

- Стига бе Митко, 37.2 градуса са само!

- Тате, сватбата ми е утре!
- Именмо! Точно това имам предвид!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
И всеки ден да ядете, няма да ви омръзне
Гарантираме ви, че веднъж опитате ли това изкушение за сетивата, ще се влюбите в него
Опитайте го още днес
Без промяна остават цените на стоките и услугите в група „Жилища, вода, електроенергия, газ и други горива“
За да я приготвите не е нужно да имате специални умения за точене на тестото или теглене на тънки кори
Ако не успеете да ги изядете веднага (а това е малко вероятно, защото ароматът им е божествен), може и да ги замразите
Изяжде с още докато е топъл
Пригответе по-голямо количество тесто и го сложете във фризера
. С него винаги ще имате готов вариант за десерт за всеки празник или пък за неочаквани гости
Запеканка с кюфтета и кашкавал вече ми е любимата рецепта - и за готвене, и за хапване