×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Спонтанната демонстрация в Слънчев бряг прерасна в сериозен протест, стотици затвориха булеварда (ВИДЕО)


Спонтанната демонстрация в Слънчев бряг прерасна в сериозен протест, стотици затвориха булеварда (ВИДЕО)
В 12:50 часа демонстрантите затвориха булеварда за 15-ина минути
Тема в развитие
Валери Симеонов праща тройна проверка на хотелите на Елена Иванова в Слънчев бряг Бойко Борисов за Валери Симеонов: Законът е за това да се изпълнява! (ВИДЕО) Спонтанната демонстрация в Слънчев бряг прерасна в сериозен протест, стотици затвориха булеварда (ВИДЕО) Хотелиери от Приморско молят Валери Симеонов за помощ, шумът гони туристи (ВИДЕО) 300 служители на нощните заведения излизат на протест в Слънчев бряг, страхуват се, че ще загубят работните си места Организатори на „Солар Съмър”: Слънчев бряг е царство на развлеченията, а не на тишината (ВИДЕО) Стефан Софиянски: Не ходя в Слънчев бряг, но не всички искат да им е тихо (ВИДЕО) 13 сдружения защитиха Валери Симеонов в борбата му за шумовия терор по морето Валери Симеонов отговори на Елена Иванова: Хотелът й е върху дюни, започваме проверка (ВИДЕО) Живко Табаков за акция „тишина” в Слънчев бряг: Не бих осъдил вицепремиера, трябва да има ред! Валери Симеонов с култов коментар за диджей Станчо: Законът е над всички, даже и над диджей... Славчо ли беше? (ВИДЕО) Валери Симеонов: С акциите създадохме ноу-хау и доказахме, че няма недосегаеми заведения на морето Слънчев бряг не е парти курорт! 90 % от хората в хотелите са семейства и само 10 % са младежи Валери Симеонов изригна: Не е само шумът, две поредни нощи конфискуваме оборота на "Оксижен" Държавата мачка бизнеса в Слънчев бряг, снощната акция е брутална! Лошо! Бедрум посрещна вицепремиера с „Оставка!” и „Довиждане!” (ВИДЕО) Проверките в Слънчев бряг продължават с пълна сила! Ето какво свърши тази нощ вицепремиерът Валери Симеонов Взривяващо! Вицепремиерът Валери Симеонов затвори "Оксижен" и арестува DJ-я
виж още
скрий
16 Август 2017, Сряда, 10:39 ч.
Автор: Гергана РАДЕВА

Униформените не се намесват, за да не ескалира напрежението, засега всичко е под контрол

Спонтанната демонстрация на служителите на нощни заведения в Слънчев бряг и меломани прерасна в протест, предава репортер на Флагман.бг от мястото на събитието.



Днес в 12:30 часа на паркинга пред дискотека "Бедрум" се бяха събрали около 200 души, освен работещите в нощните заведения имаше и много меломани. Те се възпротивиха на вицепремиера Валери Симеонов. Служителите се притесняват, че ще загубят работните си места, а меломаните - Слънчев бряг като парти курорт. Твърдят, че не са организирани от никого, а по този начин изразявали гражданската си позиция.

Около 12:40 часа демонстрантите тръгнаха към булеварда. Засега шествието е мирно, има пет патрулки и цивилни криминалисти. Униформените не се намесват тактично, за да не ескалира напрежението.



12:45 часа - засилена полицейски присъствие на шествие, не е ясно дали ще се допусне затваряне на булеварда.



В 12:50 часа - демонстрантите достигнаха до булеварда и го затвориха. Обявиха, че ще протестират 15 минути. Пред наш репортер организаторите обясниха, че имат разрешение от полицията и след малко ще отворят пътя, но само в едната лента, а шествието ще достигне до колелото.



12:57 часа - след 3 минути демонстрантите ще отворят едно от платната за движение. На място вече са над 20-ина полицаи. Основните протестиращи са млади хора - на възраст между 20-25 години. Над 80 % са служители на "Какао бийч", но от управата на заведението твърдят, че нямат нищо общо. Това е спонтанен акт на служителите им.



13:03 часа - демонстрантите вървят по булеварда, затворено е платното от КК Слънчев бряг към изхода на курорта. Цялото движение се извършва само в другата лента. Шествието ще е мирно, няма да създаваме проблеми, заклеха се участници в митинга.

13:10 часа - протестиращите имат атрактивни плакати: "Усили (написано е Осили), намали, Валери спи!", "Г-н Симеонов, от Вас ли да си чакам заплатата!" и други. в подобен дух.

13:25 часа - Протестиращите зоват! "Бойко, спри Валери!", както и "Оставка!". "Искаме да работим в България, искаме да се трудим в България", викат демонстрантите по улиците на Слънчев бряг.

13:30 часа - Демонстрацията е на път да приключи, шествието се връща към "Какао бийч".

13:35 часа - Митингът приключи. Демонстрантите обявиха, че това няма да е последното показно шествие и ако проверките продължат ще преминат към по-сериозни действия.





В категории: Несебър


69
Коментара
69
Коментара по темата
69.
do61
17.08.2017 18:54:26
0
2
Aide ela dola sam na Rezovo a gi vidi6 tvoite kolegi pianki sama piene im e v glavata pak ti iska6 da vi puskat po ulicite sme6nik
68.
Браво бе Джони СУПЕР ИДИОТ СИ
17.08.2017 09:45:34
3
9
ПОЗИЦИЯТА НА ТЕЗИ ИДИОТИ/НЕ ГИ НАРИЧАМ НАРКОМАНИ И РАЗНИ ДРУГИ /НО ОПРЕДЕЛЕНО ТРЯБВА ДА СИ СВРЪХ ИДИОТ ЗА ДА ПРОТЕСТИРАШ ЗАТОВА ЧЕ СЕ СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ
67.
Джони Браво
16.08.2017 22:18:41
9
5
лелеее , чета и не мога да повярвам , колко много , много тъпотии са избълвани заради това , че тези хора имат позиция . Определихте ги като наркомани , безделници , мафиоти , курви и т.н. само зщото си изкарават лятото , работейки на Сл. бряг и искат да си защитят това дадено от конституцията им право . Били пристъпници ... а да сте чували за презумцията за невинност ? Само в България трябва да доказваш , че нямаш дъщеря !
Браво , че не се страхуват да излязат и да протестират , макар , че са наясно , че г-н Симеонов използва институциите като шпиц команди !
Но когато дойде време , изборно същия господин ще се обръща към същите млади хора за подкрепа . И дали ще я получи , точно от тези , които сега обвинява в 1000 смъртни гряха само заради това , че продават малко шум , както се изрази Кеворк Кеворкян .
66.
СД
16.08.2017 21:20:33
3
8
Работещите не да протестират срещу спазването на законите, а срещу работодателите- експлоататори.
65.
БГ резил
16.08.2017 20:34:32
4
10
Помияр до гей, до наркоман, до проститутка!
Е*ати протеста.... по-скоро сбор от напушени откачалки, за които няма място в ЦПЗ-то и най-вероятно ще свършат като Горанката! Съболезнования за родителите им!!!
64.
Бай Кенеф
16.08.2017 20:01:33
3
9
Слънчев бряг е семвол на корупцията, беззаконието, мутрите и престъпната приватизация която го превърна в мизерно бетонно гето с пърцаливи сергии където се продават боклуци, и свърталище на дилъри, отрепки, наркомани, пикомани, проститутки, чалга пачаври и квото още се сетите ... И сега като в тоя кенеф се прави някакъв опит да се въведе ред, всички скачат
63.
Гоце маца
16.08.2017 19:19:41
0
0
Ааа не,само не и военните тез са толкова откачени....машини за прочиставане!!!!
62.
Military
16.08.2017 19:14:28
3
4
Сега или никога,походът започна,планът "Барбароса"вече е факт!!!! Вади военните,нито крачка назад!!! Никакво отстъпление няма да има!!! Никаква милост за мафията и корупцията!!!! Напреддд вече гръмна първата пушка!!!!
61.
Military
16.08.2017 19:07:29
4
7
Валери,изкарай военните,само те ще оправят нещата....цяла "Атия"чака,за един ден и мафията и корупцията ще бъдат сломени....изкарай ни по улиците!!!!
60.
Глас
16.08.2017 18:50:22
3
6
Да, господине. Община Несебър е най - богата община и то блаходарение на местните данъци и такси от Сл.бряг. Един лев не инвестира общината в Сл.бряг. Инвестира ги където има избератели. Така, че като гражданин на тази община, вие също се пблсгодетелствате.
59.
Несебър
16.08.2017 18:41:08
4
10
Само питам,ние тук в Несебър ще се съобразяваме с тези 200 човека ли? Смешно е!Хайде да си намерят други забавления,моля
58.
До 55 от 42
16.08.2017 18:26:47
1
6
Не,ти си идиот,скъсан при това,а мнение имам и ще имам.Колкото данъци съм платил не можеш да ги носиш,а де не говориме,че не можеш да ги изкараш.
57.
Мнение
16.08.2017 18:07:00
4
6
С това едричко шрифтче и с тази стилистика си личи от километри, че си някой от партията на Вицепремиера .Но от тези дето се пънат да бъдат забелязани, белким се облажиш с някой пост. Ако четеш внимателно, аз съм за диалог и разумни решения. Аз съм против ченгесарски методи от 80 -те години. А езика на омразата е ттипичен за превържениците на г- н Симеонов
56.
до 42 ИДИОТА с мнение
16.08.2017 17:41:50
2
6
ЯСНО Е ЧЕ СИ ИДИОТ/човек който не разбира смисъла на нещата/НО ЗАЩО СМЯТАШ ЧЕ ВСИЧКИ СА


ИДИОТИ НА ПРИНЦИПА "И АЗ СЪМ ИДИОТ И ВИЕ СТЕ ИДИОТИ ЗАТОВА СЕ РАЗБИРАМЕ–АЗ НЕ СПАЗВАМ ЗАКОНИТЕ ОТ КОЕТО ПЕЧЕЛЯ ПАРИ$–А ВИЕ ЗЯПАТЕ И МЪЛЧИТЕ" В ПРЕВОД ИДИОТЩИНАТА–ДЕЙСТВАЩИТЕ НАРЕДБИ ЗА ШУМ СА ОСТАРЕЛИ АБЕ ИДИОТ НОРМИТЕ СА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ПСИ
ХОФИЗИОЛОГИЧНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ НА ЧОВЕШКИЯ ОРГАНИЗЪМ КАТО ДРАЗНИТЕЛ И СА ТАКИВА В ЦЕЛИЯ СВЯТ ДРУГАТА ИДИОТЩИНА ЗА ДОГРАМАТА НА ХОТЕЛИТЕ В ПРЕВОД –ЗАЩО ДА ДЪРЖИМ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ В ЗАТВОРА И ДА ГИ ХРАНИМ ВСИЧКИ НА СВОБОДА ГРАЖДАНИТЕ ДА СИ НАПРАВЯТ ДОМОВЕТЕ С РЕШЕТКИ И ДА НАБЛЮДАВАТ ОТ СОБСТВЕНИТЕ СИ ЗАТВОРИ КАК ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СЕ РАЗХОЖДАТ НА СВОБОДА ТОВА СЕ НАРИЧА ПРЕХ
ВЪРЛЯНЕ НА ПРОБЛЕМА ОТ БОЛНАТА НА ЗДРАВАТА ГЛАВА ИЛИ СЛАГАНЕ НА КАРУЦАТА ПРЕД КОНЯ Я ВЗЕМЕТЕ СИ ИЗНЕСЕТЕ ЗАВЕДЕНИЯТА ИЗВЪН КОМПЛЕКСА ИЛИ НА МАИКА СИ В МУТРЕНСКАТА П НЕ МОЖЕ 10ПРОЦЕНТА ДА ТОРМОЗЯТ 90 ПРОЦЕНТА ПОТРЕБИТЕЛИ
55.
до 42 ИДИОТА с мнение
16.08.2017 17:41:50
2
3
ЯСНО Е ЧЕ СИ ИДИОТ/човек който не разбира смисъла на нещата/НО ЗАЩО СМЯТАШ ЧЕ ВСИЧКИ СА


ИДИОТИ НА ПРИНЦИПА "И АЗ СЪМ ИДИОТ И ВИЕ СТЕ ИДИОТИ ЗАТОВА СЕ РАЗБИРАМЕ–АЗ НЕ СПАЗВАМ ЗАКОНИТЕ ОТ КОЕТО ПЕЧЕЛЯ ПАРИ$–А ВИЕ ЗЯПАТЕ И МЪЛЧИТЕ" В ПРЕВОД ИДИОТЩИНАТА–ДЕЙСТВАЩИТЕ НАРЕДБИ ЗА ШУМ СА ОСТАРЕЛИ АБЕ ИДИОТ НОРМИТЕ СА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ПСИ
ХОФИЗИОЛОГИЧНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ НА ЧОВЕШКИЯ ОРГАНИЗЪМ КАТО ДРАЗНИТЕЛ И СА ТАКИВА В ЦЕЛИЯ СВЯТ ДРУГАТА ИДИОТЩИНА ЗА ДОГРАМАТА НА ХОТЕЛИТЕ В ПРЕВОД –ЗАЩО ДА ДЪРЖИМ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ В ЗАТВОРА И ДА ГИ ХРАНИМ ВСИЧКИ НА СВОБОДА ГРАЖДАНИТЕ ДА СИ НАПРАВЯТ ДОМОВЕТЕ С РЕШЕТКИ И ДА НАБЛЮДАВАТ ОТ СОБСТВЕНИТЕ СИ ЗАТВОРИ КАК ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СЕ РАЗХОЖДАТ НА СВОБОДА ТОВА СЕ НАРИЧА ПРЕХ
ВЪРЛЯНЕ НА ПРОБЛЕМА ОТ БОЛНАТА НА ЗДРАВАТА ГЛАВА ИЛИ СЛАГАНЕ НА КАРУЦАТА ПРЕД КОНЯ Я ВЗЕМЕТЕ СИ ИЗНЕСЕТЕ ЗАВЕДЕНИЯТА ИЗВЪН КОМПЛЕКСА ИЛИ НА МАИКА СИ В МУТРЕНСКАТА П НЕ МОЖЕ 10ПРОЦЕНТА ДА ТОРМОЗЯТ 90 ПРОЦЕНТА ПОТРЕБИТЕЛИ
54.
...
16.08.2017 17:39:27
3
9
Виновни за клоаката наречена Слънчев Бряг са всички управници от '89-та насам плюс всички дето участваха в преврата срещу Т. Живков. Сега коментираме СЛЪНЧАКА БЕЙБЕЕЕ. Живков го построи ! От '89-та насам, Слънчев Бряг стана лицето на корумпираните - всеки дето е крал от парите ни (НАРОДА), има "бизнес" там, вкарва в "икономиката". Хахаха. Защо пък се смея, след като трябва да рева. Демокрация било, капитализъм било... Хората не искат да бъдат управлявани. Не искат да бъдат представлявани. Искат да има закони и те да се спазват. Но не някакви измислени, а строги, изключително строги. Да те е страх да откраднеш дори и едно яйце ! Откраднеш - да те преместват в панделата. Да си работиш работата навънка, но вместо "у дома" ще се прибираш "на топло". Верно, ще си мислите, че голям купон, все познати и колеги :) Да, ама като се паднеш при 10 мангала в обща килия, ще се окажеш много прав - голям купон !
53.
До 27 Анонимната2
16.08.2017 17:30:41
2
15
Маце, би ли уточнила за каква "икономика" иде реч? Откога Алкохолизма, Наркоманията, Проституцията и Укриването на доходи са сектори от икономиката? Сектори са но от Сивата Мутренска икономика обогатяваща единствено Мафията, без никакъв принос за общото благо. Стой си на околовръстното, протестирай колкото желаеш и не се меси в теми за които нямаш сиво вещество.
52.
A
16.08.2017 17:10:20
0
10
Да не са вдигнали цената на белото на "Кафяво бийч",че протестират?
51.
Стрелков
16.08.2017 16:52:43
1
25
Тъпанарщина. На фона на 350 000 почиващи и още 15 000 местни потърпевши от данданията на Какао мнението на 200 работника и 1000 - 2000 жадни за алкохол и дрога псевдо-гъзари има тежест колкото на гъше перо! Тия бараки на плажа ако ги обезшумят, което е напълно възможно и изпълнимо, никой няма и дума да каже. Да ама не, опънали са по няколко чаршафа колкото да пазят от вятър и дъжд и това е.
Няма такова чудо по света цял залив да страда вечер от данданията на 4 заведения. Тия глупаци дето лаят как било в Ибиза първо да идат и да видят. Една Паша е в населеното място и тя е перфектно обезшумена, всичко друго е в полето, далеч от спящите хора. Какво пречи и тук да го направят така.
И всички питат що бил дошъл Валери. Ами защото е вицепремиер и му стиска, щото тия които трябва да я вършат тая работа ги е страх от мутрите държащи заведенията. И с право. Знаят, че полицията няма да им помогне, нали ония се отчитат...
Единственото за което не е прав Валери е, че го направи по средата на сезона, но и това се преглъща...
50.
07
16.08.2017 16:49:05
0
1
До 48 много филми гледаш, бачо. Голяма конспирация.
49.
Спиро
16.08.2017 16:47:26
1
11
Мутрите освен тъпи са и нагли ! Да сте видели Бил Гейтс или Цукърбърг ,Уорън Бъфет и т.н. да са напомпани татуирани пърдухъли ! Само така Валери ! Къде са другите мишоци ? Каква е позицията на ръководството на МВР ?
48.
от достоверен източник – на таина сбирка на мутрит
16.08.2017 16:38:08
1
5
се е са изготвили план за въздийствие включващ –спонтанни протести и лишаване на някои властимащи контролни органи и пари към други организации дане бъдът изплащани което да доведе до недоволство и отстраняването на г–н Валери симеонов заназидание и да се разбере че държавата се управлява от "муТрите" по модела "КОЙ""мутра"–примат/не човек/излиза извън рамките на понятието за човек–примат извличащ изгода чрез агресивно и корупционно поведение нарушавайки законите и правовия ред
47.
от достоверен източник – на таина сбирка на мутрит
16.08.2017 16:38:08
1
3
се е са изготвили план за въздийствие включващ –спонтанни протести и лишаване на някои властимащи контролни органи и пари към други организации дане бъдът изплащани което да доведе до недоволство и отстраняването на г–н Валери симеонов заназидание и да се разбере че държавата се управлява от "муТрите" по модела "КОЙ""мутра"–примат/не човек/излиза извън рамките на понятието за човек–примат извличащ изгода чрез агресивно и корупционно поведение нарушавайки законите и правовия ред
46.
Доктор ох боли
16.08.2017 16:29:19
3
3
Милиционера да ходи да ги успокоява, а не да се оправдава по СКАТ.
45.
Мнение
16.08.2017 16:12:51
14
11
До 42. Ситуацията в Сл. бряг е такава в следствие точно действията на хотелиерите . Те презастроиха курорта и го превърнаха в мастодон с няколко стотици хиляди легла ... Те са тези , които пребират дебелите наеми и след това , ти ако можеш да не работиш - най - добре ... Заведенията отговарят на търсенето на клиентите . Искат парти , ето ви парти . Искат музика , ето ви музика . Действащите наредби са остарели . Изискване за 90 децибела , та тя прахосмукачката като е включена е 70 децибела у дома . Това означава , че автоматично нито едно заведение няма право на музика .
Колко хотела имат подходяща дограма на прозорците за да шумоизолират ? Спестени са средства ....
Ами олинлузивите ? Колко хотела отговарят на изискванията ? Това е най - големия бич в комплекса .
Едно такова противопоставяне едни на други не води до никъде .
Мледжите били само 10 % .... бре от къде я има Валери Симеонов тази информация ? За тази работа има статистика . Нека да я покаже , къде официялно е публикувано ?
Фестивали като този на Какао , носят полулярност на комплекса . Поставя му името на картата на Европа . И не като евтин курорт . Евтин го прави точно лошия олинклузив .
Трябва диалог и разбиране от всички в името на Сл. бряг да го има и да се развива .
44.
много просто бих казал ГЕНИАЛНО РЕШЕНИЕ
16.08.2017 16:06:40
1
11
СЕ ПРЕДЛАГА ВСЯКО ЗАВЕДЕНИЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ПОСТАВИ УСТРОИСТВО РЕГИСТРИРАЩО СИЛАТА НА ЗВУКА /ТИП ЧЕРНА КУТИЯ /И ПРИ ПРЕВИШАВАНЕ НА НОРМИТЕ ДА ИЗКЛЮЧВА ЕЛЕКТРИЧЕСКОТО ЗАХРАНВАНЕ –ПО ЗАКОН ДА НЕ СЕ ДОПУСКА ЛИЦЕНЗИРАНЕ БЕЗ ТАКОВА УСТРОИСТВО –ВЕРОЯТНО НЯМА ДА БЪДЕ
ПРИЕТО ОТ ДЕПУТАТИТЕ ЩЕ ЛОБИРАТ ЗА ПРАВОТО НА "МУТРИТЕ" ЩЕ НАМАЛЕЯТ И КОНТРОЛНИТЕ КОИТО ИМАТ ИНТЕРЕС ДА БЪДЪТ НАРУШАВАНИ ЗАКОНИТЕ И ПРАВОВИЯ РЕД /ЗАЩОТО ВЗИМАТ РУШВЕТ/ТЕИ В МОМЕНТА НЕ СИ ИЗПЪЛНЯВАТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА ПО ТАЗИ ПРИЧИНА
43.
КОГАТОЙЗЖЙВЖЙМГЙМГАМГЙМГЙЦГЙМГ
16.08.2017 16:05:21
3
1
КОГАТО РОВИШ ЛАЙНА ...САМ СТАВАШ ГОЛЯМО ЛАЙНО ....КАТО ЧИФУТИТЕ ДЕТО ЩЕ ОСТАНАТ ПО НАШЕТО ЧЕРНОМОРИЕ ....КИМ ЧЕН НИКОЛОВ
42.
Спонтанен хуй за протестиращите
16.08.2017 15:46:58
3
27
Кои бяхте Вие???Мишоци работещи извън всякакви норми и ПРАВИЛА.Значи може хотелиерите да ивестират десетки милиони в леглова база, да защитават категоризация,да се взисква от тях да предлагат услуги на ниво и всъщото време разни убитаци със заведения за по 100хил лева да тормозят почиващите.Нека има нощен живот,но както е по регламент от 23:00 до 07:30 тишина!!!Като си баровец и искаш да думкаш по нощите си правиш шумоизолация на откритите площи и нямаш проблеми.Тръгнали мишките да протестират,я ги смажи Валери и никаква задна.
41.
висок
16.08.2017 15:33:42
5
20
Браво на Валери. Вечер на яз. Порой дори не може да се спи от думкането по дискотеките!!!
40.
сМЕШНИЦИ
16.08.2017 15:13:54
1
13
рАБОТНИЦИТЕ НА кАКАО ПРОТЕСТИРАЛИ
39.
6556
16.08.2017 15:11:25
3
33
Какво е Слънчев бряг? Ами една клоака е. Бълваща провалени млади хора. Почваш работа там уж само за един сезон,ама като ти хареса купончето и другото лято се ослушваш още от май месец да ти звъннат. Щото купонче,тва-онова,малко флиртчета,некой лев пада.... А може и зимата за Пампорово да те викнат. И свикваш... На втората година си опитал "холандеца",на третата вече си на пико,после-тежките форми... И свикваш.... Жениш се даже. Развеждаш се,както повечето работещи по курортите... И свикваш.... И ако няма някой да ти даде акъл да бягаш с 200 си оставаш в лайната за бая годинки. Докато си седнеш на задника сериозно,щото белите коси вече не са само чужди проблеми ами и твои. И си мислиш: Ква я мислех,ква стана...
38.
Кментатор
16.08.2017 15:10:31
17
7
Taкааа , активистите на Валери Симеонов се включиха с коментариии ....
37.
a3
16.08.2017 15:10:15
1
16
"Спонтанната демонстрация"
......................
Флагман, стига сте писали смешки. Демонстрацията е всичко друго, но не и спонтанна. На "протестиращите им е наредено да са там :)
36.
do 32
16.08.2017 14:54:48
0
11
kato ti vidq komentara i sym siguren che tiq dni si stypal za pryv pyt v kenefa na chernomorieto i si si pomislil che si bil na nqkvo unikalno mqsto kydeto horata ne mogat da si pomislqt da stypqt podgotvqi tetradkite che 15 septemvri nablijava
35.
ЙЦГЙЦГЙЦГЙБТЪЧТОЧТЪЧТЭЧН
16.08.2017 14:52:14
2
5
КОГАТО РОВИШ ЛАЙНА ....ТИ САМ СТАВАШ ....НАЙ ГОЛЯМОТО ЛАЙНО. ..КИМ ЧЕН НИКОЛОВ
34.
do 32
16.08.2017 14:50:08
0
8
xaxaxacaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
33.
До №32
16.08.2017 14:50:06
0
11
Много добре знаем! Също така знаем, че сигУрен се пише с "у"!
32.
Цр цр
16.08.2017 14:47:41
21
6
Хора който нямат нищо общо със слънчев бряг да не коментират! Сигорен сам че половината тука дето плюете "анонимно" сигорно не сте идвали тука......
31.
До №27 и №28
16.08.2017 14:47:33
2
22
Правила ИМА, но НЕ ги спазвате! Това е проблема! Утре може да поискате да се продават свободно наркотици, защото всички наркомани в курорта искат и това е много икономически изгодно, пък и ви се отваря работа да продавате дрога... Хайде да спазвате правилата, нормативните уредби и законите, а?
30.
работещ патриот
16.08.2017 14:46:23
24
5
Мисля, че едно от намеренията на Валери Симеонов беше да задържи младите и работещи хора в България... дотук прави тъкмо обратното:{{
Вероятно всички партита и младежи ще бъдат пренасочени към Белене...
Особен патриотизъм?!
А това, че от Министерство на Туризма нямат право да вземат отношение, защото той видите ли им е пряк началник / който си няма и понятие от тази материя/ е най-странното твърдение...на един самодоволен ПРОФАН...Пази Боже...
29.
абвгъзъ
16.08.2017 14:42:36
2
14
...белото им показа тъмната страна..
28.
И аз бях там
16.08.2017 14:34:31
32
11
Болни мозъци ! Къде видяхте наркомани ? Млади хора , които искат да защитят правото си на работа в Сл. бряг , което някой иска да им отнеме .
Правила трябва да има ! Това е сигурно . Но такива ,че да са работищи . Трябва диалог , трябва търпимост между всички , които милеят за бъдещето на Сл. бряг ! Това е , което Валери Симеонов трябва да разбере , а не да се води по акъла на няколко съветника , които искат да превърнат Слънчев бряг в нареченски минерални бани .
27.
Анонимна 2
16.08.2017 14:30:44
36
11
Защо смятате, че ние младите и работещи хора в Слънчев бряг ще останем безучастни ? Според вас не е ли нормално да си защитаваме работата и прехраната и да се борим за курорта, който издържа не само нас, но поддържа и голяма част от икономиката.
Никой не е в състояние да ни спре да се борим за работата и правдата, както и никой не е в състояние да ни принуди да спрем.
Абсурдно е да се спира едно добре работещо колело, което действа от много години само защото видиш ли на някон не му харесва.
Хора събудете се и се осъзнайте.
Това е единственият отлично работещ летен курорт в България.
26.
gosogslgslgdlhxlhxlhx
16.08.2017 14:29:09
3
8
КОГАТО РОВИШ В ЛАЙНА ...САМ СТАВАШ ЛАЙНО ....КИМ ЧЕН НИКОЛОВ
25.
-
16.08.2017 14:28:18
3
24
помияри мръсни. би било супер да ги запукат куките!
24.
В
16.08.2017 14:24:39
4
23
Наркомани
23.
Хотелиера
16.08.2017 14:23:34
5
29
200 човека насила докарани срещу 300 000 почиващи и честно работещи хора.
22.
СПОНТАННИЯ ПРОТЕСТ
16.08.2017 14:23:22
5
25
аьхах дали и малките деца вярват?! това са служители заставени да протестират, а останалите са наркомани там срещу едно хапче или да не им затворят комунката. Определено не подкрепям този шизофреник и подлога Валерката, ама чак пък протест на зомбитата да е мега новината ?!
21.
ОВЧАРЧЕТО КАЛИТКО
16.08.2017 14:19:39
4
24
ИСКАМЕ ПРАВИЛА В СЛЪНЧЕВ БРЯГ,БЕЗ ПИЯНИЦИ,БЕЗ НАРКУМАНИ ,БЕЗ ВИСОКА МУЗИКА ,ИСКАМЕ ВИСОК СТАНДАРТ НА ОБСЛУЖВАНЕ НА НИВО МОНТЕ КАРЛО !!!ТОГАВА СЛЪНЧАКА ОТНОВО ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В СЪНИ БИИЧ !!!!!!!
20.
Протестиращ
16.08.2017 14:03:43
29
7
Младите хора, които протестираха днес искат да си останат в България, а не да напуснат страната. В Слънчев бряг има място за всички и млади и семейни туристи. Не може с лека рака да се ползват тоталитарни методи.
19.
ймггймгймтйчтйбтйбгймгйгм
16.08.2017 13:37:24
5
9
КОГАТО РОВИШ В ЛАЙНА. ...САМ СТАВАШ ...НАЙ ГОЛЯМОТО ЛАЙНО / ЛАО ДЗЪ /
18.
Обобщение
16.08.2017 13:31:11
5
55
Значи каква е ситуацията според мен:тия дето протестират ги заставиха да дигнат малко шум за да си избият малко мизерните заплати след иначе куцото лято след всички филми с крави, очи и суджуци.Хора тоя Валери си прави най-евтиния PR използвайки временната власт която му даде тиквата.Не че нещо, но нито музиката е проблем на тая държава, нито тоя копелдак Валери а цялото ни жалко същесвувание.Не мога да си представя в Ибиза зам. Мр. Председателя да прави Ноу хау акции.ДВА ИЗХОДА ИМА ОТ ТАЗИ СИТУАЦИЯ.. гражданска война или емиграция.Има ли влаобще някой в БГ който да живее нормално всички станахме робове на Банки,Суджуци, playmeitki и смешни батки с татоси вместо ташаци.Продадоха държавата на вас басите са ви проблема.. Не защитавам никой боли ме фара за наркоманите само знам, че тука всички сме отчаяни от тая измислена държава наречена България, а имаче сме "патриоти" закривай.. Няма смисъл какъв сл. Бряг отидете във Враца :) Господ да пази България, че ни се еба майката с всичките лайнери дето са отгоре! Поздрави възмутен татко
17.
Свидетел
16.08.2017 13:26:28
4
36
Спонтанно ама друг път!
Вчера защо имаше среща м/у Митьо Очита, Румен Козела и още 2-ма собственици на дискотеки?
Дали пък не им е заповядано на персоналите да излизат на стачка? А?
16.
В разкрачено положение
16.08.2017 13:26:16
1
27
Родната полиция в сл бряг !? В чудо на кой да угодят ! И как да излязат сухи от скандала :))
15.
Хаос
16.08.2017 13:24:59
4
6
Ей сега се е ....а маааму. Сега стана интересно.
14.
2dd34
16.08.2017 13:24:41
28
10
Скатаджии гледайте си кабеляците и спрете да пишете в сайта. Искаме ви тихи
13.
Гинчо
16.08.2017 13:24:37
3
14
Марш помаци мръсни!
12.
Опи
16.08.2017 13:22:34
7
45
Толкова наркомани не бях виждал на едно място
11.
Ivan Kutzarov Medo Original
16.08.2017 13:21:57
1
9
Такъв народ, такова управление заслужава, с батето си взимаме най-елитните и много ни боли к..а за народа.
10.
Ха ха
16.08.2017 13:11:00
5
42
Колко са неграмотни протестиращите, дето пишат тука. Ужас. И тия искат да им се чува думата.
9.
горския
16.08.2017 13:03:43
5
41
Ква демонстрация бе, я ги подкарайте с дряновиците
8.
гйчгйчтъчтъчтъчтйчтйбсъбът
16.08.2017 13:03:24
8
6
КОГАТО РОВИШ В ЛАЙНА ....САМ СТАВАШ ГОЛЯМО ЛАЙНО. ../ ЛАО ДЗЪ /
7.
СКАТ+
16.08.2017 13:02:34
1
38
Обещали са и по еди хап за довечера
6.
cls
16.08.2017 13:02:16
40
8
Абе истинския патриот не трябва ли да обединява народа? Оставка фъфльо!!!
5.
Кмета
16.08.2017 12:55:02
7
57
Служителите са заплашени с уволнение ако не излязат да протестират
4.
Кмета
16.08.2017 12:52:20
45
11
Най добре да подава уставка варелката
3.
така така
16.08.2017 12:51:02
2
57
живеем мизерен живот а те ми правят протест заради музиката си... разбирам ги ама е жалко!!!
2.
Бургас
16.08.2017 12:50:54
25
10
:) Монката сто процента е искал да бодне някоя от заведението и не му е пуснала :)
1.
Колега
16.08.2017 12:47:05
48
16
Варелка ще го духаш скоро ще си само прос скатажия
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори