×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бойко Борисов за Валери Симеонов: Законът е за това да се изпълнява! (ВИДЕО)


Бойко Борисов за Валери Симеонов: Законът е за това да се изпълнява! (ВИДЕО)
Валери Симеонов действа, за да се изпълнява законът, смята Бойко Борисов
Тема в развитие
Валери Симеонов праща тройна проверка на хотелите на Елена Иванова в Слънчев бряг Бойко Борисов за Валери Симеонов: Законът е за това да се изпълнява! (ВИДЕО) Спонтанната демонстрация в Слънчев бряг прерасна в сериозен протест, стотици затвориха булеварда (ВИДЕО) Хотелиери от Приморско молят Валери Симеонов за помощ, шумът гони туристи (ВИДЕО) 300 служители на нощните заведения излизат на протест в Слънчев бряг, страхуват се, че ще загубят работните си места Организатори на „Солар Съмър”: Слънчев бряг е царство на развлеченията, а не на тишината (ВИДЕО) Стефан Софиянски: Не ходя в Слънчев бряг, но не всички искат да им е тихо (ВИДЕО) 13 сдружения защитиха Валери Симеонов в борбата му за шумовия терор по морето Валери Симеонов отговори на Елена Иванова: Хотелът й е върху дюни, започваме проверка (ВИДЕО) Живко Табаков за акция „тишина” в Слънчев бряг: Не бих осъдил вицепремиера, трябва да има ред! Валери Симеонов с култов коментар за диджей Станчо: Законът е над всички, даже и над диджей... Славчо ли беше? (ВИДЕО) Валери Симеонов: С акциите създадохме ноу-хау и доказахме, че няма недосегаеми заведения на морето Слънчев бряг не е парти курорт! 90 % от хората в хотелите са семейства и само 10 % са младежи Валери Симеонов изригна: Не е само шумът, две поредни нощи конфискуваме оборота на "Оксижен" Държавата мачка бизнеса в Слънчев бряг, снощната акция е брутална! Лошо! Бедрум посрещна вицепремиера с „Оставка!” и „Довиждане!” (ВИДЕО) Проверките в Слънчев бряг продължават с пълна сила! Ето какво свърши тази нощ вицепремиерът Валери Симеонов Взривяващо! Вицепремиерът Валери Симеонов затвори "Оксижен" и арестува DJ-я
виж още
скрий
17 Август 2017, Четвъртък, 10:58 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Г-н Симеонов действа според правомощията на закона, обяви премиерът

Валери Симеонов действа според закона. Това обяви премиерът Бойко Борисов. По този начин той отговори на възгласите на стотиците протестиращи служители от Слънчев бряг вчера, които проглъсиха курорта с призива: "Бойко, спри Валери!".

Борисов заяви, че само преди час е говорил с вицепремиера Валери Сименонов за акциите в Слънчев бряг.

"Законът е такъв, че не позволява да има шум след 23 часа. Ако това е дебат, трябва да се пренесе в парламента и да се смени или не законът. В същото време законът е за това, да се изпълнява. Симеонов действа с правомощията на закона. Някои заведения имат по 10 и по 20 нарушения", обяви Борисов.

Той уточни, че ако някой е против законите за шума, трябва да се обърне към парламента и там да се проведе дебат. Ако е нужно за бизнеса да се промени законодателството, но да се спазва, а не да се търсят начини да се заобикаля.

Премиерът Бойко Борисов е на инспекция на ремонта, който започна преди седмица на пътя Пловдив – Асеновград. Поканата към министър-председателя за проверка на участъка е от регионалния министър Николай Нанков, който също ще инспектира работата по съоръжението.


Бойко Борисов с бизнесмена Юлиян Инджов(в средата) и регионалният министър Николай Нанков(вляво). Зад тях е кметът на Пловдив Иван Тотев

11-километровият участък се ремонтира за близо 25 милиона лева. Пътят трябва да бъде готов в края на следващата година, като се очаква да бъде с габаритите на магистрала – 2 активни ленти и една аварийна.

Строителството ще се извърша поетапно, така че по време на ремонта движението да не се спира.
Борисов остана доволен от видяното и обясни, че ще има общо 6 ленти, което ще улесни много бизнеса в района. По думите му именно инфраструктурата помага за развитие на бизнеса.

"Задължително ще се направи възела с летището, защото Пловдив много се развива. Ще си има четири платна, две локални и ще улесни всички", обяви премиерът.

Борисов съобщи, че се е чул по телефона с човека, заплашил го в интернет - Васил Коцев, и каза, че той първо му се е извинил.

"Това е демокрация. Който иска, каквото иска да си пише. Разбрахме се ведро и с добро". Премиерът обясни, че му се е обадил, защото искал да го пита защо иска да му отреже главата.

"Питах го и стана ясно, че нито той има някакви лоши чувства към мен, нито аз към него. Но е кофти това, което се пише по социалните мрежи. Не е приятно да четат близките ти, и деца четат, и роднини. Смяхме се на телефона и той ще го потвърди. А и не е толкова лесно да ми отреже главата, няма да се дам така лесно. Но пък и полицаите някой път се престарават и им се карах", заяви Борисов.








13
Коментара
13
Коментара по темата
13.
С други думи
18.08.2017 14:32:07
0
0
Разиграва ни се сценка с доброто и лошото ченге.
12.
гяур
17.08.2017 16:56:51
0
1
пак няма да изкарат мандата и как щее виновен валката на ти го пращаш такова смучене на кръвта на бг народа нее имало по време на турската империя и просто нямате бъдеще крадете колкото се може по бързо че наближават избори
11.
жвякяцкязкязкязкявкявкя
17.08.2017 15:28:51
1
5
СТЪПИШ ЛИ В ЛАЙНА НА ЛАЙНО СТАВАШ / КИМ ЧЕН НИКОЛОВ / ....АПРОПО.....МОЛЯ БОКО СУДЖУКА ДА ВЪРНЕ ОТКРАДНАТИТЕ 2 МИЛИАРДА ЕВРА СЪХРАНЯВАНИ В БАНКАТА НА ЕМИРА НА КАТАР. ....АПРОПО КОГА ЩЕ ПРОВЕРЯВАТЕ У ВАРНА ....ИЛИ ТАМ НА ЗЛАТНИТЕ ЩЕ ХОДИТЕ. ...ЗИМАТА В СНЕГА. ....ХА ХА ХА ...СТРАХЛИВИ СПАЗВАЩИ ЗАКОНА ЧИФУТЧЕТА. .....
10.
Бичето
17.08.2017 13:31:53
1
2
ХАхах тоя бизнес мен ще каиш кол в гъза са му ръгнали
9.
H
17.08.2017 13:19:00
2
3
Валери време е да прекараме закон за огнено
Оръжие да дадем право на всеки със образование и класа да има оръжие със което да може да се защитава от роми и престъпници.
Като в Швейцария.
Тогава хората ще си имат страха и уважението.
Може и по политици да го използват.
Да видим тогава дали ще може Путлера да ни мачка.
8.
....
17.08.2017 13:13:53
1
3
Che ot koga vze da ima ZAKONI che i da se izpalnqvat
7.
До 4
17.08.2017 13:12:46
0
4
Прав си Иване Законът е над всеки и над всичко и трябва да се спазва а не да се прилага на кой как му се иска.
6.
Ф
17.08.2017 13:03:56
2
5
Валери почнете да давате пари на счетоводители които изпяват нередности във данъците сметките и начинанията на бизнесите които обслужват.
Термина се казва whistleblowing.
Нека младите счетоводите да почнат да изпяват
нередностите които тяхните босове причиняват.
5.
давай ВАЛЕРИ НАРОДА Е С ТЕБ
17.08.2017 12:58:18
6
8
Валери е ГЕРОЙ и МУТРИТЕ ЩЕ СМАЧКА ТОЙ
4.
Иван Дерелиев
17.08.2017 12:55:38
7
10
Валери като бута, рита бабички на границата и тогава ли спазва закона?
3.
С
17.08.2017 12:46:52
4
12
Валери, браво за действията.
След това започни със по големите риби
дето клатят държавата като Първа Инвестиционна
която краде такси от гражданите за теглене на пари.
Също пристанището на Лукойл да се изнесе извън залива защото замърсява със пияна и отпадъци.
Също Лукойл не е плащал данъци.
След това почнете със закона за сградите и красотата във Бургас където една тераса не си отива със друга и където всеки кърпи и маца на поразия.
2.
Толерантен
17.08.2017 12:46:08
0
8
Да ви и тъпаните, айде кажете как най-слабата оферта спечели северния плаж в Бургас, като изпълнявате закона. Мутрата краде като за последно, усеща края.
1.
Георги
17.08.2017 12:36:41
1
6
Валери му е стъпил на врата на Бойко, а?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване на рекламата на хазарт ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване на рекламата на хазарт Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено На откритата сцена в града на 28.04.2024 г. 10:00 часа ще се проведе конкурс на лазарски групи и песни Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден По време на почивните дни и дните на официалните празници от 1 до 6 май включително ще бъдат осигурени дежурни инспектори във всички ОДБХ Полиграф уличи подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Полиграф уличи подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Калин Стайков и Величко Тачев са уличени в лъжа от детектора  Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Ертен Анисова стана зам.-председател на групата за сметка на Хатидже Георгиева Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Санкционират шофьорите и за таблет зад волана, колоездачи и тротинетки ще слизат на зебрата Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова На 25 април се навършват 62 години от рождението на слънчевото момиче на Бургас Мъж отиде да регистрира колата си с 2,3 промила алкохол в кръвта Мъж отиде да регистрира колата си с 2,3 промила алкохол в кръвта Нямал и шофьорска книжка Иван Капитана помете жена на паркинг в Пловдив, дрегерът отчел 3.31 промила алкохол Иван Капитана помете жена на паркинг в Пловдив, дрегерът отчел 3.31 промила алкохол Пострадалата е в болница с множество травми, а известният рокер отказал да даде кръв за химичен анализ Велико Минков настоява да отглежда сина си, а Габриела да бъде лишена от родителски права Велико Минков настоява да отглежда сина си, а Габриела да бъде лишена от родителски права  В момента момчето е при родителите на Пейо Пеев, които не са биологични баба и дядо, каза бившият депутат
Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори