×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман.бг! Министерски съвет днес дава Северния плаж в Бургас за 20 години на изненадваща фирма


Само във Флагман.бг! Министерски съвет днес дава Северния плаж в Бургас за 20 години на изненадваща фирма
Йордан Хаджихристев, бизнесмен от Смолян е почти сигурният нов концесионер на Северния плаж в Бургас
Тема в развитие
Само във Флагман.бг! Наемателят на Северния плаж в Бургас склони, сваля цените за 2 шезлонга и чадър на 12 лв. Дилемата пред новия стопанин на плажа в Бургас: Да събори ли заведение за 1 млн.лева Министър Николина Ангелкова в битка за намаляване на цените на чадърите на Северния плаж в Бургас Доволна съм, че плажът „Бургас – север” ще има стопанин, надявам се догодина да има концесионер Победителят в търга за Северния плаж на Бургас плати наема от 720 000 лева – договорът влиза в сила веднага Стана ясно кой спечели търга за наем на Северния плаж в Бургас Сериозна битка за наема на „Бургас-Север”, 8 фирми посягат към атрактивната плажна ивица Тежки проблеми преди сезона в Бургас! Северният плаж без спасители, няма кой да изчисти ивицата Тръгна нов търг за Северния плаж в Бургас, плажните капани работят на ръба на закона Изненадваща развръзка! Атанас Атанасов се размина с концесията на Северния плаж в Бургас, ивицата премина към Областна управа Интригата се заплете! Постъпи нова жалба срещу Северния плаж в Бургас Само във Флагман.бг! Близка фирма до Атанас Атанасов на път да поеме концесията на Северния плаж в Бургас?(ОБНОВЕНА) Концесията за Северния плаж в Бургас тръгва до дни Изненадваща развръзка! Северният плаж в Бургас с нов концесионер още този сезон Северният плаж в Бургас остава без концесионер за лято 2017, жалба на анонимна компания постави сезона под въпрос Само във Флагман.бг! Отрязаха анонимната варненска компания, която искаше да саботира сезона в Бургас Само във Флагман.бг! Ето кои са новите концесионери на топ плажовете в Бургаско Извънредно! Ето ги концесионерите на шест от най-атрактивните плажни ивици в Бургаска област Ето как Министерството на туризма отстрани кандидат-концесионер, предложил нула лева за чадър и шезлонг, с невероятен мотив За плажните концесии на Ангелкова и витаминът ПИ по Светите земи Какво ще стане, ако Северният плаж на Бургас е без стопанин през лято 2017 Българската туристическа камара с призив към Томислав Дончев: Процедурите за плажовете да са прозрачни Защо Бойко Борисов назначава комисиите за концесии на плажовете и има ли в тях хора от службите Процедурите за концесии на плажовете изглеждат нечистоплътни и предрешени Жестоката битка за Северния плаж в Бургас започна подло! Жалба праща концесията при служебния кабинет на Румен Радев Само във Флагман.бг! Отварят офертите за концесията на Северния плаж, новият стопанин ясен до края на седмицата Само във Флагман.бг! Искате Северния плаж в Бургас? Извадете по 1 млн.лв. на година! Наемателят на Северния плаж в Бургас дължи 190 хил.лв., затова ипотекирахме имоти на г-н Атанасов
виж още
скрий
09 Август 2017, Сряда, 10:30 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

„Палм инвест” ЕООД от Смолян поема концесията на най-големия бургаски плаж

Изненадваща и непозната за Бургас фирма е на път да поеме концесията на Северния плаж в Бургас, научи Флагман.бг от изключително достоверен източник. 

На започналото преди минути заседание на Министерски съвет ще бъде разгледано предложението за предоставяне на ивицата за 20 години на „Палм инвест” ЕООД от Смолян. Предложението е под №14 в дневния ред на МС.

Компанията е спечелила търга на Министерството на туризма, получила е най-висока оценка за комплексното си предложение – инвестиции, цена на шезлонг и чадър, както годишна наемна цена. Тя е с двоен резултат над останалите.

На второ място в процедурата е „Крам инс” ЕООД, трети са „Уотърсайд” ЕООД. Последната фирма е свързана с бившия наемател на плажа Атанас Атанасов.

Палм инвест” ЕООД е регистрирана в Смолян през 2016 година. Фирмата е еднолична собственост на 37-годишния Йордан Тодоров Хаджихристев. Справка на Флагман.бг показа, че Хаджихристев участва в няколко фирми, опериращи в сферата на строителството, хотелиерството и други. Хаджихристев се занимава с йога, поддържа активна гражданска позиция и често се появява в смолянските медии.

В процедурата участваха шест фирми, а концесията постоянно бе забавяна заради жалби(ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ). Това наложи плажната ивица да бъде отдадена под наем, докато се избере концесионер, за да се обезпечи сезонът. Процедурата бе спечелена от "Съмър инвест" ЕООД, която има 5-годишен договор, но той ще бъде анулиран, след като бъде подписана концесията с "Палм инвест".

Според източници на Флагман.бг "Съмър инвест" и "Палм инвест" имат много общо, макар и по документи да нямат допирни точки.



В категории: Бизнес


14
Коментара
14
Коментара по темата
14.
Do12
09.08.2017 12:50:31
0
13
Най-голямата мутра усеща края и гледа каквото може да завлече. Също като правителстовото на тройната коалиция. Сценария е един и в ущърб на народа, важното е комунистите,турците и пребоядисаните комунисти -герб да откраднат повече от България!
13.
Българин
09.08.2017 12:42:46
0
9
Както винаги печели "Далавера" ООД
12.
Толерантен
09.08.2017 12:37:08
0
16
Логото на гербаджии: :"Правим се на разсеяни, ако не ни хванат крадем!" Пребоядисани комунисти!
герб-дпс-бсп крадливата напаст на България!
11.
....
09.08.2017 12:27:26
0
13
Докато маджо и файрмена управляват България....така ще бъде...
10.
Haha
09.08.2017 12:09:46
1
3
БАТЕ ЧИКИ Е НАЙ-ДОБРИЯ
9.
Спас
09.08.2017 11:57:16
0
15
КОРУПЦИЯ ! Нагла пред очите на всички ! Хайде сега да видим какво ще реши Министерски съвет ! Познайте !
8.
Чалга
09.08.2017 11:48:54
3
14
Сега очаквайте и зимна Астория и чалгата няма да има край. И после да не се чудите защо българките забременяват от мангали!
Кой ходи в чалга клубовите? Селяните, мутрите, циганите и турците.
7.
Бургас
09.08.2017 11:40:50
9
19
При Атанасов плажа беше най-добър, даже перфектен, заради миризливите схеми на властта за пореден път страдат хората
6.
смях
09.08.2017 11:15:27
0
17
голяма схема,нали уж за 700хил лв го дадоха ама сега за 140хил.лв
5.
zle
09.08.2017 11:14:17
0
25
после ми кажете че не живеем отново в 90-те,маргините държат всички плажове,маджо и бойко цялата държава.
4.
ОПГ"ГРОБ"
09.08.2017 10:58:20
0
27
Не важно от къде е фирмата, важно е да е наше момче- мутричка и да се отчита редовно в партийната Тиква-касичка. Не ни топлят тия 650хил.лв за бюджета като няма 50 процента за нас.
3.
Бургас
09.08.2017 10:55:34
0
30
Спрете с тези концесии , съсипахте цялото крайбрежие на страната, на хората им писна да ги рекитират лятото , то не беше за паркинг ,чадъри и шезлонги по 20 - 30 лв , по заведенията цени космически - хигиена никаква, пясъка мръсен и той не се чисти , миризми всякакви ... никакъв контрол на институции
2.
Мутренски неволи
09.08.2017 10:44:50
0
23
Маргините си взеха плаж за 20г. 140хил лв.такса на година стещу 1млн лева печалба,пак на годишна база.Добра далавера.
1.
Брех
09.08.2017 10:41:45
0
18
И аз ще го взема Северният плаж за 140 хиляди лева под наем на година няма проблеми.Даже и 160 хиляди ще дам.Жах мама му голяма схема браво.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него 6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него Интелигентните жени са привлечени от мъже, които имат ясни цели и се стремят да ги постигнат с упоритост и решителност Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Текат анкети с граждани за това къде и как да се построят такива съоръжения, особено в жк „Възраждане”, каза Пламен Димитров, управител на ОП "Транспорт" Това са най-добрите кулинари сред зодиите Това са най-добрите кулинари сред зодиите Ето кои са те  Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Вижте рецептата 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия Ако усетим, че чувството на хармония и баланс е изчезнало от дома ни, трябва да вземем мерки Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Според доклади става дума за организирана схема Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Минаването с прахосмукачка и кърпа за прах съвсем не изчерпва битката с мръсотията и бактериите у дома Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Ha втopo мяcтo в нeгaтивнaтa cтaтиcтиĸa ce нapeждaт Финaнcoви зacтpaxoвaтeлни дeйнocти Лили Иванова хвърли око на ресторант „Кралско село“, превръща го в културен център Saloon Li Лили Иванова хвърли око на ресторант „Кралско село“, превръща го в културен център Saloon Li Фондацията на певицата е изпратила искане до зам.-кмета на Бургас да вземе апетитния терен в Морската градина под наем за 10 години Кредитът за ремонт гълта 17 бона лихва Кредитът за ремонт гълта 17 бона лихва Преобразяваме гарсониерата с 35 000 лв.
Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115% ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран Причината е атаката с дронове срещу Израел Потопът ли започна? Дубай е под водата Потопът ли започна? Дубай е под водата Стотици пътници са блокирани на летището в емирството заради пороите Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти  Полицията разгони протестиращи Джо Байдън бил умствено пригоден за президент Джо Байдън бил умствено пригоден за президент  Президентът няма никакви увреждания, заяви главният прокурор на САЩ Мерик Гарланд  пред подкомисията по бюджета Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар  Милиардерът предупредил Володимир Зеленски, че опитът да си върне Крим ще доведе до масова смърт Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори