×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Търсим открит диалог с държавата, за да се използват само позитивите от нашата дейност, а не да се търсят негативи


Търсим открит диалог с държавата, за да се използват само позитивите от нашата дейност, а не да се търсят негативи
Всички хотели около нас ни подкрепят, защото знаят, че ние им носим добавена стойност на бизнеса, каза Иван Дончев
Тема в развитие
Валери Симеонов праща тройна проверка на хотелите на Елена Иванова в Слънчев бряг Бойко Борисов за Валери Симеонов: Законът е за това да се изпълнява! (ВИДЕО) Спонтанната демонстрация в Слънчев бряг прерасна в сериозен протест, стотици затвориха булеварда (ВИДЕО) Хотелиери от Приморско молят Валери Симеонов за помощ, шумът гони туристи (ВИДЕО) 300 служители на нощните заведения излизат на протест в Слънчев бряг, страхуват се, че ще загубят работните си места Организатори на „Солар Съмър”: Слънчев бряг е царство на развлеченията, а не на тишината (ВИДЕО) Стефан Софиянски: Не ходя в Слънчев бряг, но не всички искат да им е тихо (ВИДЕО) 13 сдружения защитиха Валери Симеонов в борбата му за шумовия терор по морето Валери Симеонов отговори на Елена Иванова: Хотелът й е върху дюни, започваме проверка (ВИДЕО) Живко Табаков за акция „тишина” в Слънчев бряг: Не бих осъдил вицепремиера, трябва да има ред! Валери Симеонов с култов коментар за диджей Станчо: Законът е над всички, даже и над диджей... Славчо ли беше? (ВИДЕО) Валери Симеонов: С акциите създадохме ноу-хау и доказахме, че няма недосегаеми заведения на морето Слънчев бряг не е парти курорт! 90 % от хората в хотелите са семейства и само 10 % са младежи Валери Симеонов изригна: Не е само шумът, две поредни нощи конфискуваме оборота на "Оксижен" Държавата мачка бизнеса в Слънчев бряг, снощната акция е брутална! Лошо! Бедрум посрещна вицепремиера с „Оставка!” и „Довиждане!” (ВИДЕО) Проверките в Слънчев бряг продължават с пълна сила! Ето какво свърши тази нощ вицепремиерът Валери Симеонов Взривяващо! Вицепремиерът Валери Симеонов затвори "Оксижен" и арестува DJ-я
виж още
скрий
19 Август 2017, Събота, 15:32 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Иван КОЛЕВ

В хотелите около нашите дискотеки има много анулирани резервации заради проваления уикенд

Репортер на Флагман.бг разговаря с управляващия съдружник на "Какао бийч" Иван Дончев минути след днешния протест-хепънинг в Слънчев бряг. 

-Г-н Дончев, какво искахте да покажете с днешния протест?

-Надяваме се исканията ни да бъдат чути. Настояваме за диалог и разумни стъпки. Друг е въпросът каква ще е ответната реакция на държавните институции. Най-важното, което искахме да заявим пред обществеността е, че търсим открит диалог с държавата. Смятаме, че той е закъснял и е крайно време да се проведе, за да се използват само позитивите от нашата дейност, а не да само негативи и на всяка цена да се търсят причини да бъде прекратен унищожен нашият бизнес. Смятаме, че това е абсолютно умишлено и целенасочено вследствие на всичко, което се случва през това лято.

-Някои от гост водещите на днешния хепънинг обвиниха вицепремиера Валери Симеонов, че искал да унищожи парти туризма в Слънчев бряг за сметка на конкурентен друг…Много конспиративна теория.

-Определено всичко, което се предприема като действия до този момент от г-н Симеонов, който понастоящем е вицепремиер, показва, че неговите усилия са в посока ликвидирането на този бизнес. Въпросът е дали той има алтернатива и ако наистина има – дали тя ще компенсира загубата, която неминуемо ще се появи.

-Но г-н Симеонов изнесе интересна статистика, че едва 10 % от посетителите в Слънчев бряг са т.нар. младежки туризъм.

-Бих искал да видя методологията по която се е стигнало до тези цифри. Като цяло нашите заведения са доста отделени от основната част на Слънчев бряг. Всички хотели, които са в близост до нашите заведения ни подкрепят. Вашите колеги от БНР днес ми казаха, че са разговаряли с хотелиери, които са им казали, че има много отменени резервации за този уикенд – именно, защото променихме програмата. Отложихме големите събития и това доведе до отлив на публика.

-Да, но браншови организации изглежда подкрепят вицепремиера.

-Да видим какво стои зад тези организации – брой хотели, численост, кои са отделните фигури и тогава пак да говорим. Г-н Симеонов излезе с информация, че имало 11 или 13 неправителствени организации, които са зад него в тази акция, но като ги оповести поименно всички започнаха да се смеят. Става въпрос за сдружение на пчеларя, селско-стопанска организация от Пловдив и т.нат., да не продължавам, че ще стане много забавно.

-Какви ще бъдат последващите ви действия?

-Предпочитам да не ги оповестявам. Към момента бих казал, че търсим диалог с държавата по всякакъв възможен начин. Искаме да се обърне внимание на проблемите, за да се разрешат по най-добрия възможен начин за всички.

-Очаквате ли тази вечер вицепремиерът да дойде отново на проверка?

-Тук проверките са постоянни и ежедневни. Не е имало обаче показни и силови акции. Надявам се, че тази вечер няма повторения на това, което се случи миналата седмица Това беше изключително неприятно за всички клиенти и в най-голяма степен е нещо, което е изключително вредно за имиджа на Слънчев бряг.



В категории: Несебър


11
Коментара
Флагман.БГ Почина уважавана учителка Почина уважавана учителка 19/03/2024, Вторник 09:55 0
11
Коментара по темата
11.
Дик Марчинко -(SEAL Team SIX)
20.08.2017 19:40:50
0
1
РАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ ДА ВИ НАРИТАТ ЗАДНИЦИТЕ !!!
10.
до 7 Морски ли си Горски ли си
20.08.2017 14:20:15
0
2
Нямало значение дали били МУТРИ /СИНОНИМ НА ПЕЧЕЛЕНЕ НА КИНТИ ПО НЕЗАКОНЕН НАЧИН ДА ПРИПОМНЯМ ЛИ КАК ЗАСТРАХОВАХА С БУХАЛКИТЕ Е СЕГА С НЕ ТОЛКОВА ЯВНИ МЕТОДИ НО СЕГА СА СИ КУПИЛИ ВЛАСТА–ИМАТ СИ ДЪРЖАВА/ЯВНО ВЛАСТА/МИНИСТЪРА НА ТУРИЗМА Е ОБВЪРЗАНА –В КОНФЛИКТ С ВАЛЕРИ/ПЕЧЕЛЯТ НАРУШАВАИКИ ЗАКОНА–НАПИСАН ЧЕРНО НА БЯЛО ВСЕКИ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧЕТЕ
9.
spas do 1
20.08.2017 12:01:45
0
4
Всъщност въпросният господин Иван Дончев се води съдружник в Тетрис Адвертайзинг ООД . А Тетрис е фирмата, която оперира Какао Бийч дискотеката.
Така че поне на хартия , господинът е в управителният съвет и може да бъде представител на дискотеката пред медиите.
8.
glxlgxlgsltzotxpyxogx
20.08.2017 09:38:07
7
2
ОТ ДОГОДИНА НОВ СОБСТВЕНИК НА КАКАО БИЙЧ ЩЕ БЪДАТ ГОСПОДАТА. ..... ШУМЕН КАБЕЛОВ , И СУДЖУК АСФАЛТИДОВ........ ХА ХА ХА. .....
7.
Морски
20.08.2017 07:56:45
4
15
Дали това е собственик не трябва и да се замисляме,но той е прав в това,че Какао бийч се превърна в марка,която е търсена от определен сегмент .Това означава ли че тази марка трябва да пречи на един град,на един район да заспи?Означава ли че като е наложена марка трябва да има изключения за нея при спазването на закона?За никой не е тайна че са мутри,но и това за мен няма значение...Те самите не искат ли да изтрият това от себе си и да спазват общите правила и ред ?Ами обезшумете...да се направи така, че да не пречи на другите...Те са много повече от феновете им...
6.
5823
20.08.2017 07:34:31
1
9
Отричан и възхваляван, италианският философ и историк Николо Макиавели е един от малкото мислители, чиито произведения се изучават внимателно и от философи, и от политици. Прочутият флорентинец е основател на модерната политическа наука и е известен с дръзката си препоръка, че държавник, който иска да запази и да засили властта си, трябва да прибягва до измама, лукавство и безмилостна употреба на сила.
5.
ahaaaa
20.08.2017 00:19:31
2
9
Къде е госпожа Иванова таз Долна кур. Ваbb
4.
До daam
19.08.2017 22:01:23
2
18
Защото искат само да лапат ! Как да се бръкнат,мутрите искат само да лапат !
3.
daam
19.08.2017 21:47:26
5
27
А защо не направите заведението шумоизолирано като мания или лазур или статия аиберг.последно бях в курорта 2003-4 година и тези заведдния бяха супер оборотни а бяха затворени.какъв ви е проблема на вас ? Има си закони спазвайте ги и толкова.едва ли някой иска да ви затваря или съсипва точно вас.просто е има правила и това е
2.
морския
19.08.2017 20:00:19
3
22
Позитивите са само за вас.а за негативните от вашата дейност......нямам нужното време.
1.
Аврам
19.08.2017 19:43:36
5
31
Този е собственик на Какао,колкото аз съм Римския Папа ! Колко данъци си платил бе смешник ?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази фолкаджийка се счита за много умна Тази фолкаджийка се счита за много умна Няма как да се откажа от певческата си кариера, обяви Мария  Христо Иванов преди последния кръг от преговори: Към момента няма съгласие за кабинет Христо Иванов преди последния кръг от преговори: Към момента няма съгласие за кабинет Кой ще отстъпи за Тагарев, е загадката 450 пешеходци от Бургас глобени с по 20 лева за неправилно пресичане 450 пешеходци от Бургас глобени с по 20 лева за неправилно пресичане Полицаите ще патрулират на пешеходни пътеки до средата на април, изтъкна началникът на сектор „Пътна полиция” при ОДМВР – Бургас Пламен Николов Тази учителка допусна голям гаф в "Стани богат" Тази учителка допусна голям гаф в "Стани богат" Все още офциално годината на основаването на България е 861-ва, изцепи се Росица Йовчева  Пенсионира се обичана старша медицинска сестра от УМБАЛ-Бургас Пенсионира се обичана старша медицинска сестра от УМБАЛ-Бургас Младите да знаят, че за тази професия са необходими човеколюбие, сила и огромна отговорност да се грижиш за другия, казва Нина Андонова Дънди в “Dancing Stars” без гащи, Валери Григоров му дал своите Дънди в “Dancing Stars” без гащи, Валери Григоров му дал своите Бяхме Мечо и Клечо, а сега с Елена сме индийска храна и разстройство, сподели актьорът. Тя е индийската храна, а аз съм по-разстроеният, добавя той Живели сме в лъжа, вижте бруталните престъпления през соца Живели сме в лъжа, вижте бруталните престъпления през соца Имало е случаи на ужасни провинения, но не се е знаело, заради елемента на срам, жертвата се мести в друг град и се потулва Почина уважавана учителка Почина уважавана учителка Тони Филипова беше човек с огромно сърце, обичана от ученици, родители и колеги Борисов атакува ПП-ДБ пред съпартийци и поп в София, те обявиха „готови сме за избори“ Борисов атакува ПП-ДБ пред съпартийци и поп в София, те обявиха „готови сме за избори“ Бъдещето на правителството зависело от това дали "Продължаваме промяната - Демократична България" ще преодолеят личните си амбиции Кирил Петков и Николай Денков направили голям гаф, Румен Радев е можел да ги унижи Кирил Петков и Николай Денков направили голям гаф, Румен Радев е можел да ги унижи Влизането на други хора при връчването на мандата е незаконно, коментира доц. Наталия Киселова
Едва на 42 години почина спортна звезда Едва на 42 години почина спортна звезда Новината за смъртта на Константин Колцов беше съобщена първо от руския хокеен клуб Салават Юлаев Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Хороскоп за деня – 19 март 2024, вторник Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март
Ути БЪЧВАРОВ Ути БЪЧВАРОВ Опелото на патриарх Неофит бе всичко, което той не беше - лицемерие, ужас и грехопадение Виц на деня Виц на деня - Как се казват кучетата ти?
- Калвин и Клайн.
- Ама това са имена на гащи.
- Да, де - кучетата са боксери...
Виц на деня Виц на деня Мъж към жена си:
- Ти мислиш повече за своите рокли, отколкото за мен!
- Разбира се. Без теб мога да се покажа навсякъде, но без рокля...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук „Днес — това е утрешният ден, за който така сме се вълнували вчера.“
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори