Слънчев бряг не е парти курорт! 90 % от хората в хотелите са семейства и само 10 % са младежи


Слънчев бряг не е парти курорт! 90 % от хората в хотелите са семейства и само 10 % са младежи
Дискотека "Мания" е обезшумена, но е празна, а външните барове са превърнати в дискотеки, недоумява хотелиерът
13 Август 2017, Неделя
Автор: Иван КОЛЕВ

5-6 хил. тийнейджъри са из дискотеките и са достатъчни, за да създадат този неприятен имидж

Вредят или помагат на туристическия бизнес проверките срещу шумовото замърсяване на Слънчев бряг?

Флагман.бг продължава дискусията по темата с Христо Чапкънов, управител на хотел „Гларус”, човек с над 20-годишен опит в туристическия бранш.(ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)


-Г-н Чапкънов, вредят ли подобни проверки като снощната на имиджа на Слънчев бряг, който все пак се оформи като парти курорт?

-Да започнем разговора със следното уточнение. Слънчев бряг не е парти курорт! 90 % от посетителите в хотелите са семейства, а едва 10 % са младежи. Това показва статистиката. Естествено, че шумът, когато минава нормални граници след 24 часа и хората няма как да почиват, защото все пак са дошли заради това в Слънчев бряг, вреди и то съществено.

- Каква е статистиката, на която се позовавате – за 10-те процента млади туристи в курортите? Честно казано, изглеждат много, ама много повече.

-Това са неофициални данни, които хотелиерите сме коментирали помежду си. Обобщаваме си информацията на базата на гостите в хотелите ни. Ние много добре си знаем какъв е процентът на младежите. В Слънчев бряг те са концентрирани основно в западната зона, извън този район почти няма младежи. Под 10 % са! Казвам ви го, защото съм анализирал данните и управлявам три хотела в централната част. Много добре знам какви са ни гостите. И това не е от тази година, а от много отдавна. Проблемът е друг – че всички хора се прибират вечер в хотелите, а след 22-23 часа излизат само младежите. Може и да са 10 %, но на базата на общия брой посетители, изглеждат внушително. Тези млади хора тогава излизат по улиците и всички журналисти виждат само тях.

-Разбихте един мит – че Слънчев бряг е парти курорт!

-Това е парти курорт в главите на някои хора! Обяснявам ви каква е реалната ситуация. Елата сега и вижте какви са гостите в хотелите, погледнете хората по ресторантите, алеите, плажа. В момента съм на басейна на един от хотелите, в него има 240 човека и е пълно с деца. Те няма сами да са дошли - тук са тук с родителите си. При 300-400 хил.души в момента, нормално е да има 5-6 хил.тийнейджъри и младежи, които да са в дискотеките. Те са достатъчни, за да ги напълнят нощните клубове и създадат този имидж.

-Г-жа Елена Иванова разви интересна тема: че богатството на Слънчев бряг е в това, че съчетава и дневен и нощен живот, но съвместими ли са двете на едно място?

-По принцип са съвместими, но ако всяко едно заведение е обезшумено и не създава излишен дискомфорт на тези около него, естествено, че няма да има никакъв проблем. Проблемът е следният: Дискотека „Мания”, примерно ви казвам, е обезшумена и е празна, а всеки един бар се превръща в дискотека. Те са открити и шумът се носи навсякъде. Оттам идва целият този проблем. Богатството на Слънчев бряг наистина е в неговото многообразие, но именно в него всеки трябва така да извършва своята дейност, за да не вреди на другия.

-Трябва ли проверките да се извършват по този начин? Снощи вицепремиерът Валери Симеонов инспектира няколко заведения, изглеждаше много зрелищно…

-Приветствам г-н Симеонов за смелостта му да тръгне и да разреши този проблем. Чест му прави, че е единственият човек от толкова години, който се е наел да се занимава с разрешаването на този проблем.

-Но мненията в обществото изглеждат разнопосочни. Хората сякаш са разделели дали трябва, или не трябва да се правят проверки.

-Имайте предвид, че до момента проверки не са провени и заради това сме на такова положение. Когато е анархия е лошо, когато започва да се вкарва ред – пак е лошо! Това е така, защото има различни интереси и когато е засегнат някой, той гледа са се защити. Ние самите трябва да решим какъв туризъм трябва да развиваме. Лично аз съм на мнение, че не трябва да разчитаме толкова на тийдейнжърите, защото те идват за много кратък период от време и са много малък брой хора – нищожен процент на фона на останалите ни гости.

-Според вас какво трябва да се направи – да се обезшумят дискотеките ли?

-Трябва да вземем примера от държавите с развит морски туризъм. Да се види как е там и как тук. Тогава да говорим за нормалност и потенциал. Това предлагам. Нищо повече.

-Удачно ли е да сравняваме Слънчев бряг с Ница или Ибиза?

-С което и място да се сравняваме навсякъде има ред. Каквото и да си говорим там има правила, които се спазват. Никой не е против шумните заведения. Няма нищо лошо да работят, но да спазват правилата, както го правят техните колеги в големите европейски курорти. 

В категории: Несебър


23
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
23.
Cirkajii
15.08.2017 10:57:58
0
0
Ne bil parti kurort otrepka
22.
кюстендил
15.08.2017 08:54:58
2
1
браво бай валери,давай само така напред,иначе не става.
21.
Петър
14.08.2017 07:23:43
2
11
Баровете превърнати в дискотеки може и да работят без шумоизолация, но те не работят след 12! Дори и да работят, това не е причина да "затвориш" заведение, най-малкото защото, има ли съставени актове за нарушаване на обществения ред? Няма! Има ли оплаквания, не става ясно! Другото, което е, Бедрум е се намира на самата плажна ивица! Там освен от станцията на МС, не виждам кой ще се оплаче? А новопостроените хотелчета, които са незаконно построенни, нямат правно основание, за което говори господина! Да, шумоизолация, но когато съборите незаконното строителство! Да, ред ще има, когато Държавата го спазва, а не го използва да рекетира, да краде и да убива!
10 % на 500 000, никак не са малко! Като си тръгнал да смяташ, сметни тези 10 % младежи колко пари оставят, сметни и 10 % трета възраст?! Можеш, но няма да го кажеш нали? Колкото до семействата, от това което съм наблюдавал, родителите си пазят децата! А, да държиш сметка на на 20-25 годишни дето са се напили, или предрусали?! Ако ще "затваряте" бизнеси, то го правете по Законов път, нарича се укриване на доходи!! Но, това не става с показни акции, на които му се надървя ануса на Министъра! Министъре, Вие не сте такъв за да предизвиквате хората по дискотеките, а ако се имате за някъв мачо, то скоро ще бъдете обикновен гражданин, който ще се чуди дека да се дяна!
20.
Ибон
14.08.2017 01:27:10
4
9
Какъв хотелиер си ти. , г-н Никой? Колко лева собствени си инвестирал? Най - много 2,50 лв.
Ти кашляш само когато господаря ти каже, че може. Много си добър в целуването на арменски задник. Така с повечко старание далеч ще стигнеш. Може и да ти се изсерат в ахрянската устичка!
Ти разбираш от туризъм, колкото Валери Симеонов разбира. Но ще си много подходящ за ибрикчия в щаба му.
19.
AZ
13.08.2017 22:47:29
10
1
Това е истината и Чапкънов застава срещу ,,шефката" браво
18.
Сервитьора
13.08.2017 20:59:46
10
0
Що оставяте някои началници в полицията гладни нали за това са драпали??? Толкова време една смислена проверка нямаше . Страх голям!!!!!!!!
17.
Несъгласен с въвеждането на ред
13.08.2017 20:46:34
8
0
Продължаването на Мутренския модел ще прогони нормалните туристи. Но тъй като природата не търпи празноти, там ще се настанят скакалците-циганите. И тогава след сезона, олеле какъв късмет, колко много жица и арматура. До 5 години ще решат проблем с който немощната държава не успя за 25 години.
16.
Минев
13.08.2017 19:20:17
10
1
Поздравления за позицията и смелостта. На всички ни е ясно това, както и че Ангелкова е пристанала на концесионерите и думичка не обелва.
15.
Leko taka
13.08.2017 17:50:33
4
2
Maloumnici povecheto hotelieri sa skliuchili adski neizgonni oferti s tretostepenni tur operatori za da mogat da si zapalvat legovata baza na 100% alchni gazove tiq chehi polqci belgiici sa skasani mishoci shte go usetite sledvashtiq sezon
14.
Не
13.08.2017 16:15:58
22
5
Не, нямам очаквания елементарни хора да осъзнаят причините за проблемите в Сл. бряг! Затова е важно да се сложи РЕД! Иначе губим! Тук ще идват хора от най- ниско ниво,които ще си позволяват да ритат, крещят, да се напиват до оливане...и туризмът ни загива, приходите-също!
13.
Backpullver
13.08.2017 15:43:36
5
25
Христо Чапкънов е смешен.Момче за всичко.Преди беше лопата на хотел "Искър". Кожата по Веждите му се лющи.Незнам лишеи ли какво е.
Толкова е ограничена тая лоена топка ,че незнам интервюто с него какво трябва да значи
12.
Тео
13.08.2017 15:37:51
8
9
Автора на статията е Иван Колев -Неграмотния
11.
Ди 10
13.08.2017 15:23:54
8
14
10 аман пък от такива като тебе, дето все чалгата им е виновна.
В Сл. Бряг специално повечето чалга дискотеки са затворено т.е шума не се чува навън. Кат тръгнеш по алеята на кубан обаче не е така. Там всичко е отворено и гирултията идва от всякъде, апък бозави скандинавски келешчета се чекнат и наливат...
Тъй че, проблема пък е най-малко в чалгата. Другаде е...ама как да знаеш...
10.
Няма....
13.08.2017 15:11:11
29
0
Няма спасение от чалга- поколението, тъпи,нагли, агресивни, само те са важни! Няма значение дали пречат на някой, те са в центъра...! Огромни дупки във възпитанието, липса на образование, недоразвити , първични мозъци, наркотици, психопроблемни хора......!!!!!!!!
9.
3333
13.08.2017 14:52:17
20
1
До Хахасчо ... Вземи прочети нещо различна от плейлиста на радио Веселина и току си разбрал, кой е Христо Чапкънов ..
8.
Аре бегайте от слънчака муфлони грозни
13.08.2017 14:51:48
24
1
Селските педали от провицията да духат супата, като идвате на море ще спазвате закона , смешковци смотани. Никой не е длъжен да ви слуша високата музика тарикати селски, курви и наркомани ,аре бегайте да берете слънчогледа на село , семкаджии сплескани....
7.
до 1 ТЪПИЯ ТРОЛ"СТАТИСТИКА
13.08.2017 14:48:10
22
0
ХАХАХА ПРОСТО Е БЕ ТЪПАНАР –НА ВЕЧЕР В ДИСКОТЕКИТЕ Я ИМА 1000 ЧОВЕКА Я НЯМА А КОЛКО СА ПОЧИВАЩИТЕ 20000х ХАХАХА –МУТРА ОЛИГОФРЕН НО ПО ВАЖНОТО Е ЧЕ ЕДНИ МУТРИ НАРУШАВАТ ЗАКОНИТЕ В СОБСТВЕН ИНТЕРЕС/ЗА ПАРИ/ЛИШАВАИКИ
ОТ ЗАКОННИ ПРАВА ПОЧИВАЩИТЕ-ХАХАХА ВДЯВАШ ЛИ БЕ ТЪПАНАР
6.
aa
13.08.2017 14:42:28
30
1
Айде стига с тия висаджийски и сикаджийски дискотеки. Да спазват закона ако не им отърва довиждане. ..
5.
Lao v gaza
13.08.2017 14:27:59
1
4
Izgoni i kitaiskite migranti barabar s turskite
4.
Сисо
13.08.2017 14:24:52
6
20
Ами бай хуй-телиер,те през деня младите спят защото са дошли да се забавляват нощем.Курорта такива като теб го направиха такъв,така че я млъквай мивкар.
3.
ЙЗГЙГЙЦГЙБТЪБТЪБТ
13.08.2017 14:24:03
5
2
ПО ЛИЦАТА ИМ ЩЕ ГИ РАЗЛИЧАВАТЕ......ПО МИРИСА ИМ ЩЕ ГИ ОТЛИЧАВАТЕ. ..... / ЛАО ДЗЪ /
2.
Burg
13.08.2017 14:20:11
6
5
Ne zn kolko procenta sa mladejite v sl brqg no moga da kaja sas sigurnost tova koeto znam tai kato tuk se spomena ibiza v ispaniq kazvam vednaga zashtoto sam bil tam nqkolko pati sachtata ludnica shum I bezredici e vecherta po diskotekite kakto v sl brqg prosto tova e dneshnata deistvitelnost po povecheto morski kurorti izkluchenie sa kurortite v musolmanskite strani tunis turciq I tn
1.
Ха ха ха
13.08.2017 14:19:22
9
22
Може ли някой да ми каже #КОЙ# е тоя Световно Неизвестен хотелиер,че да се изказва от името на Хотелиерите.И има статистика а Не някой казал нещо на другият.


Тема в развитие
» Спонтанната демонстрация в Слънчев бряг прерасна в сериозен протест, стотици затвориха булеварда (ВИДЕО) » Хотелиери от Приморско молят Валери Симеонов за помощ, шумът гони туристи (ВИДЕО) » 300 служители на нощните заведения излизат на протест в Слънчев бряг, страхуват се, че ще загубят работните си места » Организатори на „Солар Съмър”: Слънчев бряг е царство на развлеченията, а не на тишината (ВИДЕО) » Стефан Софиянски: Не ходя в Слънчев бряг, но не всички искат да им е тихо (ВИДЕО) » 13 сдружения защитиха Валери Симеонов в борбата му за шумовия терор по морето » Валери Симеонов отговори на Елена Иванова: Хотелът й е върху дюни, започваме проверка (ВИДЕО) » Живко Табаков за акция „тишина” в Слънчев бряг: Не бих осъдил вицепремиера, трябва да има ред! » Валери Симеонов с култов коментар за диджей Станчо: Законът е над всички, даже и над диджей... Славчо ли беше? (ВИДЕО) » Валери Симеонов: С акциите създадохме ноу-хау и доказахме, че няма недосегаеми заведения на морето » Слънчев бряг не е парти курорт! 90 % от хората в хотелите са семейства и само 10 % са младежи » Валери Симеонов изригна: Не е само шумът, две поредни нощи конфискуваме оборота на "Оксижен" » Държавата мачка бизнеса в Слънчев бряг, снощната акция е брутална! » Лошо! Бедрум посрещна вицепремиера с „Оставка!” и „Довиждане!” (ВИДЕО) » Проверките в Слънчев бряг продължават с пълна сила! Ето какво свърши тази нощ вицепремиерът Валери Симеонов » Взривяващо! Вицепремиерът Валери Симеонов затвори "Оксижен" и арестува DJ-я
Виж всички Скрий повечето
Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Крими
Меденруднишка селеяния: Бургазлия окупира паркомясто пред блока си, плаши съседи с бой Безумие! Наглец захвърли торба с винтоверт, ножица и метални предмети в бургаския ж.к.”Зорница”, потроши стъклото на автомобил На вниманието на Общината! Незаконно сметище в "Меден рудник" Сигнал до Флагман.бг! Царево ли е символът на шуробаджанакизма в Бургаска област? Сигнал до Флагман.бг: Защо тези работници са без каски? Ако видите този мъж на магистралата, не спирайте! Ще се опита да ви излъже! Внимание! Опасни дървета застрашават стотици бургазлии на едно от най-оживените места в града (СНИМКИ) След алармата на Флагман.бг! Виваком се извини на бургазлията Тодор Нейчев за капана с договорите, обеща да му върне парите На вниманието на ГДБОП! Родна красавица се радикализира, зове за смърт на всички българи Възрастна бургазлийка е в неизвестност! Виждали ли сте я? Сигнал до Флагман.бг! Вижте на какво изглежда градинката до Хепи в ж.к."Лазур"
Извънредно! Два трупа след кърваво меле с ножове в селска дискотека!
Извънредно! Два трупа след кърваво меле с ножове в селска дискотека! Двама души са наръгани смъртоносно и са починали на място


Всичко в категорията
Гнусни подробности за секс скандала в родния футбол! Теодора: Събличах се пред него, заплашваше ме и по телефона (ВИДЕО) Ужасяващо! Училище за сираци кара децата да проститурат с клиенти-педофили Извънредно! Пожар евакуира цял блок в центъра на Бургас Велик комбинатор продаде чужда земя на бивш министър Линч: Очевидци пребиха жестоко шофьор, който удари бременна жена Полицейската обсада в Мюнхен даде резултат, има задържан за касапницата в центъра на града Жесток въргал! Над 100 фена на Левски и ЦСКА се млатиха на булевард (СНИМКИ) Кошмар в сърцето на Мюнхен! Въоръжен нападна минувачи с хладно оръжие, цялата полиция е по петите му Избягали от български затвор апаши готвели страшен удар в Лисабон, часове преди това обаче... Кифлата Альона, която уби петима пешеходци, реве в съда, не я пуснаха под гаранция (ВИДЕО) Зоофил облада кобила, а после разбра, че е заснет от камера - последва нещо смразяващо!
Потъва ли делото срещу групата на Божо Кравата – въззивният съд потвърди процесуалните нарушения Нови разкрития за наркобандата на Тачо и Гетови, вижте какви количества дрога са открили спецполицаите Близки на митничарите: Някой подхвърил $20, няма за какво да ги пипнат "Групата на Тачо" остава в ареста (допълнена) Само във Флагман.бг! Бекира стана свидетел на прокуратурата, изпя нарко ОПГ-то Само във Флагман.бг! Ето всички лица на разбитата от ГДБОП поморийска наркобанда Официално: Съдът разкри кои са арестантите от новата наркогрупа в Бургас и Поморие Освободиха предсрочно от затвора Ивайло Зартов ВСС отряза Районен съд Бургас за увеличение на щата Пробив! Прокуратурата погна лекари за съмнителна съдебна експертиза, подписали я на коляно преди заседанието Съдебната палата ври! Минира ли се процесът срещу Пламен Дишков?
Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско
Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско Мазния, Барбарона, Бургаския и др. известни крими герои се появяват около фигурата на помориеца


Всичко в категорията
Касапинът Божидар живее като холивудска звезда, вменяем ли е? Преценете сами (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Италиански мастършеф измами десетки в Бургас и избяга от България Мега скандал: Вижте как се „изпари” цяло наказателно дело от кървава касапница в Бургас Само във Флагман.бг! Страховит бос лъсна в схема на Цар Плъх за контрабанда в Бургаския затвор Шефът на БАБХ-Бургас д-р Георги Митев: Шокиран съм от ареста на моите служители в Несебър Полицаи блъснали елен, одрали го в РПУ-то и го изяли на банкет Сотир Цацаров прати прокурори на Каваци да разследват дали Митко Каратиста тормози Баневи Идеалният подсъдим: малоумният „Борисов 2“ и „Борисов 3“ от година готвят закон за спиране на скандалните „бонуси" за облекло в КРС Шеф на регулатор е получил над 61 хиляди лева „бонус“ - представително облекло за 9 години (факсимилета) Перата уж беден, а кара скъп Мерцедес. 72-годишната му майка е бизнесдама
Прекалените тренировки са вредни за мъжете
Прекалените тренировки са вредни за мъжете При надхвърляне на седем часа тренировки седмично, рискът от натрупването на плаки в артериите се увеличава с 86 процента


Всичко в категорията
Брутално! Майка малтретира собственото си дете, новият й мъж-полицай я закриля (ВИДЕО) Тъжна вест! Почина обичана родна певицата Айтос потъна в траур след смъртта на Панайот: Вместо бебешки плач, дървен ковчег и черен кръст Трагедията е жестока! Загиналият айтозлия станал баща преди седмица (СНИМКИ +18) Самотен баща се бори за болния си син, социалните му го отнели (ВИДЕО) Трагична история! Отчаяна съпруга показа какво направиха енергийните напитки с мъжа и живота ѝ (СНИМКИ +18) Ужас в Доминикана: Богата туристка се пусна топлес в Пунта Кана, намериха я обезглавена (СНИМКИ/ВИДЕО 18+) Сърцераздирателено: Майка откри отвлечената си 13-годишна дъщеря в сайт за проститутки, но след като си я прибира стана още по-лошо Шампионка по борба, изоставена от своите родители, намери сестра си (ВИДЕО) Мъката е безгранична! Погребаха с военни почести и в херметизиран ковчег трагично загиналия редник Тошев Българин загуби дома си след инсулт и живее в колата си (ВИДЕО)
Астролог: Не се поддавайте на емоциите и не бягайте от отговорности
Астролог: Не се поддавайте на емоциите и не бягайте от отговорности Избягвайте да пишете писма в този ден, както и да се занимавате с хазартни игри, съветва Ивелина Пенчева
Всичко в категорията
Как един италиански архитект оформи визията на Бургас
Как един италиански архитект оформи визията на Бургас Обликът на Бургас до голяма степен се дължи на любовта на един италианеца Рикардо Тоскани към България

Всичко в категорията
Хора в неравностойно положение играят баскетбол на колички в Бургас
Хора в неравностойно положение играят баскетбол на колички в Бургас Този спорт е част от параолимпийската програма, като игрите се провеждат на всеки четири години


Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Приморско
Хора в неравностойно положение играят баскетбол на колички в Бургас
Хора в неравностойно положение играят баскетбол на колички в Бургас Този спорт е част от параолимпийската програма, като игрите се провеждат на всеки четири години


Всичко в категорията
Бургазлийка пострада при верижното меле на входа на града Извънредно! Касапница на входа на Бургас: Няколко коли се размазаха във верижно меле (СНИМКИ/ОБНОВЕНА) МВР няма пари за ботуши на смелите бургаски пожарникари, надеждата им е Общинският съвет Внимание, бургазлии! Свидетелите на Йехова пак се активизираха, налазиха възлови места в града (СНИМКА) Жесток скандал в центъра на Бургас, откараха окървавена жена в болница (СНИМКИ) Ето какво ще се случи с Грамофона на морския бул. "Богориди" Вижте уникалната яхта на българската милионерка Ружа Игнатова, акостира на Морска гара в Бургас (СНИМКА) Внимание! Опасни масла заливат пазара в Бургас и Несебър Хитове на Едит Пиаф, Жо Дасен и Дийн Марин в бургаската опера тази вечер Хора в неравностойно положение играят баскетбол на колички в Бургас Спешно! Търсят кръводарители в помощ на бургазлийка
Клубът на БСП в „Меден рудник” празнува 10 г. от откриването си Цигани ловят системно пойни птици в бургаския жк „Меден рудник”, продават ги на черно за жълти стотинки На вниманието на Общината! Незаконно сметище в "Меден рудник" Млечната кухня в Бургас – морският пример за шуробаджанащината у нас От УМБАЛ-Бургас съобщиха подробности за състоянието на блъснатия колоездач край жк "Меден рудник" Ето защо Меден рудник ще си остане гето Бум на дрогираните шофьори в жк „Меден рудник”, Димитър подкара Сеата си на пико и канабис В жк „Меден рудник” издирват стопаните на тази котка, познавате ли ги? Пожар бушува в ромската махала на бургаския жк. "Меден рудник" (СНИМКИ) Разрешиха огромен проблем на бургаския ж.к.”Меден рудник”, новата забавачница поема 120 деца (ВИДЕО) Откриват супермодерна детска градина в бургаския жк. "Меден рудник" (СНИМКИ)
Айтос потъна в траур след смъртта на Панайот: Вместо бебешки плач, дървен ковчег и черен кръст
Айтос потъна в траур след смъртта на Панайот: Вместо бебешки плач, дървен ковчег и черен кръст Трагедията е огромна не само за близките му, но за целия град, нямаше шанса да се радва на бебето си, ридаят айтозлии

Всичко в категорията
След 6 години опити ДПС превзе айтоското село Чукарка Има ли напрежение в с. Чукарка, вижте актуална информация от горещата точка ГЕРБ и ДПС мерят сили в битката за айтоското село Чукарка „Братя по оръжие” атакуват немски бункер край айтоското село Съдиево (СНИМКИ) Българското европредседателство влезе в дневния ред на айтоските дванадесетокласници Пробив за ГЕРБ в крепостта на ДПС, двойно увеличи гласовете си за две години Две цигански фамилии се млатиха за млада булка в Айтос, пратиха девойчето в болница Тежка катастрофа край Айтос, два Голфа се помляха, по чудо няма жертви Трагедия! Момиченцето с бебе в ръце, пометено от джигит край Айтос, издъхна в реанимация Айтоската структура на ДПС влезе в парламента, искат оставката на знаков човек от ГЕРБ (снимки) Гастарбайтер в Кипър изгоря в схемата на Гринго, но се мъчи да отърве любовника на Софка Маринова с трик за нов разпит (СНИМКИ)
Внимание! Опасни масла заливат пазара в Бургас и Несебър Ще промени ли Слънчев бряг облика си? Събарят бараките по главната алея на курорта! Багери нагазиха на плажа в Слънчев бряг. Унищожават ли се дюните? (СНИМКИ/ ВИДЕО) Статистика: В Бургаско вече има повече хотели, отколкото в областите София и Варна взети заедно Народното читалище "Месемврия 2015" в Несебър с нови начинания през есента Община Несебър и Ротари клуб-Несебър наградиха 12 деца-финалисти в конкурса „Аз обичам моя град“ Четирима състезатели от "Несебър 2000" са в топ 10 на националната ранглиста Юбилейното издание на „Есенни пасажи“ превърна Несебър в морска столица на забавата и рибните изкушения (СНИМКИ) Кметът на Несебър Николай Димитров подаде ръка на Ротари Клуб – заради децата на древния град Извънредно! Трагедия в Несебър! Млад мъж сложи край на живота си Съдът взе решение за ареста на заподозрения за стрелбата срещу Митьо Очите
Здравният министър за фалита на поморийската болница: Бургас е близо – на 20 км, но не е приятно
Здравният министър за фалита на поморийската болница: Бургас е близо – на 20 км, но не е приятно Николай Петров отново даде да се разбере, че държавата не смята да се меси, като подчерта, че лечебното заведение е общинско
Всичко в категорията
"Групата на Тачо" остава в ареста (допълнена) Само във Флагман.бг! Ето всички лица на разбитата от ГДБОП поморийска наркобанда Над 60 учени от 3 континента пристигат в Поморие за престижен научен форум Официално: Съдът разкри кои са арестантите от новата наркогрупа в Бургас и Поморие Събраха се близо 1000 подписа в защита на болницата в Поморие Прокуратурата за новата наркобанда в Поморие: Жестоко са малтретирали непълнолетни, за да станат дилъри Лаборатория „ЛИНА” подаде ръка на дома в село Бата, извърши безплатни профилактични изследвания Стартира подписка за запазване дейността на МБАЛ Поморие В Поморие мутрите се снишиха, жандармерия варди изхода за Слънчев бряг Лекари: Болницата в Поморие е пред фалит заради некадърността на управляващите - депутати и министри (ВИДЕО) За пример! Община Поморие с награда за иновации и добро управление
Морето завря от паламуд, парчето стигна до 900 г  (СНИМКИ)
Морето завря от паламуд, парчето стигна до 900 г (СНИМКИ) Рибарите спряха да мрънкат, навсякъде около Бургас се вият пушеци от печена на скара риба
Всичко в категорията
Пияния и Господ го пази? Уви, в Ахтопол снощи не беше така... ​Липсата на банков клон и пречиствателна станция спъват туризма в Ахтопол Сигнал до Флагман.бг! Царево ли е символът на шуробаджанакизма в Бургаска област? Царево пред бунт! Десетки чакат на опашка за дърва пред Общината, напрежението ескалира (ВИДЕО) Как еколозите от Корал са лапали цяло лято държавни пари, за да се охраняват сами Загиналият край Ахтопол сърфист излязъл в пика на бурята Депутатите от ГЕРБ Бургас: Осигурени са 8 млн за свлачища в Сарафово и Царево Пътят за Резово остава затворен, сапьори взривяват пясъчната коса? (ВИДЕО) Протестиращите нудисти: Плаж „Делфин“ трябва да е с еко статут (ВИДЕО) Емблемата на БСП в Царево Петко Арнаудов напусна Общинския съвет Петър Кънев изскочи с нестандартни мотиви за ремонт на път в Странджа - Нанков излезе с „глобално решение”
Режисьорът Мария Йосифова завладя жителите на Приморско с постановката „Божура“
Режисьорът Мария Йосифова завладя жителите на Приморско с постановката „Божура“ Запленен от постановката остана и кметът на д-р Димитър Германов, който с интерес проследи талантливата игра на актьорите

Всичко в категорията
Държавно ловно стопанство „Ропотамо” си е купило яхта - как ще коментирате, пита депутат Бургаският бизнесмен Радостин Дачев разрушава киното в Приморско. Ще издигне ли хотел? Факелно шествие за Деня на народните будители в Приморско Приморско с нова атракция под водата (СНИМКИ/ВИДЕО) Приморско показва добри практики по проект „Гласът на българските деца“ (ВИДЕО) Обвиненият в блудство Христо Радев категоричен: Трите ученички, които свидетелстват срещу мен, говорят лъжи! (ВИДЕО) В Община Приморско отбелязаха международния ден на възрастните хора БНР – Бургас отпразнува в Приморско петия си рожден ден Наглост! Бащата на опипаната Радостина ще съди школския директор за 1 лев Намериха заместник на задържания за блудство школски шеф в Ново Паничарево (ВИДЕО) Гласът на главния прокурор закопа школския директор Христо Радев, насилвал още три момичета
Преглеждат безплатно уязвимите групи в Малко Търново и Средец Ударни ремонти в Средец: Общината запретна ръкави за парите от спечеления европроект Младежи задигнаха Мерцедеса на бургазлия, опитаха да го скрият в Средецко Средец преодоля криза в транспорта, след като основният превозвач се оттегли Жена опита да вкара в затвора екстази и амфетамин, скри ги в маратонки Кметът на Средец Иван Жабов даде старт на амбициозен проект: Превръщат стара сграда на пъпа на града в еко център за деца И Средец си има наклонена кула, но това не е атракция (СНИМКИ) Кметът на Средец Иван Жабов: Опитваме се да променим града, но е много трудно да наваксаш пропуснатите десетилетия (ВИДЕО) Георги Христов пя пред пълен площад за празника на Средец (ВИДЕО) Стягат пътищата в Средецко за зимата, търсят фирма по подръжката Средец спечели европроект за 1,5 млн. лева, кметът Жабов получи поздрав от премиера (снимки)
Шефът на Митниците Георги Костов разкри пред Флагман.бг какво се случва на ГКПП Малко Търново Извънредно! МВР затвори ГКПП Малко Търново. Арестувани са митничарите? Само във Флагман.бг! Вижте феноменалната ограда на границата при странджанското Сливарово (СНИМКА) Преглеждат безплатно уязвимите групи в Малко Търново и Средец Николай Нанков разгневи кмета на Малко Търново: Странджа не е единственият регион с лоши пътища! Oтменят протеста край Малко Търново, шефът на АПИ Дончо Атанасов потушава странджанския бунт за лош път В Малко Търново излизат на протест, искат спешен ремонт на пътя за Царево Протест в Граматиково, затварят пътя за Турция (ВИДЕО) Кметът Илиян Янчев от епицентъра на бедствието: В Странджа продължава да вали, Велека е стряскащо пълноводна Антон Коджабашев за бедствието в Странджа: Тук е страшно, държавата нехае и никой не идва да помогне! Извънредно! Страшен порой в Малко Търново, кметът Илиян Янчев обяви бедствено положение (СНИМКИ)
Виждали ли сте този мъж, близките му го издирват? (СНИМКА)
Виждали ли сте този мъж, близките му го издирват? (СНИМКА) Облечен е със светлокафяво яке, черен анцуг и черна шапка
Всичко в категорията
Трагедията е огромна! Нуртен закарала малкия Мустафа да види баба си, тръгнала рано, за да избегне трафика
Трагедията е огромна! Нуртен закарала малкия Мустафа да види баба си, тръгнала рано, за да избегне трафика Руенското село Добра поляна днес потъна в траур, двойното погребение ще е този следобед

Всичко в категорията
Ужасна трагедия! Майка и син загинаха в зверска катастрофа край Руен Ето го свирепия Петър, размазал главата на Станчо с дървен кол Жестокият убиец Петър опита да се оправдае: Трябваше да се защитавам, Станчо е много по-едър от мен! Петър убил Станчо по жесток начин, грози го доживотен затвор Пробив за ГЕРБ в крепостта на ДПС, двойно увеличи гласовете си за две години 19-годишният Петър убил Станчо заради псувни, сам отишъл при кмета и се издал Първо във Флагман.бг! Кърваво убийство край Руен: Откриха труп на мъж с размазана глава Зрелищно меле! Мерцедес се заби в ТИР на пътя Бургас - Варна (СНИМКИ) Ето къде ще гласуват за нов кмет в руенското село Скалак Четирима кандидати в сблъсък да управляват айтоското село Чукарка, с. Скалак може да се похвали с нов кмет Ужасяващо! Откриха човешки череп край село Билка, където изчезна иманярят Васил Канев
Натрапчивите и платени травестити на Бургас ще полагат обществено полезен труд Интервю Всички интервюта Иван ИВАНОВ, Началник на Първо РУП-Бургас пред Флагман.бг: Натрапчивите и платени травестити на Бургас ще полагат обществено полезен труд
Ще докажем заедно с прокуратурата, че някои текстове от НК, считани за мъртви, могат и да са работещи

Глас отвътре Всички Флагман.БГ, Флагман.БГ Флагман.БГ Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско Мазния, Барбарона, Бургаския и др. известни крими герои се появяват около фигурата на помориеца


Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Наглост до безобразие! Тузарско ауди паркира на две инвалидни места пред Джъмбо (СНИМКИ) Меденруднишка селеяния: Бургазлия окупира паркомясто пред блока си, плаши съседи с бой Безумие! Наглец захвърли торба с винтоверт, ножица и метални предмети в бургаския ж.к.”Зорница”, потроши стъклото на автомобил На вниманието на Общината! Незаконно сметище в "Меден рудник" Сигнал до Флагман.бг! Царево ли е символът на шуробаджанакизма в Бургаска област?
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любовwww.karm-krag.com
Дневен хороскоп за 22.10.2017на Светлана Тилкова - Алена
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Успоредно с успехите ви са възможни и неочаквани обрати. По-добре не взимайте важни решения. Запазете спокойствие на работното място. Не спорете с колегите си. Избегнете противопоставянето им и отказът да ви помагат при необходимост. В професионален план успехът няма да ви изостави. Бъдете самокритични. Осъзнайте негативните си качества. Ще се наложи да разрешите възникналите проблеми на работното си място, които не са от днес, но не ви се занимаваше с тях. Отложете планираното делово пътуване, ако пречи на професионалните ви задължения и планове. Работата ви спори, въпреки че не сте във върховата си форма. Бъдете подготвени за неочаквани служебни проблеми. Още от сутринта сте агресивни при общуване с хората от деловото си обкръжение. Вашата самоувереност може да предизвика недоволството на колегите ви. Подхождайте разумно към проблемите си на работното място и търсете правилните решения, за разрешаването им, дори и да ви е трудно. Ще блеснете пред вашите колеги. Ще се справите както винаги отлично със задачите си, но не и ако сте решили да се правите на незаменими. Днес е във ваша полза да работите над бъдещите си планове, както и да обмислите нови възможности за работа. Не допускайте преумората да ви навреди, а вечерта си почивайте. Ще имате предложения за задгранични пътувания, свързани с разширяване на бизнеса ви. Очаквайте нови делови задгранични познанства. Пътувайте без притеснение. Срещнете се с хора, чрез които да обмислите отдавна планираното разширяване на дейността си, ако сте заети в сферата на частния бизнес. Професионалните ви задължения изискват пълната ви концентрация. Помислете за нови възможности за интелектуално обогатяване, ако усещате празнота в знанията си или сте решили да се изявявате в нова професионална сфера. Бъдете винаги в крак с новостите. Допълнителни знания ви носят полза. Материалните ви успехи са повод за клевети от страна на ваши неприятели. Не им обръщайте внимание! Амбицията ви дразни вашите колеги и е причина за обтегнатите ви отношения, въпреки че няма причина. Стремежът ви да сте водещи и вашата самоувереност са повод да се чувствате неразбрани, но в същото време тайничко ви се възхищават. Помислете за новите възможности за интелектуално обогатяване. Пред вас е успешен ден, в който можете да осъществите част от професионалните си планове. Работете уверени във възможностите си и не спорете с вашите колегите си. Не е изключено да сте разсеяни и бързо да забравите и да изоставите професионалните си задължения заради покана на делови обяд. Усамотете се, вместо да изпадате във властта на емоцията и да се карате с всичките си колеги заради неприятни срещи, на които сте длъжни да присъствате. Денят ви носи успех в деловите разговори. Въпреки проблемите имате възможност за успешно завършване на най-важните задачи, с които сте се натоварили. Няма да ви липсват негативни емоции на работното място. Ще се наложи да се справите с трудности, породени от ваши пропуски. Подхождайте разумно към възникващите проблеми. Работете спокойно, заредени с увереност в силите и възможностите си, въпреки че денят не ви носи успехите, на които се надявахте. Убедени сте в правотата си на вашето работно място. Ако сте достатъчно упорити ще имате успех в начинанията. Не позволявайте на емоцията да блокира работата и отношенията с вашите колеги, които са добронамерени към вас. На работното си място се справяте отлично.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип