×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ексклузивно за „Групата на Тачо“: Каква е йерархията, кои са биячите, чия е нарколабораторията, на кого е кум лидерът


Ексклузивно за „Групата на Тачо“: Каква е йерархията, кои са биячите, чия е нарколабораторията, на кого е кум лидерът
Най-възрастен е софиянецът Димитър Йончев (39 г.), Даниел Кичуков работи като калолечител във военния санаториум в Поморие
Тема в развитие
Разследването срещу „наркобандата на Тачо” приключи Благодетел от Поморие спасява Емил Гетов от домашен арест – иска го незабавно на работа, плаща му гаранцията И „ветеранът“ от бандата на Тачо остава в ареста Дясната ръка на Тачо остава в ареста, не се признава за виновен Недялко Гетов от „бандата на Тачо“ остава в ареста, но не се дава на прокуратурата Първо във Флагман.бг! Пуснаха под домашен арест Емил Гетов от наркобандата на Тачо Хора на Тачо се признават за виновни - искат споразумения с прокуратурата Съдът за Тачо: Опасен е, дори домашен арест не би го възпрял да извърши престъпление Плешивия и Малката Камба свидетели срещу „Групата на Тачо”, 2 пистолета и 69 празни саксии сред доказателствата Бургазлията Станислав Панайотов-Тачо – свиреп наркобос или примерен съпруг и баща, преценете сами (СНИМКИ) Остава ли в ареста „Групата на Тачо” – какво реши окончателно съдът (допълнена) Само във Флагман.бг! Лейтенант в новата наркобанда се оказа зет на съдружник в „Аркус”, сменил убития гард на Очите Ексклузивно за „Групата на Тачо“: Каква е йерархията, кои са биячите, чия е нарколабораторията, на кого е кум лидерът Нови разкрития за наркобандата на Тачо и Гетови, вижте какви количества дрога са открили спецполицаите "Групата на Тачо" остава в ареста (допълнена) Само във Флагман.бг! Бекира стана свидетел на прокуратурата, изпя нарко ОПГ-то Соченият за лидер на поморийското ОПГ: Всички свидетели срещу мен са наркомани, хващани многократно с дрога! Само във Флагман.бг! Ето всички лица на разбитата от ГДБОП поморийска наркобанда Официално: Съдът разкри кои са арестантите от новата наркогрупа в Бургас и Поморие Емблематична личност от ъндърграунда сред арестуваните от наркогрупата Прокуратурата за новата наркобанда в Поморие: Жестоко са малтретирали непълнолетни, за да станат дилъри Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско Прокуратурата иска постоянен арест на задържаните в Бургас? ГДБОП разби мащабно ОПГ за дрога в Бургас, над 10 души са в ареста Прокуратурата разкри подробности за спецакцията срещу Гетов и компания, спипали ги със супер модерна нарколаборатория Знакови фигури са арестувани при спецакцията в Бургаско, сред тях са Гетов и Бекира В Поморие мутрите се снишиха, жандармерия варди изхода за Слънчев бряг Само във Флагман.бг! Братя Гетови, Бекира и Киндела са лидерите на новата наркобанда, кой обаче е босът им (СНИМКИ)
виж още
скрий
23 Октомври 2017, Понеделник, 15:30 ч.
Автор: Флагман, снимки: "Флагман"

Трима се водят бургазлии от кварталите "Черно море" и "Рудник", други трима са от Поморие, а най-големият е столичанин


Преди седмица ГДБОП и Специализираната прокуратура проведоха шумна акция в Бургас и Поморие и арестуваха дузина лица, занимаващи се с дрога. За лидер на организирана престъпна група (ОПГ) бе обявен Станислав Панайотов-Тачо, а други седем - за членове на бандата му. Единият от тях е на свобода срещу парична гаранция – Боян Кабов-Бекира, който вече е сред важните свидетели на обвинението.

В ареста са Тачо, Дойчин Иванов, братята Емил и Недялко Гетови, Димитър Йончев, Божидар Москов и Даниел Кичуков.


Някои от дузината арестувани на 17 октомври са част свидетелите срещу бандата, както признаха разследващите. Според адвокатите, както и според лидера Станислав Панайотов обаче, става въпрос за наркомани, които са зависими и чиито свидетелства подлежат на съмнение.

Съдията Пламен Панайотов от спецсъда, където се гледаха мерките за неотклонение, призна, че материалите по делото засега не отговарят на доказателственият стандарт, но и добави, че следва да се вземе предвид твърде ранният етап на досъдебното производство. Според него може да се смята, че има обосновано предположение за извършването на престъпленията и за тяхното авторство, поради което и той удовлетвори изцяло искането на прокуратурата седмината арестанти да останат с постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Освен свидетелите, държавното обвинение разполага и с материал, събран със специални разузнавателни средства, както и с протоколи от претърсвания. Все още липсват резултатите от експертизите.
Един от свидетелите е оперативен работник.


По информация на „Флагман“ над Станислав Панайотов-Тачо има и други фактори. Прокуратурата обаче твърди, че това е лидерът, като тя се обосновава с показанията на няколко свидетели. 31-годишният Тачо се представи пред съда като женен, със средно образование. Обяви, че работи като шофьор в Равда, но живее в бургаския кв. „Черно море“. Адвокатът му изтъкна, че има две малки деца, за които трябва да се грижи.
В него не е открито съществено количество дрога.


Станислав Панайотов-Тачо

Той и съпругата му са кумували на сватбата на Божидар Москов, което издаде адвокатът на Москов, за да обясни, че това било единственото вярно в показанията на единия от свидетелите.

Според доказателствата на държавното обвинение втори в йерархията и „дясна ръка“ на Тачо е 25-годишният Дойчин Иванов от бургаския кв. „Рудник“.
Той държал и пласирал наркотици
, които получавал от Станислав Панайотов.


Дойчин Иванов 

Братята Недялко и Емил Гетови от Поморие са също с важна роля в „групата на Тачо“. Според доказателствата те са пласирали сериозни количества трева и пико.
По-големият е Недялко – на 32 г. Според свидетели той е имал силова роля, като е извършвал побой над лица, които са отказвали да бъдат дилъри.


Недялко Гетов

Пред съда Недялко Гетов каза, че е със средно образование и работи като строител. Оказа се, че е без лична карта. След като съдията му поиска обяснение, Недялко отговори, че по принцип разполага с документа, но когато го арестували, той не бил в него.

Припомняме, че Недялко Гетов стана популярен като пряк очевидец на показния разстрел на екслейтенанта на Митьо Очите - Иван Попов (с прякор Костов), през 2015 г. Гетов е близък приятел на Димитър-Бабата, обвинен в убийството на Костов.

Брат му Емил Гетов е на 28 г. За известно време е бил в Германия. Тогава той бил заместван от Боян Кабов–Бекира. Има данни, че от продажбата на 98 пакетчета дрога Емил Гетов е получил по веригата 850 лева.
Обвиняемият обясни пред съда, че има средно-специално образование, както и че се занимава с дърводелски услуги и поправя покриви.


Емил Гетов

Най-възрастният член на „групата на Тачо“ е 39-годишният Димитър Йончев, около когото има няколко любопитни факта. За разлика от останалите членове, които са местни - от Бургас и Поморие, той е столичанин от „пъпа на София“.


Димитър Йончев

Йончев бе с двама адвокати, които бяха на път да го измъкнат от ареста заради липса на достатъчно доказателства. Единственият свидетел срещу него е оперативен работник. Проблемът според съдията бе, че у софиянеца е намерено вещество в дома му, което вероятно е дрога (очакват се експертизите).
Всъщност по време на пледоариите на прокурора и адвокатите стана ясно, че именно в дома на Димитър Йончев е открита инсталацията за производство на дрога,
за която съобщиха разследващите след акцията.

Единият защитник на Йончев омаловажи този факт, като обясни, че ставало въпрос за рампа с нискоенергийни осветителни тела, които излъчвали студена светлина. Защитникът каза, че такива са и лампите в съдебната зала, след което попита - означава ли, че това е нарколаборатория.
Същият разведри настроението, като коментира и че по логиката на прокуратурата и Исус Христос е бил лидер на ОПГ. Това било така, понеже 12-те апостоли събирали пари за църквата, а Свети Петър отрязал ухото на човек.


Следващият член на групата – Божидар Москов, е на 25 г. от кв. „Черно море“. Той обясни, че  работи като продавач-консултант във фирма за продажба на автомобили.


Божидар Москов

Според държавното обвинение обаче Москов пласира марихуана. Наблюдаващият прокурор добави и че според свидетел той се занимавал със събиране на парите от нередовните дилъри. Това предизвика подигравателна реакция от редовете на обвиняемите (които на няколко пъти си позволиха да реагират по подобен начин в съдебната зала).

Седмият арестант - Даниел Кичуков, е на 29 г. и е от Поморие. Обясни, че работи във военния санаториум като калолечител. Свидетели твърдят, че той също пласирал дрога.
При обиска в дома на майка му разследващите са иззели прахообразно вещество. Куриозното е, че според Кичуков това са овесени ядки, смлени с блендер.
„Чухме се с майка ми, тя ми го каза. И това ще се установи“, увери обвиняемият.
Това обаче не умилостиви съдията, който го остави „под стража“ заради няколкото свидетели срещу него.


Даниел Кичуков

Според адвокатката му той страда от тахикардия – ускорена сърдечна дейност, което е несъвместимо с условията в ареста. Тя обаче не представи медицински документ за заболяването.

Любопитното е, че всички обвиняеми се оказаха глави на млади семейства – или наскоро женени, или живеещи на съпружески начала. Едните са с малки деца или бебета, а на останалите половинките им са бременни.

Прокуратурата твърди, че групата е пласирала дрога в Поморие и Бургас от началото на 2016 г. до октомври 2017 г. В следващите дни може да има развитие по случая. Очакват се жалби в Апелативния специализиран наказателен съд срещу мерките за неотклонение.

Някои от адвокатите изразиха опасения, че задържането на подопечните им в ареста може да е форма на сплашване и вид заложничество с цел да признаят вина и да се стигне до споразумение с прокуратурата.

В категории: Темида , Крими


Флагман.БГ Нова любов и големи промени в живота на Овена Нова любов и големи промени в живота на Овена 28/03/2024, Четвъртък 05:01 0
15
Коментара по темата
15.
Сотир Кичуков
28.10.2017 11:30:47
3
14
Брат ми Даниел Кичуков, е чист и невинен, категорично заставам зад думите си. Израснал съм в обичано и грижовно семейство и не само а дори и целият ми род. Скоро сами ще разберете, когато брат ми първи излезе. Не ме интересуват, като цяло коментарите ви за брат ми но по-скоро за родителите ми ме заболя! Бог да ви пази.
14.
Ushko halkushko vazrajdane bs top mutra
26.10.2017 14:06:10
0
3
Sega s bekira moje se sgodim i si barkame po nasranite dupeta dragi moi kometatori i chitateli
13.
Ushko vazrajdane
26.10.2017 14:03:45
0
3
E az i ilkicha ne sam go pqll prosto sam svidetel po tqhnoto delo karchev ilko ne sam vi pql prosto sam svidetel kak qdohme pasti v parka nishto poveche
12.
Хах ха
25.10.2017 17:06:33
1
3
Бяха мераклии да ги пишат по вестниците и телевизията от малки
11.
Емин
25.10.2017 04:54:53
1
1
А ракера и митйо докога ще ги крият
10.
Б.Б. -"Бургас Бейби"
24.10.2017 23:35:27
0
6
Най ми е интересно: във фитнеса всички вдигат 200кг. В дискотеките всички ебат путки като за световно, а когато ги хванат всички са болни. ЕБАСИ!!!! Хихихи
9.
Pomorie
24.10.2017 22:47:28
7
7
Тоя Киндела е най-големият дилър ,запомнете това .Баща му е един алкохолик ,който наистина работи във Военният Санаториум .Майка му на тоя боклук работи в магазина на еВАНГЕЛИСТИТЕ ДО ПОЛИЦИЯТА .Пълни идиоти са ,а това момче никога не е работило друго освен да продава наркотици , първо с Бахуто , после с Гетов .Радвам се ,че тоя циганин Бекира ги е набутал дано всичките да ги затворят НАРКОМАНИ
8.
малиии
24.10.2017 15:55:40
6
11
и тия хора ще стават бащи и ще възпитават деца и ще носят отговорност за семейства.....а пък тия момичета - толкова умни , че решили да живеят и да раждат деца на такива .... е не , ноо коменттт
7.
Minata
24.10.2017 15:07:57
4
4
Qd ma e za vas momcheta dano da sa opraite.A na sadqta moga da mu kaja che bezgreshni hora nqma.
6.
GM
24.10.2017 11:15:15
0
3
Проверете на Тачо тъст му. Жоро истината.
5.
Хошка
24.10.2017 08:24:42
1
8
Прокурор Ангел Георгиев за някой лев ще пише платилите защитени свидетели, другите по арестите няколко години, както с делото гранити
4.
*********
24.10.2017 07:01:50
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
3.
Stanislave
24.10.2017 02:08:20
1
5
tiho 65 blok
2.
Brigada
23.10.2017 23:02:23
1
8
не мы такие, жизнь такая.
1.
Калашников
23.10.2017 22:40:40
1
4
За всички времената са вече такива.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“ „изгониха“ зам.-министър от заседание на парламента ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“ „изгониха“ зам.-министър от заседание на парламента Емил Дечев е представител на реформаторски настроения Съюз на съдиите в България Задава ли се конституционна криза? Кой ще носи отговорност за служебното правителство Задава ли се конституционна криза? Кой ще носи отговорност за служебното правителство Няма правен механизъм, който да задължава да се поеме поста на премиер, обясни бившият министър на правосъдието Пенчо Пенев  50 000 лв. награда за човека, който открие Ивана от Дупница 50 000 лв. награда за човека, който открие Ивана от Дупница Надеждата ни крепи все още, че е жива, каза Мария Георгиева Президентът изненада партиите, дава третия мандат на ИТН Президентът изненада партиите, дава третия мандат на ИТН Няма да преговаряме, каза Деница Сачева и добави, че Радев трябва да реши дали изборите да са „две в едно“ Протест и автошествие в София за увеличаване на минималната заплата Протест и автошествие в София за увеличаване на минималната заплата Демонстрацията ще започне в 11:00 часа Президентът решава кога и на коя партия ще даде третия мандат Президентът решава кога и на коя партия ще даде третия мандат Това трябва да се случи в 7-дневен срок Сериен крадец преби охранител в жк. "Меден рудник", ченгетата го повалиха с тейзър Сериен крадец преби охранител в жк. "Меден рудник", ченгетата го повалиха с тейзър 21-годишният бургазлия се запасявал безплатно с хранителни стоки и алкохол от магазини из целия град     Средно 21 минути са нужни на българина, за да заспи нощем Средно 21 минути са нужни на българина, за да заспи нощем 13% пият сънотворни, 17% сънуват кошмари Зодиите, родени за актьори Зодиите, родени за актьори Ето кои са те  Рецепта за бамбал с наденица на фурна Рецепта за бамбал с наденица на фурна Сервираме с пресен домашен хляб
Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет Дънките на Мис България ще се изхлузят от слабост Дънките на Мис България ще се изхлузят от слабост Пак е залитнала към анорексията 
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори