×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Валери Симеонов: С акциите създадохме ноу-хау и доказахме, че няма недосегаеми заведения на морето


Валери Симеонов: С акциите създадохме ноу-хау и доказахме, че няма недосегаеми заведения на морето
Извънредният брифинг бе след срещата на Областния координационен съвет по туризъм, в който участва и губернаторът Вълчо Чолаков (вдясно)
Тема в развитие
Валери Симеонов праща тройна проверка на хотелите на Елена Иванова в Слънчев бряг Бойко Борисов за Валери Симеонов: Законът е за това да се изпълнява! (ВИДЕО) Спонтанната демонстрация в Слънчев бряг прерасна в сериозен протест, стотици затвориха булеварда (ВИДЕО) Хотелиери от Приморско молят Валери Симеонов за помощ, шумът гони туристи (ВИДЕО) 300 служители на нощните заведения излизат на протест в Слънчев бряг, страхуват се, че ще загубят работните си места Организатори на „Солар Съмър”: Слънчев бряг е царство на развлеченията, а не на тишината (ВИДЕО) Стефан Софиянски: Не ходя в Слънчев бряг, но не всички искат да им е тихо (ВИДЕО) 13 сдружения защитиха Валери Симеонов в борбата му за шумовия терор по морето Валери Симеонов отговори на Елена Иванова: Хотелът й е върху дюни, започваме проверка (ВИДЕО) Живко Табаков за акция „тишина” в Слънчев бряг: Не бих осъдил вицепремиера, трябва да има ред! Валери Симеонов с култов коментар за диджей Станчо: Законът е над всички, даже и над диджей... Славчо ли беше? (ВИДЕО) Валери Симеонов: С акциите създадохме ноу-хау и доказахме, че няма недосегаеми заведения на морето Слънчев бряг не е парти курорт! 90 % от хората в хотелите са семейства и само 10 % са младежи Валери Симеонов изригна: Не е само шумът, две поредни нощи конфискуваме оборота на "Оксижен" Държавата мачка бизнеса в Слънчев бряг, снощната акция е брутална! Лошо! Бедрум посрещна вицепремиера с „Оставка!” и „Довиждане!” (ВИДЕО) Проверките в Слънчев бряг продължават с пълна сила! Ето какво свърши тази нощ вицепремиерът Валери Симеонов Взривяващо! Вицепремиерът Валери Симеонов затвори "Оксижен" и арестува DJ-я
виж още
скрий
14 Август 2017, Понеделник, 11:20 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

След Слънчев бряг вицепремиерът се насочва към Созопол, където има няколко шумни заведения, пречещи на туризма


Вицепремиерът Валери Симеонов отговори публично на недоволните клиенти на Какао Бийч, които по време на проверките му в клуба го посрещнаха със скандирания за оставка (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ). Симеонов денонощно получавал оплаквания на горещия си телефон от хотелиери, ресторантьори и туристи за шума в дискотеката. Вицепремиерът даде извънреден брифинг в Бургас след поредната среща на Областния координационен съвет по туризъм, в който участва и Областна управа, чиято задача е да бори алкохолния туризъм по морето и нетърпимата за почиващите силна музика по курортите. 

"Шумът започва от 24 часа и спира в 8 сутринта, не можем да спим, направете нещо", умоляват засегнати туристи, ресторантьори и хотелиери. Явно е недоволството на гражданите, които се обаждат на горещия телефон. Това опорочава туризма и лишава туристите от пълноценна почивка. Имаме сериозни резултати от проверките. Нямаме нито едно обаждане за силна музика", категоричен бе Валери Симеонов.

Симеонов разясни, че дискотеките със силна музика уронват авторитета на туризма в България, а едва 10 % от туристите в Слънчев бряг са младежи, дошли там да се забавляват и е напълно неприемливо останалите 90 % да са облъчвани с брутален шум всяка вечер, изтъкна той.

Проверките и акциите, на които българската общественост стана свидетел в последните дни, са само малка част от това, което предстои, заяви Симеонов и допълни, че е изграден цялостен план за борбата с некоректните собственици. Той повтори думите си за това, че е обявил война на шума по Черноморието, а не води битки.

„Пределно ясно е, че не е работа на един вицепремиер да оглавява акции по конфискуване на техника в дискотеки. Това, което стана обаче, е, че предходните проверки не постигаха желания успех. Именно затова аз се заех с тази задача лично, за да можем да дадем един пример, който да бъде следван. Когато искаш нещо да стане, трябва да го направиш сам. Ние създадохме едно ноу-хау, за което доказахме, че е ефективно. Досега сме конфискували 3 комплекта озвучителна техника от дискотека "Оксижен", тази вечер най-вероятно ще конфискуваме и четвърти. Но факт е, че след стотиците обаждания на телефон 112 и на моята гореща линия, след акцията снощи, такива вече няма. Това говори добре за успеха ни в момента и за в бъдеще”, категоричен бе Валери Симеонов. Той заяви твърдо, че щом има закони за шума на обществени места, те трябва да се спазват от всички и не е редно някои да ги потъпкват.

Акция "тишина" на Валери Симеонов ще продължи в Созопол, където също имало оплакване от силна музика. 

Вицепремиерът бе категоричен, че в идните седмици усилията ще се насочат и в тази посока, но според него ноу-хауто, което вече е наложено, ще продължи да се развива и да работи още по-успешно.

„Имайте търпение, знаем какво правим. Проблемът ще бъде изцяло изкоренен и в момента виждате само първоначалните ни успехи. Предстои още много”, допълни Симеонов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ И ВИДЕО ОТ ИЗВЪНРЕДНАТА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ НА ВИЦЕПРЕМИЕРА ВЪВ ФЛАГМАН.БГ!

В категории: Власт , Политика


16
Коментара по темата
16.
Velizar
15.08.2017 08:56:13
0
0
Sega po4va proverka na Vlas pri Dinevi i pri Vetko Arabadjiev zaevi Valeri
15.
местен
15.08.2017 02:22:44
0
5
2 часа е в Созопол. Тук, тази вечер не се спи от ... тишина. Често се смея в сайтовете на Валери Симеонов трябва да му се извиня. Толкова тихо през лятото не си спомня да е било. Само "Елвиса" на плажа се опитва да дъни.
14.
ВРЕМЕ Е
14.08.2017 23:50:46
0
3
ВРЕМЕ Е И В СОЗОПОЛ ДА ИМА НЯКАКЪВ КОНТРОЛ.Господин Симеонов попитайте Ангелкова заведенията на плажа кого обслужват след като залезе слънцето.Нали са дадени разрешителни за построяване и съгласувани с министерството за обслужване на туристите на плажа.В ТЪМНАТА част на деня сигурно има туристи да се печат на плажа?!? ЕТО ОТ ТАМ ТРЪГВА ПЪРВОТО БЕЗЗАКОНИЕ ГОСПОДИН СИМЕОНОВ.Обяснете го на вашата колежка. Само НАПРЕД СПАЗВАЙКИ И СЛЕДВАЙКИ ЗАКОНИТЕ
13.
Предизвикателство
14.08.2017 21:49:05
5
8
Ей Далавери ай мини през Влас и Елените ако много ти стиска!
12.
Като минат съдебните дела
14.08.2017 19:16:54
3
7
Валерко да плати от джоба , а не народа с данъците си
11.
бай чеп
14.08.2017 18:28:00
0
4
"Шумът започва от 24 часа и спира в 8 сутринта, не можем да спим, направете нещо", умоляват засегнати туристи, ресторантьори и хотелиери. "
А за "туземното население" нищо не се споменава,макар че те са 24/7/365 на терен.
10.
До 9
14.08.2017 18:18:02
0
7
Въпросният Владимир Крумов е поредната мъжка „калинка” в областна управа. И ние се чудим какво точно прави, освен да разхожда костюма из Бургас? Сега се хвали, че си е взел(разбирайте купил) най-накрая диплом за икономист. Да се чуди човек, какво го е спирало толкова години да се дипломира? Добре, че го направиха зам. областен, че да види диплом калинка такава.
9.
Бай х:)й
14.08.2017 17:51:55
0
4
А онова селянче стругарче Вл. Крумов защо се е нанизал и той на снимката? Да не би и оттуризъм да разбира? Ако беше така щяха даси го държат във Варна, а не да го натирят в Карнобат,макар, че и там едва ли го искат. Мууууааааааа
8.
блиц
14.08.2017 16:58:04
3
22
Мутрите завзеха плажовете по цялото Черноморие за да могат да си перат мръсните пари. Проследете и вижте кои са наемателите и си правете изводите кой се разпорежда с националното богатство на държавата.Оправия няма в тази държава където и да погледнеш мирише . Подкрепям акцията на Симеонов .
7.
Смях
14.08.2017 16:36:55
0
18
Само отвличат вниманието с тези акции,плажа в бургас беше даден за 140 000 лв на маргините,а уж за 700 000 щеше да е доста падна цифрата ама там никой нищо не казва
6.
sopolanko
14.08.2017 16:25:09
9
16
Този Валери Симеонов е най-големия шут. Разликата между него и Болен Сидеров е, че тоз Симеонов не е толкова психар колкото Воленката. Друга разлика няма. И двете са курви дръгливи. Отдлно, правят акции за да не говорят сигурно за НДК и КТБ. Искам да вкарат в затвора за над 20г. и бойко и пойко и майките им! Искам го за наше улеснение и утешение. Нямаме държава вече. Край.....
5.
тъсцъбтйцгйцгймгймтъ
14.08.2017 16:24:56
4
11
ДА СА ИНТЕРУСАВА КАК ПУДЕЛА НА БОКО СУДЖУКА ....НЕКВО КАРАТИСЧЕ ХВЪРЛЯШЕ ГОВНА ПО ТУРИСТИТЕ ЗА ДА ЗАВЗЕМЕ ТЕРЕН ЗА ДЕБЕЛАТА СОФИЙСКА СВИНЯ БОКО СУДЖУКА ЗА ДА СТРОИ ГОЛЯМ ХОТЕЛ НА ОТКРАДНАТА ЗЕМЯ ...С ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА ......А ДАНО ....НО НАДАЛИ .....СЕЛСКИЯ МАСОН ...ЗНАЕ КЪДЕ ДА ОТИДЕ ....ИЗБИРАТЕЛНО ...ХА ХА ХА. ..
4.
mlad kenef
14.08.2017 16:19:35
9
11
Желая на цялото българско правителство - глад и мизерия и смърт! Желая им го от все сърце
3.
Тодоров
14.08.2017 16:18:03
0
11
Не,няма да попита.Защото мръсотията ще ги удави всички.
2.
Ха ха
14.08.2017 16:15:58
1
20
Сега, тия в Созопол ще кажат, че който иска да спи да отива в Слънчака.
1.
местен
14.08.2017 16:09:09
0
35
Когато пристигнете в Созопол дали другарят Симеонов ще види новият лъскав хотел на ВИС-2 на самото пристанище в старият град ? Дали ще попита коалиционните си партньори от ГЕРБ, защо са "продали" общински имот в центъра на града точно на мутрата Румен Козела ? Може и да попита колко са предварителните проверки в прокуратурата срещи Кмета Панайот Рейзи ? Да попита и партньора си Бойко Борисов, защо е раздал всички созополски плажове само на мутри ? Ако окошарят Панайот Рейзи и то шума ще си изчезне по естествен път.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? Тя е безспорен авторитет и може да застане на върха на държавата  Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Чаените торбички съдържат танин – това вещество ефективно се бори с плака и петна по съдовете 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е За сравнение - простосмъртното обикновено яйце в момента се търгува по около 60 стотинки в магазините и на пазарите ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС Станков посочи, че ГЕРБ винаги е искал да освети сделката с "Боташ", докато правителството на Денков е имало 10 месеца да го освети, но не го е направило и стотици милиони са изтекли Предлагат да падне тайната на възнаграждението и заплатите да са на светло Предлагат да падне тайната на възнаграждението и заплатите да са на светло В някои случаи служители, изпълняващи еднакви задължения, на една и съща позиция, получават различно заплащане Служебният кабинет смени областния управител на Бургас Служебният кабинет смени областния управител на Бургас Поста за трети път ще заеме Мария Нейкова БСП избира общински лидер на Бургас утре, реди листата за НС в неделя - вижте кои са кандидат-депутатите БСП избира общински лидер на Бургас утре, реди листата за НС в неделя - вижте кои са кандидат-депутатите Паруш Парушев е фаворит за нов общински председател, но има и други кандидати Щъркел атакува коли в Луковит: Кълве калници и сваля боята Щъркел атакува коли в Луковит: Кълве калници и сваля боята "Луковитският тенекеджия", както местните наричат птицата, е от защитен вид Купата на Ректора в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“  бе връчена на най-добрите в спорта Купата на Ректора в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ бе връчена на най-добрите в спорта Събитието бе открито от Ректора на Университета – проф. д-р Христо Бозов До 30 април се внасят дължимите данъци върху доходите от миналата година До 30 април се внасят дължимите данъци върху доходите от миналата година Най-бързо и без такса плащането към НАП става чрез виртуален ПОС терминал
Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори