×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Хотелиери от Приморско молят Валери Симеонов за помощ, шумът гони туристи (ВИДЕО)


Хотелиери от Приморско молят Валери Симеонов за помощ, шумът гони туристи (ВИДЕО)
В продължение на 6-7 часа децибелите са над нормата и всички трябва да търпим, защото няма закон, според който шумът да е в нормите, каза хотелиерът Галина Тончева
Тема в развитие
Валери Симеонов праща тройна проверка на хотелите на Елена Иванова в Слънчев бряг Бойко Борисов за Валери Симеонов: Законът е за това да се изпълнява! (ВИДЕО) Спонтанната демонстрация в Слънчев бряг прерасна в сериозен протест, стотици затвориха булеварда (ВИДЕО) Хотелиери от Приморско молят Валери Симеонов за помощ, шумът гони туристи (ВИДЕО) 300 служители на нощните заведения излизат на протест в Слънчев бряг, страхуват се, че ще загубят работните си места Организатори на „Солар Съмър”: Слънчев бряг е царство на развлеченията, а не на тишината (ВИДЕО) Стефан Софиянски: Не ходя в Слънчев бряг, но не всички искат да им е тихо (ВИДЕО) 13 сдружения защитиха Валери Симеонов в борбата му за шумовия терор по морето Валери Симеонов отговори на Елена Иванова: Хотелът й е върху дюни, започваме проверка (ВИДЕО) Живко Табаков за акция „тишина” в Слънчев бряг: Не бих осъдил вицепремиера, трябва да има ред! Валери Симеонов с култов коментар за диджей Станчо: Законът е над всички, даже и над диджей... Славчо ли беше? (ВИДЕО) Валери Симеонов: С акциите създадохме ноу-хау и доказахме, че няма недосегаеми заведения на морето Слънчев бряг не е парти курорт! 90 % от хората в хотелите са семейства и само 10 % са младежи Валери Симеонов изригна: Не е само шумът, две поредни нощи конфискуваме оборота на "Оксижен" Държавата мачка бизнеса в Слънчев бряг, снощната акция е брутална! Лошо! Бедрум посрещна вицепремиера с „Оставка!” и „Довиждане!” (ВИДЕО) Проверките в Слънчев бряг продължават с пълна сила! Ето какво свърши тази нощ вицепремиерът Валери Симеонов Взривяващо! Вицепремиерът Валери Симеонов затвори "Оксижен" и арестува DJ-я
виж още
скрий
16 Август 2017, Сряда, 10:38 ч.

Собственици на ресторанти споделят, че ако не бъдат намалени високите децибели в шумните заведения, ще фалират

Хотелиери от Приморско молят вицепремиера Валери Симеонов акциите срещу шума да не са само в Слънчев бряг, защото вече пета година са подложени на шумов терор. Заради високата музика в някои от култовите заведения в града клиентите им бягат.
Хотелиерите неведнъж са се оплаквали пред институциите, но когато дойдат проверяващите и съставят акт на въпросното заведение, два дни по-късно музиката е още по-силна. Затова те са внесли жалба при Симеонов, съобщава БНТ.
Собственици на ресторанти и хотели споделят, че заради шума всяка година губят клиенти и ако шумовата агресия продължи, ще фалират.
Заведение със статут на кафене след 20 часа става дискотека и тормози клиентите на близките хотели.
В продължение на 6-7 часа децибелите са над нормата и всички ресторанти, хотели, магазини трябва да търпим, защото няма закон, според който шумът да е в нормите, каза пред камерата на националната телевизия хотелиерът Галина Тончева.
Собствениците на италианска пицария казват, че клиентите им отказват поръчки и си тръгват заради силната музика, която звучи от съседното заведение.
Туристите влизат и казват, че е много хубаво, но не могат да издържат шума, заяви управителят Славка Тапчийска.
Хотелиерите умоляват проблемът с високите децибели да бъде решен и туристите да прекарат ваканцията си у нас на спокойствие.


В категории: Приморско


12
Коментара по темата
12.
.......
01.08.2018 20:19:20
0
0
Закони и наредби има, няма кой да следи дали се спазват и да налага полагащи се глоби. В район с три спортни и детски площадки,се играе футбол с минимум 3 топки в градинките и се крещи от сутринта до късно вечерта пред погледа на родителите. Наредби ли трябват за толерантност към живеещите, работещите и боледуващите. Къде са институциите. Ако всички отидем на санаториум няма да има кой да пълни джобове на тези които се мислят за по-големи умници.
11.
Гихора
20.08.2017 15:11:48
0
3
По мое време заведенията бяха на месните , сега всички заведения са на свъртяни ,затова ви правят на маймуни , и пак си избирайте когото трябва
10.
Къде е тоз хотел? Дайте го насам!
18.08.2017 13:37:11
4
2
Дай да го видим тоз хотел! Може пък да изглежда по-добре от насрания й гъз.
9.
Хотелиерка ли била?!
18.08.2017 13:34:28
2
3
Таз ако е хотелиерка, аз ставам трамвай. Боядисала си къщата с вар и вика, вижте ме, имам хотел.
8.
таа на снимката
17.08.2017 17:33:58
1
5
квай таа курва ве , ко се оплаква
7.
Military
16.08.2017 19:02:21
3
5
Валери,не с полиция,а с военни трябва да се движиш,те не са корумпирани!!!! Цяла "Атия"чака някой да ги поведе....само военните ще оправят нещата!!!!
6.
НЕУК
16.08.2017 14:28:14
1
9
Законите ги има.И за за шума след 23.30 и за глобите ,и за затваряне на заведения след трето нарушение и закон за изискване на издаване на разрешение за работа след 23.30 но при сертификат за шумоизолация , а не открити дискотеки.ЗАКОНИ ИМА НЯМА КОЙ ДА КОНТРОЛИРА!!!!ДАНО ИМАТ И ДРУГИ ВОЛЯТА НА СИМЕОНОВ.НА ЮГ ОТ БУРГАС ВИ ЧАКАТ>ВРЕМЕ Е !!!!!!!!!!
5.
янко томов
16.08.2017 13:58:00
0
3
Разкарах се с кучката Лора из кръчмите и тя ме попита. Защо нащите туристи имат мургав тен. Казах й, че те са ходили на едно друго море и там са почернели, а тук идват да избелеят.
4.
Иван
16.08.2017 11:45:38
0
5
И през Поморие да мине.... всяка вечер от махалата страшна музика кънти....
3.
Юрий Гагарин
16.08.2017 11:18:08
0
3
От Луната също звъняли на Валерката...
2.
bat zoro pan4arski
16.08.2017 08:40:40
1
3
Няма угодия. Хем равенство между половете, хем мъжа гледал ....
1.
Бесен
16.08.2017 08:35:03
1
14
Абеее мутри долни слънцета, митьовци, прасета, папагали и т.н. не разбрахте ли, че на хората вече им писна от вас.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия
Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори