

- Домати, краставици, зеле, лук.
- Да ги варя, или да ги пека?
- Копай!

- Как е главоболието, от което се оплаквахте?
- Замина за няколко дни у майка й.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Въпреки че е просто ястие, правилното му приготвяне изисква известна доза чувствителност
Пoдхoдящo е кaктo зa делничен oбяд, тaкa и зa специaлни пoвoди
Винаги, когато я приготвям, вкъщи ухае на уют, а спомените от детството нахлуват
Не е нужно да сте професионален готвач, за да приготвите тази вкусотия
Пригответе ги за обяд или вечеря
Стават невероятни, много по-вкусни и здравословни
Този ароматен и сочен сладкиш се приготвя от „напоени“ кори за баница и портокали и е с много по-приятен и освежаващ вкус от класическата гръцка баклава
Ресторантьорските тайни са разкрити
Разкриха каква е тайната за перфектния омлет
Независимо дали ги поднасяте сладки или солени, те със сигурност ще се превърнат в нов любимец на трапезата ви