Държавата мачка бизнеса в Слънчев бряг, снощната акция е брутална!


Държавата мачка бизнеса в Слънчев бряг, снощната акция е брутална!
Чия е идеята да се мачка по този начин бизнесът в Слънчев бряг, пита Елена Иванова и настоява за среща с вицепремиера Валери Симеонов
13 Август 2017, Неделя
Автор: Иван КОЛЕВ

Не е нормално да се показва сила в пика на пика на сезона и затварят по този начин заведения


Eлена Иванова е председател на УС на Съюза на собствениците в Слънчев бряг. Репортер на Флагман.бг я потърси, за да чуе експертното мнение на бизнеса за проверките в най-популярния български курорт. Припомняме, че в последните два дни вицепремиерът Валери Симеонов лично инспектира най-големите дискотеки в курорта заради множеството сигнали за шумово замърсяване. "Тук съм, защото заливът не може да спи от Вас", отговори на недоволните в Какао бийч вицепремиерът. 

- Г-жо Иванов, какво е мнението ви за снощните проверки в „Какао бийч”?

- Със сигурност негативно. Просто това не е нормално, даже е възмутително, бих казала. Не може в разгара на летния туристически сезон, когато в едно заведение, без значение кое е то, има няколко хиляди посетители, платили вход и искащи да се забавляват цяла нощ, да се влезе по такъв начин, да се спре музиката и тези хора да си тръгнат крайно разочаровани. Питам: Какво толкова намери държавата, полицията в това заведение, че по този брутален и показен начин се влиза и се притесняват посетителите и се съсипва туристическият бизнес.

- Проверявани ли са и други заведения снощи, узнахме, че освен „Cacao beach” е затворена „La cubanitа” и “The one”?

- Нямам точна информация, защото не съм в комплекса. Може и да има други заведение, но по-важен е начинът, по който това се случва. От години говорим, че сме за проверки, за спазване на законите и правилата, но нека това да става дискретно – в началото на туристическия сезон, когато на една маса сядат бизнес, държава, община и всички участници в този процес. И да се уговорим: Какво и как ще го правим! Така се процедира, а не се залага на тази показност от снощи. Извършена в пика на пика на сезона. Това е прецедент. Нямам нищо против правилата и спазването им, но не може да се съсипва уикенда на 2 хил. човека или много повече и да се мачка бизнесът. Непристойно и ненормално поведение от страна на държавата.

- Очевидно Слънчев бряг е таргетиран като парти курорт. В тази връзка трябва ли да се мисли за либерално законодателство, касаещо само Слънчев бряг или най-малкото за промяна на общинските наредби, за да се регламентира ясно кое е законно и кое – незаконно?

- Не смятам, че Слънчев бряг трябва да е държава в държавата. Това е един курорт, който трябва да се подчинява на всички други правила. В крайна сметка всички знаем, че Слънчев бряг е огромен източник на приходи за бюджета. Огромен! Говорим за най-големия курорт в държавата. И тези приходи идват от бизнеса, който е от най-различен спектър – хотели, ресторанти, атракциони, нощен живот. Всички тези елементи в съвкупност превръщат Слънчев бряг в дестинация №1. Питам: Чия е идеята този курорт да бъде смачкан и бизнесът да бъде унищожен? Започваме да смятаме, че някой има поставена цел – да унищожи курорта. До този момент се борим с негативната реклама, тази, която излиза по медиите. Напук на това туристите сами избират да идват в Слънчев бряг, което означава, че лошата реклама се оказа в наша полза. Това не успя да ни унищожи, но сега държавата започна с цялата си репресивна мощ. Какво направи Слънчев бряг на държавата, питам аз?!

- Какви действия ще предприеме Съюза на собствениците?

- Не мога да се ангажирам, а в момента изразявам мое лично мнение. Това изисква заседание на УС, да изслушаме мнението на колегите, които са потърпевши от проверките. Ако действително се вземе решение – ще има обществено изражение на нашата позиция.

- Чуха се слухове, че „Какао бийч” ще затвори преждевременно след снощи…

- Не съм разговаряла с никого от „Какао бийч”, нямам идея какви са им плановете, но ако съм на тяхно място, не бих затворила. В крайна сметка това означава да преклониш глава и да си унищожиш сам бизнеса. Не бих желала да коментирам от тяхно име, нека, ако има нещо, сами да си го кажат. Изразявам само собствена позиция, защото съм силно възмутена от всичко, което се е случило в Слънчев бряг.

- Г-жо Иванова, факт е, че Слънчев бряг е шумен курорт, музиката се чува в целия залив…

- Какво от това?! Ние съжителстваме съвсем нормално и винаги казваме, че Слънчев бряг е атрактивен, защото в него има както дневен живот, така и нощен. В него се съвместяват както семейства с деца, двойки, така и възрастни туристи. Има и много хора, които идват само за купона през уикенда. Знаете ли колко българи пътуват от София само за партитата в популярните клубове? Какво да направим? Да кажем на тези наши сънародници: В България вече няма място, в което да се забавлявате! Това ли да им кажем? Кое е алтернативното място за тях? Ако някой ми каже, че има алтернатива, започвам да си мисля, че Слънчев бряг се съсипва, за да се насочат туристите към друг курорт.

- Реагирате много емоционално…

- Реагирам, защото всичко това, което се случва е възмутително. Поведението на държавата не е нормално, нека институциите да си вършат функциите, а не да правят такива показни акции. Сто пъти сме казвали: Нека държавата да даде рамка и ние ще се вместим в нея. Никой няма интерес да се комфронтира бизнес и държава. Трябва да седнем на една маса и да обсъдим кой какви ангажименти поема, а не да се прави публични скандали, които ще имат международен отзвук и ще петнят името на държавата ни.

- Поискахте ли среща с г-н Валери Симеонов, за да изясните ситуацията? Той има своите доводи, но очевидно и Вие има какво да му кажете.

- След това, което снощи се е случило ще настояваме за среща с представители на държавата. Не знам дали това е акция на г-н Симеонов, не мога да кажа, но ако той стои в основата ще търсим среща с него. Ние никога не сме се страхували да застанем срещу проблема лице в лице.В категории: Политика


64
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
64.
Лицемерна курва
15.08.2017 22:19:37
1
0
http://uhsb.net/en/news-169.html
63.
до 62
15.08.2017 16:36:36
0
0
точно за това говоря, бате дай ми номера на тая с циците, че ...
62.
Ленче, нема се плашиш -
15.08.2017 01:15:17
3
1
- Слънчака даже и да го закрият ти гладна няма да останеш. Ще те лапнат, като топъл хляб в продукциите за възрастни. Е ще се наложи и ти да лапаш разни топли работи, ама ти там опита си го имаш....
61.
до big tits at school
14.08.2017 12:06:22
0
0
може ли фейсбук или номер, на който да се свържа с теб за новата ми серия?
чакам те..
60.
...
14.08.2017 10:17:49
2
0
Била потърсена, за да даде експерно мнение от името на "бизнеса" .... бахахаха всички за бесилото !!!!!!!!!!!!!!!!!! ВСИЧКИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
59.
...
14.08.2017 10:17:48
2
0
Била потърсена, за да даде експерно мнение от името на "бизнеса" .... бахахаха всички за бесилото !!!!!!!!!!!!!!!!!! ВСИЧКИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
58.
...
14.08.2017 10:17:48
0
0
Била потърсена, за да даде експерно мнение от името на "бизнеса" .... бахахаха всички за бесилото !!!!!!!!!!!!!!!!!! ВСИЧКИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
57.
56
14.08.2017 10:14:40
3
0
Какъв бизнес има в Слънчев Бряг, че нещо не се сещам ?
56.
56
14.08.2017 10:14:40
1
1
Какъв бизнес има в Слънчев Бряг, че нещо не се сещам ?
55.
Xaxaxa
13.08.2017 22:50:13
5
0
И тази Кур....тия ще казва кое е нормално и кое не Смях в залата
54.
Неа
13.08.2017 22:10:42
2
0
От години не посещавам Слънчев бряг , но действията и на двамата са нагли ...
53.
До 51 от Тонко
13.08.2017 20:14:55
7
0
Собственик съм приятелю. И няма нито един собственик нито на 1ва нито на 2ра линия, който да е доволен от носещата се цигания. Ама ние сме си дървени философи.
52.
ГНУСЕН БРЯГ
13.08.2017 20:00:14
8
4
Само да вметна...... ЩЕ СЕ НАУЧИТЕ ДА СПАЗВАТЕ ЗАКОНА МАНЯЦИ! Като ви кажат че е шумно НАМАЛЯ СЕ МУЗИКАТА МИЕШ СИ КРАКАТА И СИ ЛЯГАШ. Такива бардаци не СА НУЖНИ И НЕ СА ЖЕЛАНИ ПО НАШЕТО ЧЕРНОМОРИЕ И ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЕ !!!! НЕ СТЕ ЖЕЛАНИ ТУК - Заминавайте си по Гърции Мърции ИБИЗИ и всякакви такива производни! 25 години прехода от мутренските години ви траеха и сега като ви вземат играчката с КОЯТО ОЧЕВИДНО НЕ ТРЯБВА ДА СИ ИГРАЕТЕ ЗАЩОТО ПРЕЧЕТЕ НА 80% от ВЛАС ДО САРАФОВО и започнахте да циврите като АБСТИНЕНТНИ НАРКОМАНИ :* СВИКВАЙТЕ ДА СПАЗВАТЕ ЗАКОНА - ТОВА ВИ ЧАКА ЗА В БЪДЕЩЕ ;) ГНУСЕН БРЯГ ДО 10 г ще се изчерпа като дестинация и всичката утайка ви чака там горе на завоите посока Варна :* С В И К В А Й Т Е
51.
До Тонко под номер 49
13.08.2017 19:50:08
4
7
Ами когато отиваш в хотел на първа линия море, искаш първокласна морска панорама ти какво друго освен музика искаш да има?! Като не ти отърват маанетата в Созопол на крайбрежната си наемаш квартира или хотел в по затънтените улички(съответно на 1 км от плажа).Аман, от дървени философи.
50.
Патриот
13.08.2017 19:28:36
13
5
Браво на Валери Симеонов! Само той се зае да спре терора над гражданите ! А ти Елено отивай да трошиш пишки,алчна брънтия
49.
Тонко
13.08.2017 18:47:43
15
5
Ако г-жа Елена Иванова преспи в някоя от крайбрежните къщи за частни квартири в Созопол- ще и се приплаче от маанета, чалга, Сашо Роман и д-р.. Длъжни ли сме да търпим този терор от страна на заведенията?
Адмирации за г-н.Симеонов. Зад него са много хора от народа. Да заповядавСозопол
48.
Тонко
13.08.2017 18:32:02
6
4
Ако г-жа Елена Иванова преспи в някоя от крайбрежните къщи за частни квартири в Созопол- ще и се приплаче от маанета, чалга, Сашо Роман и д-р.. Длъжни ли сме да търпим този терор от страна на заведенията?
Адмирации за г-н.Симеонов. Зад него са много хора от народа. Да заповядавСозопол
47.
Българин
13.08.2017 18:28:01
14
3
Пачата искала да се договаря..Ама ей курветино, кво ще се договаряш има си тнаредби и закони и ще си ги спазвате
46.
Pik
13.08.2017 18:06:42
2
4
Тос капанарин от меден рудник ко са прави на голяма
45.
до 41
13.08.2017 18:02:03
5
3
ако баща ти се беше изхвърлил в мивката, а не в миризливата изтърбушения анал на майка ти, на земята щеше да има един миндил по-малко. мдам, ти си роден от разпрания задник на оная мастия дет ти се води майкя
44.
Ленчето -писна ми
13.08.2017 18:00:25
10
1
да ме нареждате тука .Отивам да ми мачкат циците ,да се разведря малко.
43.
-
13.08.2017 17:59:08
6
4
Ленче, да го нахакам и на тебе и на всичката помия от изроди, мутри наркомани и разни малки говнета дет обикалят с пари на малоумните си родители-мафиоти. Бих се израдвал ако отгоре се метне една бомба и се затрие целия слънчак, барабар с какао бичч и всичките паразити имащи се за вървежни. Шибани малоумни боклуци е б а н и
42.
mmaca
13.08.2017 17:35:27
5
2
Същите са и младите български пумии, които не стават за нищо и никой не ги наема на по-добра работа за повече пари и от яд злобее и плюе по тея, които се забавляват. Що не идете да плюете в Ибиза по тоя случай?! :Д Смешни смачкани от живота утайки.
41.
mmaca
13.08.2017 17:32:05
6
8
Смръдливите лелки и косматите чичовци със шкембета, които всеки ден ги гледат как хвърлят памперсите на мизерните си копеленца, биритеи цигарите по плажа се убиха да плюят младите, защото сакрастави бедняци и аутсайдери, които никога не са се забавлявали в жалкия си животец. И какъв чеп дирят у слънчака щом бил кочина с курви и мутри?! Какво правят там смръдльовците?! Като искат тишина що са се навряли там, където и баба ми знае, че никога не е тихо и е само за млади хора и купон, що не са се измели пумиите някъде по златни пясъци примерно, там са само пенсионери и тишинка.
40.
Киранка
13.08.2017 17:18:44
5
0
Не мачка, ами прокурор Ангел Георгиев от Бургас, прикри убииците на Стоянов по делото гранити и с помоща на Емил Христов и шефа на ОДМВР Милен Димитров му плячкосаха имотите.
Кела бави но не забравя Ангел Георгиев....
39.
Елено, куха лейко такава
13.08.2017 17:14:02
9
1
" Нека държавата да даде рамка и ние ще се вместим в нея" -Ами тя рамката (законите и наредбите) ви е дадена,на какво основание мислиш,че в момента ви пердашят актовете ?С две думи - ЗАКОНИТЕ ГИ ИМА ,това че вие ги нарушавате и заобикаляте си е ваш проблем-вече съвсем реален !!! АЙ ЧИСТИТУ !
38.
W gaza na kurvite
13.08.2017 16:05:21
6
2
Eleno, iskam da ti wkaram w gaza. kurwo.
37.
Елена Свирката
13.08.2017 15:56:15
10
1
Ще правя свирки на който си искам това не е ваша работа. И на господин вицепремиера Валери Симеонов ще направя свирка щом е за доброто на Слънчака.
36.
ало ВМРО Каракачанов РАЗГРАНИЧАВАТЕ ЛИ СЕ
13.08.2017 15:41:39
9
1
ОТ ПОВЕДЕНИЕТО НА ИВАНОВА ИЗРАЗЕНО В ИНТЕРВЮТО ТЯ Е ПРОТИВ ЗАКОНИТЕ/СРЕЩУ ЛИЧНИЯ И ИНТЕРЕС/ КОИТО И ПРЕЧАТ ДА ПЕЧЕЛИ КИНТИ
35.
до31 ловеца на паразити
13.08.2017 15:23:30
3
1
ТОВА Е НАИ ГОЛЕМИЯ И ВАЖЕН ПАРАЗИТ/ПОСРЕДНИК С ВЛАСТА/–ИЗБРАН ОТ ОСТАНАЛИТЕ ПАРАЗИТИ ТРЯБВА ДА НАМЕРЯТ ОЩЕ ПО ГОЛЯМ ПАРАЗИТ ЗЕ ДА ГО СМЕНИ НА ПОСТА/ЗА МОМЕНТА НЯМА-ТЯ Е НАЙ/
34.
алоВМРО Каракачанов
13.08.2017 15:14:10
7
0
В ИНТЕРВЮТО ИВАНОВА ПРИЗОВАВА ЗА ПОТЪПКВАНЕ НА ЗАКОННОСТА ВМРО РАЗГРАНИЧАВА ЛИ СЕ ОТ ТЕЗИ ПРИЗИВИ ИЛИЯ ПОДКРЕПЯТЕ
33.
Боклуци разкрачени
13.08.2017 15:13:24
11
3
Г-жо К*рвоиванова, защо не си денонощно в клоаката,именувана Слънчака? Нали е прочут с дневния и нощен живот?Защо не си почиваш там? От къде даваш интервюто? Или от бетонното гето ти харесват единствено спечелените кинти, необложени с данъци?
32.
Несебър
13.08.2017 15:08:15
15
2
Тези тъпи дискотеки сбирщина на курви,наркомани и всякаква друга пасмина намалете си децибелите.Освен тази паплач,която обслужвате има и нормални хора,които не сме ви длъжни с нищо ,за да ни подлагате на ежедневен тормоз от шум.
31.
aa
13.08.2017 15:05:40
8
8
Този паразит, кога ще го отстраните от заемания пост.?????
30.
titi
13.08.2017 14:53:12
8
8
Валерката има да си връща.Много време не пускаха ТВ СКАТ в комплекса.Той е много злопаметен и е голям мръсник.
29.
Турист от Русе
13.08.2017 14:50:03
18
2
Ама курво, довчера ревеше най много за шума, а от как се ожени и стана за смях взе да защитаваш мутрите. Такъв боклук си че не е за вярване . Едно време излъга Савовски, наеба сина му, излъга и прееба Николай, сега тоя ресторантьор ще ти разкаже играта. Мама ти и травестит
28.
ЗАЖЙМГЙМГЙМГЪМГЪЦС
13.08.2017 14:02:13
8
10
ЕВРЕИТЕ ЧРЕЗ БОКО СУДЖУКА И СЕЛСКИЯ МАСОН ...ИСКЪТ ДА ИСКУПЯТ ...ЕФТИНО ...СЛЪНЧАКА. ......
27.
43534
13.08.2017 13:59:40
20
3
дори и да се наложил като курорт за купони и евтин алкохол, Слъчнака е една кочина, която не може да бъде сравнена с подобен вид курорти като Ибиза например, където е центъра на купона лятото, защото на Слънчака е мръсно, скъпо, обслужването е лошо, поради ниските заплати, които дават тия изедници, персоналът е хванат от кол и въже, цените им са колкото е Европа, а не дават европейски заплати, да не говорим, че дънят яко в сивия сектор, къв бизнес, това си е само лапаница за собствениците на хотели и скапани кръчми
26.
ИВАНОВА ПРИЗОВАВА КЪМ БЕЗЗАКОНИЕ
13.08.2017 13:59:11
17
2
ЗАЩО БЕ ИВАНОВА НАИ НАГЛО ИСКАШ ЧРЕЗ ТВОИТЕ НЕЗАКОННИ ИНТЕРЕСИ/ЗА ПАРИ/ДА ОТНЕМЕШ ЗАКОННИ ПРАВА НА ПО– ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ПОЧИВАЩИТЕ /В СЛ БРЯГ СЕ СПАЗВАТ БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ/ТОВА РАЗБИРАШ ЛИ ГО ИЛИ ПАРИТЕ С СИ ПЪЛНИШ ГУШКАТА СА ПО ВАЖНИ
25.
Бивш член на ВМРО
13.08.2017 13:52:27
16
4
Елена Свирката - така я наричахме във ВМРО. Беше водач на листата за Бургаска област. Досетете се заради какво заслуги я сложиха на първо място.
24.
До 23
13.08.2017 13:46:51
3
0
Тая от ВМРО бе, малоумник, от вашата коалиция.
23.
да спазваш ЗАКОНИТЕ Е ВЪЗМУТИТЕЛНО
13.08.2017 13:45:05
7
3
СПОРЕД Г–ЖА ИВАНОВА /АЛО ПРОКУРАТУРАТА СПИТЕ ЛИ ???????ИЛИ РАБОТИТЕ ПО ПРЕДВАРИТЕЛНО КАПАРИРАНИ ПОРЪЧКИ
22.
FREE BULGARIA
13.08.2017 13:37:35
10
7
Mutrenska lelka si pokazva cicata.
Mafia!
Davai Valeri!!!!!
21.
давай ВАЛЕРИ НАРОДА Е С ТЕБ
13.08.2017 13:34:51
20
6
даваи Валери НАЛАГАИ ВЪРХОВЕНТСТВОТО НА ЗАКОНА И ПРАВОВИЯ РЕД ОТ ИНТЕРВЮТО СЕ РАЗБИРА ЧЕ Г–ЖА ИВАНОВА Е СРЕЩУ СПАЗВАНЕТО НА ЗАКОНИТЕ И ЧРЕЗ МЕДИИТЕ ПРИЗОВАВА ДА НЕ СЕ СПАЗВАТ/ ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ САМОСЕЗИРА/АЛО ПРОКУРАТУРАТА КАКВО ЧАКАТЕ????????????????????????СПИТЕ ЛИ ИЛИ СЕ ПРАВИТЕ НА УМРЕЛИ ЛИСИЦИ ЧЕ В ТОЗИ БЪРДАК ЦАРИ БЕЗЗАКОНИЕ
20.
ОТ КРАКАТА ЗА ГЛАВАТА
13.08.2017 13:31:59
19
16
Слънчев бряг се обособи като място за купони и развлечения. В цял свят има подобни места. Туристите преди да дойдат знаят къде отиват. Самите туроператори информират туристите в кои райони е шумно и къде по спокойно. Неинформирани туристи почти няма. Въпроса е тези заведения да си плащат данъците та и държавата да печели нещо от това. Който иска релакс и почивка си има курорти като Албена, Златнитни пясъци, Влас, Елените, и Южното Черноморие; Държавата да гледа народа че нещата са пред фалит вече, непоносимо е за живот тука, хората са смачкани, нямат права за нищо, нямат доходи, защита, здравеопазване !
19.
пророк
13.08.2017 13:29:45
9
15
Няма ли кой да сезира прокуратурата за самоволните действия на този министър в оставка защото от неговите глупости губи герб
18.
шопар
13.08.2017 13:20:56
10
13
После ердоган бил диктатор няма в света такава наглост който ги върши то сом едно мие ясно че тоя си търси слава и гласове на балъци защото знае че си изгуби шанса в политиката да сте го чули след изборите да говори за бежанци и турция НЕ?
17.
Бивш член на ВМРО
13.08.2017 13:17:51
14
2
Вярно е Елена беше в нашата листа.Каракачанов се хвалеше, че я е ебал и му правела много хубави свирки.
16.
Ууууууууууууу
13.08.2017 13:09:08
5
2
ВМРО и НФСБ в конфликтв Слънчев бряг и си мерят големината неа децибелите. Уууууууууууууу
15.
Баси
13.08.2017 13:08:57
10
3
Ayyyy! Щръкна ми пишока! Това е Елена с големите цомби!!!!!
14.
То голям бизнес майката ти да еба цървулана!
13.08.2017 13:07:49
22
2
То пък едни мутри- бизнесмени го държат тоя бардак където се събират престъпници, измислени бизнесмени и силиконови курви, ай сиктир! Сега им видхаме и нивото на възпитание и култура - никакви ги няма! Да не говорим че отдавна се бяха самозабравили собствениците и такива цени ръгаха че не е истина, а иначе укриват яко данъци и плащат наем за 1/4 от реалната площ върху която са им заведенията!
13.
Уууууууууууууу
13.08.2017 13:05:22
8
2
Валери Симеонов от НФСБ и Елена Иванова от ВМРО си мерят пишките и циците в Слънчев бряг. Уууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу
12.
Ууууууууууууу
13.08.2017 13:01:52
12
0
Tая Елена беше кандидат за депутат от ВМРО преди няколко години. УУУУУУУУУУУУУУУУУУ. Черва навързани псевдопатриотични. Свине скапани.
11.
Ооогг
13.08.2017 12:50:49
28
4
Егати наглата селянка! Тормозите целия залив с шума - и какво от това!?! Съжителствали си спокойно, да, щото жалбите отиват в нищото, едни хора прибират едни необложени пари и дори не са в курорта...
Ще си шумоизолирате бардаците! Не сте само вие!
10.
1234
13.08.2017 12:42:05
22
6
Има си закони, щом не се спазват това е начина! И дано не е единичен случай, докато не се научат софийските чобани на ред.
9.
Asd
13.08.2017 12:37:55
10
19
Докато този олигофренски народ ,без извинение вкарва такива сортове като валерчо ,воленчо и компания ще продължаваме да сме най-бедната и изостанала държава в европа.никой не ни е виновен! За какво гласувате за тези и им давате правото да се разпореждат с животите ни ?? Олигофренски народ е това за нова никога няма да се оправим.невинните са виновни а виновните ги носим на ръце....
8.
ЙГЦЦГЙМТЙЦГЪМТЪМТЪЦТЪБТ
13.08.2017 12:37:31
14
5
ПОВТАРЯМ ........ СЛЪНЧАКА....СЕ УНИЩОЖАВА НАРОЧНО ОТ ГЕРБ С ЕДНА ЦЕЛ ....ДА БЪДЕ ИСКУПЕН ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ОТ ЕВРЕИТЕ ЧИФУТИ КОИТО ЩЕ СИ ПРЕМЕСТЯТ СКАПАНИЯ ИЗРАЕЛ ТУК В ТАЗИ ПОЛОСА + КРИМ И ЩЕ НАПРАВЯТ ДЪРЖАВАТА ...НОВ ИЗРАЕЛ. ....ЗАТОВА СУДЖУКА И СЕЛСКИТЕ МАСОНИ ...ТЕРОРИЗИРАТ ГРАДОВЕТЕ САМО В ТАЗИ ПОЛОСА ...А НЕ ВЪВ ВАРНА ПРИМЕРНО. ......ЗАТОВА И ТУК СЕ ПРАЩАТ ШПИЦ БРИГАДИ НА СОФИЙСКИЯ СУДЖУК ДА БИЯТ , РЕКИТИРАТ ....НАРЕД. ..ПРИМЕР ...КАВАЦИТЕ. ....СЪЩО ТАКА ПОСЕЩЕНИЕТО НА ДЕЛЕГАЦИЯТА ОТ КАТАР ...ОТБЕЛЯЗВА НОВ ЕТАП. ....СОФИЙСКИЯ СУДЖУК ВРЪЩА В БЪЛГАРИЯ КРАДЕНОТО ...И СЪХРАНЯВАНО В БАНКАТА НА КАТАР ...В БЪЛГАРИЯ ПОД ФОРМАТА НА ИНВЕСТИЦИИ И С ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА ПОЧВА ДА ИСКУПУВА ВСИЧКО ЦЕННО В ЦИТИРАНАТА ПОЛОСА ...ЕСТЕСТВЕНО ...УПРАВЛЯВАНА НАВСЯКЪДЕ ОТ КМЕТОВЕ НА. ...ГЕРБ ....... ТАКА ЧЕ МИЛА ....МАСОНЧЕТО ОТ СЕЛО ...ПРОСТО УНИЩОЖАВА ВАШИЯ БИЗНЕС ...ЗА ДА ГО КУПИ ...ГЕРБ. ....ТОЕСТ ИЗРАЕЛ. .....
КОЕТО Е ЕДНО И СЪЩО. .....
7.
Бургас
13.08.2017 12:34:21
38
8
Оставете Валери Симеонов да си върши работата и да изчисти тази измет в Сл. бряг. Ако вие не сте съгласни ии не ви отърва, то помислете за вашите деца и внуци- къде ще попаднат- фалшиф алкохол, дрога, насилие...
6.
запознат
13.08.2017 12:30:36
29
8
Кой я постави тази Елена на този пост.Безумие е да се изрази по този начин: проверки да има, но в началото на сезона. Значи после куче влаче, диря няма. Проверки трябва да има по всяко едно време от денонощието, а не оповестени. Кой и защо се плаши от проверки, ако всичко му е наред. Е нема такава държава както казваше покойния Тодор Колев. Тази за какво е поставена там- има олкова компетентни чакащи за този пост.
5.
Елена духачката
13.08.2017 12:28:20
39
9
Точно това е начина.От 20 г.съм в Несебър и точно това заведение тормози целия залив.Заведението е на ВИС собственост на Таки дилъра,управлявано от Радо-дългия бивш охранител на Васил Илиев.Там се събират всички курви и богати наркомани на България с по 10 човека охрана да избиват комплекси.Ако Валери е мъж трябва да ги натисне и най-добре смаже тези дилъри,ако искате заведения,има поляни до Тънково направете си о Зоологическа градина,ако искате,но този тормоз на туристи и хотелиери,инвестирали десетки милиони да бъдат подлагани на такъв хуй е недопустимо.Защо не си го преместят пред Хотел Дюн заведението???Ако има воля трябва да се спре този гнусен тормоз над 50000 за да могат да се дрогират и пият 1000 човека.
4.
Mafia gerb-dps-bsp
13.08.2017 12:24:34
21
5
А между дргуто да попитам крадливия гербаджииски кмет на Бургас:
Как гербаджийче крадливо всички мероприятия на общината се печелят от ямболски фирми? Тоя арменец дето е завзел всичко в общината дали не ти връща нещо под масата? Определено става дума за далавери с големи размери и кога държавните органи ще се разровят в общината и разкрият далаверите? Всички бургаски граждани плащаме масрафите на крадливия кмет!
От друго мнение:
Вярно е, виж уличното осветление- Елтър-Ямбол, некадърниците, дето опасаха целия град с въздушно-кабелни мрежи и всичко което правят е в пълен разрез с Правилник за устройство на ел. уредбите. Аз даже се чудя тая мангалска пасмина от Елтър дали имат завършено поне средно-специално образование.
3.
Прави са децата
13.08.2017 12:22:11
5
8
Селянин си !
2.
miko
13.08.2017 12:20:17
29
5
Тази освен да вее цици за друго не става, така че да не лее мозък, защото няма такъв!
1.
Смешници
13.08.2017 12:19:43
23
1
Кинти, кинти, кинти. Майната му на закона
Собственици, държава, мафия герб-дпс-бсп . Кинти кинти.


Тема в развитие
» Спонтанната демонстрация в Слънчев бряг прерасна в сериозен протест, стотици затвориха булеварда (ВИДЕО) » Хотелиери от Приморско молят Валери Симеонов за помощ, шумът гони туристи (ВИДЕО) » 300 служители на нощните заведения излизат на протест в Слънчев бряг, страхуват се, че ще загубят работните си места » Организатори на „Солар Съмър”: Слънчев бряг е царство на развлеченията, а не на тишината (ВИДЕО) » Стефан Софиянски: Не ходя в Слънчев бряг, но не всички искат да им е тихо (ВИДЕО) » 13 сдружения защитиха Валери Симеонов в борбата му за шумовия терор по морето » Валери Симеонов отговори на Елена Иванова: Хотелът й е върху дюни, започваме проверка (ВИДЕО) » Живко Табаков за акция „тишина” в Слънчев бряг: Не бих осъдил вицепремиера, трябва да има ред! » Валери Симеонов с култов коментар за диджей Станчо: Законът е над всички, даже и над диджей... Славчо ли беше? (ВИДЕО) » Валери Симеонов: С акциите създадохме ноу-хау и доказахме, че няма недосегаеми заведения на морето » Слънчев бряг не е парти курорт! 90 % от хората в хотелите са семейства и само 10 % са младежи » Валери Симеонов изригна: Не е само шумът, две поредни нощи конфискуваме оборота на "Оксижен" » Държавата мачка бизнеса в Слънчев бряг, снощната акция е брутална! » Лошо! Бедрум посрещна вицепремиера с „Оставка!” и „Довиждане!” (ВИДЕО) » Проверките в Слънчев бряг продължават с пълна сила! Ето какво свърши тази нощ вицепремиерът Валери Симеонов » Взривяващо! Вицепремиерът Валери Симеонов затвори "Оксижен" и арестува DJ-я
Виж всички Скрий повечето
Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Крими
Меденруднишка селеяния: Бургазлия окупира паркомясто пред блока си, плаши съседи с бой Безумие! Наглец захвърли торба с винтоверт, ножица и метални предмети в бургаския ж.к.”Зорница”, потроши стъклото на автомобил На вниманието на Общината! Незаконно сметище в "Меден рудник" Сигнал до Флагман.бг! Царево ли е символът на шуробаджанакизма в Бургаска област? Сигнал до Флагман.бг: Защо тези работници са без каски? Ако видите този мъж на магистралата, не спирайте! Ще се опита да ви излъже! Внимание! Опасни дървета застрашават стотици бургазлии на едно от най-оживените места в града (СНИМКИ) След алармата на Флагман.бг! Виваком се извини на бургазлията Тодор Нейчев за капана с договорите, обеща да му върне парите На вниманието на ГДБОП! Родна красавица се радикализира, зове за смърт на всички българи Възрастна бургазлийка е в неизвестност! Виждали ли сте я? Сигнал до Флагман.бг! Вижте на какво изглежда градинката до Хепи в ж.к."Лазур"
Извънредно! Два трупа след кърваво меле с ножове в селска дискотека!
Извънредно! Два трупа след кърваво меле с ножове в селска дискотека! Двама души са наръгани смъртоносно и са починали на място


Всичко в категорията
Гнусни подробности за секс скандала в родния футбол! Теодора: Събличах се пред него, заплашваше ме и по телефона (ВИДЕО) Ужасяващо! Училище за сираци кара децата да проститурат с клиенти-педофили Извънредно! Пожар евакуира цял блок в центъра на Бургас Велик комбинатор продаде чужда земя на бивш министър Линч: Очевидци пребиха жестоко шофьор, който удари бременна жена Полицейската обсада в Мюнхен даде резултат, има задържан за касапницата в центъра на града Жесток въргал! Над 100 фена на Левски и ЦСКА се млатиха на булевард (СНИМКИ) Кошмар в сърцето на Мюнхен! Въоръжен нападна минувачи с хладно оръжие, цялата полиция е по петите му Избягали от български затвор апаши готвели страшен удар в Лисабон, часове преди това обаче... Кифлата Альона, която уби петима пешеходци, реве в съда, не я пуснаха под гаранция (ВИДЕО) Зоофил облада кобила, а после разбра, че е заснет от камера - последва нещо смразяващо!
Потъва ли делото срещу групата на Божо Кравата – въззивният съд потвърди процесуалните нарушения Нови разкрития за наркобандата на Тачо и Гетови, вижте какви количества дрога са открили спецполицаите Близки на митничарите: Някой подхвърил $20, няма за какво да ги пипнат "Групата на Тачо" остава в ареста (допълнена) Само във Флагман.бг! Бекира стана свидетел на прокуратурата, изпя нарко ОПГ-то Само във Флагман.бг! Ето всички лица на разбитата от ГДБОП поморийска наркобанда Официално: Съдът разкри кои са арестантите от новата наркогрупа в Бургас и Поморие Освободиха предсрочно от затвора Ивайло Зартов ВСС отряза Районен съд Бургас за увеличение на щата Пробив! Прокуратурата погна лекари за съмнителна съдебна експертиза, подписали я на коляно преди заседанието Съдебната палата ври! Минира ли се процесът срещу Пламен Дишков?
Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско
Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско Мазния, Барбарона, Бургаския и др. известни крими герои се появяват около фигурата на помориеца


Всичко в категорията
Касапинът Божидар живее като холивудска звезда, вменяем ли е? Преценете сами (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Италиански мастършеф измами десетки в Бургас и избяга от България Мега скандал: Вижте как се „изпари” цяло наказателно дело от кървава касапница в Бургас Само във Флагман.бг! Страховит бос лъсна в схема на Цар Плъх за контрабанда в Бургаския затвор Шефът на БАБХ-Бургас д-р Георги Митев: Шокиран съм от ареста на моите служители в Несебър Полицаи блъснали елен, одрали го в РПУ-то и го изяли на банкет Сотир Цацаров прати прокурори на Каваци да разследват дали Митко Каратиста тормози Баневи Идеалният подсъдим: малоумният „Борисов 2“ и „Борисов 3“ от година готвят закон за спиране на скандалните „бонуси" за облекло в КРС Шеф на регулатор е получил над 61 хиляди лева „бонус“ - представително облекло за 9 години (факсимилета) Перата уж беден, а кара скъп Мерцедес. 72-годишната му майка е бизнесдама
Прекалените тренировки са вредни за мъжете
Прекалените тренировки са вредни за мъжете При надхвърляне на седем часа тренировки седмично, рискът от натрупването на плаки в артериите се увеличава с 86 процента


Всичко в категорията
Брутално! Майка малтретира собственото си дете, новият й мъж-полицай я закриля (ВИДЕО) Тъжна вест! Почина обичана родна певицата Айтос потъна в траур след смъртта на Панайот: Вместо бебешки плач, дървен ковчег и черен кръст Трагедията е жестока! Загиналият айтозлия станал баща преди седмица (СНИМКИ +18) Самотен баща се бори за болния си син, социалните му го отнели (ВИДЕО) Трагична история! Отчаяна съпруга показа какво направиха енергийните напитки с мъжа и живота ѝ (СНИМКИ +18) Ужас в Доминикана: Богата туристка се пусна топлес в Пунта Кана, намериха я обезглавена (СНИМКИ/ВИДЕО 18+) Сърцераздирателено: Майка откри отвлечената си 13-годишна дъщеря в сайт за проститутки, но след като си я прибира стана още по-лошо Шампионка по борба, изоставена от своите родители, намери сестра си (ВИДЕО) Мъката е безгранична! Погребаха с военни почести и в херметизиран ковчег трагично загиналия редник Тошев Българин загуби дома си след инсулт и живее в колата си (ВИДЕО)
Астролог: Не се поддавайте на емоциите и не бягайте от отговорности
Астролог: Не се поддавайте на емоциите и не бягайте от отговорности Избягвайте да пишете писма в този ден, както и да се занимавате с хазартни игри, съветва Ивелина Пенчева
Всичко в категорията
Как един италиански архитект оформи визията на Бургас
Как един италиански архитект оформи визията на Бургас Обликът на Бургас до голяма степен се дължи на любовта на един италианеца Рикардо Тоскани към България

Всичко в категорията
Хора в неравностойно положение играят баскетбол на колички в Бургас
Хора в неравностойно положение играят баскетбол на колички в Бургас Този спорт е част от параолимпийската програма, като игрите се провеждат на всеки четири години


Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Приморско
Хора в неравностойно положение играят баскетбол на колички в Бургас
Хора в неравностойно положение играят баскетбол на колички в Бургас Този спорт е част от параолимпийската програма, като игрите се провеждат на всеки четири години


Всичко в категорията
Бургазлийка пострада при верижното меле на входа на града Извънредно! Касапница на входа на Бургас: Няколко коли се размазаха във верижно меле (СНИМКИ/ОБНОВЕНА) МВР няма пари за ботуши на смелите бургаски пожарникари, надеждата им е Общинският съвет Внимание, бургазлии! Свидетелите на Йехова пак се активизираха, налазиха възлови места в града (СНИМКА) Жесток скандал в центъра на Бургас, откараха окървавена жена в болница (СНИМКИ) Ето какво ще се случи с Грамофона на морския бул. "Богориди" Вижте уникалната яхта на българската милионерка Ружа Игнатова, акостира на Морска гара в Бургас (СНИМКА) Внимание! Опасни масла заливат пазара в Бургас и Несебър Хитове на Едит Пиаф, Жо Дасен и Дийн Марин в бургаската опера тази вечер Хора в неравностойно положение играят баскетбол на колички в Бургас Спешно! Търсят кръводарители в помощ на бургазлийка
Клубът на БСП в „Меден рудник” празнува 10 г. от откриването си Цигани ловят системно пойни птици в бургаския жк „Меден рудник”, продават ги на черно за жълти стотинки На вниманието на Общината! Незаконно сметище в "Меден рудник" Млечната кухня в Бургас – морският пример за шуробаджанащината у нас От УМБАЛ-Бургас съобщиха подробности за състоянието на блъснатия колоездач край жк "Меден рудник" Ето защо Меден рудник ще си остане гето Бум на дрогираните шофьори в жк „Меден рудник”, Димитър подкара Сеата си на пико и канабис В жк „Меден рудник” издирват стопаните на тази котка, познавате ли ги? Пожар бушува в ромската махала на бургаския жк. "Меден рудник" (СНИМКИ) Разрешиха огромен проблем на бургаския ж.к.”Меден рудник”, новата забавачница поема 120 деца (ВИДЕО) Откриват супермодерна детска градина в бургаския жк. "Меден рудник" (СНИМКИ)
Айтос потъна в траур след смъртта на Панайот: Вместо бебешки плач, дървен ковчег и черен кръст
Айтос потъна в траур след смъртта на Панайот: Вместо бебешки плач, дървен ковчег и черен кръст Трагедията е огромна не само за близките му, но за целия град, нямаше шанса да се радва на бебето си, ридаят айтозлии

Всичко в категорията
След 6 години опити ДПС превзе айтоското село Чукарка Има ли напрежение в с. Чукарка, вижте актуална информация от горещата точка ГЕРБ и ДПС мерят сили в битката за айтоското село Чукарка „Братя по оръжие” атакуват немски бункер край айтоското село Съдиево (СНИМКИ) Българското европредседателство влезе в дневния ред на айтоските дванадесетокласници Пробив за ГЕРБ в крепостта на ДПС, двойно увеличи гласовете си за две години Две цигански фамилии се млатиха за млада булка в Айтос, пратиха девойчето в болница Тежка катастрофа край Айтос, два Голфа се помляха, по чудо няма жертви Трагедия! Момиченцето с бебе в ръце, пометено от джигит край Айтос, издъхна в реанимация Айтоската структура на ДПС влезе в парламента, искат оставката на знаков човек от ГЕРБ (снимки) Гастарбайтер в Кипър изгоря в схемата на Гринго, но се мъчи да отърве любовника на Софка Маринова с трик за нов разпит (СНИМКИ)
Внимание! Опасни масла заливат пазара в Бургас и Несебър Ще промени ли Слънчев бряг облика си? Събарят бараките по главната алея на курорта! Багери нагазиха на плажа в Слънчев бряг. Унищожават ли се дюните? (СНИМКИ/ ВИДЕО) Статистика: В Бургаско вече има повече хотели, отколкото в областите София и Варна взети заедно Народното читалище "Месемврия 2015" в Несебър с нови начинания през есента Община Несебър и Ротари клуб-Несебър наградиха 12 деца-финалисти в конкурса „Аз обичам моя град“ Четирима състезатели от "Несебър 2000" са в топ 10 на националната ранглиста Юбилейното издание на „Есенни пасажи“ превърна Несебър в морска столица на забавата и рибните изкушения (СНИМКИ) Кметът на Несебър Николай Димитров подаде ръка на Ротари Клуб – заради децата на древния град Извънредно! Трагедия в Несебър! Млад мъж сложи край на живота си Съдът взе решение за ареста на заподозрения за стрелбата срещу Митьо Очите
Здравният министър за фалита на поморийската болница: Бургас е близо – на 20 км, но не е приятно
Здравният министър за фалита на поморийската болница: Бургас е близо – на 20 км, но не е приятно Николай Петров отново даде да се разбере, че държавата не смята да се меси, като подчерта, че лечебното заведение е общинско
Всичко в категорията
"Групата на Тачо" остава в ареста (допълнена) Само във Флагман.бг! Ето всички лица на разбитата от ГДБОП поморийска наркобанда Над 60 учени от 3 континента пристигат в Поморие за престижен научен форум Официално: Съдът разкри кои са арестантите от новата наркогрупа в Бургас и Поморие Събраха се близо 1000 подписа в защита на болницата в Поморие Прокуратурата за новата наркобанда в Поморие: Жестоко са малтретирали непълнолетни, за да станат дилъри Лаборатория „ЛИНА” подаде ръка на дома в село Бата, извърши безплатни профилактични изследвания Стартира подписка за запазване дейността на МБАЛ Поморие В Поморие мутрите се снишиха, жандармерия варди изхода за Слънчев бряг Лекари: Болницата в Поморие е пред фалит заради некадърността на управляващите - депутати и министри (ВИДЕО) За пример! Община Поморие с награда за иновации и добро управление
Морето завря от паламуд, парчето стигна до 900 г  (СНИМКИ)
Морето завря от паламуд, парчето стигна до 900 г (СНИМКИ) Рибарите спряха да мрънкат, навсякъде около Бургас се вият пушеци от печена на скара риба
Всичко в категорията
Пияния и Господ го пази? Уви, в Ахтопол снощи не беше така... ​Липсата на банков клон и пречиствателна станция спъват туризма в Ахтопол Сигнал до Флагман.бг! Царево ли е символът на шуробаджанакизма в Бургаска област? Царево пред бунт! Десетки чакат на опашка за дърва пред Общината, напрежението ескалира (ВИДЕО) Как еколозите от Корал са лапали цяло лято държавни пари, за да се охраняват сами Загиналият край Ахтопол сърфист излязъл в пика на бурята Депутатите от ГЕРБ Бургас: Осигурени са 8 млн за свлачища в Сарафово и Царево Пътят за Резово остава затворен, сапьори взривяват пясъчната коса? (ВИДЕО) Протестиращите нудисти: Плаж „Делфин“ трябва да е с еко статут (ВИДЕО) Емблемата на БСП в Царево Петко Арнаудов напусна Общинския съвет Петър Кънев изскочи с нестандартни мотиви за ремонт на път в Странджа - Нанков излезе с „глобално решение”
Режисьорът Мария Йосифова завладя жителите на Приморско с постановката „Божура“
Режисьорът Мария Йосифова завладя жителите на Приморско с постановката „Божура“ Запленен от постановката остана и кметът на д-р Димитър Германов, който с интерес проследи талантливата игра на актьорите

Всичко в категорията
Държавно ловно стопанство „Ропотамо” си е купило яхта - как ще коментирате, пита депутат Бургаският бизнесмен Радостин Дачев разрушава киното в Приморско. Ще издигне ли хотел? Факелно шествие за Деня на народните будители в Приморско Приморско с нова атракция под водата (СНИМКИ/ВИДЕО) Приморско показва добри практики по проект „Гласът на българските деца“ (ВИДЕО) Обвиненият в блудство Христо Радев категоричен: Трите ученички, които свидетелстват срещу мен, говорят лъжи! (ВИДЕО) В Община Приморско отбелязаха международния ден на възрастните хора БНР – Бургас отпразнува в Приморско петия си рожден ден Наглост! Бащата на опипаната Радостина ще съди школския директор за 1 лев Намериха заместник на задържания за блудство школски шеф в Ново Паничарево (ВИДЕО) Гласът на главния прокурор закопа школския директор Христо Радев, насилвал още три момичета
Преглеждат безплатно уязвимите групи в Малко Търново и Средец Ударни ремонти в Средец: Общината запретна ръкави за парите от спечеления европроект Младежи задигнаха Мерцедеса на бургазлия, опитаха да го скрият в Средецко Средец преодоля криза в транспорта, след като основният превозвач се оттегли Жена опита да вкара в затвора екстази и амфетамин, скри ги в маратонки Кметът на Средец Иван Жабов даде старт на амбициозен проект: Превръщат стара сграда на пъпа на града в еко център за деца И Средец си има наклонена кула, но това не е атракция (СНИМКИ) Кметът на Средец Иван Жабов: Опитваме се да променим града, но е много трудно да наваксаш пропуснатите десетилетия (ВИДЕО) Георги Христов пя пред пълен площад за празника на Средец (ВИДЕО) Стягат пътищата в Средецко за зимата, търсят фирма по подръжката Средец спечели европроект за 1,5 млн. лева, кметът Жабов получи поздрав от премиера (снимки)
Шефът на Митниците Георги Костов разкри пред Флагман.бг какво се случва на ГКПП Малко Търново Извънредно! МВР затвори ГКПП Малко Търново. Арестувани са митничарите? Само във Флагман.бг! Вижте феноменалната ограда на границата при странджанското Сливарово (СНИМКА) Преглеждат безплатно уязвимите групи в Малко Търново и Средец Николай Нанков разгневи кмета на Малко Търново: Странджа не е единственият регион с лоши пътища! Oтменят протеста край Малко Търново, шефът на АПИ Дончо Атанасов потушава странджанския бунт за лош път В Малко Търново излизат на протест, искат спешен ремонт на пътя за Царево Протест в Граматиково, затварят пътя за Турция (ВИДЕО) Кметът Илиян Янчев от епицентъра на бедствието: В Странджа продължава да вали, Велека е стряскащо пълноводна Антон Коджабашев за бедствието в Странджа: Тук е страшно, държавата нехае и никой не идва да помогне! Извънредно! Страшен порой в Малко Търново, кметът Илиян Янчев обяви бедствено положение (СНИМКИ)
Виждали ли сте този мъж, близките му го издирват? (СНИМКА)
Виждали ли сте този мъж, близките му го издирват? (СНИМКА) Облечен е със светлокафяво яке, черен анцуг и черна шапка
Всичко в категорията
Трагедията е огромна! Нуртен закарала малкия Мустафа да види баба си, тръгнала рано, за да избегне трафика
Трагедията е огромна! Нуртен закарала малкия Мустафа да види баба си, тръгнала рано, за да избегне трафика Руенското село Добра поляна днес потъна в траур, двойното погребение ще е този следобед

Всичко в категорията
Ужасна трагедия! Майка и син загинаха в зверска катастрофа край Руен Ето го свирепия Петър, размазал главата на Станчо с дървен кол Жестокият убиец Петър опита да се оправдае: Трябваше да се защитавам, Станчо е много по-едър от мен! Петър убил Станчо по жесток начин, грози го доживотен затвор Пробив за ГЕРБ в крепостта на ДПС, двойно увеличи гласовете си за две години 19-годишният Петър убил Станчо заради псувни, сам отишъл при кмета и се издал Първо във Флагман.бг! Кърваво убийство край Руен: Откриха труп на мъж с размазана глава Зрелищно меле! Мерцедес се заби в ТИР на пътя Бургас - Варна (СНИМКИ) Ето къде ще гласуват за нов кмет в руенското село Скалак Четирима кандидати в сблъсък да управляват айтоското село Чукарка, с. Скалак може да се похвали с нов кмет Ужасяващо! Откриха човешки череп край село Билка, където изчезна иманярят Васил Канев
Натрапчивите и платени травестити на Бургас ще полагат обществено полезен труд Интервю Всички интервюта Иван ИВАНОВ, Началник на Първо РУП-Бургас пред Флагман.бг: Натрапчивите и платени травестити на Бургас ще полагат обществено полезен труд
Ще докажем заедно с прокуратурата, че някои текстове от НК, считани за мъртви, могат и да са работещи

Глас отвътре Всички Флагман.БГ, Флагман.БГ Флагман.БГ Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско Мазния, Барбарона, Бургаския и др. известни крими герои се появяват около фигурата на помориеца


Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Наглост до безобразие! Тузарско ауди паркира на две инвалидни места пред Джъмбо (СНИМКИ) Меденруднишка селеяния: Бургазлия окупира паркомясто пред блока си, плаши съседи с бой Безумие! Наглец захвърли торба с винтоверт, ножица и метални предмети в бургаския ж.к.”Зорница”, потроши стъклото на автомобил На вниманието на Общината! Незаконно сметище в "Меден рудник" Сигнал до Флагман.бг! Царево ли е символът на шуробаджанакизма в Бургаска област?
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любовwww.karm-krag.com
Дневен хороскоп за 22.10.2017на Светлана Тилкова - Алена
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Успоредно с успехите ви са възможни и неочаквани обрати. По-добре не взимайте важни решения. Запазете спокойствие на работното място. Не спорете с колегите си. Избегнете противопоставянето им и отказът да ви помагат при необходимост. В професионален план успехът няма да ви изостави. Бъдете самокритични. Осъзнайте негативните си качества. Ще се наложи да разрешите възникналите проблеми на работното си място, които не са от днес, но не ви се занимаваше с тях. Отложете планираното делово пътуване, ако пречи на професионалните ви задължения и планове. Работата ви спори, въпреки че не сте във върховата си форма. Бъдете подготвени за неочаквани служебни проблеми. Още от сутринта сте агресивни при общуване с хората от деловото си обкръжение. Вашата самоувереност може да предизвика недоволството на колегите ви. Подхождайте разумно към проблемите си на работното място и търсете правилните решения, за разрешаването им, дори и да ви е трудно. Ще блеснете пред вашите колеги. Ще се справите както винаги отлично със задачите си, но не и ако сте решили да се правите на незаменими. Днес е във ваша полза да работите над бъдещите си планове, както и да обмислите нови възможности за работа. Не допускайте преумората да ви навреди, а вечерта си почивайте. Ще имате предложения за задгранични пътувания, свързани с разширяване на бизнеса ви. Очаквайте нови делови задгранични познанства. Пътувайте без притеснение. Срещнете се с хора, чрез които да обмислите отдавна планираното разширяване на дейността си, ако сте заети в сферата на частния бизнес. Професионалните ви задължения изискват пълната ви концентрация. Помислете за нови възможности за интелектуално обогатяване, ако усещате празнота в знанията си или сте решили да се изявявате в нова професионална сфера. Бъдете винаги в крак с новостите. Допълнителни знания ви носят полза. Материалните ви успехи са повод за клевети от страна на ваши неприятели. Не им обръщайте внимание! Амбицията ви дразни вашите колеги и е причина за обтегнатите ви отношения, въпреки че няма причина. Стремежът ви да сте водещи и вашата самоувереност са повод да се чувствате неразбрани, но в същото време тайничко ви се възхищават. Помислете за новите възможности за интелектуално обогатяване. Пред вас е успешен ден, в който можете да осъществите част от професионалните си планове. Работете уверени във възможностите си и не спорете с вашите колегите си. Не е изключено да сте разсеяни и бързо да забравите и да изоставите професионалните си задължения заради покана на делови обяд. Усамотете се, вместо да изпадате във властта на емоцията и да се карате с всичките си колеги заради неприятни срещи, на които сте длъжни да присъствате. Денят ви носи успех в деловите разговори. Въпреки проблемите имате възможност за успешно завършване на най-важните задачи, с които сте се натоварили. Няма да ви липсват негативни емоции на работното място. Ще се наложи да се справите с трудности, породени от ваши пропуски. Подхождайте разумно към възникващите проблеми. Работете спокойно, заредени с увереност в силите и възможностите си, въпреки че денят не ви носи успехите, на които се надявахте. Убедени сте в правотата си на вашето работно място. Ако сте достатъчно упорити ще имате успех в начинанията. Не позволявайте на емоцията да блокира работата и отношенията с вашите колеги, които са добронамерени към вас. На работното си място се справяте отлично.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип