×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Организатори на „Солар Съмър”: Слънчев бряг е царство на развлеченията, а не на тишината (ВИДЕО)


Организатори на „Солар Съмър”: Слънчев бряг е царство на развлеченията, а не на тишината (ВИДЕО)
За да няма напрежение, решихме да отложим „Солар Съмър”, каза Климент Йончев
Тема в развитие
Валери Симеонов праща тройна проверка на хотелите на Елена Иванова в Слънчев бряг Бойко Борисов за Валери Симеонов: Законът е за това да се изпълнява! (ВИДЕО) Спонтанната демонстрация в Слънчев бряг прерасна в сериозен протест, стотици затвориха булеварда (ВИДЕО) Хотелиери от Приморско молят Валери Симеонов за помощ, шумът гони туристи (ВИДЕО) 300 служители на нощните заведения излизат на протест в Слънчев бряг, страхуват се, че ще загубят работните си места Организатори на „Солар Съмър”: Слънчев бряг е царство на развлеченията, а не на тишината (ВИДЕО) Стефан Софиянски: Не ходя в Слънчев бряг, но не всички искат да им е тихо (ВИДЕО) 13 сдружения защитиха Валери Симеонов в борбата му за шумовия терор по морето Валери Симеонов отговори на Елена Иванова: Хотелът й е върху дюни, започваме проверка (ВИДЕО) Живко Табаков за акция „тишина” в Слънчев бряг: Не бих осъдил вицепремиера, трябва да има ред! Валери Симеонов с култов коментар за диджей Станчо: Законът е над всички, даже и над диджей... Славчо ли беше? (ВИДЕО) Валери Симеонов: С акциите създадохме ноу-хау и доказахме, че няма недосегаеми заведения на морето Слънчев бряг не е парти курорт! 90 % от хората в хотелите са семейства и само 10 % са младежи Валери Симеонов изригна: Не е само шумът, две поредни нощи конфискуваме оборота на "Оксижен" Държавата мачка бизнеса в Слънчев бряг, снощната акция е брутална! Лошо! Бедрум посрещна вицепремиера с „Оставка!” и „Довиждане!” (ВИДЕО) Проверките в Слънчев бряг продължават с пълна сила! Ето какво свърши тази нощ вицепремиерът Валери Симеонов Взривяващо! Вицепремиерът Валери Симеонов затвори "Оксижен" и арестува DJ-я
виж още
скрий
16 Август 2017, Сряда, 07:39 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Отложихме фестивала, за да намалим напрежението, тъй като може държавата да каже „Спри музиката“, каза Климент Йончев


Слънчев бряг винаги е бил свързан с партита. Оказа се обаче, че го рекламираме като царство на развлеченията, за да привлечем туристи от света, а в същия момент държавата иска да е дестинация за тих и спокоен туризъм. Това каза в „Тази сутрин“ по бТВ Климент Йончев, който бе представен като съорганизатор на отложения фестивал „Солар Съмър”.

Той уточни, че не е организатор, а отговаря за комуникацията за всички събития, свързани с фестивала.

„Не бе никак лесно да вземем решение да отложим фестивала, но след като видяхме какво се случи в събота вечер в Слънчев бряг, трябваше да направим нещо, защото има голямо напрежение, а липсва сигурност. Има опасност някой да влезе във всеки един момент и да спре музиката, а после да конфискува техниката“, заяви Йончев.

„Представихме си как трябва да обясним на световноизвестни изпълнителни, че на вратата може да почука държавата и да каже „Спри музиката“. След това си визуализирахме каква ще е реакцията на 4-5 хиляди души и за да няма напрежение, взехме решение фестивалът да не се провежда сега“, добавя Климент Йончев.

На въпроса дали може да се спи спокойно в Слънчев бряг по време на фестивала, той естествено не отговори. Аз не спя по време на тези събития, сподели Йончев.

Иван Дончев пък каза пред камерата на бТВ, че между и 3 и 8 хиляди меломани се събират на плажа по време на „Солар Съмър”. Музиката е в европейските норми, уверява той.

„Шумно е за публиката, която е на първия ред. Продължителността на фестивала е около месец. До 7 часа сутринта е купонът“, добавя Дончев. Ние нямаме нищо против проверките, а срещу това да се нахлува с въоръжени сили по време, когато едно заведение е пълно с туристи, каза още той.

„Залогът е голям, защото става въпрос за милиарди левове приход. Хората, които участват в тази битка, са общини, държава и бизнес, а отстрани е цялото българско общество. Шумът е голям проблем за хотелиерите. Диалогът е нарушен и това е причината фестивалът да не може да се състои“, коментира председателят на Комисията по туризъм в Бургас Живко Табаков.

Валери Симеонов олицетворява българската държава, показва, че има законност и как трябва да реагират институциите, добави той.


В категории: Несебър


21
Коментара по темата
21.
Kirko
20.08.2017 11:09:33
0
0
Ne mahaite narkomanite ot sunito. Kat sa idosam v nas palq kolata i hodq da gi dera ei tai vez prichina osobeno edin nejen injener s darta bavarka ot lazur.
20.
Топ курорт,не бърдак
17.08.2017 09:32:24
0
2
Слънчев Бряг с помоща на Симеонов отново ще се превърне в топ дестинация ,но за нормалните хора.Хора разберете по нищо не отстъпваме на чуждестранните курорти,нетрябва да оставим да ни пречупят,наркозависими,наркоразпространители ,моралнодеградирали хора,които искат да превърнат и превръщат това хубаво местенце във воняща клоака.
19.
rdggf
16.08.2017 17:11:09
2
2
Кой си ти бе сополанко, че да казваш какво царство е Слънчев бряг? Отменили били "фестивала". "Фестивалите" ви са уикендни оргии с децибели, които човешка физика няма как да издържи, ако не е дрогирана или най-малко спиртосана. "Слънчев бряг бил винаги свързван с партита." И къде го пише?! В конституцията може би? Или в божиите заповеди? Дрън-дрън.
18.
Светлозар
16.08.2017 15:54:24
1
2
Тоя с изцъкления поглед нещо е предозирал. 500 човека има по дискотеките,останалите 200 000 са дошли на почивка и искат като нормални хора да спат нощем.Събота спах в Несебър,а музиката се чува силно дразнещо чак там.Тези които са в Комплексите около Какао ,по тихо ще им е да легнат в края на пистата на летището в Сарафово.
17.
fozotsogsogspgxlhxphxphx
16.08.2017 13:20:50
0
2
СПОКОЙНО ....СЕЛСКИЯ МАСОН ОТ ВАРНЕНСКО СЕЛО ......ЩЕ ВИ ДОКАРА ЖЕЧКА СЛАНИНКОВА. ...А ША ДОЙДЕ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ С ВСИЧКИ ПАТРИОТИ В СЛЪНЧАКА С ПУТУРКИ И ФЕС И ЕВРЕЙСКИ ПЛИТЧИЦИ .....ХА ХА ХА. .....
16.
Backpullver
16.08.2017 12:52:00
7
5
21 век е.Разсмърдя се на на дърти социалистически осрани гъзове.
Бай Тошо си замина !!!
Ще траете !!! Наркомани ,Солари и всичко което не Ви е по вкуса.Животът не е концерт по желание.Млък Комунистически подлоги.Вървете в Северна Корея да ви е*** по команда
15.
царство
16.08.2017 12:05:42
2
5
Царството на наркоманите и проститутките
14.
kkkkk
16.08.2017 11:52:14
2
3
Пич, измести фестивала за януари месец пред парламента. Нека заедно с "патриоти" и цялата шано политическа класа да отпразнуваме евро председателството.
13.
na
16.08.2017 11:49:22
8
5
Контингента на скат тв вече заработва допълнителни премии с коментари из сайтовете в защита на "патриота" който стана за смях пред чужденците.
12.
Солар наркоман
16.08.2017 11:45:08
3
12
Не ви искаме в курорта,не и по начина по който се самозабравихте.Закрити дискотеки,тишина,спокойствие,следващия ход трябва да е премахването на гнусните павилиони които са вредни и,ако има воля за 3-4 сезона ще има много добри резултати.По-качествени туристи,повече обороти респективно повече печалба и повече данъци в хазната,а не да си играеме на СИК и ВИС да си правят каквото си искат с крадени пари и пари от дрога и незаконна дейност.
11.
Що е то Слънчев Бряг?
16.08.2017 11:34:06
5
16
Слънчев бряг е място за почивка!!! А почивката се отъждествява със спокойствие и сигурност. За какви развлечения говори тази поставена и алчна душица? Една шепа хора (излизащи два пъти в годината от селото в което са родени) си мислят, че са стъпили в Ibiza минавайки табелата на Слънчев бряг. Оборотите които генерират въпросните заведения, на фона на сериозния туризъм, са смешни. Голяма част от заетостта в региона винаги се е осланяла на Слънчев бряг. За пример ще ти дам - преди 10 години продължителността на сезона беше в порядъка на 7 месеца - месеци в които хората работят и изхранват семействата си. В момента сезона е в порядъка на 4 месеца, като основна причина за това е беззаконието в комплекса - мръсотия, магазини, барове, силна музика, бараки, селски мутри които глобяват туристите.......шибаните партите на шибаната Ялта, от които не може да спи целият залив. Връщам се отново на шепата селяци - ако някой си мисли, че е много важен за българската / местната икономика, идвайки в събота и неделя и хвърляйки една шепа пари в определени заведения, по-добре да не идва, не е нужен, напротив - вреди на българския туризъм. Слънчев бряг се превърна от място с потенциал да се развива целогодишен туризъм в кенефа на Европа.
10.
Не на открито
16.08.2017 11:19:30
2
25
Законът е ясен на открито след 12 не.Правете си фестивала на открито до 12 след 12 на закрита дискотека.Никой не е длъжен до 7 сутринта да не спи заради вас.
9.
toy
16.08.2017 10:56:49
0
26
ходи в софия си го направи фестивала да видим как един месец ще те траят всяка нощ музика на макс
8.
До Наркоманите от СОЛАР
16.08.2017 10:41:49
3
26
Ей мишки, слънчев бряг е КУРОРТЕН КОМПЛЕКС, а не наркоманско сборище. ОТИВАЙТЕ В НЯКОЯ МИНА НА 2-3 КИЛОМЕТРА ПОД ЗЕМЯТА, ДА СИ ПУСКАТЕ 100-ТЕ КИЛОВАТА МУЗИКА. НАРКОМАНИЗИРАНИ БОКЛУЦИ !!!!!!!!! 5000 човека оставят по 100 лева 20 дена за целия сезон. Сметката е 10млн лева. От тях печалбата е ...колкото, толкова. Я си направете сметка, колко пари оставят 500000 нормално почиващи туриста за 100 дена. Дори по 10 лева на ден, това прави 500 МЛН ЛЕВА. Искате ли наркомани или туристи ? Въпроса е риторичен, ШМАТКИ !
7.
Местен
16.08.2017 10:33:43
4
23
Ако е само долара и едно две партита добре... Ама ние цяло лято не може да спим! Марш наркомани гнусни! Музиката се чува на 30 км !!!!!!
6.
Ooooo
16.08.2017 10:25:14
1
14
Живко Табаков в събота щракаше пръсти в The 1 . Той изобщо не подкрепяше Валери Симеонов в действията му, поне така говореше той на хората в дискотеката,но понеже е страхлив сега завъртя задника на другата страна! Живко едно ще ти кажа,от теб мъж никога няма да стане ще си останеш завинаги П...А с големи букви !!!
5.
Ве
16.08.2017 10:21:56
0
13
Наркоман долен
4.
nk;llml
16.08.2017 10:20:38
0
4
Че кой говори за българи????
3.
Петър
16.08.2017 10:04:32
4
3
Интересното, е че Слънака беше недостъпен за Българи през цитирания период! За средна класа да не говорим пък в социализма! Намирисва на Индиго-2, което няма нищо общо с качеството на хотелите! И какъв алкохол и евтини дроги ми бръщолевиш в акция тишина?
2.
двььь
16.08.2017 09:57:41
3
28
Батеуту, "винаги", от "както се помня" и "традиционно", са понятия силно условни и обхващащи не повече от личният житейски хоризонт. Аз пък, помня Сл. Бряг от края на 80 те и началото на 90 те. когато туристите бяха предимно семейства от средната и горната половина на средната класа. Хотелите бяха 2 пъти по малко и курорта изглеждаше различно. Цялата работа е, че държавата запона да разбира безмислието на масовките които произвеждате. Участниците в тях са неплатежоспособни хора, консумацията им се ограничава във фалшив алкохол и евтини наркотици, което е много добре за мафията, но за държавата и за хората които искат да правят качествен туризъм, няма никакъв смисъл да същетсвуват идиотските ви фестивали. Преди да се родиш е имало и без вас и вашето "парти" ще изгрее слъчнцето, бачо....така е било и винаги ще бъде така....
Всчко добро!
1.
Петър
16.08.2017 09:33:17
0
19
Ако се имате за изрядни, спрете да говорите по медии, и заведете дело срещу своеволията на силов Министър.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Комплекс от десетки еднофамилни жилищни сгради ще се появи съвсем скоро на това място  Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Чернокосата участничка в любовното шоу имала корави връзки в БФС, родителите й били сред най-уважаваните в спортните среди Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Работодателите чакат над 5-6 хиляди души от Узбекистан, но обработката на документите се бави Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Броят на спипаните ментета удари 17-годишен рекорд Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Приоритет в следващите месеци ще е строителство на такива съоръжения и в жк „Възраждане”, предстоят обществени обсъждания за предвидените терени, каза арх. Тихомир Райчев Главчев поиска смяната и на земеделския министър Главчев поиска смяната и на земеделския министър Кирил Вътев не се справял със служебните задължения Атанас Славов с бонус за три млади нотариуски, преместил ги в София в последния си ден като министър Атанас Славов с бонус за три млади нотариуски, преместил ги в София в последния си ден като министър Депутатът от ПП-ДБ бламирал провеждането на дългоочакван конкурс за 52-ма нови нотариуси, подготвил прекратяването му в края на мандата си в МП Секира! Издаването на лична карта ще струва двойно повече Секира! Издаването на лична карта ще струва двойно повече Без повече безсрочни лични карти за хора над 70 г. Министърът отказал среща с отговорника за "Магнитски", изчезнал по време на атаката на Иран срещу Израел Министърът отказал среща с отговорника за "Магнитски", изчезнал по време на атаката на Иран срещу Израел Отишъл в Черна гора и си изключил роуминга, защото му бил твърде скъп Главчев с нова порция смени на заместник-министри Главчев с нова порция смени на заместник-министри Александър Йоловски става зам.-министър на електронното управление
Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Някои неща се случват в тялото ми и не успях да следвам графика, който исках, като не можеш - не можеш, споделя испанецът Почина тик ток сензация Почина тик ток сензация Тя докосна част от живота ви лично и част от живота ви чрез нейния огромен живот на друга платформа, каза майката на влиятелната знаменитост Джаки Коен Рот Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Ти си необикновена жена, каза й Алекс на сбогуване Той е причината Мара Отварачката да стане певица Той е причината Мара Отварачката да стане певица Признанието е от самата Мария  Журито го спъна за рекордна победа Журито го спъна за рекордна победа Зомбори пък отново направи страхотно изпълнение, като поп фурия DARA Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Според първоначалната информация от полицията общо 42 случая са регистрирани в Патра, Илия, Закинтос, Солун, Халкидики, Янина, Кардица, Лариса, островите Корфу, Родос и Крит Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Геополитическото обостряне допринася за тревожността на пазара, тъй като суровият петрол Brent регистрира най-голямото си покачване от месеци, надхвърляйки от 90 долара за барел Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Екстра Нина гневна на фолк елементи като Дебора 
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори