„Моето дете се вижда на клипа. То е едно от най-битите. Удряно е по главата. Повечето оплаквания от децата обаче бяха към г-жа Петрова. Синът ми казваше, че много го боли. Не искаше обаче да говори за това как е бит. Удрян е с пръчка и с ръба на линия. Другият „изтънчен“ метод на г-жа Петрова е с болезнено мачкане на ухото“, разказва мъжът.

„Какво друго може да почувстваш като видиш как малтретират детето ти, освен погнуса? Сега разбирам, че аз съм виновна, че ще бъда съдена, защото съм поставила камера. При условие, че няколко пъти обяснявах как ми е оставен записът. Силно се надявам той да е направен от някой съвестен човек от градината“, каза пък Мария Гюзелева.

„Не ме интересува кой е поставил камерата. Човекът е пожелал анонимност. Дори и да знаех, нямаше да кажа името му“, добавя тя.

Друга млада дама сподели, че вчера е изгледала клипа пет пъти.

„Бях в шок. Детето, на което удрят шамари и му казват тъпунгер, е моят син. Никога не съм му посягала, както и моите близки. Сега разбирам защо това дете започна да удря. Аз съм против тези методи на възпитание. Той започна да става по-агресивен. Когато беше в първа група, имаше момент, когато не ми казваше какво се случва, но не искаше да посещава градината“, разказва жената. „Тогава говорих с г-жа Иванова и й обясних, че когато я види, изпада в истерия. Тя го гушна и каза, че са се поскарали малко, но причината била в това, че са много децата“, добавя тя.

Колежки на уволнените възпитателки споделиха, че неподкрепят постъпките им. Работим си в групата и няма как да сме свидетели на това, което е ставало, каза една от учителките в ОДЗ “Брезичка“.

Аз съм в шок, сподели пък водещият на „Тази сутрин“ Антон Хекимян.


В категории: Бургас


75
Коментара по темата
75.
Теодора
08.06.2018 10:50:54
0
0
Предлагам всички "жертви" да станат учители и да направят системата такава, каквато искат
74.
Предложение
04.02.2018 22:02:34
0
1
Да им се даде най- малко условна присъда и парична глоба обезщетение за родителите. Аз не допускам, че ще им се позволи да подадат молба за напускане. Кмета не е малоумен, той ги знае тези работи как стават.
73.
запознат
04.02.2018 21:56:25
0
1
в градините децата основно се поверяват на лелките, учителките или са на конушмак или на шопинг до близкия магазин. Е, че това не е топлата вода, то си е практика и традиция.
72.
Бургас
04.02.2018 21:54:02
0
1
В Европа когато се наема детегледачка се поставят камери в жилището от родителите. Защо да няма камери и в детските заведения и в училищата.
71.
Спешно!!!
04.02.2018 21:51:36
0
3
Всички лелки и учителки една майка ги е раждала. Така си беше и едно време, който поиска допълнително храна го удряха с черпака по главата и следваха думите:,, ти пък няма да се наядеш''. Сега ги оставят да се проветряват от двете страни, за да са по- малко на другия ден. Децата ни са оставяни напикани, сополиви , без надзор и на отворени прозорци, ей така за по чист въздух и за пречистване на бройките.Когато са навън от прозорците виждахме как персоналът си бъбреше до забрава, а в същото време децата си хвърляха пясък в очите. Ннека се приключи с това безобразие и да се поставят камери навсякъде, за да се следи работата и отношението към децата. Разберете, че това няма да се промени, ако не се вземат драстични мерки.
70.
*********
04.02.2018 21:33:25
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
69.
molq molq
04.02.2018 15:39:23
3
7
vsi4ki selqci si biete u vas decata ama 6tom drugarkata go bie ne moje ako imahme kameri u vas na roditelite kvo si pravite decata v ujas 6te6e da izpadnem
68.
hahahh
04.02.2018 15:35:50
2
3
malko e biit ako eimalo za kvo
67.
ей ники
04.02.2018 15:28:09
0
0
вземи гушни и ти малко леличките да усетят и те как се чувстват дечицата от техните гушки , гушни ги , врътни им ушагите , удари им по една патка ,ако си ловец ,покажи им чертата , набии им кухите лейки ,като игричка и те така
66.
до 65
03.02.2018 08:19:12
0
2
ревизия на всички градини трябва.и ще се види как протейето на "сетрата" е опънало парата.
65.
РЕВИЗИЯ
03.02.2018 08:17:28
1
6
ПРЕЗ ТАЗИ ГРАДИНА СА МИНАИ МНОГО ПАРИ.РЕВИЗИЯ КОИ Е ПРАВИЛ РЕМОНТИТЕ И НА КАКВИ ЦЕНИ.
64.
всички са боклуци
03.02.2018 08:13:53
0
6
ТАРАЛОВА И АНАНИЕВА МАХАЙТЕ СЕ
63.
Лея
02.02.2018 19:25:19
0
13
За да се занимаваш с деца, трябва да ОБИЧАШ децата! Това което ме потресе е жестокото отношение към децата. Тези истерясали възпитателки да си намерят друга професия, те нямат призвание да обучават деца. Те изтезават децата, те ги стресират. Децата трябва да растат щастливи и спокойни!
62.
Лара
02.02.2018 19:20:32
1
8
Когато станете свидетели, че се упражнява психическо или физическо насилие над чуждо дете, не мисля че е редно да си мълчите, така ставате съучастници с мълчанието си. Тя на това е разчитала тази самозабрарила се "възпитателка". Тук една майка каза, че е станала свидетел на подобен случай. Ами защо си е замълчала. Явно тази "възпитателка" си е избрала няколко ЖЕРТВИ, върху които да излива някяква натрупана АГРЕСИЯ и уж под формата на "възпитателен метод" е упражнявала насилие над тях. Това е НЕХУМАННО отношение към деца. Тя излива някаква ОМРАЗА, някаква неудовлетвореност, някаква ЖЕСТОКОСТ над беззащитни същества. Това е потресаращо отношение къл децата! Това е човек, който мрази деца и в никакъв случай не трябва да работи тази професия! Тази жена има нужда от психиатър. Как е възможно изопщо да е допусната да работи с деца. И тази директорка не чула, не видяла, прави се на изненадана. Срамота!
61.
До №50 ДО ФЛАГМАН
02.02.2018 16:40:09
4
7
Изтрийте пост №50 и всякакви други постове, където България се пише като "Булгаристан". Тук не е Анадола!
60.
АСАСА
02.02.2018 16:27:54
1
6
Да проверят и градина Делфин ,група Слънце ,и там са за камери !
59.
НеудОвлеТВОРЕНИ
02.02.2018 16:09:28
6
10
Твърдо ЗА камери ! Не можело да снимат учителките?! Мърли, тия камери не снимат вас, а децата ни и освен това сте на ОБЩЕСТВЕНО място и държавни служители-тоест служите на нас,за което ви плащаме ние ! Какво да каже един лекар например- работещ за по-малко пари?С какво една учителка( с профил "предучилищна педагогика") например, е значима и полезна на обществото ??? Какво може да прави,което другите не могат и може ли да бъде заменима,изместена и заместена ?? Тогава защо е недоволна от живота си,след като почива 3 месеца в годината и взима повече от лекар (единствената НЕзаменима професия) ??? Да не говорим как в днешно време, студнетка по педагогика е сигурен синоним на алкохоличка,изпиваща повече от мъжете,друсаща се и деградираща повече, от колкото можете да си представите,защото и аз съм била студентка и съм се изумила каква утайка са днешните учителки като тази неоправената. Като малка бях малтретирана от две учителки - едната беше с фамилно име КИДЕРОВА,а другата СИРАЧЕВА,а детската градина се намира до "Вардар" и бившия "Виртуал".Бях редовно бита от тях.Едната често ме почукваше по черепа (в областта -покрита с коса,за да не се забелязва подуването и зачервяването) с метален пръстен на който имаше твърд камък.Почукването беше с плътен и тежък удар(шамарите бяха нищо,в сравнение с ударите с пръстена) и още помня чувството на очакването да те ударят,кръвното желание да си отмъстиш моментално,но да нямаш силите и да се насълзиш от това,че огромното черно заседнало чувтсво ще си остане в теб или ще прелее само с няколко сълзи,защото следват още крясъци...и вербално насилие.Помня и вкуса на "селен" в устата (онова чувство на вкус(метален),горчилка,когато силно си ударите главата някъде(без да искате разбира се)-след урарът с пръстена.Никога няма да ги забравя!! Те са пенсионерки отдавна,но може би биха били единствените жени,на които без свян ,задъжки и морал бих посегнала,за да усетят чувството на безнадеждност и беззащитност.Оставиха такава следа на страх,горчивина и чувство на безнаказаност и омраза към тях и хората като тях.Не мога да простя,защото много прекрасно са осъзнавали садистичните си действия..Ще помоля сърдечно, ако някой има спомени как са първите имена на тези жени,да ги спомене... И винаги винаги винаги ВЯРВАЙТЕ на децата,когато ви кажат,че някоя учителка е лоша или ви накарат да се съмнявате в липсата на агресия спрямо децата ви !!!
58.
Старшинката
02.02.2018 15:59:56
1
2
То ка'Т в казармата уе брат . Ахахаха
57.
do 111
02.02.2018 15:56:41
1
6
Напълно те подкрепям и съм съгласен с теб, но...Не всички деца и родители попадат под този знаменател, което автоматично означава, че уравневиловки не бива да се правят. А и съм убеден, че лелка/г-жа изказвайки думите в началото на записа: " Да ви отворим хубаво прозорците, че утре да ви няма" надали би дала ниво на възпитание или поне грам заинтересованост, как дечицата се изграждат впоследствие. Пък че има безотговрни родители, решавайки спокойствието си чрез таблет в ръцете на децата си е факт. Признат факт, който аз наблюдавам и сред познати.
56.
до Нели
02.02.2018 15:50:12
1
4
Ти на две изречения правиш пет грешки, а с главни букви пишеш.
С главни букви, първо че не е прието да се пише, второ не е удачно човек с пропуски в правописа да си позволява
тази привилегия....
Иначе съм съгласен с идеята на поуста ти, колкото и дразнещ откъм правила да е.
55.
НЕЛИ
02.02.2018 15:28:16
2
8
ГОСПОЖА ДИРЕКТОРКАТА , АКО ИМАШЕ ДОСТОЙСТВО И ЧЕСТ САМА ТРЯБВАШЕ ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА .НЕ ДА СЕ ПТИГА Д ТАМ СОСПОДИН ХИКОЛОВ ДА Я УВОЛНЯВА.НЕМОЖЕ ДА ЗАСТАВА ПРЕД КАМЕРИТЕ И ДА КАЗВА ИЗОМЕНА СЪМ ,КОЛЕЖКАТА СИ ПОДЕДЕ ОСТАВКА , ДРУГАТА ЩЕ Я УВОЛНЯ . В ЦЕВИЛИЗОВАНИТЕ СТРАНИ НЕ СЕ ПРОЦЕДИРА ТАКА . ЗАСТАВАШ И КАЗВАШ АЗ ПОЕМАМ ЦЯЛАТА ОТГОВОРНОСТ , НАЛИ ЗАТОВА ПОЛУЧАВА ЗАПЛАТА , ИЛИ МИСЛИ САМО ОТ КЪДЕ ,КАКВО ДА ПРИСВОЙ ЗА СЕБЕ СИ.
54.
НЕЛИ
02.02.2018 15:28:16
1
6
ГОСПОЖА ДИРЕКТОРКАТА , АКО ИМАШЕ ДОСТОЙСТВО И ЧЕСТ САМА ТРЯБВАШЕ ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА .НЕ ДА СЕ ПТИГА Д ТАМ СОСПОДИН ХИКОЛОВ ДА Я УВОЛНЯВА.НЕМОЖЕ ДА ЗАСТАВА ПРЕД КАМЕРИТЕ И ДА КАЗВА ИЗОМЕНА СЪМ ,КОЛЕЖКАТА СИ ПОДЕДЕ ОСТАВКА , ДРУГАТА ЩЕ Я УВОЛНЯ . В ЦЕВИЛИЗОВАНИТЕ СТРАНИ НЕ СЕ ПРОЦЕДИРА ТАКА . ЗАСТАВАШ И КАЗВАШ АЗ ПОЕМАМ ЦЯЛАТА ОТГОВОРНОСТ , НАЛИ ЗАТОВА ПОЛУЧАВА ЗАПЛАТА , ИЛИ МИСЛИ САМО ОТ КЪДЕ ,КАКВО ДА ПРИСВОЙ ЗА СЕБЕ СИ.
53.
Тттт
02.02.2018 15:16:36
2
5
Много сте отворени тук aмa сaмо тук
52.
До 49
02.02.2018 15:10:56
3
3
Точно така много правилно
51.
АРКАН
02.02.2018 14:59:58
1
7
Камерата е поставена от фругите лелки който са гледали как са биели децата,и съвеста им е проговорила и записа са го подхвърлили на родителите. Истината е само една саморазправа зъб за зъб библейски закон,това с уволенията и съдилища е мижай д ате лъжа,трябва вазпитателките да прживеят това което са изпитали децата а то е УЖАС. Защото след 3,4,5 години те пак ще го направят.Абе ей стегнете се родители тая градина трябва да я съборите,това са вашите деца вашата кръв част от вас щели да се съдят и ко с парите от малтетираното дете ли ще живеете.
50.
*********
02.02.2018 14:53:02
6
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
49.
111
02.02.2018 14:32:03
11
12
Първо вижте себе си, мили родители, какво възпитание давате на децата си! Никакво! По цял ден сте забити в телефоните си и изобщо не ги поглеждате! Купувате им всевъзможни тъпотии, оставяте ги да гледат каквото си искат по ТВ, та и на тях купувате телефони и таблети, за да играят всякакви глупави игри, само за да ви оставят на мира. Резултат: нахални, невъзпитани, арогантни, лигави, неподлежащи на контрол и възпитание диванета!
48.
до 39
02.02.2018 13:55:54
0
8
моето дете посещаваше групата на втория етаж където няма ни директорки ни никой и си правеха кефа там явно но след това се спряха като им опря ножът до гърлото
47.
*********
02.02.2018 13:38:54
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
46.
pitane
02.02.2018 13:38:45
7
5
moje li decata da govorqt necenzurni dumi oshe ot detskata gradina kkakwo vuzpitanie im davate "roditeli" haha
45.
До 1
02.02.2018 13:36:42
1
3
Жив и здрав и стерирен цял живот.
44.
Никол
02.02.2018 13:34:49
1
9
И какъв е смисълът да блъскат 37 деца по списък.Скача бюджетът на градината.Събират повече пари от родителите.Отварят прозорците с цел да се разболеят децата.Аз мокте деца съм ги записала също в Славейков,но критеркят ми е да е близо градината до дома-има кусури и при нас,но съм доволна.Такива издевателства няма.Имаше една госпоба в яслата,която беше без опит и качества и беше сменена на втория месец от директорката.
43.
Нетолерантен
02.02.2018 13:33:07
2
4
Ми натроши и ръчичките бе пич.
42.
Майка
02.02.2018 13:29:37
4
18
Сега ще ви обясня нещо на всички бездетни хейтъри.Майката може да се скара на детето си.Дори да го шляпне по дупето,което пак не е правилно,но МАМА ще си гушне детето след това.Мама ще го целуне и погали.Т.е майката дори и да се скара,тя е винаги нежна и любяща.Тези изродки обаче няма да постъпят така.Бият,блъскат и унижават.Свършва им смяната и си заминават и оставят тези деца наранени.И ето от там идва проблема с ръбането на нокти и агресия.
41.
*********
02.02.2018 12:56:00
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
40.
родител
02.02.2018 12:44:53
3
9
В тази градина, занималните са на много големи разстояния . Всяка група има предверие където са гардеробчетата и след това се влиза в стаяна. наистина е възможно никой нищо да не е чул. Медиите влезте и вижте , не подклаждайте огъня. Самия факт , че има по 37 деца група означава , че наистина е имало интерес към градината , защото там наистина има съвестни служители. Не може всички да се гледат под общ знаменател, това е несериозно. Оставки за всички в общината не да ми дават интервюта за взети мерки и дрън дрън. До сега къде бяхте ??????????????????? Кмета да не се възмущава , а да започне от своите патици.....
39.
do 29
02.02.2018 12:14:54
2
15
Подобно се чувстваше и нашия син, който бе в тази градина до 2014 година - поне 3 месеца не искаше да влиза в банята и категорично отказваше да посещава градината и тогава го преместихме моментално в друга градина.
В "Брезичка" отдавна тлеят напрежение и негативно отношение към децата и защо тая пенсионерка, директорката се оправдава , че нищо не е забелязала- напротив , всичко се знае в една детска градина, даже и тя е знаела тези издевателства, само че трябва да се намери и да ги стисне на менгемето всичките, че да си кажат и майчиното мляко !
И защо само директорката е уволнена ? А тези, които трябва да упражняват системен контрол ?
Хайде наред - и шефа на РУО , и Таралова, и Ананиева...
38.
Prodan
02.02.2018 12:02:39
2
9
Ако имат уважаемите госпожи поне малко достойнство и чест, сами ще си подадат оставките, а няма да чакат кметът да ги уволни, даже и под обществения натиск !
Ама май това липсва при тях, което в никакъв случай не кореспондира с отговорните длъжности, които заемат !
37.
Опаааа
02.02.2018 12:02:09
2
9
Тя г-жа Иванова чувам работела между другото и в "Брилянтин" сватбена агенция..Има нейни снимки в страницата на агенцията във фб. Да питат шефовете и как ли се е справяла там
36.
*********
02.02.2018 11:58:26
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
35.
Ббб
02.02.2018 11:56:21
5
11
Детето ти е бито и малтретирано,само ще ревем по тв ли,нещата са ги правили няколко курви,организирайте се и ги зачесвайте една по една и толкова,нека да пореват малко и те та да видим ше бият ли пак
34.
34
02.02.2018 11:55:15
15
10
На вас все децата ви са невинни... тея ривливи лигави сополанковци
33.
ДО потресен
02.02.2018 11:42:25
1
9
И толкова трудно ли ти беше, поне мъничко да внимаваш, в час по български език?
32.
потресен
02.02.2018 11:34:54
5
9
като ви гледам как пишете и разсъждавате явно и казарма не сте ходил.аз ходих и знам как е.там няма възпитание има ДИСЦИПЛИНА
колкото и да не може да го проумеете.на сегашните им дай женски прически и веждички не калашников ами детска пластмасова играчка автомат не бих ви дал.най много да се самоубиете като гледате и умувате какво е това
31.
k
02.02.2018 11:29:59
10
5
kato nemoje da si vuzpitavate decata taka e i kazarmata vrushat shte trqbva i tam da gi pazite hahaha
30.
потресен
02.02.2018 11:23:25
1
19
този който е поставил камерата просто не е издържала на гледката да се бият и трмозят деца.има ли значение кой е при положение че няма никаква облага а показва истината какво се случва с децата ни
29.
потресен
02.02.2018 11:21:02
8
13
до тези които нямат деца много да не плямпат.детето ми беше в ясла и с жестове ми показваше като го питах че още оттам има шамарки мамарки и който не иска до тоалетна да ходи лелките или мед сестрите ги водят в тоалетната и като затворят вратата и то детето почва да реве.имаше момент в банята не искаше да влезе ни да се къпи ни да го измием,а моя юнак седеше в коритото и играчките по 1 час да се капе и играе 2 боилера вода отиваха.обаче един ден ми писна и директно ги събрах на сутринта и следобеда лелки и учителки и им казах много да внимават какво правят с детето ми защото ще има шамарки на тях в тоалетната и после на който искат да се оплачат и там всичко се спря.става въпрос за яслата до кръчмата бели нощи голямата.всичко си дойд на мястото после спряха се и детето после само питаше кога на ясла ще ходи.докато няма камери навсякъде
и дето се казва органите да имат онлаин достъп без мъртви точки така ще е.но тогава нека да видим учителките как ще пушат цигари когато им скимне
дотогава ще ги бият тормозят и какво ли още не.маше бито дете в яслата преди време че и с мазило го намазаха да му мине.ама то как ще му мине като детето смляно направо.оная русата дето си имала пробеми между краката сега да ми дойде секретарка ще и оправя проблемите.тя директорката лелката дето седи и гледа и нищо не казва вън
28.
*********
02.02.2018 11:20:20
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
27.
до 20
02.02.2018 11:19:00
1
10
кой да накажат "сестрата" ли,тя не е за наказание тя и старшината Таралов са за разследване,
разходите им в пъти надвишават официалните и доходи
26.
The King
02.02.2018 11:16:15
2
15
Ейййй помияри ехидни в тая община,вземайте мерки,махайте всички психясали утайки от градините....
25.
ПОТРЕСАВАЩО
02.02.2018 11:14:30
4
16
Синът ми е бит в детска градина „Брезичка“ с лъжица и канче с храна по главата. Това каза пред камерата на бТВ Николай Николов.
ЗАТВОР, ЗАТВОР...ИЗРОДИ
24.
родител
02.02.2018 11:14:09
6
6
Трябва да се разбере кой е поставил камерата. 100% е човек от персонала , по-време на грипна епидемия и точно на това място достъп имат само служителите в градината.
23.
*********
02.02.2018 11:11:00
2
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
22.
Колев
02.02.2018 11:08:23
4
21
Дано ги вкарат в затвора за назидание за да може другите да знаят че никой не може да бие, малтретира и разболява българските дечица. Мръсницата освен че ги биеше, как нагло им съблече якенцата, отвори прозорците и каза "Дишайте и дано утре ви няма" . Това да искаш да разболееш и умориш 20 деца, говори за тежка форма на психопатия.
21.
ВЪПРОС
02.02.2018 11:00:56
2
19
Отново да попитам:

ЗАЩО няма да има НИКОЙ наказан от ОБЩИНА БУРГАС?

Те къде са в случая и като какви се изживяват - като съдници или сеирджии?

Те отговорност не носят ли? Кой контролира детските градини, че си измиват ръцете само с директорката?

Защо никой не търси отговорност от тези, кото са длъжни да поддържат системата стабилна?

Питам кмета на Бургас - ролята на общината е само да назначи една директорка и няколко възпитателки и само до там ли е? КАК ИЗВЪРШВАТ КОНТРОЛ? Защо се налага родителите да заснемат за да се предприемат мерки? Общината къде беше до сега? Толкова ли е трудно или сложно, служителите да се вдигнат от бюрата си и да правят проверки?
20.
F10
02.02.2018 11:00:34
2
16
Кой знае какво ще излезе ако се разрови по детските градини по малки населени места които са феодални владения и още командват попа кмета и бирника
19.
Ана
02.02.2018 10:59:43
2
11
Те проверки правят от високо ниво,но тогава няма скубане и крясъци или заключенията са такива,че всичко е изрядно.Нали и въздухът е лош,но казаха,че всичко е в норма:). Според мен колежките помежду си знаят кой как работи и се клюкарят помежду си даже само че мълчат,за да не ги изритат и тях.
18.
Не се правете
02.02.2018 10:53:46
2
19
На ущипани уважаеми общинари !!! Случаят е показателен , крещящ за Неупражняван контрол по всички нива!!! Много добре се знаят в колектива Кой как с какви методи работи и се чува и се вижда? Кмета да продължава с оставките ! Резила е мноого голям !!!
17.
Не спря
02.02.2018 10:30:04
2
16
Веселино не се ли наяде . Време е да се разкараш.
16.
до 15
02.02.2018 10:27:57
3
14
за Ананиева не знам но Таралова на всяка цена трябва да се разкара
15.
ДО КМЕТА
02.02.2018 10:24:59
3
18
хващай голямата метла и лопата,АНАНИЕВА И ТАРАЛОВА И ТЕ.
14.
Така е
02.02.2018 10:22:04
2
18
Номер 2 и 5 са много прави. Таралова е кадровика тя е назначава . Ананиева е маска само.
13.
Потърпевши
02.02.2018 09:47:44
3
13
Подобни неща са се случвали и преди 15-20 години и все актуални случки и днес. Внукът ми вече младеж не можеше да спи на обяд. Беше наказван, беше бит и набеждаван , че пречи на другите деца, беше затварян с още някое дете на таванска стая. Разбрахме след резултата-постоянно мигане, тикове на лицевите мускули. И какво не се е знаело от директор и учителки ли? Трудно се преодоля от детето, колко страдаше от подигравки в училище....Вие родители разговаряйте ежедневно с децата си, един родител веднага трябва да разбере промяната в поведението на детето и да разреши проблема в полза на детето-ЧЕ ТО НЕ Е ВИНОВНО! Родителя е най добрия психолог за детето. Много станаха й психясалите учителки, идва момента на безкадрието и ги търпят и спотайват. Действайте родители резултатите от развитието на децата при подобни среди се проявяват късно и много трудно се преодоляват. Проблеми възникват и с децата наблюдатели на такива сцени. Някои остават за цял живот.
12.
Потърпевши
02.02.2018 09:47:00
2
6
Подобни неща са се случвали и преди 15-20 години и все актуални случки и днес. Внукът ми вече младеж не можеше да спи на обяд. Беше наказван, беше бит и набеждаван , че пречи на другите деца, беше затварян с още някое дете на таванска стая. Разбрахме след резултата-постоянно мигане, тикове на лицевите мускули. И какво не се е знаело от директор и учителки ли? Трудно се преодоля от детето, колко страдаше от подигравки в училище....Вие родители разговаряйте ежедневно с децата си, един родител веднага трябва да разбере промяната в поведението на детето и да разреши проблема в полза на детето-ЧЕ ТО НЕ Е ВИНОВНО! Родителя е най добрия психолог за детето. Много станаха й психясалите учителки, идва момента на безкадрието и ги търпят и спотайват. Действайте родители резултатите от развитието на децата при подобни среди се проявяват късно и много трудно се преодоляват. Проблеми възникват и с децата наблюдатели на такива сцени. Някои остават за цял живот.
11.
Потърпевши
02.02.2018 09:46:26
2
2
Подобни неща са се случвали и преди 15-20 години и все актуални случки и днес. Внукът ми вече младеж не можеше да спи на обяд. Беше наказван, беше бит и набеждаван , че пречи на другите деца, беше затварян с още някое дете на таванска стая. Разбрахме след резултата-постоянно мигане, тикове на лицевите мускули. И какво не се е знаело от директор и учителки ли? Трудно се преодоля от детето, колко страдаше от подигравки в училище....Вие родители разговаряйте ежедневно с децата си, един родител веднага трябва да разбере промяната в поведението на детето и да разреши проблема в полза на детето-ЧЕ ТО НЕ Е ВИНОВНО! Родителя е най добрия психолог за детето. Много станаха й психясалите учителки, идва момента на безкадрието и ги търпят и спотайват. Действайте родители резултатите от развитието на децата при подобни среди се проявяват късно и много трудно се преодоляват. Проблеми възникват и с децата наблюдатели на такива сцени. Някои остават за цял живот.
10.
Потърпевши
02.02.2018 09:44:29
2
2
Подобни неща са се случвали и преди 15-20 години и все актуални случки и днес. Внукът ми вече младеж не можеше да спи на обяд. Беше наказван, беше бит и набеждаван , че пречи на другите деца, беше затварян с още някое дете на таванска стая. Разбрахме след резултата-постоянно мигане, тикове на лицевите мускули. И какво не се е знаело от директор и учителки ли? Трудно се преодоля от детето, колко страдаше от подигравки в училище....Вие родители разговаряйте ежедневно с децата си, един родител веднага трябва да разбере промяната в поведението на детето и да разреши проблема в полза на детето-ЧЕ ТО НЕ Е ВИНОВНО! Родителя е най добрия психолог за детето. Много станаха й психясалите учителки, идва момента на безкадрието и ги търпят и спотайват. Действайте родители резултатите от развитието на децата при подобни среди се проявяват късно и много трудно се преодоляват. Проблеми възникват и с децата наблюдатели на такива сцени. Някои остават за цял живот.
9.
Потърпевши
02.02.2018 09:43:47
1
3
Подобни неща са се случвали и преди 15-20 години и все актуални случки и днес. Внукът ми вече младеж не можеше да спи на обяд. Беше наказван, беше бит и набеждаван , че пречи на другите деца, беше затварян с още някое дете на таванска стая. Разбрахме след резултата-постоянно мигане, тикове на лицевите мускули. И какво не се е знаело от директор и учителки ли? Трудно се преодоля от детето, колко страдаше от подигравки в училище....Вие родители разговаряйте ежедневно с децата си, един родител веднага трябва да разбере промяната в поведението на детето и да разреши проблема в полза на детето-ЧЕ ТО НЕ Е ВИНОВНО! Родителя е най добрия психолог за детето. Много станаха й психясалите учителки, идва момента на безкадрието и ги търпят и спотайват. Действайте родители резултатите от развитието на децата при подобни среди се проявяват късно и много трудно се преодоляват. Проблеми възникват и с децата наблюдатели на такива сцени. Някои остават за цял живот.
8.
Потърпевши
02.02.2018 09:40:11
1
4
Подобни неща са се случвали и преди 15-20 години и все актуални случки и днес. Внукът ми вече младеж не можеше да спи на обяд. Беше наказван, беше бит и набеждаван , че пречи на другите деца, беше затварян с още някое дете на таванска стая. Разбрахме след резултата-постоянно мигане, тикове на лицевите мускули. И какво не се е знаело от директор и учителки ли? Трудно се преодоля от детето, колко страдаше от подигравки в училище....Вие родители разговаряйте ежедневно с децата си, един родител веднага трябва да разбере промяната в поведението на детето и да разреши проблема в полза на детето-ЧЕ ТО НЕ Е ВИНОВНО! Родителя е най добрия психолог за детето. Много станаха й психясалите учителки, идва момента на безкадрието и ги търпят и спотайват. Действайте родители резултатите от развитието на децата при подобни среди се проявяват късно и много трудно се преодоляват. Проблеми възникват и с децата наблюдатели на такива сцени. Някои остават за цял живот.
7.
До 1
02.02.2018 09:40:01
3
15
По принцип е така. Само дето си личи от километри, че нямаш деца. Друга песен ще пееш тогава.
6.
fak fak
02.02.2018 09:39:56
5
16
аве вие не сте добре бе, ей в такъв момент си личи какви мишки сте като народ, за детето си да не скочиш, означава, че дори и за калпав родител не ставаш!!!! всички били уж възмутени, шокирани, ама не търсели възмездие, били доволни от градината, ами карайте си ги пак там шматкиииии, жалко за невинните душички, ииииии тая Милена дългата пръчка изобщо не е никаква учителка, беше преди време диспечерка на сотаджиите, какво образование, кви 5лв,тая порка кат смок и се напива на талпа, много хора я знаят, че не бива кучето му с куче, ама тръгнало да възпитава, затва вика имам лични проблеми, имаш ли, заслужава някой да я нацъфка пред тях с един здрав бич и да припада там пред входа ..... боже, божееее, тя е едно поставено лице от Таралката, най - големия боклук, свързан с градините!!!
5.
fak fak
02.02.2018 09:39:19
5
20
аве вие не сте добре бе, ей в такъв момент си личи какви мишки сте като народ, за детето си да не скочиш, означава, че дори и за калпав родител не ставаш!!!! всички били уж възмутени, шокирани, ама не търсели възмездие, били доволни от градината, ами карайте си ги пак там шматкиииии, жалко за невинните душички, ииииии тая Милена дългата пръчка изобщо не е никаква учителка, беше преди време диспечерка на сотаджиите, какво образование, кви 5лв,тая порка кат смок и се напива на талпа, много хора я знаят, че не бива кучето му с куче, ама тръгнало да възпитава, затва вика имам лични проблеми, имаш ли, заслужава някой да я нацъфка пред тях с един здрав бич и да припада там пред входа ..... боже, божееее, тя е едно поставено лице от Таралката, най - големия боклук, свързан с градините!!!
4.
Потърпевши
02.02.2018 09:37:03
3
23
Подобни неща са се случвали и преди 15-20 години и все актуални случки и днес. Внукът ми вече младеж не можеше да спи на обяд. Беше наказван, беше бит и набеждаван , че пречи на другите деца, беше затварян с още някое дете на таванска стая. Разбрахме след резултата-постоянно мигане, тикове на лицевите мускули. И какво не се е знаело от директор и учителки ли? Трудно се преодоля от детето, колко страдаше от подигравки в училище....Вие родители разговаряйте ежедневно с децата си, един родител веднага трябва да разбере промяната в поведението на детето и да разреши проблема в полза на детето-ЧЕ ТО НЕ Е ВИНОВНО! Родителя е най добрия психолог за детето. Много станаха й психясалите учителки, идва момента на безкадрието и ги търпят и спотайват. Действайте родители резултатите от развитието на децата при подобни среди се проявяват късно и много трудно се преодоляват. Проблеми възникват и с децата наблюдатели на такива сцени. Някои остават за цял живот.
3.
6767
02.02.2018 09:25:15
4
18
А ти виждаш ли някаква беля да прави момиченцето,което на записа е побутвано,суркано и удряно няколко пъти по главата.За да се строят децата по изискванията на госпожата трябва да са скубани ли? Оправдавам лек шамар с възпитателна цел или наказание,но такива крясъци и агресия-не!На 38 съм и не съм бита в градината едно време.
2.
Burgas
02.02.2018 09:21:44
5
22
Ананиева кукла на конци, баш шев Таралова.Всички прости селянки назначени от нея в градините,без ценз нужната квалификация.Кмете,Кмете събери си греховете че много ядове ще береш с тях.
1.
eee
02.02.2018 09:15:38
25
23
еее оревахте света за тва, и мен са ме били в детската градина и родителите са ме били, стана ли човек от мен - стана - с висшУ съм и правя по 3000лв на месец имам си апартамент и кола и си правя кефа айде бягайте мишки с модерните методи на възпитание на деца....Затова е пълно с малки гейчета, джендър мендър и тъпи пикли на по 13-16 години дето се бият и плющят напред назад....родители
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук Шефът на ДАНС „изритал“ заместника си заради лоша мотивация и политическа ангажираност Шефът на ДАНС „изритал“ заместника си заради лоша мотивация и политическа ангажираност Петър Петров демонстрирал пренебрежение към институцията Чуждите инвестиции намаляха с половин милиард Чуждите инвестиции намаляха с половин милиард Привлеченият дялов капитал през първите два месеца на годината възлиза на 16,6 млн. евро Чия е служебната строителна министърка? Чия е служебната строителна министърка? И Виолета Коритарова се използва като аргумент в спора дали ГЕРБ или ПП-ДБ има (по-голям) дял в кабинета "Главчев" Фики на косъм се откаже от музиката, писнало му от хейта Фики на косъм се откаже от музиката, писнало му от хейта Хейтът тотално съсипва попфолк певецът Сексът в „Ергенът“ вече не е мираж. Валерия и Алек го направиха в морето Сексът в „Ергенът“ вече не е мираж. Валерия и Алек го направиха в морето Красавицата споделила, че е било много страстно, но и доста неудобно Украинка се изгаври с ченгета от РУ-Несебър, ето какво се случи Украинка се изгаври с ченгета от РУ-Несебър, ето какво се случи 60-годишната чуждестранна гражданка, но временно пребиваваща в Слънчев бряг, опитала да ги подкупи с 20 лв., но се озовала в ареста Община Царево с мащабни инфраструктурни проекти Община Царево с мащабни инфраструктурни проекти За реализацията им администрацията ще си партнира с различни институции НСИ: Българите удвоиха своите доходи през последните 10 години НСИ: Българите удвоиха своите доходи през последните 10 години Реалните доходи1 на домакинствата нарастват с 10.0% през 2023 г. в сравнение с 2022 г.
Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори