×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургас въстана след насилието в ОДЗ „Брезичка“: Да защитим нашите деца, заедно за България! (СНИМКИ)


Бургас въстана след насилието в ОДЗ „Брезичка“: Да защитим нашите деца, заедно за България! (СНИМКИ)
Родителите настояха за видеокамери в учебните заведения
Тема в развитие
Прокуратурата за агресията в ОДЗ "Брезичка": Има данни за изтезаване на деца, но няма извършител Просветният министър за боя над деца в „Брезичка”: Проявена е непрофесионална толерантност, знаело се е Ето кой е новият директор на ОДЗ „Брезичка“ Нов директор в детска градина „Брезичка" след клипове с насилие срещу деца Психолог: Учителите са затормозени, а децата нямат социална зрялост (ВИДЕО) Родители с призив към кмета Димитър Николов: Не молби за напускане, а дисциплинарно уволнение за персонала от ОДЗ "Брезичка" Светла Петрова - учителката от скандалния клип в ОДЗ "Брезичка: Пръчката беше не за децата, а за народен танц (ВИДЕО) Николай Николов: Синът ми е бит в детската градина с лъжица и канче с храна по главата (ВИДЕО) Прокуратурата погна учителките в ОДЗ "Брезичка" след скандалното видео за насилие над деца Ексклузивно! Учителката от ОДЗ Брезичка проговори пред Флагман.бг След масовите уволнения в ОДЗ "Брезичка": Родителите доволни, психолози ще работят с децата (ВИДЕО) Официално! Кметът уволни директорката на ОДЗ Брезичка, сериозни промени в скандалната забавачница Брутално! Учителка удря и тормози деца в бургаска детска градина (ВИДЕО) Бургазлията, монтирал видеото от ОДЗ „Брезичка“: Мога да пусна и суровите кадри, на тях не се вижда нещо по-различно Учителката Милена Иванова за агресията над деца в ОДЗ "Брезичка": Имах лични проблеми, но не се оправдавам с това! Защо в ОДЗ „Брезичка” няма камери? Двете учителки от скандалния клип саботирали видеонаблюдението Вижте Милена Иванова - учителката от бруталния клип в ОДЗ "Брезичка" Директорът на ОДЗ Брезичка: Потресена съм, но не вярвам друг път да се е случвало(ВИДЕО) Кметът на Бургас за агресията в ОДЗ "Брезичка": Въпросната “учителка” и колежките й трябва да носят наказателна отговорност
виж още
скрий
09 Февруари 2018, Събота, 00:50 ч.
Автор: Петър ПЕТРОВ, снимки: авторът

Скандалните кадри предизвикаха сериозна обществена реакция на недоволство, а днес десетки семейства излязоха, за да протестират с децата си пред Община Бургас


Не на насилието над деца! Да защитим нашите деца, заедно за България! Учители, ние сме с вас! Нека заедно дадем нов живот на образователната система! Това бяха само част от посланията, които издигнаха протестиращите срещу насилието в детските градини и училищата.

Старт на протестите, които ще се проведат в още 10 големи града в страната, не случайно бе даден в Бургас. Идеята за кампанията се зароди именно след публикуването на скандалното видео от ОДЗ „Брезичка“, на което със скрита камера е записано как учителката Милена Иванова тормози децата. Днес на протеста бе и Мария Гюзелева заедно със своята дъщеричка Ани, която е сред най-пострадалите от действията на възпитателката. (ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)


Бургазлийката Мария Гюзелева заедно със своята дъщеря Ани (в средата), която е сред най-тормозените деца в "Брезичка"

Кадрите предизвикаха сериозна обществена реакция на недоволство, а днес десетки семейства излязоха, за да протестират с децата си пред Община Бургас. Те се обявиха категорично за въвеждането на видеокамери в училищата и детските градини, за да не се повтаря ужасът от „Брезичка“.

„Всичко започна след публикуването на скандалното видео от ОДЗ „Брезичка“ във Фейсбук. Искаме категорично да кажем не на насилието над нашите деца. Надяваме се, че след тази серия от протести нещата ще се променят. Внесени са предложения за промени в Народното събрание още миналата година. Те ще бъдат разгледани сега на 15-ти февруари в Парламента. Част от исканията са за въвеждане на мандатност на началниците и директорите в системата на образованието, методики за подбор на всички постоянни и временни ръководители, въвеждане на периодични тестове и събеседвания за определяне на състоянието на всеки един служител. И не на последно място искам да кажа, че ние много държим на видеокамерите. Не мисля, че те ще решат проблема, но въпреки всичко нека да има малко респект“, каза бургаската майка Таня Стоянова, която е сред организаторите на протеста.


Студеното време не попречи на бургазлии да изразят гражданската си позиция

Родителите обявиха, че на са против учителите, като част от исканията им са: увеличаване на техните заплати, намаляване броя на деца в групите, ранно пенсиониране на всички, които работят с деца.

"Протестите не са срещу учителите! Ние бихме подкрепили исканията на учителите, защото всичко, което е добре за учителите, е добре и за децата. Разочаровани сме от синдикатите, поради това, че водят мракобесническа политика и не се борят за по-добри условия на труд. Призоваваме за диалог учителите, които не са обвързани със синдикатите и могат да участват в разговорите, без да им се влияе, за да изготвим общи предложения. Всеки един учител, който е готов да работи за промени, нека дойде и да се свърже с нас", каза един от основните организатори Васил Николов. 

Протестите продължават утре в още три града - Варна и Пазарджик от 11:30 и в Плевен от 16 часа.

В категории: Бургас


Флагман.БГ Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата 25/04/2024, Четвъртък 09:21 0
31
Коментара по темата
31.
и още
12.02.2018 13:35:19
1
1
10. При подаване на над 5 жалби от различни родители или колективна жалба от родители срещу работещ в Детска градина за вербално или физическо насилие срещу деца – НЕЗАБАВНО ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕНИЕ. Когато говорим за най-малките мерките трябва да бъдат безкомпромисни.
11. При повече от 3 жалби срещу учител в училище – разследване и проверка, като трябва да се вземат предвид и показанията на всички деца, на които преподава въпросния учител.
12. Редуциране броя на учебните помагала и тетрадки и задължителни шкафчета във всяка класна стая. Ние как успяхме да се изучим с 1 учебник и 1 учебна тетрадка по математика например и то на много по-високо ниво.
13. Трябва да има норматив за допустимите килограми за ученическата раница, който да бъде изготвен от лекарска комисия. Недопустимо е да принуждават децата още толкова малки да носят толкова тежки раници, от които голям човек, а какво да говорим за деца, може да се сдобие с гръбначно изкривяване.
Недопустимо е това разделяне между родители и учители – от това ще пострадат само децата. Трябва да се промени образователната ни система, защото там има наболели и тежки проблеми. И затова трябва да се обединим всички – цялото общество, защото от това зависи бъдещето ни като нация.
30.
До коментар 1
12.02.2018 12:28:03
0
3
Бих добавила няколко неща и коригирала други (да уточня аз съм родител на ученик 2-ри клас)
1. Поне 2 пъти годишно оценки на педагозите - най-вече на психичното им състояние
2. Камери - да, но само на места, където не се събличат деца
3. Вдигане на заплатите на учителите - не може да очакваме качествени кадри с такива смешни заплати
4. Повече права на учителите - както спрямо директорите, така и за учебните програми и за учебниците (в момента учебниците и учебните програми са пълна пародия, но се задават от МОН).
5. Учебниците и учебните програми задължително трябва да бъдат съгласувани както с учителите, така и с родителските комитети
6. Изключително високи глоби за родителите на деца, които оказват физическа и вербална агресия срещу учители, а също и срещу други деца. По-строги мерки за такива ученици.
7. Относно пенсионирането – ако родителите са съгласни, учителят да има право да работи и след пенсия. Едни от най-страхотните учители както в детската, така и в училище на дъщеря ми са в пред пенсионна възраст. Бих казала, че по-старото поколение учители (особено в училищата) са в пъти по-добри от младите. Просто в момента нивото на хората, завършващи педагогика е много ниско.
8. Завишаване на бала и нивото за кандидатстване и завършване на педагогика и всички специалности, свързани с преподаване – както на по-малки, така и на по-големи деца
9. Пълна прозрачност на дейността на директорите, камери в техните кабинети и прозрачност при избора на всеки директор.
29.
хм
12.02.2018 10:16:24
1
2
Защо в съседната градина групите били по 24 деца както по закон, а в тази градина по 37 деца в група
?С какво тази градина е по-различна от другите, примерно от съседната?
28.
обективен
12.02.2018 10:03:07
0
2
това е типичният случай на "покрай сухото и мокрото". има и много добри учители в детските градини. моите деца бяха в градината на гурко и републиканска. динева и джамбазова бяха най-доброто, което можеше един родител да си пожелае. и те работиха с около 30 деца, но винаги проявяваха търпение и успяваха да обучават децата. значи все пак опира и до възможностите на учителя. изразявам пълно съгласие с идеята да се рефромира цялостно системата, а също и да се спазват изискванията за максисум деца. не е нормално да се работи с над 20 деца в група. обаче нищо не оправдава насилието. от клиповете в одз брезичка запомних детето елена, най-мъничкото...как го размяткаше тая по масите...това е недопустимо. госпожата има проблем с нервите, да ходи да си лекува нервите...и да, камери трябва да има, не че са панацея, но все пак имат дисциплиниращ характер - както за учителите, така и за децата
27.
Диди
11.02.2018 15:57:36
0
3
Да се сложат видеокамери в помещенията, нали всеки си има лично пространство и не трябва да се нарушава. Да се намали списъчният брой на децата, има групи с 36 деца по списък и е добре, че идват до 29, а ако дойдат всички няма да има достатъчен брой легла. От една страна, ако камерите се наблюдават от директора ще има субективизъм, от друга ако се наблюдават от и от родителите, те ще работят ли или не? В коя институция камерите се наблюдават в реално време и от друга? Трябва да има праг за пенсиониране, а не да се назначават пенсионирани учителки и да не се дава път на младите. Те са дали достатъчно през трудовия си живот и вече седят само на стола, четат им книжки, дават им да рисуват и това е. Ползват се със същите привилегии като постоянните учители, не са с минималната заплата за страната, отпуската им е голяма, мислят се за ценни кадри. При това положение как да се реализират младите хора? Не им дава никаква възможност. Назначават ги с минимална заплата с изпитателен срок, а пенсионерките - ценни учителки - с реална заплата и в същото време получават и пенсия. Защо не се върне закона, който гласеше да се откаже от пенсията си и да получава само заплатата, но е гласуван в тяхна полза - от две посоки да сучат. Да, поведението на децата вече не е това което беше преди и това зависи и от родителите , повечето нямат елементарни хигиенни навици и разберете двама души не могат да научат 30 деца да се самообслужват ако и вие като родители не помагате за това, но цялата система трябва да преобрази. Дават се само празни обещания и всичко си е по-старому - кервана си върви, а ........Родители дерзайте нещо да се промени, построяване на нови градини и откриване на групи, млади учители и не пенсионерки, ранно пенсиониране за работещите с деца и др.
26.
ох,боли
11.02.2018 13:55:50
3
9
Драги мами,стига с тези претенции- как вие се държите с децата си и на какво ги учите , поемете и личната си отговорност! Вчера, след протеста , в автобус Б2 нахлу група превъзбудени майки с дечицата си - настъпи невъобразим хаос,шум, крясъци не по-малко арогантни викове от истеричната учителка във видеото от Брезичката !!! Никой от пътуващите граждани не успя с културните си забележки да обуздае бяса на майките- такъв грозен език държаха и на децата си , и на осмелилите се да ги критикуват , че за възпитание не може и да мислим.Горките им дечица буквално копираха майчиния стил на поведение.Така че ,като изисквате,погледнете първо себе си !
25.
до 24
11.02.2018 10:10:11
3
0
колко ти платиха
24.
До родителите
11.02.2018 09:27:03
0
5
Не камери, НРАВСТВЕНОСТ трябва! И в семейството, и на работното място! Разтуреният живот озлоби хората, изневерите и разводите са масови! Нито родителите, нито учителите, които също са родители, нито децата са спокойни! Всички са тревожни, гневни и в крайна сметка агресивни! Млади родители, поправете си живота, в семейството да има мир, любов, разбирателство, търпение! Само така ще възпитате силни личности, които ще променят света към добро! Днес ни управляват безнравствени хора, по медиите необразовани силиконови разпоретини ни учат на сексуални техники и ни дават акъл как да живеем! Това ли са духовните водачи на нацията? Човечеството е подивяло, потънало до гушата в разврат, който ще го погуби!
23.
Чу Ли
11.02.2018 00:55:53
1
6
Във всички теми има коментари на една и съща персона, че месечната такса е 30лв.
Месечната такса е 18лв + дневна сума за изхранване по броя на присъстващите дни.
Когато детето няма отсъствия за месеца, родителите му плащат на 50лв на месец.
Общината плаща още поне толкова субсидия на дете
22.
Къде бяха синдикатите?
10.02.2018 23:04:05
0
7
Къде бяха синдикатите, когато се записваха 30 - 35 деца в група, а в съседните градини /5 - 10 мин. разстояние пеш/ се закриваха групи и се съкращаваше персонал ??? Поведението на учителката е недопустимо и осъдително, защото не е еднократно. Да, децата се лигави, да децата са невъзпитани, но вместо да си назначават директорките с 6 - 8 групи зам. - директори, да си назначат психолози, за да се търсят начини за преодоляване на проблемното поведение на децата, в т.ч. да се сигнализират социалните служби за недостатъчен родителски капацитет. Ако едно дете, тръгвайки на градина сутрин, плаче и не иска да ходи в продължение на повече от три седмици, търсете причината не само в детето, а навсякъде, включително и в себе си!!!
21.
Cctv
10.02.2018 22:40:21
0
9
Категорично осъждам насилието над деца, но нека се замислим, на 30-35 деца една учителка сега си представете камери който могът да бъдат наблюдавани от родителите, и всеки дава акъл на възпитателите говорим за 60- 70 човека, малко ми се струва невъзможно, защо не стане така 30 лв на ден на дете, 4 деца на учител, учителят няма право да го докосва дори напикани оакани тяхен проблем, да са научени вкъщи, после закъснял родителят да го вземе до 18 часа 20лв глоба, този персонал не работи без пари, нещата ще си дойдат на мястотото, така е назапад и го знам защото моето дете е в такава градина назапад плаща се на час, нямат легла ако му се спи ляга на едно матраче където има място, държавни градини няма, има в бифшите комунистически страни, и няма частни защото не са субсидирани от държавата и никой от вас протестиращите няма да плати таксата.
20.
Georgi manev
10.02.2018 22:17:20
6
7
Стига глупости ясно е че трябва да има постоянно видеонаблюдение само в стаите и коридорите без тоалетните във всички градини и ясли, както и възпитателите трябва да минават ежемесечен психо тест в оторизираните клиники
19.
R
10.02.2018 22:04:50
4
7
Хaхa вижте сa сaмо колко сте смешни вместо дa си седите и си опрaвяте лигaвите си децa сте ги помъкнaли от мaлки дa сa кaто вaс и утре учителите сa виновни.....
18.
8 е прав!
10.02.2018 21:49:57
2
6
Я се опомнете! Как ще разрешавате и даже ще настоявате децата ви да бъдат снимани по цял ден, включително как се събличат и как спят?! Вие нямате доверие на директори и възпитатели и ще оставите тези записи в техните ръце...промени трябват, но камерите не са верния начин. Един детски психолог с 15 мин препитване веднъж седмично ще даде много по-ясна картина за това дали са тормозени децата, освен в градина и вкъщи, защото колко от вас ще си признаят, че се държат така с децата си когато са в мола и не могат да си кажат две приказки с другите мами???
17.
Една
10.02.2018 21:14:43
0
4
Ако искате добро отношение към децата ви"Райна Княгиня"е до "Брезичка". Запишете там дацата си,моите са там и съм много доволна!
16.
Сисо Командоса Филмаров
10.02.2018 16:58:21
4
10
Як протест организирах, то бабите пред блока ни са повече.
15.
Хаха
10.02.2018 16:22:16
1
7
Флегми, оправите си правописа! Уникални дни по простотия и нетрамотност. В момента седим три учителки на кафенце и ви коригираме статията.

Бургаски мами = безработни повлекани, създаващи само проблеми. Цялата учителска гилдия ги ругае.
14.
Hahah
10.02.2018 16:17:43
5
7
Поредната простотия организирана от линтяи
13.
ЦАРЯ КАЗА:
10.02.2018 16:04:13
4
4
Искам повече да не се споменава за детските градини ,това е минало.Искам всички вие да станете по добри да не се озлобявате уволненията в днешно време е достатъчно наказание.Предлагам да направим нещо наистина значимо,да влезем в новините нека се съберем на протест пред пантеона да се съблечем чисто голи да покажем така кой има целулит кой е дебел кой ходи на фитнес кой са му изцапани гащите с кафяво кой мирише на пот и мн други неща.Всичкото това е без значение защото ние не сме за това там,ще се хванем за ръце и ще направим жива верига около паметника и ще скандираме: МИР ,СВОБОДА,РАВЕНСТВО,БЕЗПЛАТНА ХРАНА ЗА ДЕЦАТА ДО 7 години и техните родители БЕЗПЛАТЕН ТОК,БЕЗПЛАТНА ДЕТСКА ГРАДИНА,ОСИГУРЕНИ ДРЕХИ ЗА ДЕЦАТА,БЕЗПЛАТНИ БОЛНИЦИ,ПРЕМАХВАНЕ НА ДАНЪЦИТЕ,СРЕДНА ЗАПЛАТА 3000ЛВ.НЕ НА НЕФТОЗАВОДА В БУРГАС КОЙТО ТРОВИ ВСИКИ НИ А БЕНЗИНА Е С НАИ ЖИСОКА ЦЕНА В ГРАДА НИ,можем да внасяме нефто продукти от Румъния на същите цени без да сме отровени тук.безплатна кабелна телевизия,безплатно телефон,безплатно пътуване с валковете това е истината не друго....
12.
До 1
10.02.2018 15:50:31
2
3
Много точно но да добавим и пълна промяна на образователната система(например като във Финландия)
11.
До номер 1
10.02.2018 14:26:10
9
9
Напълно съм съгласен с вас но сложете и точка за вдигане на таксите защото не може да давате 30 лева и да определяте правилата
И друга точка за отседналост не може да сте дошли от малко Търново и да имате изисквания
10.
Do 9
10.02.2018 14:25:49
3
12
рехава рехава ама вече в повечето градини е почнало слагането на камерите. Персонала е принуден да подписва съгласие иначе са му обяснили че може да си взимат чантичката и да си търсят нова работа :) Но директорите никой няма да ги пипне - тянхната мечта стана реалност - постоянен видеоконтрол над песонала да могат да се гаврят с него и да го тормозят :) Така че рехавите мами си постигнаха своето до му мислят учителите...
9.
rehavata rabota
10.02.2018 14:13:28
7
9
mnogo rehav toz protest hahaha to prosto ne e nujen protest da im gledat decata bez pari trqbva uvei4enie na taksata za detski gradini
8.
Hacker
10.02.2018 14:00:22
7
5
Като знаем колко са защитени мрежите в градините и директорите колко са на ТИ с комютрите и технологиите тепърва мамите на Бургас ще разберат какво са постигнали с тез камери:) Като си видят любимите отрочета в педофилските мрежи и като почне изнудването на мамите за пари иначе качваме голото дете в мрежата:) Кой каквото сам си направи никой друг не може да му го направи е казал народа :)
7.
S&D
10.02.2018 13:46:33
1
10
А да видим дали ще приемат исканията ви освен ако не са за още по голям стрес и товарене на учителите като камери. Никой няма да приеме мандатност на директорите понеже не им изнася - тя са вързани с партиите и крадат яко. Или ако го приемат така ще го приемат че уж да е 4 години ама после ще направят един "конкурс" и пак ще го изберат за директор. Успех ама ме съмнява че ще постигнете нещо освен тотално изпушване на учителите чрез тормоз от страна на надзорника с достъп до камерите - пардон директора, който ще привиква този който си иска и ще го заплашва с уволнение или намаляне на заплата за измислени провинения видни на камерата :)
6.
Никола Ралев
10.02.2018 13:21:33
3
2
Бургас е свързан с 11-ти Септември. Вината е пряка.
5.
-
10.02.2018 13:09:50
12
22
хахах, мамите-повлекани на Бургас, същите тея дето цял ден миткосват из кафетата на мол-а.
4.
Баща
10.02.2018 12:58:52
6
12
Има много добри и свестни учители,но специално тази изродка която се гаври с малките деца заслужава да я линчуваме в центъра на града,да не се крие като мишка,а да излезе и да отговаря!
Ако това се случи с моето дете ,ще и размажа физиономията и никой няма да ме спре,нито охрана,нито полиция никой защото пак се опитват да я защитят ,че имала лични проблеми!
Нооооооо,като имаш лични проблеми,децата нямат вина,те идват сутрин и се надяват ти изродке да ги посрещнеш и да им кажеш две добри думички,те са малки деца,а не да ги блъскаш и да им отваряш прозорците в студа за да истинат и да им казваш утре да ги няма!
Бог да те накаже дано,бял ден да не видиш,най милото да загубиш долен урод!
3.
*********
10.02.2018 12:56:58
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
2.
ЧАНЕВА
10.02.2018 12:54:44
0
12
Ха дано ,нада ли ?Ще се ощъществят тези изисквания? Ние учителите от много дълго време искаме тези промени .Дай Боже да се осъществят.
1.
За доброто на децата, искайте!!!
10.02.2018 12:51:19
6
24
И за училища и за детски градини!

1. Четири годишна мандатност на директорите- тотални дерибеи, газят и погазват закони по всички параграфи, единственото, което ги интересува е собственото им място и доходност
2. Намаляване децата в класове, групи, занимални- не повече от 16 деца
3. Повече учители, а не да увеличават групите, заради икономии в бюджета
4. Освобождаване на учители в пенсия и за пенсия- там са най-големите проблеми, но ги скатават и крият, заради пари, връзки и удобство
5. Ранно пенсиониране, предвид тежестта и отговорността на работата- да учиш и пазиш живота и здравето на най-невинните- децата, бъдещето на България

Учителите са готови да излязат с вас, родители, но се страхуват заради работата си!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Маги Халваджиян се изложи като кифладжия с Ал Бано, не плати за преводач и... Маги Халваджиян се изложи като кифладжия с Ал Бано, не плати за преводач и... Ал Бано все пак се усети, че преводачът от италиански е аматьор и затова реши да мине предимно на английски език, макар и там преводът да не беше добър Честито! Очакват ни поне още 5-6 нови служебни правителства, обяви Борисов Честито! Очакват ни поне още 5-6 нови служебни правителства, обяви Борисов Честито на „Възраждане“, на БСП, ние се отървахме от ПП-ДБ, обяви Борисов Парламентът събра кворум, започва свалянето на Росен Желязков (на живо) Парламентът събра кворум, започва свалянето на Росен Желязков (на живо) Депутатите от ПП-ДБ все пак се появиха в пленарна зала  Докато жена му хубавее, той заприлича на старец Докато жена му хубавее, той заприлича на старец Последователите на двойката изглеждат доволни от подобен “отчет” и въпреки че в центъра на събитията най-често е нежната половинка, все пак и Петко съумява да се появи в някой кадър Мерките срещу коклюш излишни? Няма да слагаме маски, заведенията ще работят Мерките срещу коклюш излишни? Няма да слагаме маски, заведенията ще работят Имунизираните много леко болестта, уверява главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев ГЕРБ-СДС и ДПС свалиха кворума за започване на заседанието, за да спасят Росен Желязков ГЕРБ-СДС и ДПС свалиха кворума за започване на заседанието, за да спасят Росен Желязков След 30 минути ще има нова регистрация Обединението на левицата зациклило заради Ваня Григорова? Вземала еднолични решения Обединението на левицата зациклило заради Ваня Григорова? Вземала еднолични решения Не се разбрахме и по отношение на политиката, приоритетите и кадровото обезпечаване на представителството в изборите, каза Костадин Паскалев Тошко Йорданов: Кирил Петков е лицемер, снощи късаше ризи, а днес спаси Росен Желязков Тошко Йорданов: Кирил Петков е лицемер, снощи късаше ризи, а днес спаси Росен Желязков Кворумът се провяла, Росен Желязков ще спаси поста си  Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Попфолк дивата разказа как е катастрофирала и призна, че вечерта се пила 4-5 чаши вино в комбинация с приспивателно  Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Премахването на регулираните цени ще доведе до тежки социални проблеми
Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори