×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Путин печели изборите с 87%
  • Путин печели изборите с 87%
  • Жена е намерена мъртва в дома й в Пловдив, задържан е синът й
  • Остават 2 седмици, в които може да платите данъка си с 5%
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургазлията Станислав Панайотов-Тачо – свиреп наркобос или примерен съпруг и баща, преценете сами (СНИМКИ)


Бургазлията Станислав Панайотов-Тачо – свиреп наркобос или примерен съпруг и баща, преценете сами (СНИМКИ)
Групата на Тачо опитвала да овладее производството на марихуана в региона
Тема в развитие
Разследването срещу „наркобандата на Тачо” приключи Благодетел от Поморие спасява Емил Гетов от домашен арест – иска го незабавно на работа, плаща му гаранцията И „ветеранът“ от бандата на Тачо остава в ареста Дясната ръка на Тачо остава в ареста, не се признава за виновен Недялко Гетов от „бандата на Тачо“ остава в ареста, но не се дава на прокуратурата Първо във Флагман.бг! Пуснаха под домашен арест Емил Гетов от наркобандата на Тачо Хора на Тачо се признават за виновни - искат споразумения с прокуратурата Съдът за Тачо: Опасен е, дори домашен арест не би го възпрял да извърши престъпление Плешивия и Малката Камба свидетели срещу „Групата на Тачо”, 2 пистолета и 69 празни саксии сред доказателствата Бургазлията Станислав Панайотов-Тачо – свиреп наркобос или примерен съпруг и баща, преценете сами (СНИМКИ) Остава ли в ареста „Групата на Тачо” – какво реши окончателно съдът (допълнена) Само във Флагман.бг! Лейтенант в новата наркобанда се оказа зет на съдружник в „Аркус”, сменил убития гард на Очите Ексклузивно за „Групата на Тачо“: Каква е йерархията, кои са биячите, чия е нарколабораторията, на кого е кум лидерът Нови разкрития за наркобандата на Тачо и Гетови, вижте какви количества дрога са открили спецполицаите "Групата на Тачо" остава в ареста (допълнена) Само във Флагман.бг! Бекира стана свидетел на прокуратурата, изпя нарко ОПГ-то Соченият за лидер на поморийското ОПГ: Всички свидетели срещу мен са наркомани, хващани многократно с дрога! Само във Флагман.бг! Ето всички лица на разбитата от ГДБОП поморийска наркобанда Официално: Съдът разкри кои са арестантите от новата наркогрупа в Бургас и Поморие Емблематична личност от ъндърграунда сред арестуваните от наркогрупата Прокуратурата за новата наркобанда в Поморие: Жестоко са малтретирали непълнолетни, за да станат дилъри Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско Прокуратурата иска постоянен арест на задържаните в Бургас? ГДБОП разби мащабно ОПГ за дрога в Бургас, над 10 души са в ареста Прокуратурата разкри подробности за спецакцията срещу Гетов и компания, спипали ги със супер модерна нарколаборатория Знакови фигури са арестувани при спецакцията в Бургаско, сред тях са Гетов и Бекира В Поморие мутрите се снишиха, жандармерия варди изхода за Слънчев бряг Само във Флагман.бг! Братя Гетови, Бекира и Киндела са лидерите на новата наркобанда, кой обаче е босът им (СНИМКИ)
виж още
скрий
27 Октомври 2017, Петък, 20:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Панайотов се ползвал с протекциите на много силен ъндърграунд бос


Соченият от Специализираната прокуратура за лидер на разбитата наркобанда в Бургаско Станислав Панайотов-Тачо изцяло е контролирал търговията с дрога в кв. „Черно море“ през последните години. Това заяви за Флагман.бг източник, запознат с разследването. Нито една сделка, свързана с леки наркотици в района, не минавала без одобрението на Тачо.

Панайотов обаче нямал нищо общо с „капо ди тути капи“, какъвто се опитвали да го изкарат от Спецпрокуратурата. Причината за засиленото му влияние били протекциите на много силен ъндърграунд бос.

