

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Празничната вечер ще включва музика с Гласът на България 2019 Атанас Кателиев и изкусително меню
Манюто ще накара небцето ви да ви благодари няколко пъти – особено за декадентския разкошен финал
Огромен интерес към конкурса на сдружение Усмивка
Шараните от Дунава идват от развъдници
За всички любители на радостите за небцето той предлага специално 4-степенно меню за Никулден, коя от коя по-изкушаващи
Празничен кулинарен воаяж е със супер цена на куверт
Очаква ви кулинарно морско изживяване с 4-степенно меню
Статистика сочи, че пипваме средно три настинки годишно и всяка ни мъчи по седмица-две
Продукти на месокомбинат “Родопа” – Бургас рядко присъстваха на масата
Под силен контрол са районите в близост до границата с България