Официално Тачо се водел обикновен шофьор, но демонстрирал доста сериозни финансови възможности, нетипични за нископлатената длъжност.


Тачо пъчи мускули, докато държи на каишка кръвожаден питбул

Бърз поглед върху профила на 31-годишния бургазлия в социалната мрежа показва, че сякаш той живее двойнствен живот. Панайотов редува семейни снимки със съпругата и малките си дечица с предизвикателни кадри с кръвожадни питбули и мускулести, татуирани мъжаги.

Всъщност, всички до един от новата наркобанда са млади татковци. Техните адвокати използваха точно това като довод, за да ги изкарат от ареста, но засега без успех.


Соченият за лидер на новата наркобанда позира със съпругата си

Припомняме, че наркобандата беше разбита преди близо 2 седмици при съвместна акция на ГДБОП и бургаската дирекция на МВР. Тогава от Спецпрокуратурата съобщиха, че с арестите на 12 човека от Бургаско организираната престъпна група за разпространение на наркотици и провеждане на наказателни акции е изцяло неутрализирана. (ЧЕТЕТЕ ПОДРОБНОСТИ В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Четирима от първоначално задържаните бяха пуснати, без да им се повдигат обвинения. Те свидетелствали срещу лидерите, разкривайки структурата и ролята на всеки един от организацията. Сред тях е и помориецът Боян Кабов-Бекира, който също е с обвинения като част от бандата.


Тачо демонстрира лъскав начин на живот, въпреки че се води само шофьор

По данни на прокуратурата дясна ръка на 31-годишния Панайотов е бил Дойчин Иванов. 25-годишният мъж живее в бургаския кв. "Рудник". Дойчин отговарял за пласирането на дрогата, която зареждал от Тачо.

Според източници на Флагман.бг наркобандата разполагала и със свои доверени готвачи на пико, които работели само за тях и произвеждали по поръчка.

Бургазлиите в групата Дойчин Иванов и Божидар Москов държали разпространението в кварталите на града, а поморийците Боян Кабов-Бекира, Даниел Кичуков-Киндела и братята Недялко и Емил Гетови ръководели пласмента в Слънчев бряг и Поморие. Седмият в групата Димитър Йончев бил от София и точно в неговия апартамент са открити съоръжения, които Спецпрокуратурата обяви като модерна инсталация за производство на канабис.


Станислав Панайотов влезе усмихнат в Спецсъда

Според разследващите групата на Тачо възнамерявала да овладее и производството на марихуана в региона, въпреки че от няколко години насам пазарът за най-търсената дрога по морето е доста фрагментиран.

Наркоорганизацията е действала от началото на 2016 г., а от януари т.г. е била разработвана от МВР, като са използвани и СРС-та. Събраните до момента доказателства сочели, че членовете на бандата се разправяли жестоко с некоректни улични дилъри. Силоваците в групата са пребивали дори непълнолетни, които отказвали да пласират стоката. Сред откритите при обиските вещи са бухалки, пистолети и ловна пушка, както и няколко хиляди евро и везни за разфасоване на наркотиците.


Братята Емил и Недялко Гетови също имали ключови роли в новото ОПГ

Както Флагман.бг единствен съобщи, помориецът Недялко Гетов ръководел наказателните акции срещу непослушните дилъри. Той, неговият брат Емил и Дидо Киндела са свързани с показния разстрел на бургаския наркобос Иван Попов-Костов през 2015 г. Самият Гетов станал пряк очевидец на убийството, а след това скрил стрелеца Димитър Димитров-Бабата в дома на Дидо Киндела, показват материалите по делото.

В категории: Разследване


53
Коментара
Флагман.БГ Дете почина в двора на училище в Казанлък Дете почина в двора на училище в Казанлък 18/03/2024, Понеделник 18:51 2
53
Коментара по темата
53.
xaxaxa
04.03.2018 04:21:40
1
1
toz paliak prodavashe hapcheta oshte kogato ia imashe diskoteka exsess i toi se iaviavashe ohrana ili portier tam
52.
Крлеле
15.11.2017 19:18:48
3
1
Шибан флагман стига лъжете е ще ви сера в УСТИТЕ майка ви ще еба
51.
Йдйдкскс
15.11.2017 19:17:32
2
1
ЩЕ ВИ ЕБА МАЙКАТА ПОМИЯРИ
50.
*********
15.11.2017 15:58:24
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
49.
кобрата
08.11.2017 15:13:35
1
2
абе що не провирите славейков
48.
:D:D:D
02.11.2017 09:35:12
3
3
Неграмотни паляци скрити под фалшиво име на оная с голямата кофа само си е мечтала за Тачо. Спрете да пишете глупости,че после ще ви се стъжни животеца
47.
Do M. STOICHKOV
01.11.2017 09:55:32
0
1
Beszmartuni nindji klaviaturni oku dobre ostei nakav nomer ti shtom si bezpartna burgaska batka vidim koi e klaviaturna mishka tacho i nedqlko gi poznavam dobre drugite sa pod sqkva kritika za narko igravhi a tacho i nedqlko sa ebati smeshnite palqchovci shte gi nokaltiram s po edin udar tiq umreli kucheta nasrani i te go znaqt i ztiva se maznqt kato me vudqt
46.
М. Стоичков
31.10.2017 03:29:40
3
3
вярно много безсмъртни нинджи има зад клавиатурата, но едва ли ще имат смелост да се срещнат очи в очи с човека и да кажат това което са написали
45.
Baba iaga
31.10.2017 02:48:26
1
3
Dosta mase sam si kupuval ot toia edno vreme. Mislia che beshe chovek na racho ama e mishok obiknoven dilur, nai veroiatno e pochnal da dava samo na blizki i te zarejdat drugi paliaci ot tuk ot tam ot vse selski raioni kuv narkobos nzzzz
44.
Venci lavacata
31.10.2017 02:38:12
1
1
0

0
Аь ги предадох щото много зеха да ма натискат че отдавна не съм предавал никого и тъй.. Нямаше кой друг и тачоо ко да се праи другия път ши е някои на по голямо ниво
43.
Kuketkata
31.10.2017 00:09:33
0
0
Na Tathi,pihleto ne e mnogo malko nemoga da kaja the e ot nai malkite zahtoto mesec nared mi e plnil puteto sas kokosovo maslo.No nikakva rabota ne vrhi dokato mi go vkarahe nqmahe i 2 minutki i behe svrhil,prodaljenie na povethe ot mesec nikoga ne me e thukal povethe ot 2 minuti,vinagi svrhvahe dokato mi go vkara.Opravdanieto mu behe the sam mnogo tqsna,no as izobhto se nqmam za tqsna the sam 34 godihna i sam kato metha hraupa odolo.Prosto nemoje da ebe kato istenski mjjj i se kompleksirahe mnogo ot tova dano da ne gleda tezi komentari the hte razbere koiqsam no skoro nqma da se vidime qvno
42.
Mucata
30.10.2017 23:58:13
0
1
Porednite izgarmeli buhoni,izlihno e da gi kometirame takiz.Bosovete fseki gi znae koisa te sa si ot godini nared edni i shti takathe nqma smisal da im digate samothustvieto do nebeto na tes palaci.
41.
Mucata
30.10.2017 23:51:31
0
4
Neznam,ot koga pionkite i dilarite ot ulithno nivo stanaha bosove.Tozi flagman napravi fsithki mihoci i fsithki narkomani izvesni i narko bosove.Te istarvali kra ot tova piko i ot zoba sa za ludnicata viq flagman bosove gi napravi tezi zobirali narkomani.Kadeto hodqt i tormozat deca i mnogo po slabi i strahlivi momtheta kato sa po 5 ili 10 tpi nespali sas dni narkomani sa nai golemite "mutri"
40.
Shitnq
30.10.2017 23:00:05
0
2
Дойчин дори не е от Меден рудник . Където е Черно море, там е и РУДНИК. От редакцията първо да си подсигурят източниците на информация. А доколкото се отнася за ТАТКОВЦИТЕ - всичко е умишлен, не може ти да се сгодиш за момиче при положение, че я познаваш по-малко от година и в момента чакаш бебе. Съжалявам само детето, което ще е подложено на стрес заради грешките на родителите си. И именно това е част от оправданията да не ги вкарат зад решетките. Чакали децата си да се родят ?!
39.
Еми
30.10.2017 16:31:57
1
9
Била съм с Тачо преди. Той име много малка пишка и това го травмира много.
38.
Пишман наркобос
30.10.2017 16:17:31
0
5
Тачооо ръцете дългии като на Джошуа и маратонките май са 38ми номер детска номерация! А такааааааа как да не си страховит бос,той и Божо кравата май работел за теб!
37.
haha
30.10.2017 14:28:38
2
3
кой и как не го досрамя да направи в морската градина паметник на калоянчев какъв принос има за бургас този човек пишат го че е роден в бургас за по пристижно но това е не вярно инфо.А кой прост гений издейства на Петьо пандира паметник пред моста този жалък и не заслужаващ малоумник пиандюр направете тогава и на Коко лудия цял бургас го знаеше
36.
Sporten
30.10.2017 11:36:09
0
2
Давахме по 150 лева на месец на баща му за да не ни закачат. Отвреме на време им давахме и лимонки.
35.
SKELETON
30.10.2017 11:34:18
0
6
Много ма дразнят тия батки с 450 ръка 10 крак. Да ги забранят тия батки в парламента да влезе закон за ограничение на ръката. Като изчезнат баткките и шматките ще изчезнат.
34.
Аз яяяя
30.10.2017 10:58:10
0
8
И сега разбрахте ли полуката на тачо баща му бил полицаи и затова вече 5 години зарежда дилърите с пико без полицаите да му правят проблеми. Извод или им плаща или незнам.
Долколкото съм забелязал в Бургас станеш ли конкуренция на полицаите в схемите с наркотици и те прибират.
33.
.....
30.10.2017 10:44:28
0
9
и къде са тея кръвожадни питбули че неги видях само един американски булдог видях халхъбер си нямате на престава и пишете
32.
Тачо
30.10.2017 10:28:58
1
6
Аз съм пълен паляк, смешник, убитак и педераст.
31.
Zapoznat
30.10.2017 10:14:25
11
3
Еййй мишоци зад клавиатурата е много лесно да знаете много нали ??? Застанете пред Тачо и му го кажете това ще ви изяде всичките ! А вие флагма кво замесвате семейството му е и снимка с Теодора качили всички ще ядете чепа като излезе нали знаете ;)
30.
Дракона
30.10.2017 10:11:17
3
5
Нищо вярно няма в тази публикация!
Не ви ли омръзна да лъжете,тъпаци!
29.
СЕМЕТО
30.10.2017 08:42:23
1
2
Нищо не направихте ,нищо няма и да направите ;)
28.
ddd
30.10.2017 07:38:22
3
14
Много са ми смешни такива. Напомпани, татуирани, епилирани, голи до кръста и задължително с питбул или с БМВ или и с двете най добре. За жалост се роят все повече.
27.
Тачо
30.10.2017 03:06:37
1
11
Братята Гетови също са гейове. Те обичат хоя повече от хляба.
26.
Тачо
30.10.2017 02:55:30
0
5
Още на 17 години разбрах че харесвам мъже. Ожених се за парлама . Сега съм влюбен в един ром с голям хой . Той също ме обича.
25.
Miro
29.10.2017 23:36:42
7
1
Maika
Ti go lapa mishki!pishi na lichno da te smachkam
24.
Патриот
29.10.2017 23:31:26
1
7
Ха-ха-ха. Тоя в пандиза само свииирки ще може да прави.Е и от време на време и изотзаадзе ще го поеме.Пълни МИШОЦИ.
23.
Miro srf
29.10.2017 23:12:22
10
1
Mishki jalki malchete shte vi smachkam
22.
До 19
29.10.2017 21:41:55
1
8
Баба ти ли си? Всичките ти аверчета вече са на топло и се притесняваш че няма кой да ти държи ръката в съда ли? Нали знаеш че има още инстанции?
21.
Поморие говори
29.10.2017 21:37:59
0
11
Спортния и той гледа трева и продава повече и от тоя псевдо дилъри
20.
*********
29.10.2017 21:32:29
2
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
19.
Хахаха
29.10.2017 21:26:01
1
9
Не знам кой драскач се крие зад името на редакцията, но явно е голям фантазьор или много се е филмирани,че от ОПГ на селски дилъри тръгнал да развива теории на конспирацията за връзки с убийството на дилъра Костов. Там до колкото си спомням има присъда за убийство при самозащита?!
18.
*********
29.10.2017 21:25:39
3
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
17.
Barai go
29.10.2017 21:24:27
1
5
Mi barai go ve hahaha
16.
Добри Груев - чикиджията
29.10.2017 21:17:37
3
9
До 12
Алоооо анонимния паляк дето много знае. Само да те барна такъв кур ще ядеш че цял живот сам ще си приказваш!
15.
*********
29.10.2017 21:17:35
2
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
14.
*********
29.10.2017 21:09:29
4
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
13.
Диан Тончев Тучката
29.10.2017 21:00:59
2
9
И да триете коментари тя пак ще го смучи
12.
*********
29.10.2017 20:56:41
6
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
11.
mina
29.10.2017 19:47:37
3
13
mislq che tozi koito prodava narkotici e dilar a ne narkobos axaxaxaxaxax :D:D:D
10.
*********
29.10.2017 19:38:57
9
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
9.
Петър Иванов
29.10.2017 19:28:38
2
9
Този е един обикновен тъпо!
8.
*********
29.10.2017 19:19:08
4
14
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
7.
*********
29.10.2017 19:03:08
2
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
6.
*********
29.10.2017 18:59:25
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5.
аа
29.10.2017 18:56:47
4
10
Флегмани. Кво викате, единия живеел в отдалечения кв. Меден рудник, а другия в по-НЕотдалечения Черно море.
4.
Yes
29.10.2017 18:51:05
2
21
Продавам бидони с кисело зеле
3.
няма такава държава
29.10.2017 18:37:42
4
29
1 тия са супер селнядури на лицата им пише аз съм селянини то див,2-ро тия трябва да гният до живот по затворите до живот повтярам тровят и вашите деца с тия синтетикии ги зарибяват по училищата не те пионките им другите селяни,3-то къде е кмета дай малко натисни тука и всички вътре но за дълго не за по 5-6 месеца и отново пак навън и старата песен,тоя е поредния бургаски напомпан с вода и стероиди голяма мода ужас направо,къде е закона къде парламента къде е кмета къде е бойко или всички заедно взимаме манги от всяко село по един такъв глупак и пачка се прави нали и то сериозна
2.
ъндърграунд бос
29.10.2017 18:34:56
1
18
кой е този ъндърграунд бос който му дава протекции
1.
Славчо Жеков Ярето
29.10.2017 18:27:13
4
34
Каква е тази гей дружина че не съм чувал за тях. Я веднага да идват да ми лапат.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта" Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Най-често мъже бият жените си, синове също посягат на майките „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Това ще е хакерска хибридна операция, в която ще бъдат блокирани всички банки, учреждения, услуги и пътища“, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи Ергенът избра две лелки, перничанка,  софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ергенът избра две лелки, перничанка, софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на шоуто Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Отец Иван Янков е от храм "Св.Троица" в Сливен
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори